• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

2yıl önce bigün sevgilimle buluşcaktık dünden hazırlığa başlamıştım başıma gelecek varmış koşa koşa kirpik makası aldım etkileyici bakabilmek için :1: sonra eve geldim ne kadar dipten ve sıkı sıktırsam okadar fazla kırpılır diye saçma bi düşünceyle kirpiklere yüklendim "karttttttttttt" diye bir ses .......veee o lanet olsa makas sol gözümün bütün kirpiklerini kökten almıştı ..allhım o nasıl bir görüntüydü ya:1: herşey biyana ertesi gün benimki gelecek ve ben bu halde nasıl giderim diye tutuşmuştum..sora sen gelme en iyis yarın dedim başka zaman görüşürük kem küm ettim aldı lafı ağzımdan illede olsun dedi farketmez dedi o şekilde gitmiştim aşkımın yanına saolsun hiç belli değil falan die geçiştimişti kalemle falan biraz kapatmaya çalışmıştım...of o günden beri yanından bile geçmedim o makasın:1:

kirpik makası benim en çok kullandığım şey çünkü inek kirpikleri gibi upuzun ve dümdüz kirpiklerim var :37::12:

Rize'den komik bir olay geldi aklıma...

bizim bi akraba var
kocası kendisinden aşırı korkar
evliliklerinin 2. günü gelinlik ayakkabısının topuğunu kafasında kırmıştı mesela:27:

neyse bi gün bunlar yine kavga ediyor, tabi kadın iyice çıldırmış vaziyette kendisini dışarıya atıyor
çıkarken de kocasına "akşam geldiğimde seni evde görürsem mafederim,bacaklarını ikiye ayırırım" diye tehdit ediyo
bizim Emin amca da korkuyo tabi karısından
etekleri tutuşuyo

18 yaşında çocukları var, akşam eve geliyo anne mutfakta yemek haızrlıyo
içerlere doğru adım attıkça yükselen bir horlama sesi
bakıyo bakıyo cıks kimse yok
duruyo duruyo yine horlama sesi geliyo
arıyo arıyo yine kimse yok ortalıkta
en sonunda sadece misafir geldiğinde açılan odaya doğru yöneliyo
ses iyice yoğnlaşıyo
ardından masaya doğru yaklaşıyo
bi de ne görsün
bizim Emin amca girmiş masanın altına:37:
orda saklanmış karısından
bi de üstüne uykuya dalmış :60::60:
karısının bacakları hakkında yaptığı tehditten korunmak için de bacaklarını iyice sarmış battaniyeyle
:60:
güler misin ağlar mısın?

bizim bi akraba var
evliliklerinin 2. günü gelinlik ayakkabısının topuğunu kafasında kırmıştı mesela:27:

neyse bi gün bunlar yine kavga ediyor, tabi kadın iyice çıldırmış vaziyette kendisini dışarıya atıyor
çıkarken de kocasına "akşam geldiğimde seni evde görürsem mafederim,bacaklarını ikiye ayırırım" diye tehdit ediyo
etekleri tutuşuyo

ses iyice yoğnlaşıyo
bi de ne görsün
karısının bacakları hakkında yaptığı tehditten korunmak için de bacaklarını iyice sarmış battaniyeyle
güler misin ağlar mısın?

süpermişşş:60::60::60::60:

Kızlar ben de annemin yaptığı birşeyi anlatayım.
eşimle flört ederken ailemle tanışmak için bize gelecek.Hazırlıklar falan yapıldı neyse,eşim geldi ortam gayet iyi konuşurken annem bir tanıdıımızdan bahsediyor burdur da görev yapıyor falan diye.Eşimin ilk adı da bulut.Sevgili anneciğim eşimin adıyla burdur arasında öyle bir empati kurmuş ki farkında olmöadan gayet doğal bir şekilde eşim gidene kadar burdur diye hitap etti kocacığıma ve benim en sonunda kahkayı patlatmamla annem kendine geldi.Çok utanmıştı kıyamam anneme:70:ilk tanışmada olacak şey değildi eşim hala anlatır güler:52::52:

kuzenimin başına gelen bir olayı anlatıyım. birgün kuzenlerim bizde kalıyor. anneminde günü vardı. sabah hazırlıklar filan yapıyoruz. annem yalancı tavuk göğsü yapmış. üstünede meyveli sos. onuda yer bulamamış mutfakta taburenin üstüne koymuş. neyse yukardan dolaptan bişey alnıması gerekiyodu annemde kuzenimi çağırdı. oda taburenin üstünde koskocaa borcamı görmeden tabureye çıkınca kendi tavukgöğsünün içinde buldu. tabi biz şoktayız :53: bi insan üstüne basacağı tabureye bakmadan nasıl çıkar :27: sonra çorabı çıkardı meyveli sos damlıyo altından :52::52: tabi yenisi yapılmak zorunda kaldı. misafirler çok güzel olmuş tarifini verin diyo. bizde iyi dalga geçmiştik. yapıyosun 1 saat bekletiosun. azıcık çorabınla ezdin mi böyle oluyo diye :27::27:

Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten :1:)

bi gün temizlik yapıyorum sulu elektrikli süpürgem vardı çalışırken güzel koksun diye suyun içine biraz yüzey temizleyici koydum müziğide açtım keyifle ev temizliyorum:21::21: ama arkama hiç bakmıyorum eşimin funda napıyosun sen diye bağırmasıyla arkama bi döndüm ki süpürgenin yerinde kocaman bi köpük yumağı var :26::26:süpergenin sesi var kendi yok motorundan sağından solundan her yerden köpük fırlıyo :30:sonra tabi son nefesinde verdi süpürgem bende bi ton fırça yedim eşimden yeni evliyiz bütün eşyalar yeni bi dünyada borç :26::26:ceza olarak yeni süpürge almadı 1 ay ot süpürgeyle ev süpürdüm:1::1:

sözlümün ailesi ilk tanısmaya geldiginde güzel güzel sohbet edilirken babam birden kapıdaki transıt sizin mi diye soruyor tabiii :1:benim sazan eltimde evet bizim diye cevaplar babam patlatır bombayı ne var sızın arabanız varsa milletin uçağı var :D:D:D:D:D biz ailece gülme krizine girmiştik :D

Sevgilimle arabadayız pikniğe gidiyoruz
o pek emniyet kemeri takmasını sevmez onun yerine takılan aparatlar var hani onu kullanır
o alet hep kaybolur buluştuğumuzda:) emniyet kemerini takmasını isterim neyse çıkarmışım gene bir yerlere fırlatmışım
geldik pikniğe yedik içtik eve döncez bende pantolonumu değişim dedim arabanın anahtarını istedim geçtim değiştim...
oda geldi aparatı arıyor ver şunu nereye sakladıysan kemeri takmak istemiyrm diyor tamam diyrum arıyoruz yokk
sanki uçmuşş neyse karanlık ya uğraşmıyoruz aramaya...
Eve yetişiyorum iniyorum arabadan yokuş var iniyorum ama bir tuhaflık var içimde hissediyorum
birşey oynuyor arka tarafta ama elimi atamıyorum gören olur:) Ucundan elliyorum sert bişii
-Alo canım geri dön çabukkk
Geliyor biniyorum arabaya noldu diyor korkmuş bu içime birşey kaçmış valla diyorum
Neyy diyorr:)
Elimi atıyorum pantolona çıkan ne olsun o Aparat...
Sevgilim yuhh yaa diyor bukadarda olmaz sana boşuna büyük popo demiyorum bak onu bile hissetmemişinn:)(kızdırmak için hep öle der maymun:)
biz şok gerisini siz düşünün halen dilinden düşmezz

Biraz dikkatsiz ve sakarımdır
Arabada giderken ona sarılmayı çok severm çok zayıfmış gibi akrobasi hareketlere girişirim
kalkmış şu fitezin olduğu yerde hani küçük dolap gibi bişi varya o araya oturmuşum sarılmak için
Altımda kırılmasın mı o şey daha sıfır 1 haftalık araba:)Ben sesimi çıkarmıyorum benim ki diyor-
gene ne zarar verdin arabama:)Daha önceki gün buluşmuştuk meyva suyu almıştı tadını beğenmemiştim
buda atıcam ozaman demişti ben de yazık atma içerim dedim eve gelince unuttum arabada
buda içmişim sanıp hızla giderken camı açıp atmaya çalışıyor üstüne arabanın içinee dökülmesinmi koca kutuu:)))

Birtane daha geldi aklıma
Dondurma canavarıyımdır çook severm bnmkide bilir devamlı alır
neyse gene gidiyoruz arabada alım mı diyor ama ozamanlar ilişkinn başları utanıyorum al diye
Neyse o kararsızlıkla geçiyoruz dondurmacıyı ki ben devamlı algida yerim onun dışında yemem oda diyor bak geçtik senn yüzünden
neyse konu kapanıyor ben içimden diyorum off dondurma almadı aklım orda...
Neyse dar bir caddeye giriyoruz şehrin içinde karşıdan arabalar geliyor yan taraftada panda var o bişilerle cebelleşiyor
Ben diyorum ki bebeğim yaa burasıı pandaa pandaa algıda değill bu bana aynen şöyle:53:
meğer o karşıdan gelen arabya yol vermek için sağa yanaşıp yavaşlıyor benim gözüm camda dondurmalara bakıyorum
O an öyle bir hava oluştuki sanki hayatımda ilk defa dondurma görmüşümde aklı uçmuş aç gözlü gibi:))))

bende okurken aklıma geldi buna benzer bir hikaye anlatmıştı bi yakınım hemşire arkisi kadın doğum dr yanında çalışan hemşire annaltııyo

dr kadını muane edicek hastada eşiyle gelmiş ama adamcaz hem heycanlı hem çekinerek oturmuş muayne odasında bir kenarıya dr kadını muane ederken
hemşiresine scanner nerde derken scan(sknn) demiş kısaca o adamda ben burdayım demiş dr ve hemşire :60: kopmuşlar tabi ............

ya hala hepsini okuyamadım her okuyuşumda kopuyorum bu da çok hoşmuş, fıkra tadında

Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten :1:)

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ay bu çok komikti ya hadi goççum hadi aslansın sen kaplansın he:1: hakketten gerdeğe girecek damada sölenen şeyler benzio

bizim bi akraba var

etekleri tutuşuyo

ses iyice yoğnlaşıyo
bi de ne görsün
güler misin ağlar mısın?

kıyamam amcaya yazık beee:)

harika ya çok güldüm :84:
eşinizle harika bi iletişiminiz varmış Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Ve tabii ki yine süper. :9::9:

Back
X