• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sofia ucuz kurtulmuşsun, polisi bile arayabilirdi teyze

ama sevgiline gerçekten güzel bi süpriz olmuş
:9::9:

Polise gerek kalmadan sitenin güvenliğide olaya el atabilirdi işte o zaman sürprizim katmerlenirdi :)

ayyy gerçekten süprizin içine edilmiş canım çok güldüm sevgilinde şaşmıştır bu kızın ne işi var burda kilitlerle ne yapıyo allahım bu rüyamı falan olmuştur:1:

Bir yandan da açıklıyorum ama ben durumu anahtarla cebelleşirken,sürpriz yapıcaktım sana yoruldum koştur koştur senden önce evde olucam diye
katı karıştırdım
sevgiliden gelen romantik cevap (teyzenin yanında ) evde görsem komşunun kapısında görmemden daha az şaşırdım
bilerek yaptın değil mi :63:

.

Çok heves ettim ben de anlatayım
Geçenlerde ben yine bilgisayarın başında takılıyorum canım sıkıldı müzik açayım dedim
Aklıma nerden geldiyse ankara mistik havası açtım
müziği hoparlör ile değil kulaklıkla dinliyorum
Müziğe birden kendimi kaptırdım sandalyenin üzerine hoppidik hoppidik oynamaya başladım
Kulağımda kulaklık olmadığı için kimseyi duymuyorum bi baktım babam beni dürtüyor ''kızım noluyo diye''
Meğer babam beni durduk yere sandalyenin üzerinde kalkmadan oynadığımı görünce delirdiğimi sanmış
Ben de bozuntuya vermedim kulaklığı çıkardım hoparlörü açtım ''hadi baba birlikte oynuyoz''dedim
Daha adam yeni gelmiş eve üstünü çıkarmamış biz baba kız mistik oynuyoz
Baktım annem kapıda ''hayırdır düğün mü var ?''diyor
Ben de ''anne sen de gel oynayalım ''diyorum
Annemle babam o günün akşamında yaptığı konuşma aynen şöyle''Kızım dışarı şapkanı almadan çıkma güneş çarpar.Bi de ufak tefek şeylere kafanı takma üzüldüğün bişey olunca içine atma bizimle paylaş yoksa sen bu gidişe dışarlarda kolbastı oynayacaksın:1::1:

geçen bilmediğim bir numaradan telefonuma msj geldi slm seda nasılsın diye. bu arada benim adım seda değil bende birisinin kız tavlamak için öyle rastgele msj attığını düşündüm ve cvp yazmadım. akşam eşim geldi. öyle laf arasında bugün birisi bana slm seda nasılsın diye msj yazmış dedim numarayı söylesene bir dedi. bende numaraya bakıyorum alla alla numarada çok tanıdık fln diyorum eşimde söylesene dedi bende numarayı söyledim gülme krizine girdi. meğer kendi numaramın bir no su değişik haliymiş. tabii yerin dibine geçtimm.:69:

günlerdir düşünüyorum acaba benimde varmı böyle bi rezilliğim diye o kadarki hafızamdan silmek istemişim o anı hatırlamadım bi türlü..kendimi şanslı olarak adledecekken annem sağolsun o hazin vakayı suratıma çarpıverdi..

hastanedeyim idrar tahlili için elime tutuşturdular bardağı,girdim wc ye üstümü başımı da verdim annecime,kapıda bekle dedim..gelen olursa dolu dicek :)) o kadar güvenmişimki annemin kapıda duracağına kapıya kilit vurmaya gerek görmedim..

ben olmayan çişimi iman kuvvetiyle getirmeye çalışırken sen bardak elimden deliğe düş..neyse delikte kapak var Allahdan ama ben tüm malımı totoş ve benzeri :) kapı tarafına dikmek suretiyle bardağı almaya çalışırken kapı bi açıldı..çığlık kıymet kadın nasıl etkilendiyse kusursuz totoşumdan beti benzi attı..hayır sen niye bağırıyosunki durda ben bağırayım ama ben şaşkınlıkdan resmen tuvalet yarıldıda içine girdim..

