- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
bigün işe gidiyoruz şehir merkezinde oturuyoruz 10 kasım törenleri var askerler yolu kapatmış geçiş yok tören yapılacak komutanlar falan herkes koşturmaca içinde valilik binasının önünde hazırlıklar sürüyo biraz bekleyin yolu açıcaz sonra geçerseniz dedi askerin biri .Banka oturduk bekliyoruz tam osırada geçen gerizekalı bi teyze başladı bağırmaya ne olduğunu anlamadık nasıl gençsiniz siz kalksanızya ataya saygınız yokmu sizin diye tabi herkes döndü askerler komutanlar bize bakıyo acab ne oldu diye tören başlamamış ne saygısından bahsediyosun sen madem saygı lı sen ol da sus biz ne zaman saygı duruşuna geçilceğini biliyoruz dedim ama sinirden kuduruyorum kadının üstünden silindir gibi geçsem rahatlıcam baktılar ben köpürüyorum askerin biri gelin bu şeridin altından geçin nereye gidecekseniz gidin törenin başlamasına 20-25 dakika kaldı dedi sinirim tepeme çıkmış kadını geberticem atayla birlikte bide ona saygı duruşuna geçecekler en iyisi gitmek dedim o gün her onkasımda aklıma geliyo acep ne olmuştur o teyze gençlere bulaşırken başına bi haller gelmişmidir
Son düzenleme: