Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yaaaaaaa koptummmmmmmmm kadına bak ya biraz he ay doktor ne düşündü acaba

eşimin bana rezil oluş hikayesini anlatayım.. ozamanlar nişanlı bile değilizz.. olaydan 6-7 ay öncesi birlikte d&r dan bi puzzle almıştık o çok ilgilenmemiş ordaki gitarlara bakmıştı ama yinede ne aldığımı görmüştü.. neyse olay günü doğum günüm bana hediye olarak bir puzzle almış gelmiş açtım bir baktımki bendeki puzzle ın aynısı birde demezmii "aa banada çok tanıdık gelmişti bu resim ondan demek " die. hem çok kızdım hem hayalkırıklığına uğradım.. birlikte aldığımız şeyi unutup aynısını alır gelirmi insan yaaa...

bir diğeride ilişkimizin ilerleyen dönemlerinde yıl dönümümüzde bir tek taş yüzük.. ama büyük geldi dedimki çok güzel çok sevindim ama bunu küçülttürelim nerden aldın demezmi "şeyy yaaa annem aldı bunu bilmiom.. " meğer unutmuşta annesi alıp eline vermiş... yuhhh vede yuhh demek istiorumm bi güzel pataklamak istiorum ama yinede çok seviomm şapşalımııı

slm arkadaşlar

dün aşkımın annesi teyzesi yengeleri birde kız kardeşi annemle tanışmak için bize geldiler. herşey çok güzel geçti konuşmalar gülüşmeler... bu arada benim aşkım kel. babamında salonda siyah beyaz bir resmi asılıdır. saçları maşallah bonus reklamlarındaki peruklar gibi. annesi babamın resmine baktı. annemde dedi ki ordaki resimde daha yeni evlenmiştik saçları gürdü şimdi eser yok annesi de dediki erkeklerin saçları erken dökülüyor sıkıntı ediyorlar heryeşi içlerinde saklıyorlar(güya oğlunun saçlarının dökülmesinin sebebini alttan alttan açıklıyor.) birde kız kardeşi demez mi " ÖLE DERTTEN DÖKÜLÜYOR AMA BİZİMKİNİNDE DAHA ERKEN DÖKÜLDÜ" annesi annem ben ve yengeler kardeşi :18: annesi resmen kadir inanır bakışı attı kıza.. iki saat boyunca oğlunu övdü kızı da batırdı

Sen harikasın yaa

Bende lisedeki arkadaşımın rezilliğini anlatayım cumartesi pazar okul bize belli saatlerde çalışmalar verirdi sergi kermes v.s bunlar için ama aramızda bir arkadaş ailesi sürekli onu takipte kızda yok yok babası bunu okuldan alır helalleşirdik 2 hafta sonra tekrar gelirdi okula öyle bir kız yani karakterini sevmesemde kendisini severdim kızamazdım sevimli biriydi neyse yine bu çalışma günlerinden birinde bu arkadaşın erkek arkadaşı okula gelecekmiş bizimde kız meslek oluğu için farkedilir. Bu akıllıda arkadaşıyla anlaşmış onu planla okula getirecek hasret giderecek güya neyse kız elinde tel bekliyor ama biz kaleye almıyorduk onu, bir taraftanda resim yapıyoruz. Bu heyecanla ''ayyy telefon!'' dedi dışarı çıktı.Tel açar açmaz alo demiş babasıda zaten takipte ya ses vermemiş, bu hemen alo aşkım demiş babası benim demiş karşıdan, tabi bu o şokla yine okula giriş planın tuttumu bizim kata çık demiş hiç teldekini dinlemeden babasıda ben yukarı çıkarsam kötü olur sen aşağı gel demiş bu ozaman anlamış neyse bu içeri girdi çığlıkla ağlıyor ne oldu diyoruz ses yok koşarak arka kapıdan kaçtı tabi biz dışarda konuştuklarını sonradan duyduk ama o yıl hep gülmüştüm (kıza ne mi oldu? okuldan ayıldı tekrar geldi ::)

günlerdir düşünüyorum acaba benimde varmı böyle bi rezilliğim diye o kadarki hafızamdan silmek istemişim o anı hatırlamadım bi türlü..kendimi şanslı olarak adledecekken annem sağolsun o hazin vakayı suratıma çarpıverdi..

hastanedeyim idrar tahlili için elime tutuşturdular bardağı,girdim wc ye üstümü başımı da verdim annecime,kapıda bekle dedim..gelen olursa dolu dicek :)) o kadar güvenmişimki annemin kapıda duracağına kapıya kilit vurmaya gerek görmedim..

ben olmayan çişimi iman kuvvetiyle getirmeye çalışırken sen bardak elimden deliğe düş..neyse delikte kapak var Allahdan ama ben tüm malımı totoş ve benzeri :) kapı tarafına dikmek suretiyle bardağı almaya çalışırken kapı bi açıldı..çığlık kıymet kadın nasıl etkilendiyse kusursuz totoşumdan beti benzi attı..hayır sen niye bağırıyosunki durda ben bağırayım ama ben şaşkınlıkdan resmen tuvalet yarıldıda içine girdim..

oturukta açsa o kadar üzülmicem,kapı tarafına doğru diktiğim içim bütün malımı ayan beyan görmüştü.. (( o rezilliği ölsem unutmam genç bi kızdım sonuçta kismelerde görmemiş daha,neyse ilk ona kısmetmiş.. :)) hastaneden nasıl çıkıyorum ama başım önde,sanki bütün hast.dötümü görmüş gibi hissettim..

anneme olmazları etmiştim ama..

