• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir kaç ay önce ameliyat oldum.belden aşağı uyuşturmuşlardı.ameliyattan çıktıktan sonra doktor idrara sıkışırsan hemşirelere söyle dedi.bende tamam dedim ama hiç hissetmedim.aradan 4-5 saat geçti.benim uyuşukluğum geçmeye başladı tabi.ama bir ıslaklık hissediyorum.bir baktım pijamam olduğu gibi yaş.serum üstten gelmiş alttan gitmiş:1:eşim ve arkadaşım vardı odada.ya ben altıma yapmışım dedim onlara.arkadaş gülüyor ama ben hiç oralı olmadım.hemen üstümü örtün dedim.bide gelen giden oluyor geçmiş olsuna.üstüne yedek pijamada koymamıştım ne bileyim altıma kaçıracağımı.o arada hemşire geldi.pansuman yapmamız lazım dedi.hemşireyide tanıyorum ama samimiyetimiz yok.devamlı karşılaştığım biri.yok dedim ben yaparım pansumanı.olmaz yapamazsın dedi falan ama ben ısrar ettim aldım elime ilacı sargı bezini eldiveni.hemşireyi çıkarıp pansumanı kendim yaptım.rezillikti ya

yeni evliyiz ozamanlar bi pazar eşim dışarı çıktı bende annemlerdeyim beni alacak yemek yiyip eve gi,deceğiz neyse kardeşime dedim gel bak napcam teli gizli numaraya aldım sesimi değiştirdim nasılsın canım napıyon özledinmi beni diyorum amcasının oğlunun adını söylüyorum a nasıl felen diye bizimki çok sert şekilde ben doluyum al kardeşimle konuş o bekar diye kaynıma veriyo annemlere geldi ama hiç çaktırmıyorum kardeşime bakıp ben doluyum sen bi alsana diyorum uyanmadı hala zaten ben sana şaka yaptım desem çok kızardı

Sevgili ablaminn bir anısını paylaşıcam.Ablam sabahları kalktgnda ilk cep telefnlarına bakar bi sabah gene aynı hamleyi yaptı ve 2.teli bulamaynca 1.telinden çaldırdı bu olay üstüne 2saat sonra telefnu buldu ve bilmediği numarının çağrı bıraktığını görünce o numaraya msj attı kimsinz?1.telefnunda msj sesini duymasıyla ve msjı okumasıyla krize girmemize yetmişti:)

Sevgili ablaminn bir anısını paylaşıcam.Ablam sabahları kalktgnda ilk cep telefnlarına bakar bi sabah gene aynı hamleyi yaptı ve 2.teli bulamaynca 1.telinden çaldırdı bu olay üstüne 2saat sonra telefnu buldu ve bilmediği numarının çağrı bıraktığını görünce o numaraya msj attı kimsinz?1.telefnunda msj sesini duymasıyla ve msjı okumasıyla krize girmemize yetmişti:)

bende yakınlarda gelinimizin evine oturmaya gittim onunda babasının lakabı tilki neyse bize sağ olsunlar birsürü hizmet ettiler neyse tvde sinir olduğum bir şahıs çıktı bende sanki bana sormuşlar bu adam tam bir tilki dedim sonra toparlamaya çalıştım yani tilki demek sinsi içten pazarlıklı demek filan ama kimseden ses yok yanımda kız kardeşim çok bozuldu ay ordan çıktık ne güldük dedimki çam gitti kardeşim dediki ormanı yıktın:D

bende tanımadığım bir kadına fena rezil oldum..
ama ben bunun Allah'ın bir takdiri olduğuna inanıyorum :1:
çünkü o gün anneme çok yalan dolan atmıştım haklı olsam bile .. :24: haksız olduğum konularda bile üste çıkmıştım o gün dır dır konuşmuştum :27: eeee yüce Rabb'im beni cezasız bırakamdı..

