• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bigün işe gidiyoruz şehir merkezinde oturuyoruz 10 kasım törenleri var askerler yolu kapatmış geçiş yok tören yapılacak komutanlar falan herkes koşturmaca içinde valilik binasının önünde hazırlıklar sürüyo biraz bekleyin yolu açıcaz sonra geçerseniz dedi askerin biri .Banka oturduk bekliyoruz tam osırada geçen gerizekalı bi teyze başladı bağırmaya ne olduğunu anlamadık nasıl gençsiniz siz kalksanızya ataya saygınız yokmu sizin diye tabi herkes döndü askerler komutanlar bize bakıyo acab ne oldu diye tören başlamamış ne saygısından bahsediyosun sen madem saygı lı sen ol da sus biz ne zaman saygı duruşuna geçilceğini biliyoruz dedim ama sinirden kuduruyorum kadının üstünden silindir gibi geçsem rahatlıcam baktılar ben köpürüyorum askerin biri gelin bu şeridin altından geçin nereye gidecekseniz gidin törenin başlamasına 20-25 dakika kaldı dedi sinirim tepeme çıkmış kadını geberticem atayla birlikte bide ona saygı duruşuna geçecekler en iyisi gitmek dedim o gün her onkasımda aklıma geliyo acep ne olmuştur o teyze gençlere bulaşırken başına bi haller gelmişmidir

Son düzenleme:
geçen gece dayımlara gittik yemek muhabbet saat olmuş gece yarısı benim böcüklerde uyku halinde oturdum arabaya büyüğüde aldım kucağıma uykusu dağılmasın didim didim amma biraz sonna kopan kahkaha tufanından sonra çocuk zati uyandı... havalar malumunuz sıcak ötesi arabadaki hava dahada boğucu... ben arabaya oturup eşime uffff çabuk çabuk aç şu camları çatlıcam dememle eşimin ve dayımların garip bakışları altında neden bana bakıyolar sanki acaip bişey söledim die düşünüp herkesin bana bakıp kahkaha krizine girmesi olayı çözzmemi sağladıı..:17: meğerse benim canım kocam önceden arabanın camlarını açmış içerisi havalansın diye... ve ben açık olan camları tekrar açmasını istiyomuşumm.. :37: ama canım ben nerden bileyim bu kadar düşünceli davranacağını hem 2 dk içinde oldu olay ne vardı bu kadar gülünecekkk:63:

Son düzenleme:
Sevgilimle yeni çıkmaya başladığımz dönem alışverişe gittik. Ben bi pantolan aldım. Sonrada bankaya girdik. Bankamatik kartım kaybolmuş. Parayı gişeden çekicektik. O zamnda kış üstümüzde montlar var. Banka çok kalabalıktı sıra beklerken bizde ayaktaydık, yüz yüze bakıp konuşuyoruz. Sevgilimin montunun düğmesi kopmak üzereymiş sarkıyo. Bende onun montunun düğmesini çeviriyorum bi yandan. O sırada bi amca geldi. Burası aşk bahçesi değil gidin dışarda oynaşın diye bağırdı bize. Biz ne yapıyoruz ki filan derken adam başladı bağırmaya ahlaksızlar filan ama yemin ederim sadece konuşuoruz ve elim montun düğmesinde :) daha fazla dayanamayn sevgilim yaşlı maşlı dinlemem alırım seni ayağımın altına deyince banka birbirlne girdi. Güvenlik görevlisi yalvarıyo bize siz haklısıınız ama yaşlı nolur tartışma çıkarmayın diye ama artık iş işten geçmiş. O sırada pantalonda onun elindeydi bağırırken atıverdi yere. Herkes başımızda ben yerde pantalon arıyorum. Neyse ben torbayı tuttum, güvenlilk görevliside kolumu. Sevgilimle beni kapının önüne koyuverdiler :) parayıda çekemedik

