• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ağda mevzusu çok güzeldi:))) erkek arkadaşın ''ilerde birlikte olduğumuz zamanlarıda kaydeder mi acaba?'' diye düşünmüştür:)))

yine ben...
bundan 10-12 sene önce..
ben küçüktüm, ama hala espirisi döndüğü için iyi hatırlıyorum
Rize'ye gittik
o zamanlar dayım yeni araba almış
tutturdu herkesi çarşıya götürcem diye
mümkün değill, herkes sığamaz
çok inattır dayım, dediğim dediktir
en sonunda herkes razı gelmek zorunda kaldı ve bindik arabaya
ben diyeyim 8 kişi siz deyin 10 kişi
nasıl sığdık hala aklımız ermiyo
neyse sadete geleyim

biz yolda gidiyoruz
dayımın kızı hamile, ortancı ablam da onun yanında oturuyo
ee herkes tıkış pıkış
dayımın kızı soruyo "canım iyi misin?sıkışmadın dimi?oran ağrıyo mu?buran ağrıyo mu?
ablam:"ııh ııhh yok, ağrımıyo, iyiym"
diye diye yol bitti

herkes tek tek iniyo arabadan
mmübarek in in bitmiyo ordu gibiyiz, bi türlü boşalmadı araba:27:
en son ablam kaldı
arabanın içinde bişey arıyo
dayım uzandı, "kızım ne arıyosun?"
ablam:"ayagımı arıyorum. ayagım nerde?" :1::1::1:
dayım da başladı aramaya:1:
bir iki saniye bakındıktan sonra kendine geldi
"uuyyyy ne ayagı?
ablam:"dayı, ayagım yok ayagım!kopmuş, biri aldı galiba!
dayım bize:"kim aldı ayagını?"
herkes şooookkkkk, delirdiklerini sandık
meğerse ablamın ayagı uyuşmuş, hissetmiyo, koptuğunu sanıyo
dayım da ablamı cidi ciddi ararken görünce bi anda şuurunu kaybbediyo
biz güle güle öldük tabi,

ve hala espirisi yapılır ablama
telefonda dayım bazen sorar :"kızım ayagıın nerde?iyi mi?"

Geçen hafta sonu eşimle birlikte anneannemi ziyarete gittik . Yemeğimizi yedik , çay faslına geçeceğiz . O ara anneannem ilaçlarımı içmem lazım diyerek mutfağa gitti . Bir süre gelmedi . Anneannem şifalı otlar vs çok meraklıdır , şu ot iyi geliyor şunu iç desen hemen uygulamaya geçer .

Çaylarımızı içiyoruz , anneannem bir tuhaf . Yüzümüze saf saf bakıyor , olur olmaz herşeye gülüyor .
Eşim ; anneannem , kafalar güzel yarasıııınn diye espri yapıyor .
Bende , eşime ; benim anneannem hacı bir kere , namaz kılıyor , içip içip namaza mı duruyor , hem içse alkol kokar diye söylenip kızıyorum . Söyleniyorum söylenmesine ama bende anlamlandıramıyorum bu durumu :27:

Öyle böyle derken yatıyoruz . Sabah kahvaltıdan sonra , anneannem ilaçlarını içiyor . Sonra bana diyor ki :
Jasmeen ; şalgam çok sağlıklıymış , dolapta şalgam var , hepimize birer bardak doldur da içelim diyor .

Dolabı açıyorum şalgam falan yok . Diyorum anneanne , nerde ; orda burda derken bir bakıyorum ki , benim tontiş anneannem şalgam diye marketten şarap almış , onu içermiş yatmadan önce .

Aldığının şarap olduğunu anlayan anneannem ; bu mübarek neden bu kadar acı , tarihi de geçmemiş diye düşünüp , her akşam bir kadeh yuvarlıyormuş meğer :52:

Geçen hafta sonu eşimle birlikte anneannemi ziyarete gittik . Yemeğimizi yedik , çay faslına geçeceğiz . O ara anneannem ilaçlarımı içmem lazım diyerek mutfağa gitti . Bir süre gelmedi . Anneannem şifalı otlar vs çok meraklıdır , şu ot iyi geliyor şunu iç desen hemen uygulamaya geçer .

Çaylarımızı içiyoruz , anneannem bir tuhaf . Yüzümüze saf saf bakıyor , olur olmaz herşeye gülüyor .
Bende , eşime ; benim anneannem hacı bir kere , namaz kılıyor , içip içip namaza mı duruyor , hem içse alkol kokar diye söylenip kızıyorum . Söyleniyorum söylenmesine ama bende anlamlandıramıyorum bu durumu :27:

Öyle böyle derken yatıyoruz . Sabah kahvaltıdan sonra , anneannem ilaçlarını içiyor . Sonra bana diyor ki :
Jasmeen ; şalgam çok sağlıklıymış , dolapta şalgam var , hepimize birer bardak doldur da içelim diyor .

