• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

üniversite sınavına girdikten sonra yazı geçirmek için arkadaşımın yanında standta çalışıp gümüş satıyordum. müsteriye güler yüz göstermek için alışveriş yapana da öylesine geçene de hoşgeldiniz diyordum gülümseyerek. o gün çok yoruldum şenliklerin son günüydü ve geç saate kadar çalıştık. iş bitti paramı aldım dolmuşa bindim, eve gidiyorum. saat geç olsa da şenlikler var dolmuş tıka basa dolu. şoföre vermek üzere cebimden parayı çıkarıp uzattım ve gülümseyerek hoşgeldiniz dedim:64: adam bi afalladı sonra parayı nerdeyse atar gibi yapıp hizla en arka koltuğa gidip kafamı gömdüm. neyseki ertesi gün iş yoktu epey bi dolmuşa binmedim sonrasında:66:
neyse.. allahtan adam şaşırarak baktı sadece.. siz arabama geldiniz asıl siz hoşgeldiniz deseydi!!!!!! düşünmek istemiyorum..:27:

üniversite sınavına girdikten sonra yazı geçirmek için arkadaşımın yanında standta çalışıp gümüş satıyordum. müsteriye güler yüz göstermek için alışveriş yapana da öylesine geçene de hoşgeldiniz diyordum gülümseyerek. o gün çok yoruldum şenliklerin son günüydü ve geç saate kadar çalıştık. iş bitti paramı aldım dolmuşa bindim, eve gidiyorum. saat geç olsa da şenlikler var dolmuş tıka basa dolu. şoföre vermek üzere cebimden parayı çıkarıp uzattım ve gülümseyerek hoşgeldiniz dedim:64: adam bi afalladı sonra parayı nerdeyse atar gibi yapıp hizla en arka koltuğa gidip kafamı gömdüm. neyseki ertesi gün iş yoktu epey bi dolmuşa binmedim sonrasında:66:
neyse.. allahtan adam şaşırarak baktı sadece.. siz arabama geldiniz asıl siz hoşgeldiniz deseydi!!!!!! düşünmek istemiyorum..:27:

şoför de ''asıl siz hoşgeldiniz, otobüsümüze şeref verdiniz!'' demedi mi :27::60::60:

kızlar eşim sakarlığımdan hep şikayet eder olduk olmadık düşerim kırarım :52:
yine bi gün yemekten sonra sofrayı toplarken en sevdiğim yemek takımının tabağını kırdım eşim sen yine başladın kırıp dökmeye diye söylendi neyse gülüp geçtim ertesi gün şansınsızlığın bu kadarı olur çay içcez tepsiye iki çay bardağı bide içeriz diye su bardağında su aldım koydum güzel güzel odaya gidiyom sen ayağım burkul tepsi elimden düşmedi ama yamuldu bardakların ikisi şangur yere düş kırıl eşim koştu geldi ahanda ben sana sakar diyom inanmıyosun evde sağlam bişey kalmadı diye bağırmaya başladı ben bi utandım ama altta kalırmıyım hayatım ben onları nazara belaya karşı masustan kırıyom dedim sağlam kalan tek bardağıda yere fırlatıp kırdım :9::9::9:adam delirdiğimi düşündü tabi hiç sesini çıkarmadan başladı ortalığı toplamaya :9::9::9::9:

Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma :53: " diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf :17:

Amaaaaaaaann altima yapicam is yerindeee agzimi tuta tuta gülüyorummmm rezillik kralicesi lan ediyorum seni:52::52::52::52:

