• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

lisedeyken kankamla okuldan geliyoruz heryer kar konuşa konuşa geliyoruz.hiç yanıma bakmadım habire bişeyler anlatıyorum anaaa birde döndüm baktımki arkadaşım yanımda yok.meğerse ayağı kaymış düşmüş benim haberim yok :)),ama ne düşüş iki dizinin üsütne düşmüş, etek açılmış mallar meydanda :)))
karşımızda bir sürü kişi arkadaşıma bakıoyor gülüyor.o da bana kızıyor kaldırsana beni diye.
zaten hiç düzgün yürüyemezdi kışları ikide bir düşerdi :))).ne günlerdi yaaa

Evli değilim ama anlatmak istedim..Erkek arkadaşım askerden yeni gelmişti buluştuk neyse tenha bi cafeye götürmüştü beni bayada bi karanlıktı kimsede yoktu beni öpmeye başladı sonradan karşı koyamadım bende, sonra garson geldi bi anda çekildik ne olduğumu anlayamamıştım müzikde vardı tabi bizi kovmuş ben anlayamadm:1: sonra tekrardan sordum noluyo diye çok utanmıştım o zaman kıpkırmızı olmuştum hala aklıma geldikce çok utanıyorum:26::60:

seni anlıyorum aynı şeyi yaşadık:1:

bei tane de benim aklıma geldi olay benle alakalı değil bi tanıdığımızın başından geçmiş ama ben halen kime anltacak olsam gülmekten yarılırım tanıdığımız annemgilin aile dostu bu teyzenin erkek bebeği olmus ilk cocugu bebekken ölmüş onun için oğlan cocuklarını cok sever yine bi akşam gezmeden dönüyorlarmıs bi vitrinin önünde oğlan cocugu görmüş başını okşamıs saclarını severken bi yandan da amannn yavruma benim akşam vakti anan sana kıyıp da nasıl tek başına çıkardı böyleeeeee diyerek seviyo cocuk basını cevirip bizim teyzeye bakıo cocuk sandıgı pala bıyıklı baya orta yaslı bi cüceymiş tabi hemen tabana kuvvet ama öyle korkmus ki eve kac dakıkada vardıgnı bile hatırlamıyo:60::60:

Son düzenleme:
bei tane de benim aklıma geldi olay benle alakalı değil bi tanıdığımızın başından geçmiş ama ben halen kime anltacak olsam gülmekten yarılırım tanıdığımız annemgilin aile dostu bu teyzenin erkek bebeği olmus ilk cocugu bebekken ölmüş onun için oğlan cocuklarını cok sever yine bi akşam gezmeden dönüyorlarmıs bi vitrinin önünde oğlan cocugu görmüş başını okşamıs saclarını severken bi yandan da amannn yavruma benim akşam vakti anan sana kıyıp da nasıl tek başına çıkardı böyleeeeee diyerek seviyo cocuk basını cevirip bizim teyzeye bakıo cocuk sandıgı pala bıyıklı baya orta yaslı bi cüceymiş tabi hemen tabana kuvvet ama öyle korkmus ki eve kac dakıkada vardıgnı bile hatırlamıyo:60::60:

ay şimdi çatlicam
::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

üniversite sınavına girdikten sonra yazı geçirmek için arkadaşımın yanında standta çalışıp gümüş satıyordum. müsteriye güler yüz göstermek için alışveriş yapana da öylesine geçene de hoşgeldiniz diyordum gülümseyerek. o gün çok yoruldum şenliklerin son günüydü ve geç saate kadar çalıştık. iş bitti paramı aldım dolmuşa bindim, eve gidiyorum. saat geç olsa da şenlikler var dolmuş tıka basa dolu. şoföre vermek üzere cebimden parayı çıkarıp uzattım ve gülümseyerek hoşgeldiniz dedim:64: adam bi afalladı sonra parayı nerdeyse atar gibi yapıp hizla en arka koltuğa gidip kafamı gömdüm. neyseki ertesi gün iş yoktu epey bi dolmuşa binmedim sonrasında:66:
neyse.. allahtan adam şaşırarak baktı sadece.. siz arabama geldiniz asıl siz hoşgeldiniz deseydi!!!!!! düşünmek istemiyorum..:27:

allah canını almasın poğaca yiyodum boğazımda kaldııı :60::60::60::60::60::60::60::60:

ay okurken koptum gülmekten ya :60::60::60: aklıma hemen bi tıpçı arkadaşlarımın anlatığı hikaye geldi.üniwersitedeyken yurttaki tıpçılar yaşadıkları komik olayları hep gün anlatırlardı.aklımda biri kalmış.kadın doğumda kadının biri muayene oluyo.doktor erkek.doktor bir yandan inceliyo aşağıdan bi yandanda soruyo ' sewk aldınız mı acaba'kadınndan şok sözler'BİRAAZ' :1::1::1::1::1: mğerse kadın zewk alıyormusunuz anlamış we biraz cewabnı wermiş :1::1::1: çok gülmüştük kızlarla.halada unutmam..hatta bi refakatçi amcada hastası için werilen merhemi yedirerek sürünüz yazısını baya bi ciddiye almış we hastasına merhemi yedirmiş :52:

ay okurken koptum gülmekten ya :60::60::60: aklıma hemen bi tıpçı arkadaşlarımın anlatığı hikaye geldi.üniwersitedeyken yurttaki tıpçılar yaşadıkları komik olayları hep gün anlatırlardı.aklımda biri kalmış.kadın doğumda kadının biri muayene oluyo.doktor erkek.doktor bir yandan inceliyo aşağıdan bi yandanda soruyo ' sewk aldınız mı acaba'kadınndan şok sözler'BİRAAZ' :1::1::1::1::1: mğerse kadın zewk alıyormusunuz anlamış we biraz cewabnı wermiş :1::1::1: çok gülmüştük kızlarla.halada unutmam..hatta bi refakatçi amcada hastası için werilen merhemi yedirerek sürünüz yazısını baya bi ciddiye almış we hastasına merhemi yedirmiş :52:

puahahaha öldüm gülmektennn yaaaa çok iyiii :60: :60: :60:

bende okurken aklıma geldi buna benzer bir hikaye anlatmıştı bi yakınım hemşire arkisi kadın doğum dr yanında çalışan hemşire annaltııyo

dr kadını muane edicek hastada eşiyle gelmiş ama adamcaz hem heycanlı hem çekinerek oturmuş muayne odasında bir kenarıya dr kadını muane ederken
hemşiresine scanner nerde derken scan(sknn) demiş kısaca o adamda ben burdayım demiş dr ve hemşire :60: kopmuşlar tabi ............

Hani şu avon'un top allıkları var ya kadının biri avon'a telefon açmış her gün bir tane top yutuyorum ama bronzlaşmıyorum demiş:53::60:

Son düzenleme:
Bu konu çok eğlenceli sırf bu yüzden üye bile oldum buraya. herkes muhteşem :) ben de bi anımı paylaşayım hatırladıka yazarım.

ünv. okudum bi dönemde otobüsle okula gidiyoruz kız arkadaşlarımızla beraber. otobüs dolu değil ama oturacak boş koltuk yok. kızlrın bir grubu arkaya benimle beraberde bir grubu ön tara oturduk. Otobüste milattan önce kalma zar zor gidiyo. Neyse bir durakta yaşlı bir amca bindi ben yer verdim oturdu ayakta gidiyorum üsteki tutmalık yerlerden tutyorum. Benim eski dediğim otobüs köşeden sen bi dön bende denge menge hak getire tutunduğum deri tutamak ta benle beraber dönüyo bii u dönüşü yaptım otobüsün ortasında hopp kendimi yer vrdiğim amcanın kucağında buldum. bizim kızlar yerlerde adam beni tutuyo ben ne ılduğunu anlamadığım şekildetoparlamaya çalışıyorum. inceğimiz durağa gelene kadar alı al moru mor oldum ama gülmekrizinden:)))

bir tane daha anlatayım.

rkek arkadaşıma rezil oluşum.Bigün iş çıkışı beni almaya geldi yeni görüşmeye başaldığımız zamanlar. Neyse bizim eve yakın bir parkta oturcaz biraz mevsim kış ee aşık olunca üşümüyoruz. (üşüsedekte çaktıran yok.) önce ben indim arabadan ön tarafa dolanıyorum oda tam yanıma geldi arabayı kitlememiş döndü kitleyim diye ben o şaşkın adım atmamla yere yapışmam bir oldu. kos koca kaldırımı tutturamayan ben aşkım nerdesin sen diye konuşan bi sevgili. ezil olmuşluğun verdiği hal durumuyla gülen ben. eve gidene kadar sormuştu canımın acıyıp acımadığını söylermiyim acıdığını kaldırımı nasıl görmedin diye sorduktan sonra:)