Dolabı açıyorum şalgam falan yok . Diyorum anneanne , nerde ; orda burda derken bir bakıyorum ki , benim tontiş anneannem şalgam diye marketten şarap almış , onu içermiş yatmadan önce .

Aldığının şarap olduğunu anlayan anneannem ; bu mübarek neden bu kadar acı , tarihi de geçmemiş diye düşünüp , her akşam bir kadeh yuvarlıyormuş meğer :52:
ayy inanmıyorum yaaaa
fıkra gibi resmen....

Bizim 1 ay önce eve hırsız girdi,bende o günden sonra en ufak bir sese karşı aşırı tepki verir oldum,dün de annemle beraber dışardan geliyoruz bizim apartmanın kapısının camlarının da içerden dışarısı görünüyo ama dışardan içerisi görünmüyor yani biz annemle apartmanın içini görmüyoruz,tam apartmanın kapısını anahtarımla açıyordum ki birden kapı açıldı ve bizim gerizekalı komşumuz bööhhh diye bağırdı bende tabi iriyim biraz ,kadına o şaşkınlıkla bi vurdum yere düştü :52: ,ben hem korkmuş hemde şaşırmış halde kadını yerden kaldırmaya uğraştım sonra belki 5 dk sürekli özür diledim ,annemle eve girdikten sonra tabi 1 saat sürekli güldük ama ne yapayım o da öyle korkutmaya çalışmasaymış bizi demi ama :37:
:60::60::60::60::60::60:

ayy ince ince yasemincede aynı olay olmuştuu :60:

eşim beni ailemden istettikten sonra izmire gelmişti 2-3 günlük
komşularla tanıştırmaktı maksat bi yandanda üst katımızda yaşlıca bir komşumuz var kulakları çınlasın:1:
bir sabah bize geldi konuşuyoruz falan elini dizime atarakk
siz sevişiyonuzmu bakimmmm diyiverdi:53::53::53:biz eşimle şokkk
dedim bedoşş ne diyosun yok öyle bişey niye sevişelim ama eşimde bende kıpkırmızı
yok yokkkk siz sevişiyonuz sevişmeseniz evlenmezsiniz :60::60:
eşim sinirlenmeye başladı ben utançtan kıpkırmızı megersemmmm
eskiler sevgili olmaya sevişmek dermiş anlayınca heeee biz sevişiyoz demiştim saatlerce:60::60::60::60:

şirkette bizim pclerin bakımını yapan bi firma var tamir için gelmişlerdi 3 kişi..
sürekli aynı kişi geliyordu normalde o gün yine o vardı çocuk lavaboyu sormadan atalyenin yanındaki lavaboya girdi atölyede hep kız var erkek çalışmıyor neyse bu girdi tabi bişey diyemedik sormadı çünkü nerdeyse 1 saat oldu gelemdi dedikki herhalde gitti ...
arkadaşı onu bekliyo işi bitti yok şirkette her yere sorduk bulamıyoruz kızlardan biri geldi lavaboda biri var kapı kitli ama çıkmıyoda sesde vermiyo dedi..
arkadaşı hemen gitti meğer sular kesikmiş tuvaletten çıkamamış arkadaşı geldi su varmı acaba dedi verdim hazır sulardan sonra cocuk hiç yanımıza uğramadan gitti nerdeyse 1 yıl olucak bir dahada hiç o gelmedi şirkete utancından...:9::9:

herkes tek tek iniyo arabadan
mmübarek in in bitmiyo ordu gibiyiz, bi türlü boşalmadı araba:27:
en son ablam kaldı
arabanın içinde bişey arıyo
dayım uzandı, "kızım ne arıyosun?"
ablam:"ayagımı arıyorum. ayagım nerde?" :1::1::1:
dayım da başladı aramaya:1:
bir iki saniye bakındıktan sonra kendine geldi
"uuyyyy ne ayagı?
ablam:"dayı, ayagım yok ayagım!kopmuş, biri aldı galiba!
dayım bize:"kim aldı ayagını?"
herkes şooookkkkk, delirdiklerini sandık
meğerse ablamın ayagı uyuşmuş, hissetmiyo, koptuğunu sanıyo
dayım da ablamı cidi ciddi ararken görünce bi anda şuurunu kaybbediyo
biz güle güle öldük tabi,

ve hala espirisi yapılır ablama
telefonda dayım bazen sorar :"kızım ayagıın nerde?iyi mi?"