oturukta açsa o kadar üzülmicem,kapı tarafına doğru diktiğim içim bütün malımı ayan beyan görmüştü.. :((( o rezilliği ölsem unutmam genç bi kızdım sonuçta kismelerde görmemiş daha,neyse ilk ona kısmetmiş.. :)) hastaneden nasıl çıkıyorum ama başım önde,sanki bütün hast.dötümü görmüş gibi hissettim..

anneme olmazları etmiştim ama..

paylaşım için teşekkürler çok güldüm:Dunutulmayacak bir anı

slm kızlar bende bi tane annemle babamın başından geçen bi olayı yazmak istedim... eşimlede var çok ama bu daha komik...
annem babam ve abim ( abim 5 yaşındayken) sinemaya gitmişler... filmde müjde ar'ın iffet filmi.... belki bilirsiniz... orda bi sahne var müjde ar kafasını arabadan içeri sokar adam camı kapatır müjde arın kafası sıkışır ve ona tcvz eder.... neyse tam o sahne... sinemada tıs yok.... abimde küçük olduğundan babama doğru bir bağırmış..... baba o adam neden kadının donuna elini soktu diye.......... bütün sinema gülmekten yarılmış...... annemlerde filmin yarısında çıkmışlar utançtan...:90:

ben 6 yaşında ancaydım yengemler teyzemler biaraya toplandılar ağda yapıyolar
ama görseniz ortalık kadın hamamına dönmüş
biri çeker bağırır diğerişurayı yapsana der diğeri of bu niye gelmiyo der
ben çocuk aklımla bunlar napiyo diye böle bakıyom:53::53:
velhasıl dedem geldi akşam
ben yanına bütün muzurluğumla ,usulca oturup
"dede bunlar bacaklarına bişe yapıştırıyodu ben çok korktum "demiştim :1:
sonrası bizi rezil ettin diyerek teyzemlerden yediğim dayağı azarı hala unutmaya çalışıyorum:18::18::18:

hahaha annemlerin gülerek anlattığı bir şeyi hatırladım.abim daha 2-2,5 yaşlarındayken annem,halam,teyzemler hepbirlikte ağda yapmışlar.akşam işte eşler,baba evdeyken abim yere oturmuş başlamış bacağına bir şey sürüp onu çekiyormuş gibi yapmaya:4: çekerkende uf uff diyormuş :) tabi o gün ne yapıldığını görmeyen herkes anlamış:1:

hahaha annemlerin gülerek anlattığı bir şeyi hatırladım.abim daha 2-2,5 yaşlarındayken annem,halam,teyzemler hepbirlikte ağda yapmışlar.akşam işte eşler,baba evdeyken abim yere oturmuş başlamış bacağına bir şey sürüp onu çekiyormuş gibi yapmaya:4: çekerkende uf uff diyormuş :) tabi o gün ne yapıldığını görmeyen herkes anlamış:1:

buda süpermiş :D

ben de küçükken ablamlar yanımda ağda yapmıştı
herkesin içinde sakızımı çıkartıp
bacağıma yapıştırıp yapıştırıp çekmişim
zaten çok meraklıydım, ablamlar ne yapsa yapıyodum ben de

bende bizim yaptığı aklıma geldi onu yazayım oğluşum 3 yaşında şimdi ozamanlar yeni yenikonuşmaya başladı 1-1 buçuk yaşlarında falan en çok sevdiği şey gofretti sabah akşam gofret yiyodu eşim işten geldi yemek felan yedik uzanmış tv seyrediyodu bizim yaramaz uyandı babasıyla oynuyodu zor zar gofet aldınmı diye sordu eşimde annen verir şimdi diyo yok gofet aldınmı aldınmı derken babam gofeti buraya koymuş diye bi sarıldı adamın takımlarına ne olduğunu sapıttı tabi kocacık tam bi komediydi