bende anlatayimmm bitane:1:

bi kis gunu kar yagmiss yerler kaygan arkadasimla isten geliyoruz ayni is yerinde calisiyorduk evlerimizde birbirine yakin neyse beraber giderken bizim sokaga donmek icin kisa bi yol var ordan gidiyoruz meger yerlerde pek kayganmis gozlerimi bi actim yildizlari goruyorumm meger ayagimiz kaymis ikimiz ayni anda dusmusuz ALLAHTAN kimse gormedi ama biz gulmekten olduk:1:

ben geldimm bidene daha anlatim...hatta bi kac tane simdi bendemi sorun var bilmiyorum ama topukluyla bi kac kez yere yapismisligim var:1:
esimle nisanliykene geziyoruzz ayagim takildi bi dusmusum adamda daha elimden tutup cekiyor anlamadi herhalde dustuguumu sonra bi dondu ben yerdeyimm pantolonumun diz kapagindaki kismi yirtilmisti:1:yine bigun giymisim topuklulari havali havali iniyorum evin merdivenlerden topugum bi takildi 4 basamaktan dustum yere kimse gormedi ALLAHTAN...:1:ve yine ben baska bi yerin merdivenlerinden inerken gene dustum esim bakti ben gene yerdeyim ama bu sefer arkamizdan gelenler gordulerr bi yandan guldumm bi yandan bacagim acidi bi yandan utandim degisik ruh hali icindeydim:27::27::27:

gene dusersemmm yazarim size:1:

bide calisirken is yerimin merdivenlerinden hizli hizli inerdim hep patronumda yavas in birgun duseceksin o merdivenlerden derdi ben yok dusmem bisey olmaz derdim...bigun yine merdivenlerden hizli inerkene laaaaaaaaaap diye dustumm yani merdivenlerden inmedim resmen yuvarlandim:1:hemen kalktim ustumu basimi duzelttim o ara patronun oglu geldi daha kucuk 9-10 yasinda ne oldu dustunmu dedi bendeee yoo dedimm hic bozuntuya vermedimmm ALLAHTAN BI YERIME BISEY OLMADI SÜKÜR:1::1:

bide calisirken is yerimin merdivenlerinden hizli hizli inerdim hep patronumda yavas in birgun duseceksin o merdivenlerden derdi ben yok dusmem bisey olmaz derdim...bigun yine merdivenlerden hizli inerkene laaaaaaaaaap diye dustumm yani merdivenlerden inmedim resmen yuvarlandim:1:hemen kalktim ustumu basimi duzelttim o ara patronun oglu geldi daha kucuk 9-10 yasinda ne oldu dustunmu dedi bendeee yoo dedimm hic bozuntuya vermedimmm ALLAHTAN BI YERIME BISEY OLMADI SÜKÜR:1::1:

ben zincirleme kazaya sebep oldum merdivenlerden düşerken :1:
tören sonrası okulun merdivenlerinden çıkarken botlarımın bağcık metalleri dolandı birbirine ben düştüm yanımdaki arkadaşımı çektim o düştü arkamdakiler düştü gerisini hatırlamıyorum :60:

ben zincirleme kazaya sebep oldum merdivenlerden düşerken :1:
tören sonrası okulun merdivenlerinden çıkarken botlarımın bağcık metalleri dolandı birbirine ben düştüm yanımdaki arkadaşımı çektim o düştü arkamdakiler düştü gerisini hatırlamıyorum :60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
benim simdilik zararim kendimee bakalim belki bigun bende zincirleme kaza yaparimmm:9::9:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
benim simdilik zararim kendimee bakalim belki bigun bende zincirleme kaza yaparimmm:9::9:

hiç tavsiye etmem tepkiler pek hoş olmuyor :63:
şu bi yanı ince bi yanı kalın döne döne inen merdivenlerden çok düşerim ben
patenle bisikletle de çok düşerim
düşündüm de düşme hikayelerim o kadar fazla ki :1:

hiç tavsiye etmem tepkiler pek hoş olmuyor :63:
şu bi yanı ince bi yanı kalın döne döne inen merdivenlerden çok düşerim ben
patenle bisikletle de çok düşerim
düşündüm de düşme hikayelerim o kadar fazla ki :1:

hep yerlerdeyikk ayakta durdugumuz zamanlari yazsak daha iyi heraldee:9:

Back
X