bende anlatayım bir tane.iğrenç bir rezillikti benimki. eşimle çarşıda dolaştık yemek yedik sonra otobüsle eve doğru yol aldık. o günlerde hamile kalmışım haberim yok tabi ve sonrasında kaybettik :((( benim midem bir bulandı birde acayip bir ter ve parfüm kokusu birleşince. eşime diyorum bu durakta inelim sabret az kaldı diyo. en sonunda ben inecem dedim kalkmamla bir teyzenin üzerine çıkartmam bir oldu. kapı açıldı apar topar indim. hem eşime vuruyorum hem çıakrtıyorum ama oda gülüyor bana. hala bir durak daha sabredemedin diyo benimki. keşkem dönüp eşimin üzerine çıkartsaymışım :)))))
geçenlerdede şirinlik yapıyorum evin içinde mutfak koltuğunun üzerinde zıp zıp koltuk kırıl ben tepesinde ayak içinde kaldım öylece bağırıyom eşim geldi gül gül koptu ben çıkamıyorum içinden. koltuk bile çatırdatı bak görüyorsun diyo birde. ben güleyimmi ağlyayımmı bilemedim öylecene kaldım bir daha çıkarmıyım hiç üzerine hanım kız gibi yavaşça oturuyorum :))))

bende anlatayım bir tane.iğrenç bir rezillikti benimki. eşimle çarşıda dolaştık yemek yedik sonra otobüsle eve doğru yol aldık. o günlerde hamile kalmışım haberim yok tabi ve sonrasında kaybettik :((( benim midem bir bulandı birde acayip bir ter ve parfüm kokusu birleşince. eşime diyorum bu durakta inelim sabret az kaldı diyo. en sonunda ben inecem dedim kalkmamla bir teyzenin üzerine çıkartmam bir oldu. kapı açıldı apar topar indim. hem eşime vuruyorum hem çıakrtıyorum ama oda gülüyor bana. hala bir durak daha sabredemedin diyo benimki. keşkem dönüp eşimin üzerine çıkartsaymışım :)))))
geçenlerdede şirinlik yapıyorum evin içinde mutfak koltuğunun üzerinde zıp zıp koltuk kırıl ben tepesinde ayak içinde kaldım öylece bağırıyom eşim geldi gül gül koptu ben çıkamıyorum içinden. koltuk bile çatırdatı bak görüyorsun diyo birde. ben güleyimmi ağlyayımmı bilemedim öylecene kaldım bir daha çıkarmıyım hiç üzerine hanım kız gibi yavaşça oturuyorum :))))

ayy k kötü olmuşşşanlamaz bu erkeklerrr zatenn..
umarım senin biyerine bişe olmamıştr

yılan hikayesine dönen projem için kartaldaki tarım ilçe müdürlüğüne gittim dün tuvalete dahi beraber gitmemiz gerektiğini düşünen sevgilim de benimle geldi.
evden aceleyle çıkarken yanıma defter aldım maksat ilgili gözükmek.
işimiz bitince sahilde gittik oturduk çıkardım defteri not aldığım şeylere bakarken organik tarım yönetmeliğine bakmam gerekti çantamdan onu çıkardım okuyorum o da defteri aldı karıştırıyo sayfaları
barro dedi kafamı yönetmelikten kaldırmadan efendim canım dedim
düzenli olmayı seviyorsun di mi dedi
evet düzen iyidir dedim
peki her şeyini saatli mi yapıyorsun sen hayatım dedi
hangi her şeyi dedim
defteri önüme koydu tarih ve saatler ve yanlarında o zaman dilimlerinde nereye ağda yaptığım yazan sayfa bana göz kırpıyor
düzenli insanın hali başka oluyor canım diye bastı kahkahayı

bilen bilir aycangül ay hareketlerine göre epilasyon yapmak için saatler belirleyip bu sayede kıllarda azalma sağlayan hummalı bir çalışma içinde bende görev bilincindeki haziran deneğiyim düzen şart!
:63:

ayyyyyyyyyyyyyy cok güldümmmmmm:52::52:

birtanede benden.eşim yatak odasında ben de duştan yeni çıkmıştım.yatak odasına gitmem için holden öyle bir koşturuyorumki amacım eşime şaka yapıp onu yatağa ittirmek tabi yerler taş.ben o koşuşturmaya hızımı alamadım ve güm diye bir ses önce duvara sonra yere yapıştım tabi eşim arkasını dönmüş ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor koca bir kahkahayla duvarda bişey varmı,yok bian duvar delindi ordan aşağıya düştün sandım.tabi ben önce daha fazla dalga geçmesin diye naz yapıp ağladım sonra kendime kahkayla güldüm çok rezil bi durum..