annem gitti evden arkadaşım aradı hemen yakınımızda oturuyorlar koyu mavi bize gel hadi x te burda dedi bende tamam dedim annemi aradım ama hala artislik yapıyorum :63: canım annem hemen izin verdi bende giyindim merdivenlerden iniyordum. bizim apartmanın dış kapısı dışardan aynalı olanlardan. ben inerken merdivenlerden içerde olduğum için ben dışardakini görüyorum ama o beni görmüyo(daha doğrusu ben görmedğini sanıyomuşum ) ben aa buda kim derken son 4 merdiveni uçarak geçtim sağ ayağım öyle bir burkuldu ki feleğimi şaşırdım :26:yani sanki bi güç beni düşürdü :44: :1: resmen yere serildim kalkamıyorum ama rahatım kadın beni göremez ordan diye 3-4 dk sonra yerden kalktım toparlanmaya çalıştım üstümü silkeledim kapıyı açmamla kadın ayyy canım sen düştün mü demesin mi :53: ben ıı şey evet dedim kadın bi yerine bişey oldumu baya yerde kaldın dedi ben yok yok iyiyim dedim ve kaçtım :17: arkadaşıma gittiğimde sana ne oldu perişan olmuşsun dediler :60: :60: :60: ama kadına fena rezil olmuştum ya düştüm oda yetmiyomuş gibi dakikalarca yerde yattım :60: Allah'ın sopası yok işte :92:

Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma :53: " diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf :17:

bayıldımmm gülmektennn gerçekten çok komiksiniz kavun elimden düştü he:9:hahahaha sabah sabah ne güldüm bu yazıya :52:

ayyy yazarken bile utanıyorum hala...:)
rahatsızdım ilaç kullanıyorum başım döndüğü için doktor yeni iğne verdi kullanmam için...
ilk gün kullandım çok uyku yaptı uyuya kalıyordum..:1:
neyse iğne vuruldum kayınvalideme geldik içeri girdiğimi hatırlıyorum birde oturduğumu...
sonra oturduğum yerde uyumuşum ama ne uyumak...
kayınvalidem beni uyandırıyo gözümü açamıyorumki sesleri algılayamıyorum ..
eşim zannediyorum bırakırmısın beni ya uff lütfen çek elini zaten sıcak bunalıyorum diyorum kadın kızım hadi saat geç oldu diyomuş ben sadece kendi dediğimi duyuyorum elini itliyorum birde ağlamaya başladım sinirden uyutmuyo beni diye...:9:
ne kadar anlayışsızsın diyorum,neden üstüme geliyosun git git anlamıyomusun ya git dokunma diye başladım bağırmaya..
gözümü araladım ağlıyorum baktım kayınpederim kayınvalidem eşim hepsi beni kaldırmaya çalışıyo saat 1 olmuş korkmuşlar bana bişey oluyo zannetmişler..
sinirli sinirli kalktım kimseye bişey demedim ceketimi giydim ağlıyorum ama bi yandan kzıım iyimisin aşkım iyimisin sesler kulağımda çınlıyo başımda dönüyo bi yandan. yürürken hopp yere düştüm sonra kalktım ayakkabımı giyiyorum ne iyi geceler ne bişey nede eşime hadi diyorum ayakkabımı giyip çıktım eşim girdi koluma bırak beni ben yürürüm diyorum neyse eve bi geldik eşim lavaboya gitti ben hemen yatağa attım kendimi sabah bi kalktım iyiyim hatta turp gibiyim...
ama kayınvalidemlere gidemedim bi daha..:)
şimdi eşim akıllandı iğne vurulduğum gibi gelip hemen yatağıma yatırıyo..:9:

Taze taze bu sabahki rezilliğimi anlatayım ben de yeni kendime geldim:1:
Evde kimse yok bende uyuyorum... Ama dün 4'te yattım, bir nevi sabahladım çok uykum var.
Telefon çalmaya başladı ama tabi açmaya hiç niyetim yok. Uykudan ölüyorum resmen.
Sonra baktım ısrarla aranıyorum aldım telefonu açtım hiçbir şey demiyorum.
"Aşkım günaydın" dedi bir ses. Ben şaşırdım çünkü sevgilim yarın seni arayamayabilirim telefonumun faturası kaldı demişti.
Ben hem uyku sersemi hem de sinirle telefondakine başladım saymaya, "Yürü git başkasının telefon sapığı ol, Allah'ın psikopatı. Bu saatte insan aranır mı? Hayvan!" -Saat 8-
Karşıdan tekrar bir ses duyulur "Aşkım ben..." O tamamlamadan ben kapattım telefonu.
Sonra bir mesaj sesi duyuldu. Bakmadım tabi uyumuşum hemen. Sonra açtım ve kafamdan aşağı kaynar su döküldü...
"Babam telefonumun faturasını yatırmış diyecektim ama sanırım sen aramamı istemiyorsun. Telefon sapığı falan ayıp oluyor ama. Ha hayvan demeni de yazdım bir kenara. Dinlemedin bile niye hemen telefon sapığı ilan ettin. Ben uyanmışsındır diye düşünmüştüm işe giderken annenler."
Tabi aradım özürler vs. ama nafile... Gülmesini hiç durduramıyorum:47:
Senden korkulur Allah telefon sapığını eline düşürmesin diyo:):)