yine bizim yaramaz yeni yeni dişleri çıkmış altan iki tane üstten iki tane eşim öğretiyo git annenin arkasından kın de diye bak yapma alışır sonra herkesi ısırır diyorum yok dinlemiyo kın kın derken çocuk hedefi şaşır bizimkinin takımlarını bi ısır nasıl çocuğu atıyo üstünden yandım diye oh dedim iyi oldu bi daha de kın diye göreyim seni ya sus diyo kan oturdu zaten çok canım yanıyo çocukta onu oyun yapıyo sanıyo baba kın kın deyip peşinden dolaşıp duruyo

eskiden ağdalar topluca yapılırmış heralde bizmde komşular akrabaları çağırmış evde ağda yapıyolar,6-7 yaşlarında erkek çocukları vardı onuda sokağa yollmaışlar git oyna diye.bu arada mahallede bunların akrabaları olan bi adam çocuğu görüp hal hatır soruyo annenler nasıl falan diyo çocuğun verdiği cevap:annemlerde napsın işte halamlar var ağda yapıyolar:9::9::9:

eskiden ağdalar topluca yapılırmış heralde bizmde komşular akrabaları çağırmış evde ağda yapıyolar,6-7 yaşlarında erkek çocukları vardı onuda sokağa yollmaışlar git oyna diye.bu arada mahallede bunların akrabaları olan bi adam çocuğu görüp hal hatır soruyo annenler nasıl falan diyo çocuğun verdiği cevap:annemlerde napsın işte halamlar var ağda yapıyolar:9::9::9:

çocuktan al haberi dememişler boş yere bizim tanıdık kızla aynı yaştayız tabi ozamanlar küçükmüş zil çalmış balkaondan bakmaya çıkmış babasının arkadaşı baban nerde baksın demiş oda doğruyu söylicekya tabi söylenmemesi gereken bişey olduğunu bilmiyor anemle babam odadaydı sonra banyoya gittiler annem çıktı babam daha çıkmadı demiş tabi içeri girince güzel bi dayak ne bilsin kız bütün mahalleye yayın adam arkadaşıyla baya bi karşılaşmamaya dikkat etmiş

günlerdir düşünüyorum acaba benimde varmı böyle bi rezilliğim diye o kadarki hafızamdan silmek istemişim o anı hatırlamadım bi türlü..kendimi şanslı olarak adledecekken annem sağolsun o hazin vakayı suratıma çarpıverdi..

hastanedeyim idrar tahlili için elime tutuşturdular bardağı,girdim wc ye üstümü başımı da verdim annecime,kapıda bekle dedim..gelen olursa dolu dicek :)) o kadar güvenmişimki annemin kapıda duracağına kapıya kilit vurmaya gerek görmedim..

ben olmayan çişimi iman kuvvetiyle getirmeye çalışırken sen bardak elimden deliğe düş..neyse delikte kapak var Allahdan ama ben tüm malımı totoş ve benzeri :) kapı tarafına dikmek suretiyle bardağı almaya çalışırken kapı bi açıldı..çığlık kıymet kadın nasıl etkilendiyse kusursuz totoşumdan beti benzi attı..hayır sen niye bağırıyosunki durda ben bağırayım ama ben şaşkınlıkdan resmen tuvalet yarıldıda içine girdim..

oturukta açsa o kadar üzülmicem,kapı tarafına doğru diktiğim içim bütün malımı ayan beyan görmüştü.. :((( o rezilliği ölsem unutmam genç bi kızdım sonuçta kismelerde görmemiş daha,neyse ilk ona kısmetmiş.. :)) hastaneden nasıl çıkıyorum ama başım önde,sanki bütün hast.dötümü görmüş gibi hissettim..

anneme olmazları etmiştim ama..

gülmekten yarıldımmmm teyzeye ne oluyosa sanki onun ki görüldü:60::60::60::60:

ay kızım senin yüzünden az daha erken doguracaktım altıma kaçırıyodum yaaa öldüm gözümden yaş geldi :60::60::60::60::60::60:devamını beklerim takibindeyimmmm:60:

içinden okusaydın bari bebiş duymasaydı,bu dünyada ne kontaklar varmış demesin şimdi bizim için :)) güldürebilmeme sevindim..