aaaaaaaaaaayyy o ani yasamis kadar oldumm Allah iyiliginizi versin

yine ben...
bundan 10-12 sene önce..
ben küçüktüm, ama hala espirisi döndüğü için iyi hatırlıyorum
Rize'ye gittik
o zamanlar dayım yeni araba almış
tutturdu herkesi çarşıya götürcem diye
mümkün değill, herkes sığamaz
çok inattır dayım, dediğim dediktir
en sonunda herkes razı gelmek zorunda kaldı ve bindik arabaya
ben diyeyim 8 kişi siz deyin 10 kişi
nasıl sığdık hala aklımız ermiyo
neyse sadete geleyim

biz yolda gidiyoruz
dayımın kızı hamile, ortancı ablam da onun yanında oturuyo
ee herkes tıkış pıkış
dayımın kızı soruyo "canım iyi misin?sıkışmadın dimi?oran ağrıyo mu?buran ağrıyo mu?
ablam:"ııh ııhh yok, ağrımıyo, iyiym"
diye diye yol bitti

herkes tek tek iniyo arabadan
mmübarek in in bitmiyo ordu gibiyiz, bi türlü boşalmadı araba:27:
en son ablam kaldı
arabanın içinde bişey arıyo
dayım uzandı, "kızım ne arıyosun?"
ablam:"ayagımı arıyorum. ayagım nerde?" :1::1::1:
dayım da başladı aramaya:1:
bir iki saniye bakındıktan sonra kendine geldi
"uuyyyy ne ayagı?
ablam:"dayı, ayagım yok ayagım!kopmuş, biri aldı galiba!
dayım bize:"kim aldı ayagını?"
herkes şooookkkkk, delirdiklerini sandık
meğerse ablamın ayagı uyuşmuş, hissetmiyo, koptuğunu sanıyo
dayım da ablamı cidi ciddi ararken görünce bi anda şuurunu kaybbediyo
biz güle güle öldük tabi,

ve hala espirisi yapılır ablama
telefonda dayım bazen sorar :"kızım ayagıın nerde?iyi mi?"

ayyyy yeter bugünlük kizlaaaar catlicammmmm ofiste herkes tip tip yüzüme bkiyoo sevgilimde rizeli rize espirilerine ayri bir zaafim var :82:

Geçen hafta sonu eşimle birlikte anneannemi ziyarete gittik . Yemeğimizi yedik , çay faslına geçeceğiz . O ara anneannem ilaçlarımı içmem lazım diyerek mutfağa gitti . Bir süre gelmedi . Anneannem şifalı otlar vs çok meraklıdır , şu ot iyi geliyor şunu iç desen hemen uygulamaya geçer .

Çaylarımızı içiyoruz , anneannem bir tuhaf . Yüzümüze saf saf bakıyor , olur olmaz herşeye gülüyor .
Eşim ; anneannem , kafalar güzel yarasıııınn diye espri yapıyor .
Bende , eşime ; benim anneannem hacı bir kere , namaz kılıyor , içip içip namaza mı duruyor , hem içse alkol kokar diye söylenip kızıyorum . Söyleniyorum söylenmesine ama bende anlamlandıramıyorum bu durumu :27:

Öyle böyle derken yatıyoruz . Sabah kahvaltıdan sonra , anneannem ilaçlarını içiyor . Sonra bana diyor ki :
Jasmeen ; şalgam çok sağlıklıymış , dolapta şalgam var , hepimize birer bardak doldur da içelim diyor .

Dolabı açıyorum şalgam falan yok . Diyorum anneanne , nerde ; orda burda derken bir bakıyorum ki , benim tontiş anneannem şalgam diye marketten şarap almış , onu içermiş yatmadan önce .

