Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sonunda bıtırdım okumayı :)hepsı süperdi cidden. sınav dönemınde bnları okumaktan sınıfta kalıcm kesın :) ve bende anlatayım bıtane..
7 yıldır cok büyük bır askla sevdıgım eskı sevgılım yıllar snra bana gerı döndü..ben tabii leyla.ondan baskasını görmüyor hala gözüm..ödüm patlıyor bişi yapıcam rezil olucam diye.çünkü sevgılım benim ve çevremın gözünde gayet kültürlü saygı gören yakısıklı bir erkek..ve ben yıllar sonra ona kavusmanın verdıgı heycanla hanım hanımcık durusumu bozmamaya dıkkat edıyorum..o ise benı aılesınden birileriyle tanıstırmaya devam edıyordu..yanına süslenip püslenip gittigim bigün benı yıne kuzenlerınden biriyle tanıstırmak ıstedi..kuzenın benı begenıp bana saygı duyması benım ıcın tabıkı önemlıydı.cunku sevgılımde benımle gurur duysun istiyordum..ıkısıde üni mezunu tabıı ben ise daha uzata uzata bıtırmeye calısıyorum okulu :) neyse bunlar basladılar benım tek kelımesını dahı anlamadıgım ılgınc konusmaya...ben dınlıyorum kıvranıyorum sıkılıyorum.ofluyorum ıcımden...arada gırsemde bı ceee desem dıyorum ama yok..sıyasetten ordan burdan son cıkan yabancı sarkı klip film herseyden konusuyorlar..ama katılabılecegım bısı bulamıyorum..susuyorum susuyorum.onlar hanım hanımcık tavrımdan sanıyorlardır sanırım.arada sevgılım bana sevgı dolu bakıslarla bakıyor sıkılıyormusun yoksa dıye..ben kesınlıkle bunlar benım konularım edasında süzülüyorum..sevgılımın kuzenı mezun olmus artık calısmaya baslıcakmıs ama biraz dinlenmek istiyormus.konusma su
kuzen:ya emre cok sıkıldım..hergun aynı ınsanlar aynı seyler..film izliyeyım dıorum ama hepsı aynı konular sıkıyo benı..(fılm dedı ya bende tabıı bı ısık yandı..cunku dizi manyagıyımdır.tmm dedım bennım konum bu)
sevgılım:benım arsivde baya var aslında.sana onları verıyım bı ara bak..ılgınc fılmler var..
kuzen:fılm dizi farketmıyor aslında.varsa sende bı ara ver cıdden.burda geyik yaparak vakıt oldurecegıme brz kafam dagılır..ufff ünide olmk vardı neden bıttı bu okul..
kuzen:ya willed senın tavsıye ettıgın bı dızı varmı fılm yada emre ıle bızımkıler cakısıyor sureklı sende tavsıyede bulun farklı bişiler olsun kafamda..(burda benn gırıyorummm devreye ve kendımden gayet emın konusuyorum ve benı yerın dıbıne sokan su cümleyı kuruyorum)
ben:ya bende sıkılıyorum dızı fılm sürekli yapıcak bişi yok..ama bugünlerde adını ferıha koydum u cok izliyorum bence gzl bı dizi...diyorummmm ve
ıkısının surat donuyor bı ara..sevgılım bana yarı sevecen yarı sevkatlı ama daha cok sasırmıs bakıyor..ve ya benı kurtarma cabasıyla yada kendını bılemıyorum sunları soyluyor ve benım jeton ıste ozamn tıngırdıyor
sevgılım:kuzen lost bıttı artık ztn sıkıyordu..bence sen x dizisini izle (o x dizisinin hala adını bılmıyorum yanlız meger bızım ünili kuzen bana türk dizileri degıl yabancı dizileri soruyorumus..:) amnn ben nerden bılıyım sende belırtseydın degılmı ama ben zaten askımdan divane olmusum)

ben dün çok büyük bi salaklık yaptım
bolero alcam kutuya koymuşlar boleroları deştikçe deşiyom böle yarım saat kaldım orda sonra satıcı çocuk geldi hala bulamadınızmı dedi bulamadım arıyom dedim neyse sonra buldum bişeler cüzdanı çıkardım çantamda da bitane ped vardı düştü düşcek çantamdan o derece dışardaymış yani kafamı kaldırdım ki adam yok yanımda ne kadar gerizakalıyım ya insan az dikkat eder

Ayy bi an düşündümde insaları yüz ifadelerini iyiki dinlemişin

oyyy çok güldüm Ömrün uzun olsun...

Ayy bi an düşündümde insaları yüz ifadelerini iyiki dinlemişin

oyyy çok güldüm Ömrün uzun olsun...

saol canım seninde
valla iyiki dinlemişim
kız beni arkadaşlıktan redderdi heralde
erkek tarafıda biz nere geldik yaa falan olurlardı

Son düzenleme:
şu oyun havası mevzusuna gülmekten öldüm ben normalde şu namık vs oyun havalarında ki sözleri kötü,basit bulurum.birde bunu duysam allahıım

şu oyun havası mevzusuna gülmekten öldüm ben normalde şu namık vs oyun havalarında ki sözleri kötü,basit bulurum.birde bunu duysam allahıım

oyun havasına bende çok güldüm Allahtan dinlemişsin yoksa düşünemiyordum ordaki halini :)))))

ay o şarkı neydi öle yaa hayatımda duyduğum en manyak şarkıydı valla ucuz atlattım kızlar düşünsenize şarkı başlıo kınada erkek tarafı falan oynuyolar şarkının başı çok normla sonra kırmızı kilot içinde kabak gibi a........yatar yalellim yalah aman allahım facianın eşiğinden dönmüşüm

Sanırım bu sayfanın top-1 cevabı olmuş..