bi arkadaşda kapıya beton dök bidahakine demiş,hakkaten o günden sonra tik oldu hem kilitleyip hemde tuvaletimi yarıda bırakıp gidip kapıyı kontrol ediyorum :))) evde bileeeee :))

çocuk bendenmiş ya:37::1::1:

lisede sağlıktan sınav olmuştum işte sorular tırnaklar nasıl kesilir saç temziliği nasıl olur v.s tarzından basit sorular..bende nefret ederdim sağlık dersinden hiç de çalışmamıştım nasılsa kolay kafama göre yazarım diyerekten...döktürdüm döktürdüm döktürm..sonra sınav sonuçları okunuyo herkez 100-90-95 gidio.. birisi 13 almış öğretmen kağıdı aldı eline isim vermeden yorum yapıo "bu nasıl salak bi insandır ya allah kahretsin böle öğrenciyi sağlıktan 13 alınırmı yaa bide döktürmüş kağıtlar yetmemeiş görende 100 alcak sanır" gibisinden hakaretler ediyo..o anda içime bi ateş düştü aman allahım bu bendim galiba hissetmiştim:82:hoşlandığım çocuk da bizim sınıftaydı rezil olucam diye beklerken öğretmen isim vermeden kağıdı kenara koydu o kendini anlar heralde dedi ben tabi şok ve rezil:1:

buda benden
pazar günü eşim arkadaşları ve eşleri baya kalabalık pikniğe gittik bi gurup okey oynuyo bi gurup takılıyo kendince bende eşimin yanında sandalyeye oturdum okey oynarken onu izliyorum karşımada başka bi sandalyeyi aldım ayaklarımı uzattım bi güzelde yayıldım sonra yavaş yavaş kaydım ve hoooopppp sandalyeler ve masadaki bardaklarla beraber yerdeyim güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım can havliyle bardaklara sarılmışım bu arada herkes tepemde kaldırmaya çalışıyo ama eşim hala oyuna devam rezil oldum yaaaa:95::95::95:

Son düzenleme:
dün akşam sevdiceğimle telefonda konuştuk. her zaman konuştuktan sonra telefonu o kapatır ben hiç kapatma tuşuna basmam. neyse biz konuştuk eniştesiyle bilgisayarda oyun oynadığını filan söyledi. telefonu kapatırken tuş sesleri geldi yanlış tuşa bastığı için telefon kapanmadı ama o kapandığını sanıyor :1: ben kapatıcaktım ama şeytan dürttü, dur bi şunları dinleyeyim dedim. telefonuda masaya koymuş galiba sesleri çok net geliyordu :62: ben heyecanla dinlemeye başladım. bunlar hep oyun hakkında konuşuyorlar sıkıntı geldi:1: hadi benden bahsetsin diye dua ederkeeeeeen birden odama kardeşim girdi bağıra bağıra ''nikah masasınaaaa oturdun işteeeeeeee, dayanmak çok zormuş böyle sevinceeeee'' şarkısını kro gibi söylemeye başladı ben hemen telefonu kapattım. ve işin kötü tarafı duymuşlar şarkıyı ve benim söylediğimi sanmışlar ouff rezil oldummm . . onları dinlediğimi anladıklarına mı yanayım, kardeşimi ben sandıklarına mı?

Bunları okuyunca aklıma geldi ben de 5 yaşlarında filandım yanılmıyorsam bir akşam annemin müdürü ve eşi bir de yakın tanıdıkları bize akşam çay içmeye gelmişler. Ben de önce ortalarda görünmemişm baya sonra salona onların yanına üstüme annemin sütyenin altıma da kilodunu kendi giysilerimin üstüne giyip salona herkesin içine gelmişim ve herkes nutku tutulmuş bir şekilde bana bakıyor ben de pis pis sırıtıyorum. Annem beni kaptığı gibi odaya götürdü bir kç tane de totoşuma patlattı tabi. :27:

Back
X