Aldığının şarap olduğunu anlayan anneannem ; bu mübarek neden bu kadar acı , tarihi de geçmemiş diye düşünüp , her akşam bir kadeh yuvarlıyormuş meğer :52:

Inanmiyoreummmm kadincagiz ne üzülmüstür ama ne güldüm yaaa:9::9::9::9::9::9::9:

kızlar mevlüt kandiliydi ogün daha taze markate alış verişe gittik neyse deterjan filan aldım büyük paket lerden elpazar arabasıda götürdüm yanımda aldıklarımız ağır olur getiremeyiz diye herşeyi yerleştirdik eşimde çocuğun aldığı krakerleri poşetlerin altına koymuş bizim canavarda istiyom diye tutturdu neyse eğildim çıkarmaya çalışıyorum cart diye bi ses geldi benim pantolon bacağımın iç kısmından dize kadar yarıl ay iyki uzun hırkamı giymişim yoksa rezillik gelemezdim eve eve geldik eşime diyom bak bende ne değişiklik var ne bileyim yorulmuşsundur felen diyo aşağılara bak dedim one öyle küçük hanımı havalandırmayamı çıkardın diye dalga geçti sendedim üstümde hırka olmasaydı havalandırmayı görürdün

eşim beni ailemden istettikten sonra izmire gelmişti 2-3 günlük
komşularla tanıştırmaktı maksat bi yandanda üst katımızda yaşlıca bir komşumuz var kulakları çınlasın:1:
bir sabah bize geldi konuşuyoruz falan elini dizime atarakk
siz sevişiyonuzmu bakimmmm diyiverdi:53::53::53:biz eşimle şokkk
dedim bedoşş ne diyosun yok öyle bişey niye sevişelim ama eşimde bende kıpkırmızı
yok yokkkk siz sevişiyonuz sevişmeseniz evlenmezsiniz :60::60:
eşim sinirlenmeye başladı ben utançtan kıpkırmızı megersemmmm
eskiler sevgili olmaya sevişmek dermiş anlayınca heeee biz sevişiyoz demiştim saatlerce:60::60::60::60:

anaaaaaaam ates bizi cagiriyo:9::9::9::9:

kızlar eşimle kahvaltı yapıyoz benim bardağım demir saplı bardaklardan iki demir arasında küçük boşluk var ben o delikle oynuyom parmağımı sokmaya çalışıyom derken bi baktım parmağım içinde eşime çaktırmadan çıkarmaya çalışıyom çıkmıyo eşim kuşum yesene niye yemiyosun deyip duruyo parmak çıkmıyoki yiyeyim :9::9: öle saf saf adama bakıyom en son bu baktı bardakğı hiç elimden bırakmıyom tuhaf tuhaf yüzüme baktı :53:sen gene ne yaptın deyip bardağı çekti benim parmakta bardakla beraber gitti:17: adam şok geçirdi pes yani bi parmaklamadığın bardak kalmıştı onuda yaptın demezmi:9::9::9:neyse zar zor benim parmağı kurtadı ilk şoku atlatıncada yemek boyunca benimle dalga geçti ve çok güldük :9::9::9:

güldüm yaaaa kusum yesene adam ne bilsin ne ile karsilasacagini :1::1:

İzmir'de yaşayanlar yahut öğrenci olanlar iyi bilirler 525 numaralı otobüsleri, ben de öğrenciliğinde bu otobüse binme şerefine erişenlerden biriyim:1:
Bu otobüsler tıklım tıklım dolar öğrencilerle, öyle ki otobüsün dışından baktığınızda camlara yapışmış insan silüetleri görürsünüz:27: Şoförler de öyle ustaca sürerler ki bu araçları zıp zıp zıplarsınız durduğunuz yerde, hele bir de tutunamadıysanız vay halinize..
Bir gün bütün kızlar toplandık dışarı çıkacağız. Sınavlar yeni bitmiş, rahatız yani:8: 525 geldi durağa, büyük bir mücadele sonrasında binmeyi başardık, yani bindik bir alamete gideeyoz kıyamete amaneeeyy:64: Bizim diğer kızlar önlerde oturdular, ben ve bir arkadaşım ayakta kaldığımız için otobüsün en arkasına ilerledik. Bahtsız bedevi ben tutunacak bir yer bulamadım malesef ve hiç değilse arkadaşımın kolundan tutayım bari dedim:21:
Neyse otobüs hareket etti:10:Yavaş yavaş gidiyorduk ne güzel:97: Duraklarda öğrenciler doluşuyordu otobüse, artık insanlar doluluk sebebiyle bir gıdım kıpırdayamayacak hale geldiği için şoför duraklarda durup yolcu alma işini sonlandırarak gittikçe hızlanmaya başladı:4: Ahh şu kırmızı ışıkların gözü kör olsun e mi!! Otobüs aniden durdu, arkadaşın kolunu tutuyorum ama denge sağlayabilmek için refleks olarak tutunacak başka bir yer arıyor elim o esnada, ki tuttum da zaten:94: Önümdeki uzun boylu üniversiteli gencin kalçasını tuttum istem dışı, hatta bildiğin avuçladım çocuğun totoşunu:78:
Kolundan tutunduğum uyuz arkadaşım gülmekten çatlayacaktı:57: Çocuk döndü bana baktı şaşkın şaşkın, elinize kolunuza hakim olun lütfen dedi, ben kıpkırmızı oldum utancımdan yerin dibine girdim o an:77: Benim salak arkadaşım da dalga geçti benle, üstelik çocuğa duyura duyura, kızım sen de tam tuttuğunu koparan dedikleri cinsten çıktın yaf dedi:9: Otobüsten inince de devam etti kikirdemeye, gece boyunca ara ara bana bakıp, ahh ahh tutunacak bi dalımız yok ki dedi imalı imalı sırıtarak:63:

bittigim an su andir ! :52::52::52::52::52::52:

kızlar mevlüt kandiliydi ogün daha taze markate alış verişe gittik neyse deterjan filan aldım büyük paket lerden elpazar arabasıda götürdüm yanımda aldıklarımız ağır olur getiremeyiz diye herşeyi yerleştirdik eşimde çocuğun aldığı krakerleri poşetlerin altına koymuş bizim canavarda istiyom diye tutturdu neyse eğildim çıkarmaya çalışıyorum cart diye bi ses geldi benim pantolon bacağımın iç kısmından dize kadar yarıl ay iyki uzun hırkamı giymişim yoksa rezillik gelemezdim eve eve geldik eşime diyom bak bende ne değişiklik var ne bileyim yorulmuşsundur felen diyo aşağılara bak dedim one öyle küçük hanımı havalandırmayamı çıkardın diye dalga geçti sendedim üstümde hırka olmasaydı havalandırmayı görürdün

küçük hanımı havalandırmaya mı çıkardın he süper lafmış. ben genelde fermuarları patlatıyorum. birgün wcye girdim fermuar elimde kaldı eyvahh birde işeyerindeyim. bereket pantalon boldu aldım iğne ipliği wcde boydan diktim bir güzel wcyede gitmedim hiç. eve bir girdim patlayacam aldım elime makası eşimde bakıyo napıyon kız delirdinmi pantalon kesilirmi diye bağırıyor. sus be demişim attım kendimi wcye. bir çıktım eşim pantalonu incelemeye almış :))))))

Evli değilim ama anlatmak istedim..Erkek arkadaşım askerden yeni gelmişti buluştuk neyse tenha bi cafeye götürmüştü beni bayada bi karanlıktı kimsede yoktu beni öpmeye başladı sonradan karşı koyamadım bende, sonra garson geldi bi anda çekildik ne olduğumu anlayamamıştım müzikde vardı tabi bizi kovmuş ben anlayamadm:1: sonra tekrardan sordum noluyo diye çok utanmıştım o zaman kıpkırmızı olmuştum hala aklıma geldikce çok utanıyorum:26::60:

Back
X