İnan ki altıma yapıcam..Şarkıya da bak Allahım..

Yalelli yar yar..

2 gün önce de ben çok rezil bi durum yaşadım hem sevgilime hem de herkesee rezil oldum. sevgilimle buluştuk ama benim midem çok ağrıyodu ama kıvranıyorum resmen.tabi aşkım bu durumuma çok üzülüyo sürekli çözümler üretmeye çalışıyo ama ben onu duymuyorum bile acıdan. sonra dedi bi kafeye gidelim sen bi kahve iç sonra bide soda limon iç çok iyi gelecek sen beni dinle dedi. iyi dedim gayet nezih bi kafeye gittik. içim almıyo ama o kadar zorladı ki içtim. sora işte o iğrenç an... birden ağzımı tuttum lavaboya doğru koşmaya başladım tabi aşkım da arkamdan bi gittim kapı kapalıııı erkekler wc sine giriym dedim bi baktım içerde biri arkasını dönmüş işi var yani. giremedim oturdum yere bekledim bekledimmm veee........... o kadar utandım kii zaten midem bomboştu içtiklerimi de çıkardım oraya. ordaki herkes bana iğrenç biriymişim gibi bakıyolardı.resmen rezilliğin en büyüğünü yaşadım. sonuçta hastaydım ama yine de rezil oldum iştee

ayy aklıma geldi bende anlatayımmm hemen :)) lise stajımı sgk da yaptım işte orda bi memura taktım kafayı ama nasıl taktıysam sürekli yanındayım hep soru sormaya gidiyorum (üni sınavı için mat çalıştırıyordu :) ) adamda nişanlı :)) neyse bi gün benim tel çaldı çıktım terasa konuşuyorum işte kuzen aradı bende anlatıyorum ayy bugün böyle oldu şöyle oldu kimse yok die bağıra bağıra :) tam öyle bağırırken kapıdan kafasını bi uzattı o da diğer tarafta nişanlısıyle telde konuşuyormuş meğerse :) nasıl kendimi aşağı attım bilemedim yer yarılsa en dibine gircektim :) :) :)

yılan hikayesine dönen projem için kartaldaki tarım ilçe müdürlüğüne gittim dün tuvalete dahi beraber gitmemiz gerektiğini düşünen sevgilim de benimle geldi.
evden aceleyle çıkarken yanıma defter aldım maksat ilgili gözükmek.
işimiz bitince sahilde gittik oturduk çıkardım defteri not aldığım şeylere bakarken organik tarım yönetmeliğine bakmam gerekti çantamdan onu çıkardım okuyorum o da defteri aldı karıştırıyo sayfaları
barro dedi kafamı yönetmelikten kaldırmadan efendim canım dedim
düzenli olmayı seviyorsun di mi dedi
evet düzen iyidir dedim
peki her şeyini saatli mi yapıyorsun sen hayatım dedi
hangi her şeyi dedim
defteri önüme koydu tarih ve saatler ve yanlarında o zaman dilimlerinde nereye ağda yaptığım yazan sayfa bana göz kırpıyor
düzenli insanın hali başka oluyor canım diye bastı kahkahayı

bilen bilir aycangül ay hareketlerine göre epilasyon yapmak için saatler belirleyip bu sayede kıllarda azalma sağlayan hummalı bir çalışma içinde bende görev bilincindeki haziran deneğiyim düzen şart!

eşimle annemlerde oturuyoruz.. eşimde bende animasyon filmleri severiz... eşim dediki sohbet arasında CARS a gidelim aşkım. ben tabi tatil planları içinde olduğum için kars anladım onu bi fethetmediğimiz orasımı kaldı aşkım izmirden oraya ne die gidiecem dedim. eşim başladı gülmeye meğer o filmden bahsediormuş ben şehirden oan çok kötü salak gibi hissetmiştimm

birtanede benden.eşim yatak odasında ben de duştan yeni çıkmıştım.yatak odasına gitmem için holden öyle bir koşturuyorumki amacım eşime şaka yapıp onu yatağa ittirmek tabi yerler taş.ben o koşuşturmaya hızımı alamadım ve güm diye bir ses önce duvara sonra yere yapıştım tabi eşim arkasını dönmüş ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor koca bir kahkahayla duvarda bişey varmı,yok bian duvar delindi ordan aşağıya düştün sandım.tabi ben önce daha fazla dalga geçmesin diye naz yapıp ağladım sonra kendime kahkayla güldüm çok rezil bi durum..

fena olmuş be balım

bu arada işe yarıyor mu acaba bu epilasyon tarihleri dee ^_^

Son düzenleme:
Bizim 1 ay önce eve hırsız girdi,bende o günden sonra en ufak bir sese karşı aşırı tepki verir oldum,dün de annemle beraber dışardan geliyoruz bizim apartmanın kapısının camlarının da içerden dışarısı görünüyo ama dışardan içerisi görünmüyor yani biz annemle apartmanın içini görmüyoruz,tam apartmanın kapısını anahtarımla açıyordum ki birden kapı açıldı ve bizim gerizekalı komşumuz bööhhh diye bağırdı bende tabi iriyim biraz ,kadına o şaşkınlıkla bi vurdum yere düştü ,ben hem korkmuş hemde şaşırmış halde kadını yerden kaldırmaya uğraştım sonra belki 5 dk sürekli özür diledim ,annemle eve girdikten sonra tabi 1 saat sürekli güldük ama ne yapayım o da öyle korkutmaya çalışmasaymış bizi demi ama

hep anılarımızı yazdık bu gün de iyi temenni dileklerimi bildiriyorum (Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Miraç kandili, kandilin mübarek olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…