ay gözümden yaşlar geldi valla süpermiş birde ayak aramışlar he müthiş müthiş :)))))

slm kızlarrr yazdıklarınız çok kahkahalarla okudum :9::9::9: bende kızkardeşimin yaşadığı bi olayı anlatayım :9::9:

kızkardeşim dolmuşta şöföre müsait bi yerde dururmusunuz diyo dolmuş duruyo kızkardeşim oturduğu yerde kapının açılmasını bekliyo kapı bi türlü açılmıyo sinirli bi şekilde kapıyı açarmısınız diye bağırıyo herkes şaşkın şaşkın bakıyo oda anlamamış niye bakıyolar diye gencin biri kalkıyo kapıyı açıyo meğer kapı otamatik değilmiş :9::9::9: kızkardeşim utancından kıpkırmızı oluyo okadar mahçupki dolmuştan iniyo kapıyı bile kapatmıyo ardına kadar açık bırakıp dönüp gidiyo:9::9::9: bana anlattı bi dalga geçtim şimdi dolmuştakiler seni prenses sanmıştır diye :9::9:hala hatırladıkça güleriz:9::9:

hemde ne fena :1:
yaramaz olur muuu çok fark ettiriyor gerçekten de orda nasıl karşılaşmadık güzel bayan :82:

kız ben onu yeni duydum daha, adet tarihinden sonra dediği için de bu aykini kaçırmış oldum...
o yüzden dolayısıyla bi yorumda bulunamadım :1:
temmuz tarihini açıklasın, bari onu bekleyim...
çok sevindim işe yaramasına :8:
dur bi iyice yorumları fln inceleyim :10:

Son düzenleme:
kızlar eşimle kahvaltı yapıyoz benim bardağım demir saplı bardaklardan iki demir arasında küçük boşluk var ben o delikle oynuyom parmağımı sokmaya çalışıyom derken bi baktım parmağım içinde eşime çaktırmadan çıkarmaya çalışıyom çıkmıyo eşim kuşum yesene niye yemiyosun deyip duruyo parmak çıkmıyoki yiyeyim :9::9: öle saf saf adama bakıyom en son bu baktı bardakğı hiç elimden bırakmıyom tuhaf tuhaf yüzüme baktı :53:sen gene ne yaptın deyip bardağı çekti benim parmakta bardakla beraber gitti:17: adam şok geçirdi pes yani bi parmaklamadığın bardak kalmıştı onuda yaptın demezmi:9::9::9:neyse zar zor benim parmağı kurtadı ilk şoku atlatıncada yemek boyunca benimle dalga geçti ve çok güldük :9::9::9:

Ay kıyamam ya hayatında hiç yapmayacağı bir şeyi yapmış.Manayla tadına bakmış oldu ama. :27:

İzmir'de yaşayanlar yahut öğrenci olanlar iyi bilirler 525 numaralı otobüsleri, ben de öğrenciliğinde bu otobüse binme şerefine erişenlerden biriyim:1:
Bu otobüsler tıklım tıklım dolar öğrencilerle, öyle ki otobüsün dışından baktığınızda camlara yapışmış insan silüetleri görürsünüz:27: Şoförler de öyle ustaca sürerler ki bu araçları zıp zıp zıplarsınız durduğunuz yerde, hele bir de tutunamadıysanız vay halinize..
Bir gün bütün kızlar toplandık dışarı çıkacağız. Sınavlar yeni bitmiş, rahatız yani:8: 525 geldi durağa, büyük bir mücadele sonrasında binmeyi başardık, yani bindik bir alamete gideeyoz kıyamete amaneeeyy:64: Bizim diğer kızlar önlerde oturdular, ben ve bir arkadaşım ayakta kaldığımız için otobüsün en arkasına ilerledik. Bahtsız bedevi ben tutunacak bir yer bulamadım malesef ve hiç değilse arkadaşımın kolundan tutayım bari dedim:21:
Neyse otobüs hareket etti:10:Yavaş yavaş gidiyorduk ne güzel:97: Duraklarda öğrenciler doluşuyordu otobüse, artık insanlar doluluk sebebiyle bir gıdım kıpırdayamayacak hale geldiği için şoför duraklarda durup yolcu alma işini sonlandırarak gittikçe hızlanmaya başladı:4: Ahh şu kırmızı ışıkların gözü kör olsun e mi!! Otobüs aniden durdu, arkadaşın kolunu tutuyorum ama denge sağlayabilmek için refleks olarak tutunacak başka bir yer arıyor elim o esnada, ki tuttum da zaten:94: Önümdeki uzun boylu üniversiteli gencin kalçasını tuttum istem dışı, hatta bildiğin avuçladım çocuğun totoşunu:78:
Kolundan tutunduğum uyuz arkadaşım gülmekten çatlayacaktı:57: Çocuk döndü bana baktı şaşkın şaşkın, elinize kolunuza hakim olun lütfen dedi, ben kıpkırmızı oldum utancımdan yerin dibine girdim o an:77: Benim salak arkadaşım da dalga geçti benle, üstelik çocuğa duyura duyura, kızım sen de tam tuttuğunu koparan dedikleri cinsten çıktın yaf dedi:9: Otobüsten inince de devam etti kikirdemeye, gece boyunca ara ara bana bakıp, ahh ahh tutunacak bi dalımız yok ki dedi imalı imalı sırıtarak:63:

İzmir'de yaşayanlar yahut öğrenci olanlar iyi bilirler 525 numaralı otobüsleri, ben de öğrenciliğinde bu otobüse binme şerefine erişenlerden biriyim:1:
Bu otobüsler tıklım tıklım dolar öğrencilerle, öyle ki otobüsün dışından baktığınızda camlara yapışmış insan silüetleri görürsünüz:27: Şoförler de öyle ustaca sürerler ki bu araçları zıp zıp zıplarsınız durduğunuz yerde, hele bir de tutunamadıysanız vay halinize..
Bir gün bütün kızlar toplandık dışarı çıkacağız. Sınavlar yeni bitmiş, rahatız yani:8: 525 geldi durağa, büyük bir mücadele sonrasında binmeyi başardık, yani bindik bir alamete gideeyoz kıyamete amaneeeyy:64: Bizim diğer kızlar önlerde oturdular, ben ve bir arkadaşım ayakta kaldığımız için otobüsün en arkasına ilerledik. Bahtsız bedevi ben tutunacak bir yer bulamadım malesef ve hiç değilse arkadaşımın kolundan tutayım bari dedim:21:
Neyse otobüs hareket etti:10:Yavaş yavaş gidiyorduk ne güzel:97: Duraklarda öğrenciler doluşuyordu otobüse, artık insanlar doluluk sebebiyle bir gıdım kıpırdayamayacak hale geldiği için şoför duraklarda durup yolcu alma işini sonlandırarak gittikçe hızlanmaya başladı:4: Ahh şu kırmızı ışıkların gözü kör olsun e mi!! Otobüs aniden durdu, arkadaşın kolunu tutuyorum ama denge sağlayabilmek için refleks olarak tutunacak başka bir yer arıyor elim o esnada, ki tuttum da zaten:94: Önümdeki uzun boylu üniversiteli gencin kalçasını tuttum istem dışı, hatta bildiğin avuçladım çocuğun totoşunu:78:
Kolundan tutunduğum uyuz arkadaşım gülmekten çatlayacaktı:57: Çocuk döndü bana baktı şaşkın şaşkın, elinize kolunuza hakim olun lütfen dedi, ben kıpkırmızı oldum utancımdan yerin dibine girdim o an:77: Benim salak arkadaşım da dalga geçti benle, üstelik çocuğa duyura duyura, kızım sen de tam tuttuğunu koparan dedikleri cinsten çıktın yaf dedi:9: Otobüsten inince de devam etti kikirdemeye, gece boyunca ara ara bana bakıp, ahh ahh tutunacak bi dalımız yok ki dedi imalı imalı sırıtarak:63:

çocuğun da ne kıymetli totoşu varmış,sanki bilerek avuçladı kız:63:

ahhh yavrumm nasıl kızarmışsındır çk kötü bir durum:9:
ama çocukta baya sert çıkmış be

ewet yaa bende egede okudumm..bide o otobuse dışarıdan bakınca arkasının yamuk ve yere yatmak üzere olduğunu görürsünüz.. nasıl dengede durduğunu hala anlamış deilim en eski otobüsleri hep o ringe koyarlardı... çoğu zaman basamakta giderdik düşmekle düşmemek arası ama hep neşeli hep gırgırdık.. ne güzell günlermiş beaaa... en güzelide beleş olması :D

ewet yaa bende egede okudumm..bide o otobuse dışarıdan bakınca arkasının yamuk ve yere yatmak üzere olduğunu görürsünüz.. nasıl dengede durduğunu hala anlamış deilim en eski otobüsleri hep o ringe koyarlardı... çoğu zaman basamakta giderdik düşmekle düşmemek arası ama hep neşeli hep gırgırdık.. ne güzell günlermiş beaaa... en güzelide beleş olması :D

Evet evet yengeç gibi yan yan gidiyor otobüs, bi de körüklü kısmı çok eğlenceli oluyor dönüşlerde ve tümseklerde, lunapark gibi:27:

Back
X