Son düzenleme:
annem de çitlenbik gelir diye korkuturdu beni :63:
çitlenbiğin belden aşağısı insan belden yukarısı aslandı üstelik benim fikrimde :43:

çitlenmik ne kadar da hayal gücünün ilginç bir kahramanı olmuş senin öyle :D:29:

Arkadaşımızın düğünü için Elazığ'a gitmiştik..

Arkadaşın düğünden döndük damadın abisi bizi misafir etti,nasıl da soğuk mart ayı totomuzdan sarkıtlar düşüyor..

Ben ayakları üşüttüm tabi tuvalete taşınıyorum..Gece kalktım tuvaletin,mutfagın çeşmekeri hep akıyor..

Allah Allah dedim,kapatayım da su boşa gitmesin,üstün insiyatifimi kullandım..
:52:
Zabahınan bi kalktık kii çeşmeler tamtakır buz tutmuş,sular akmıyor..:30:

Meğer orada çeşmeleri gece açık bırakırlarmış ki su donup boruları patlatmasın..

Böylece rezilliğim doğudan batıya hız kesmeden yayılmaya devam etti..:52:

Hayır sadece eşime değil ev sahiplerine de rezil olduk..:57:

Çeşmeleri kapamışım bi güzel yani..

Arkamızdan duvarları kırdırıp buzu eritmişler..:30:

Yoksa o evde atletimi ortada bıraktım diye niye rezil olayım canım.....hee şeyy öhö öhö :68:

zaten olaya koptum da,sonu daha bi komedik olmuş yaa..

Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma :53: " diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf :17:

aman Rabbiiimm! gözlerimden yaş geldi yaaa.... :86::86::86:

eşimle resmi nikahımız kıyıldıktan sonra kayınpeder bizi yemeğe götürdü..
birde utangaçlık ve çekingenlikte hat safhada bende..
kayınpeder genelde konuşuyor,bende dinlemekteyim kendilerini..
birden konuşmam gerekti sanırım.....
''teşekkür ederim hacı amca!!!! :27: ''
kurudum kaldım.. eşimin babasına hacı amca diye hitap ettiğim yetmiyormuş gibi,
birde konuşmamın akabindede utana sıkıla hacı amca demeye devam ettim..:43:
hala aklıma geldikçe utanır kıpkırmızı olurum..
eşim az dalga geçmedi benimle:37:

hacı amca.... :9::9::9: adam gülmemek için zor tutmuştur kendini..
bizim ofiste de bi ablanın babası,gelinlerine ilk zamanlar hep "amcam amcam" demiş... (hani hmm öyle mi amcam,cümlesindeki sevgi kelimesi gibi :27::27: )

yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etikeklenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci enistem kasada,benim agzimda tasklik ve yurek var .......bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz

bunu okuyunca ablamın rezilliği aklıma geldi. Annem bi gün taşlıkları pişirmiş. Yemek yiyeceğiz. Masaya oturduk. Ablam baktı masada taşlıklar yok. Aaa taş.klarıda yiyelim diye kalktı mutfağa gitti ve bi yarım saat kadar gelemedi :)

dün kü yaşadığım rezillliği anlatıyımm..

teyzem ben ,teyze oğlu ,yiğenim koçtaşa gidicez.yiğenim susadım dedi bende arabadan indim .tekel bayisi karışık bir market var.ben suları görmeme rağmen adama su var mı acaba diyorum o sırada adamın yanındada biri vardı adama baktı güldü.içimden buna ne dedimki dedim ve suyu aldım ve aklıma gelmesiyle arabada binip kahkahayı patlatmam bir oldu:)nasıl kıpkırmızı oldum ya..

annemden var bir tane..

