Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

üniversite sınavına girdikten sonra yazı geçirmek için arkadaşımın yanında standta çalışıp gümüş satıyordum. müsteriye güler yüz göstermek için alışveriş yapana da öylesine geçene de hoşgeldiniz diyordum gülümseyerek. o gün çok yoruldum şenliklerin son günüydü ve geç saate kadar çalıştık. iş bitti paramı aldım dolmuşa bindim, eve gidiyorum. saat geç olsa da şenlikler var dolmuş tıka basa dolu. şoföre vermek üzere cebimden parayı çıkarıp uzattım ve gülümseyerek hoşgeldiniz dedim adam bi afalladı sonra parayı nerdeyse atar gibi yapıp hizla en arka koltuğa gidip kafamı gömdüm. neyseki ertesi gün iş yoktu epey bi dolmuşa binmedim sonrasında
neyse.. allahtan adam şaşırarak baktı sadece.. siz arabama geldiniz asıl siz hoşgeldiniz deseydi!!!!!! düşünmek istemiyorum..

şoför de ''asıl siz hoşgeldiniz, otobüsümüze şeref verdiniz!'' demedi mi

kızlar eşim sakarlığımdan hep şikayet eder olduk olmadık düşerim kırarım
yine bi gün yemekten sonra sofrayı toplarken en sevdiğim yemek takımının tabağını kırdım eşim sen yine başladın kırıp dökmeye diye söylendi neyse gülüp geçtim ertesi gün şansınsızlığın bu kadarı olur çay içcez tepsiye iki çay bardağı bide içeriz diye su bardağında su aldım koydum güzel güzel odaya gidiyom sen ayağım burkul tepsi elimden düşmedi ama yamuldu bardakların ikisi şangur yere düş kırıl eşim koştu geldi ahanda ben sana sakar diyom inanmıyosun evde sağlam bişey kalmadı diye bağırmaya başladı ben bi utandım ama altta kalırmıyım hayatım ben onları nazara belaya karşı masustan kırıyom dedim sağlam kalan tek bardağıda yere fırlatıp kırdım adam delirdiğimi düşündü tabi hiç sesini çıkarmadan başladı ortalığı toplamaya

Amaaaaaaaann altima yapicam is yerindeee agzimi tuta tuta gülüyorummmm rezillik kralicesi lan ediyorum seni

bende anlatayım bir tane.iğrenç bir rezillikti benimki. eşimle çarşıda dolaştık yemek yedik sonra otobüsle eve doğru yol aldık. o günlerde hamile kalmışım haberim yok tabi ve sonrasında kaybettik (( benim midem bir bulandı birde acayip bir ter ve parfüm kokusu birleşince. eşime diyorum bu durakta inelim sabret az kaldı diyo. en sonunda ben inecem dedim kalkmamla bir teyzenin üzerine çıkartmam bir oldu. kapı açıldı apar topar indim. hem eşime vuruyorum hem çıakrtıyorum ama oda gülüyor bana. hala bir durak daha sabredemedin diyo benimki. keşkem dönüp eşimin üzerine çıkartsaymışım :)))))
geçenlerdede şirinlik yapıyorum evin içinde mutfak koltuğunun üzerinde zıp zıp koltuk kırıl ben tepesinde ayak içinde kaldım öylece bağırıyom eşim geldi gül gül koptu ben çıkamıyorum içinden. koltuk bile çatırdatı bak görüyorsun diyo birde. ben güleyimmi ağlyayımmı bilemedim öylecene kaldım bir daha çıkarmıyım hiç üzerine hanım kız gibi yavaşça oturuyorum :))))

ayy k kötü olmuşşşanlamaz bu erkeklerrr zatenn..
umarım senin biyerine bişe olmamıştr

ayyyyyyyyyyyyyy cok güldümmmmmm

aaaaaaaaaaayyy o ani yasamis kadar oldumm Allah iyiliginizi versin

ayyyy yeter bugünlük kizlaaaar catlicammmmm ofiste herkes tip tip yüzüme bkiyoo sevgilimde rizeli rize espirilerine ayri bir zaafim var :82:

Inanmiyoreummmm kadincagiz ne üzülmüstür ama ne güldüm yaaa

kızlar mevlüt kandiliydi ogün daha taze markate alış verişe gittik neyse deterjan filan aldım büyük paket lerden elpazar arabasıda götürdüm yanımda aldıklarımız ağır olur getiremeyiz diye herşeyi yerleştirdik eşimde çocuğun aldığı krakerleri poşetlerin altına koymuş bizim canavarda istiyom diye tutturdu neyse eğildim çıkarmaya çalışıyorum cart diye bi ses geldi benim pantolon bacağımın iç kısmından dize kadar yarıl ay iyki uzun hırkamı giymişim yoksa rezillik gelemezdim eve eve geldik eşime diyom bak bende ne değişiklik var ne bileyim yorulmuşsundur felen diyo aşağılara bak dedim one öyle küçük hanımı havalandırmayamı çıkardın diye dalga geçti sendedim üstümde hırka olmasaydı havalandırmayı görürdün

anaaaaaaam ates bizi cagiriyo

güldüm yaaaa kusum yesene adam ne bilsin ne ile karsilasacagini

bittigim an su andir !

küçük hanımı havalandırmaya mı çıkardın he süper lafmış. ben genelde fermuarları patlatıyorum. birgün wcye girdim fermuar elimde kaldı eyvahh birde işeyerindeyim. bereket pantalon boldu aldım iğne ipliği wcde boydan diktim bir güzel wcyede gitmedim hiç. eve bir girdim patlayacam aldım elime makası eşimde bakıyo napıyon kız delirdinmi pantalon kesilirmi diye bağırıyor. sus be demişim attım kendimi wcye. bir çıktım eşim pantalonu incelemeye almış :))))))

Evli değilim ama anlatmak istedim..Erkek arkadaşım askerden yeni gelmişti buluştuk neyse tenha bi cafeye götürmüştü beni bayada bi karanlıktı kimsede yoktu beni öpmeye başladı sonradan karşı koyamadım bende, sonra garson geldi bi anda çekildik ne olduğumu anlayamamıştım müzikde vardı tabi bizi kovmuş ben anlayamadm sonra tekrardan sordum noluyo diye çok utanmıştım o zaman kıpkırmızı olmuştum hala aklıma geldikce çok utanıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…