Son düzenleme:

bayıldım gülmekten gerçekten zor bi durum:)

olay komik senin anlatısın daha komik

olay çoık komik senin anlatışın ondan dakomik
ay çok kötü olmuş yaa

En taze rezilliğimden bir parça sunmak istedim yine

Erkek arkdaşımın doğum günü ona sürpriz yapıcam ya
(ayrı şehirlerdeyiz şuan)
akşamdan ağzını yokladım ne yapacaksın doğum günün de dışarı çıkacak mısın falan diye
hıı dedi çırağan ı kiraladım,
neyse öğrendik sonuç evdeymiş,hemen planım devreye girdi istanbula gidicem sürpriz yapıcam
sabah bindim otobüse saat 5 te indim
bir yaş pasta kaptım bi pastahane den eve gitmem saat 7
oda eve 7 çeyrek gibi falan geliyor ucu ucuna yetiştim,
evin anahtarı var ama apartman kapısının yok
neyse yapacak bir şey yok gayet tacizkar bi şekilde zillere basmaya başladım,
bir teyze seslendi yukardan kim ooooo
ben desem olmaz :) teyzeciğim anahtarımı unutmuşum otomatiğe basar mısın dedim
elimde de yaş pasta kutusu gayet masum görünüyorum
dur yavrum dedi,neyse teyze bastı zile ben daldım apartmana
erkek arkadşım 3. katta kalıyor
ben sıcakta farımışım birde pastaydı yok apartman kapısı derken afal bir vaziyetteyim
neyse ben 2. kata geldiğimde oranın 3. kat olduğu kararına çoktan varmış
çantamdan anahtarı çıkarıp dayadım kapıya
girdi anahtar kapıda tamam
ama dönmüyor çek gemiyor tabi tüm imkalarla zorlarken ben kapıyı
bana seslenip otomatiğe basan teyze kapıyı açtı
üff bu nasıl bir rezaletti,ne yapıyorsun sen dedi kadın
dedim sanırım yanlış kapı,kadın şüphelendi mi ne yaptı,sen kaçıncı kattasın ben seni hiç grmedim muhabbeti yapıyor
ben o anda kapıdan anahtarı kırarakta çıkarmaya razı olduğum için teyzeyle çok muhattap olmamaya çalışıyor
anahtarı çekeliyorum ha bire benden ter boşanıyor teyze susmuyor
derkenn merdivenlerde sevgili belirdi
baka kaldı sahneye,neyse teyzeye durum anlatıldı biz üst katın kiracısıyız falan
sevgilide anahtarla biraz daha boğuşup çıkardıktan sonra
sürprizin hazin sonucu ile sonunda eve atabildik kendimizi,
çırpınmaktan pastalıktan çıkan pastam ile ona değil ama kendime untulmaz bir doğum günü hezimeti yaşattım,
dalgası da cabası tabi,
bir daha ki doğum günüm de yurt dışında olucam diyen nankör sevgili ve esprilerini bir daha ki doğum günüe kadar dinlerim artık
herşey iyi niyetimden yaw

ayyy gerçekten süprizin içine edilmiş canım çok güldüm sevgilinde şaşmıştır bu kızın ne işi var burda kilitlerle ne yapıyo allahım bu rüyamı falan olmuştur

sofia ucuz kurtulmuşsun, polisi bile arayabilirdi teyze

ama sevgiline gerçekten güzel bi süpriz olmuş

ben 6 yaşında ancaydım yengemler teyzemler biaraya toplandılar ağda yapıyolar
ama görseniz ortalık kadın hamamına dönmüş
biri çeker bağırır diğerişurayı yapsana der diğeri of bu niye gelmiyo der
ben çocuk aklımla bunlar napiyo diye böle bakıyom
velhasıl dedem geldi akşam
ben yanına bütün muzurluğumla ,usulca oturup
"dede bunlar bacaklarına bişe yapıştırıyodu ben çok korktum "demiştim
sonrası bizi rezil ettin diyerek teyzemlerden yediğim dayağı azarı hala unutmaya çalışıyorum:18::18::18:

Son düzenleme:
eşim ben ve arkadaşım bodruma gidiyoruz.gülüşüyoruz konuşuyoruz derken aydın tüneline girdik içerisi çok karanlık .eşime döndüm dedimki aşkım farları açsana oda bana aşkım açtım ama bişey göremiyorum dedi. tabi arkadaki ses gözlüklerinizi çıkartmayı denesenize.biz ikimiz aynı anda güzlükleri burnumuza indirdik bir kahkaha tabi artık tünele girmeden gözlükleri çıkartıyoruz.:82:

ay kızım senin yüzünden az daha erken doguracaktım altıma kaçırıyodum yaaa öldüm gözümden yaş geldi devamını beklerim takibindeyimmmm

koptum, pekte unutulcak bişey değilmiş ama
ay kadın neden çığlık atıyo anlamadım ki, benzerinden kendinde de yokmu
ya canım sen sen ol annene bile güvenme, bi daha ki ne hem kilitler hem beton atarsın kapıya, işini sağlama al

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsnız valla rezaletler süper öldüm gülmekten dün geceki reziliğimi anlatayım dün film izledim kuru fasulye vardı filmde neyse üşenmedim kaltım yaptım bu havada neyse akşam yemektede bi güzel afiyetle yedim gecede koca bir bardak süt içtim yatmadan gece saat 3 4 arası bir karın ağrısıyla döndüm durdum allahım dedim heralde bebeğe bişey oldu neyse 20 dakika sonra allahım bir zorttttttt ama nasıl bi zort zavallı kocam ne oldu diye fırladı bana soruyo ne ses neydi diye bende bozuntuyavermeden azcık gazım varmış ondan oldu dedim sevgili kocamda allahtan azcıkmış ya çok olsaydı çatıyo uzaya yollardın deyip totosunu dönüp yattı sanki kendi hiçç zortlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…