Son düzenleme:
Sevgilimle yeni çıkmaya başladığımz dönem alışverişe gittik. Ben bi pantolan aldım. Sonrada bankaya girdik. Bankamatik kartım kaybolmuş. Parayı gişeden çekicektik. O zamnda kış üstümüzde montlar var. Banka çok kalabalıktı sıra beklerken bizde ayaktaydık, yüz yüze bakıp konuşuyoruz. Sevgilimin montunun düğmesi kopmak üzereymiş sarkıyo. Bende onun montunun düğmesini çeviriyorum bi yandan. O sırada bi amca geldi. Burası aşk bahçesi değil gidin dışarda oynaşın diye bağırdı bize. Biz ne yapıyoruz ki filan derken adam başladı bağırmaya ahlaksızlar filan ama yemin ederim sadece konuşuoruz ve elim montun düğmesinde :) daha fazla dayanamayn sevgilim yaşlı maşlı dinlemem alırım seni ayağımın altına deyince banka birbirlne girdi. Güvenlik görevlisi yalvarıyo bize siz haklısıınız ama yaşlı nolur tartışma çıkarmayın diye ama artık iş işten geçmiş. O sırada pantalonda onun elindeydi bağırırken atıverdi yere. Herkes başımızda ben yerde pantalon arıyorum. Neyse ben torbayı tuttum, güvenlilk görevliside kolumu. Sevgilimle beni kapının önüne koyuverdiler :) parayıda çekemedik

şu insanların namus bekçisi kesilme olayına cıdden gıcık oluyorum..bu olay benımde basıma yaklasık 3 kere geldı.birtanesı dershanede sevgılımle ders calısırken oldu.hıcbır kotu durum yokken hoca gelıp bıraz ayrı oturun dedı..bunu yapan bır ögretmen düşünün..ıkıncısı parkta oldu..erkek arkadasımla sadece oturuyorduk ve basımı omzuna koymustum..yarım saat sonra güvenlık görevlısı geldi..ve lütfen samımı olmayın cevredekılerden sikayet geldı dedi..bendekı utanmayı tahmın edersınız.ki cocugun elını bıle tutmamıstım basımı omzuna koymustum..3.süde erkek arkadasımla otobüs beklıyorduk durakta.ben orucluydum ve actım :) kendımden gecmek üzereyken yıne basımı omzuna koymamla bırlıkte arkadan bir amcanın önümüze atlayıp..ayıp ayıp hıc utanmıyomusunuz bu mübarek gunlerde böyle ahlaksızca davranmaya demesı bir oldu..ben ve sevgılım donduk tabı.yaslı baslı adam..bagırıyo ortada bıde izleyici edinmiş kendıne gaza gelmıs sesı artıkca artıyo :) sımdı gülüyorum ama cok utanmıstım..birdaha böyle birsey olursa saygıyı elden bırakıp agzıma gelenı söylicem valla :)

şu insanların namus bekçisi kesilme olayına cıdden gıcık oluyorum..bu olay benımde basıma yaklasık 3 kere geldı.birtanesı dershanede sevgılımle ders calısırken oldu.hıcbır kotu durum yokken hoca gelıp bıraz ayrı oturun dedı..bunu yapan bır ögretmen düşünün..ıkıncısı parkta oldu..erkek arkadasımla sadece oturuyorduk ve basımı omzuna koymustum..yarım saat sonra güvenlık görevlısı geldi..ve lütfen samımı olmayın cevredekılerden sikayet geldı dedi..bendekı utanmayı tahmın edersınız.ki cocugun elını bıle tutmamıstım basımı omzuna koymustum..3.süde erkek arkadasımla otobüs beklıyorduk durakta.ben orucluydum ve actım :) kendımden gecmek üzereyken yıne basımı omzuna koymamla bırlıkte arkadan bir amcanın önümüze atlayıp..ayıp ayıp hıc utanmıyomusunuz bu mübarek gunlerde böyle ahlaksızca davranmaya demesı bir oldu..ben ve sevgılım donduk tabı.yaslı baslı adam..bagırıyo ortada bıde izleyici edinmiş kendıne gaza gelmıs sesı artıkca artıyo :) sımdı gülüyorum ama cok utanmıstım..birdaha böyle birsey olursa saygıyı elden bırakıp agzıma gelenı söylicem valla :)

bu o insanların içlerinin fesatlığından kaynaklanıyor. Onlar bi kadınla kötü bişey düşünmeden konuşamıyorlar demek ki, ya da omuzlarına biri başını koydumu akıllarına cinsellik geliyor. Haklısın böylelerine haddini bildirmek lazım. Çünkü yanlış bişey yapmadığını bilsen bile insan kendini çok kötü hissediyor.

