Evli değilim ama anlatmak istedim..Erkek arkadaşım askerden yeni gelmişti buluştuk neyse tenha bi cafeye götürmüştü beni bayada bi karanlıktı kimsede yoktu beni öpmeye başladı sonradan karşı koyamadım bende, sonra garson geldi bi anda çekildik ne olduğumu anlayamamıştım müzikde vardı tabi bizi kovmuş ben anlayamadmsonra tekrardan sordum noluyo diye çok utanmıştım o zaman kıpkırmızı olmuştum hala aklıma geldikce çok utanıyorum:26:
bei tane de benim aklıma geldi olay benle alakalı değil bi tanıdığımızın başından geçmiş ama ben halen kime anltacak olsam gülmekten yarılırım tanıdığımız annemgilin aile dostu bu teyzenin erkek bebeği olmus ilk cocugu bebekken ölmüş onun için oğlan cocuklarını cok sever yine bi akşam gezmeden dönüyorlarmıs bi vitrinin önünde oğlan cocugu görmüş başını okşamıs saclarını severken bi yandan da amannn yavruma benim akşam vakti anan sana kıyıp da nasıl tek başına çıkardı böyleeeeee diyerek seviyo cocuk basını cevirip bizim teyzeye bakıo cocuk sandıgı pala bıyıklı baya orta yaslı bi cüceymiş tabi hemen tabana kuvvet ama öyle korkmus ki eve kac dakıkada vardıgnı bile hatırlamıyo
üniversite sınavına girdikten sonra yazı geçirmek için arkadaşımın yanında standta çalışıp gümüş satıyordum. müsteriye güler yüz göstermek için alışveriş yapana da öylesine geçene de hoşgeldiniz diyordum gülümseyerek. o gün çok yoruldum şenliklerin son günüydü ve geç saate kadar çalıştık. iş bitti paramı aldım dolmuşa bindim, eve gidiyorum. saat geç olsa da şenlikler var dolmuş tıka basa dolu. şoföre vermek üzere cebimden parayı çıkarıp uzattım ve gülümseyerek hoşgeldiniz dedimadam bi afalladı sonra parayı nerdeyse atar gibi yapıp hizla en arka koltuğa gidip kafamı gömdüm. neyseki ertesi gün iş yoktu epey bi dolmuşa binmedim sonrasında
neyse.. allahtan adam şaşırarak baktı sadece.. siz arabama geldiniz asıl siz hoşgeldiniz deseydi!!!!!! düşünmek istemiyorum..
ay okurken koptum gülmekten yaaklıma hemen bi tıpçı arkadaşlarımın anlatığı hikaye geldi.üniwersitedeyken yurttaki tıpçılar yaşadıkları komik olayları hep gün anlatırlardı.aklımda biri kalmış.kadın doğumda kadının biri muayene oluyo.doktor erkek.doktor bir yandan inceliyo aşağıdan bi yandanda soruyo ' sewk aldınız mı acaba'kadınndan şok sözler'BİRAAZ' mğerse kadın zewk alıyormusunuz anlamış we biraz cewabnı wermiş çok gülmüştük kızlarla.halada unutmam..hatta bi refakatçi amcada hastası için werilen merhemi yedirerek sürünüz yazısını baya bi ciddiye almış we hastasına merhemi yedirmiş
ay okurken koptum gülmekten yaaklıma hemen bi tıpçı arkadaşlarımın anlatığı hikaye geldi.üniwersitedeyken yurttaki tıpçılar yaşadıkları komik olayları hep gün anlatırlardı.aklımda biri kalmış.kadın doğumda kadının biri muayene oluyo.doktor erkek.doktor bir yandan inceliyo aşağıdan bi yandanda soruyo ' sewk aldınız mı acaba'kadınndan şok sözler'BİRAAZ' mğerse kadın zewk alıyormusunuz anlamış we biraz cewabnı wermiş çok gülmüştük kızlarla.halada unutmam..hatta bi refakatçi amcada hastası için werilen merhemi yedirerek sürünüz yazısını baya bi ciddiye almış we hastasına merhemi yedirmiş
bide calisirken is yerimin merdivenlerinden hizli hizli inerdim hep patronumda yavas in birgun duseceksin o merdivenlerden derdi ben yok dusmem bisey olmaz derdim...bigun yine merdivenlerden hizli inerkene laaaaaaaaaap diye dustumm yani merdivenlerden inmedim resmen yuvarlandimhemen kalktim ustumu basimi duzelttim o ara patronun oglu geldi daha kucuk 9-10 yasinda ne oldu dustunmu dedi bendeee yoo dedimm hic bozuntuya vermedimmm ALLAHTAN BI YERIME BISEY OLMADI SÜKÜR
ben zincirleme kazaya sebep oldum merdivenlerden düşerken
tören sonrası okulun merdivenlerinden çıkarken botlarımın bağcık metalleri dolandı birbirine ben düştüm yanımdaki arkadaşımı çektim o düştü arkamdakiler düştü gerisini hatırlamıyorum
benim simdilik zararim kendimee bakalim belki bigun bende zincirleme kaza yaparimmm
hiç tavsiye etmem tepkiler pek hoş olmuyor
şu bi yanı ince bi yanı kalın döne döne inen merdivenlerden çok düşerim ben
patenle bisikletle de çok düşerim
düşündüm de düşme hikayelerim o kadar fazla ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?