ben annemin lise çağlarında başına gelen bir olayı anlatayım...
karlı, karanlık bir gün annem arkadaşı ile okuldan dönerken '' şimdi bir köpek çıksa ne yaparız'' demiş. annemin arkadaşı da ''valla çok yoruldum zaten bu ağır çanta ile hiç kaçamam'' demiş. daha 50 metre gitmeden ara sokaktan bir köpek annemleri kovalamaya başlamış.annem o anki şaşkınlıkla bir an donmuş ve arkadaşına bir bakmış ki kaçıyo.annem ona yetişmiş el ele tutuşmular başlamışlar koşmaya.eve gelip evin bahçesinin kapısını kapatmışlar hemen köpek dışarıda kalmış.sonra annemin arkadaşı ''çantam yok çantamı orada bıraktım'' diye ağlamaya başlamış ki bir bakmışlar çantaların ikiside annemin elinde :))) yani köpekten kaçarken annem çantaların ikisinide taşımış.:29:

ben annemin lise çağlarında başına gelen bir olayı anlatayım...
karlı, karanlık bir gün annem arkadaşı ile okuldan dönerken '' şimdi bir köpek çıksa ne yaparız'' demiş. annemin arkadaşı da ''valla çok yoruldum zaten bu ağır çanta ile hiç kaçamam'' demiş. daha 50 metre gitmeden ara sokaktan bir köpek annemleri kovalamaya başlamış.annem o anki şaşkınlıkla bir an donmuş ve arkadaşına bir bakmış ki kaçıyo.annem ona yetişmiş el ele tutuşmular başlamışlar koşmaya.eve gelip evin bahçesinin kapısını kapatmışlar hemen köpek dışarıda kalmış.sonra annemin arkadaşı ''çantam yok çantamı orada bıraktım'' diye ağlamaya başlamış ki bir bakmışlar çantaların ikiside annemin elinde :))) yani köpekten kaçarken annem çantaların ikisinide taşımış.:29:

:1::1::1::1::1:süperr yaaaa

Bende annemin kuzeninin lisedeyken başına gelen bi olayı anlatıyım. Okula gidyormuş bir gün tek başına. Sbh erken sokakta kimse yok. Arkasından birinin geldiğini farketmiş hızlanmış biraz. Arkadaki hızlanmış. Kuzen biraz daha hızlanmış, adamda hızlanmış. Derken bizim ki koşmaya başlıyo. Adamda koşuyo ve arkadan koluna yapışıyo. Kuzenin kitaplar yerlerde korkudan. Ve adam ' ben murat 124 kimse benden daha hızlı gidemez ' diyo ve araba gibi hınn hıın diyerek koşuyo. Meğer deliymiş. Kendini araba sanıyomuş. Kuzende kontrolsüz sollayınca olan olmuş :D

Son düzenleme:
Bende annemin kuzeninin lisedeyken başına gelen bi olayı anlatıyım. Okula gidyormuş bir gün tek başına. Sbh erken sokakta kimse yok. Arkasından birinin geldiğini farketmiş hızlanmış biraz. Arkadaki hızlanmış. Kuzen biraz daha hızlanmış, adamda hızlanmış. Derken bizim ki koşmaya başlıyo. Adamda koşuyo ve arkadan koluna yapışıyo. Kuzenin kitaplar yerlerde korkudan. Ve adam ' ben murat 124 kimse benden daha hızlı gidemez ' diyo ve araba gibi hınn hıın diyerek koşuyo. Meğer deliymiş. Kendini araba sanıyomuş. Kuzende kontrolsüz sollayınca olan olmuş :D

murat 124:52::64::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

eşimle nişanlıyke n buluşucaz işte bende beyaz kısa kollu gömlek giydiim aptallık ya göğüsler daha büyük dursun diye pamuk doldurmuşum nasıl doldurduysam biri büyük diğeri küçükgömleğin yakasıda oturup kalkarken açılınca nişanlım görmüş pambıkları:27::17:aşkım o pamuk ne öyle deyince bende doktor sıcak tut dedi diye salakça bir yalan uyduruverdim:60::60:evlinince pamuğa falan ihtiyaç yokmuş hayatım o sıcakta koymana gerek yokmuş dedi:57::1:

ay okurken koptum gülmekten ya :60::60::60: aklıma hemen bi tıpçı arkadaşlarımın anlatığı hikaye geldi.üniwersitedeyken yurttaki tıpçılar yaşadıkları komik olayları hep gün anlatırlardı.aklımda biri kalmış.kadın doğumda kadının biri muayene oluyo.doktor erkek.doktor bir yandan inceliyo aşağıdan bi yandanda soruyo ' sewk aldınız mı acaba'kadınndan şok sözler'BİRAAZ' :1::1::1::1::1: mğerse kadın zewk alıyormusunuz anlamış we biraz cewabnı wermiş :1::1::1: çok gülmüştük kızlarla.halada unutmam..hatta bi refakatçi amcada hastası için werilen merhemi yedirerek sürünüz yazısını baya bi ciddiye almış we hastasına merhemi yedirmiş :52:

:52::52::52::52::52::52::52: deli kadin ben orda olsam kopmustummm

bugün alışveriş merkezinde geziyoruz eşim,kızkardeşim.mutfak gereçlerinin olduğu yerde durduk aaaaaaa bak ne kadar güzel tuzluklar dedim kızkardeşime ve şangırtttt elime almamla birlikte yere düşüp kırılması bir oldu.allahım ne utanç yerin dibine geçtim kafamı kaldıramadım.yerdeki kırkları toplamaya başladım.eşimde gelmiş diyorki kırıkları toplıycana parasını ödeyeyim desene.ben zaten utancımdan napacamı şaşırdım
allahtan ki mağaza sorumlusu önemli değil bırakın siz dedi de kaçtım hemen ordan:61:
eşim birde diyorki herzaman kırıyosun bişeyleri halbuki ilk defa başıma geldi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende okurken aklıma geldi buna benzer bir hikaye anlatmıştı bi yakınım hemşire arkisi kadın doğum dr yanında çalışan hemşire annaltııyo

dr kadını muane edicek hastada eşiyle gelmiş ama adamcaz hem heycanlı hem çekinerek oturmuş muayne odasında bir kenarıya dr kadını muane ederken
hemşiresine scanner nerde derken scan(sknn) demiş kısaca o adamda ben burdayım demiş dr ve hemşire :60: kopmuşlar tabi ............

:53::53::53::53::53: rezilliiiiiik ayyyyyy ben utandim resmeeeeen :26::60::60::60::60:

Bu konu çok eğlenceli sırf bu yüzden üye bile oldum buraya. herkes muhteşem :) ben de bi anımı paylaşayım hatırladıka yazarım.

ünv. okudum bi dönemde otobüsle okula gidiyoruz kız arkadaşlarımızla beraber. otobüs dolu değil ama oturacak boş koltuk yok. kızlrın bir grubu arkaya benimle beraberde bir grubu ön tara oturduk. Otobüste milattan önce kalma zar zor gidiyo. Neyse bir durakta yaşlı bir amca bindi ben yer verdim oturdu ayakta gidiyorum üsteki tutmalık yerlerden tutyorum. Benim eski dediğim otobüs köşeden sen bi dön bende denge menge hak getire tutunduğum deri tutamak ta benle beraber dönüyo bii u dönüşü yaptım otobüsün ortasında hopp kendimi yer vrdiğim amcanın kucağında buldum. bizim kızlar yerlerde adam beni tutuyo ben ne ılduğunu anlamadığım şekildetoparlamaya çalışıyorum. inceğimiz durağa gelene kadar alı al moru mor oldum ama gülmekrizinden:)))

ayyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrr :52::52::52::52:

eşimle nişanlıyke n buluşucaz işte bende beyaz kısa kollu gömlek giydiim aptallık ya göğüsler daha büyük dursun diye pamuk doldurmuşum nasıl doldurduysam biri büyük diğeri küçükgömleğin yakasıda oturup kalkarken açılınca nişanlım görmüş pambıkları:27::17:aşkım o pamuk ne öyle deyince bende doktor sıcak tut dedi diye salakça bir yalan uyduruverdim:60::60:evlinince pamuğa falan ihtiyaç yokmuş hayatım o sıcakta koymana gerek yokmuş dedi:57::1:

ayyyyyyyyy :78:

ya gece gece koptum.eşimle çıkıyoduk henüz.önümüzdeki hafta sonu buluşcaz.bana "gelince senle bişey konuşcam" dedi.bende tamam dedim kapattık.hemen arkasından kuzenime msj yazdım.galiba evlenme teklif edicek çok heyecanlandım diye.gönderdim msjı.ama sonradan farkettim ki tlf da son msj gönderilen numara çıkmış ve ben bu msjı eşime göndermişim:D ardından cvp geldi "sen ne diceksin peki?"rezilliğin daniskası. daha da evlilik teklifi etmedi.her evlenme teklif etmedin diyişimde ben herşeyi hazırlamıştım sürprizi kaçtı sayende diye üste çıkıyo.içimde ukdedir:D

bende bunun daha kötüsü var.babannem memlekete gidecekti.isteme töreninde de bulunmak istedi.o yüzden eşime istemeye gelmeleri için bi gün öncesinden haber verdik.onlarda yalovadan ist.a gelcekti.dedeleri müsait deilmiş.yalnız gitmeyelim diye bi akrabalarını çağırmışlar ama son çare yani.patavatsızın teki.nese dedeler de ayarlıo hep birlikte geldiler.ev nası kalabalık.önce futbol muhabbeti,sonra kriz...sonunda dede girdi konuya istedi.sonunda da isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki dedi.nese bizimkiler bozuntuya vermedi düşünelim dediler.öbür amca"şimdi düşünecek bişey yok çocuklar sevişmişler,koklaşmışlar...vs.demez mi"amacı sevmişler birbirlerini demek ama...eşim başını bi daha kaldıramamış yerden.babannem anlatıo çocuk çok utandı diye.ardından da ablası eşime vermiyolar kızı diyince benimki çıldırmış tabi.giderken zor almışlar amcayı elinden:D

bende bunun daha kötüsü var.babannem memlekete gidecekti.isteme töreninde de bulunmak istedi.o yüzden eşime istemeye gelmeleri için bi gün öncesinden haber verdik.onlarda yalovadan ist.a gelcekti.dedeleri müsait deilmiş.yalnız gitmeyelim diye bi akrabalarını çağırmışlar ama son çare yani.patavatsızın teki.nese dedeler de ayarlıo hep birlikte geldiler.ev nası kalabalık.önce futbol muhabbeti,sonra kriz...sonunda dede girdi konuya istedi.sonunda da isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki dedi.nese bizimkiler bozuntuya vermedi düşünelim dediler.öbür amca"şimdi düşünecek bişey yok çocuklar sevişmişler,koklaşmışlar...vs.demez mi"amacı sevmişler birbirlerini demek ama...eşim başını bi daha kaldıramamış yerden.babannem anlatıo çocuk çok utandı diye.ardından da ablası eşime vermiyolar kızı diyince benimki çıldırmış tabi.giderken zor almışlar amcayı elinden:D

ayyy çok kötü yaaa:)

elbette ki eşim olduğu ilk gece:) düğünümüz oldu evden herkes dağıldı. biz eşimle başbaşa kaldık. bu arada bizim memlekette kına, kendi memleketlerinde düğün derken, yaz sıcağında evi karaböcekler basmış. resmen istila etmişler. tabi bilen bilir karaböcekler gündüz görünmezler. gece karanlıkta ortaya çıkarlar. ben tabi düğün sonu yorgunluktan biraz uyudum gece eşim beni uyandırdı. ben duş alıp, özenle aldığım geceliğimi giymek üzere yan odaya geçtim. bu arada uyku sersemliği ışığı da açmadım, giydim mini geceliğimi, adımımı attım ama ayağıma bişey battı. gidip lambayı yakmamla yerde karaböceklerin annesi galiba eşşek kadar bi böcek ve antenleriyle göz göze geldim! nasıl bir çığlık attım anlatamam:) bir yandan ısırdı! ısırdı! diye bağırıyorum bir yandan banyoya koşuyorum. tabi banyo ıslak ve ben kayıp popomun üzerinde sürüklenerek banyo duvarına tosladım:) hala bağırıyorum avaz avaz ısırdı! ısırdı! diye eşim bişey anlamadı peşimde koşturuyor ne oldu diye bir yandan da gülüyor, beni kaldırmaya uğraşıyor ama nafile:) neyse sonra biraz sakinleştim ama bir daha ne o geceliği giydim, nede terliksiz yere bastım. sonradan öğrendim ki komşular kayınvalideme sizin gelin gece ısırdı ısırdı diye bağırıyodu demişler. rezilliğe bakın:)

Back
X