kısır için limonumuz eksik annem gitti limon almaya.eve geldi aldım dedi bende poşetlerde arıyorummm anne nerde limon diye..annemin poşete el atıp çıkardığı "LİMONATA "oluyor.:53:ee burda ya işte görmüyor musun demesi beni krize soktu.anne sen kısıra sıkmak için limon mu,yoksa soğuk soğuk içmek için limonata mı aldın deyince annem şaşırdı.elime alıp gösterdim .aaa ben onu limon suyu zannedip aldıydım demesi kırdı geçirdi bizi evde:60:

geçenlerde de o limonatayı gitti çorbasına döktü az kalsın salataya da döküyorduki kıl payı kurtardım,limon suyu zannetmiş annem :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şimdi olan bişeyi paylaşmak istedim sizinle çok güldüm oğluşum 3 yaşında ilki doğdun anne diye yanıma geldi bu gün benim doğum günümmü dedim kırılmasın diye güldüm anne hediyeni istermisin dedi git getir isterim dedim koşa koşa gitti elinde dün gezmeye giderken poşete koyduğum çocuk bezi ve çıt çtlı badiyle geldi ben napçambezi kıçıma mı takcam diyorum kahkahalarla gülüyo bunu al diyo el kadar çıt çıtlı badi aldı badiyi kaçtı şimdi ona bakmaya gidiyorum

Son düzenleme:
eşim gece vardiyasındaydı sabah 6 falan aniden uyandım yağmur sesine bende bayılırım yağmura:69:hışımla yataktan cama fırladım pencereyi açayım diye açtım ve kafamı pencereye çarptığımı hatırlıyorum eşim zilee basmışaçan yok anahtarla girmiş bir bakmışkii ben yerde horul horul uyuyorum aklı çıkmış aşkım noldu diyee bi kucakladıı bendeee kimsin sen ellemee benidiye bastım çığlığı artık bayıldım da uyudum mu hala düşünüyorum:37::1:

ayyyyyyy buna koptum yaaaaa ölüyorum ....adamın aklı başından gitmemiş he o görüntüyü ben görseydim kesin mefta olduğunu düşünürdüm canım cam açık kişi yerde ay çok komikti

bi yemek anısıda benden eşimin arkadaşı ve ortak kız arkadaşımız birbirleriyle çıkma anlamında görüştüreceğiz neyse piknik güzel olur onlarda rahat rahat konuşurlar dedik hazırlıklar yaptık bizim hanım kızımız sabah erkenden pasta börek patetes salatası felan yapmış bende yaptıklarımı hazırladım ve gittik arkadaş tam servis yapacaktık kendi yaptığı poçayı vermekten birden vaz geçti masada ne varsa getirdiği topladı bunlar daha sıcak dönerken yeriz dedi ne sıcağı yolda gelene kadar soğumuştur diyorum yok yok sıcak seninkileri açalım diyo tamam zaten çok fazla yaptım yeter bunlar dedim sonra dönerken bana dediki çaktırma tuz diye hepsine heycandan şeker atmışım sakın yolda bişeyler yiyelim falan derlerse çıkart seninkileri deme rezil olurum çocuğa bide yemek yapmayıo bilmeden koca aramaya çıkmış derdedi tabi biz kopuyoruz aramızda eşim ve arkadaşıda ne olduğunu anlamaya çalışıyolar ne gündü

ay koptum bunda yaaaaa :1::9: uykuda da bukadar muhabbet edilirmi yahu

ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhh:33:diye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde:17:

gülmekten öldüm:1::1::1::1::1::1:

ay kızlar bende netten ankara oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;

dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah

.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.

dokumaci kizlar yalelli yar yar..

hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.

tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.

taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.

kızlar ya iyiki varsınız...
şimdi aklıma geldi eşim ayıptır söylemesi alaturka tuvaletten başkasında işini halledemiyodu vardır ya öyle tipler.. yeni nişanlıyız buluştuk ayrıldık evine gitti. sonra telefon etti. gayet telaşlı bir sesle "aşkım bugün dünyanın en kötü günü ben bittimm mahvoldum daha asla kenndime gelemem ölsemdaha iyiydi" diyom aşkım noldu o hala zırvalıyo bende kesin annesi falan öldü ne desemki diye onu telkin ediyorum korkudan elim ayağım titriyo falan demesinmi "aşkım babamvarya bizim yedek olan alaturka tuvaleti yıkmış ve oturmalı yapmış hayatım karadıı bittim benn" Allah seni kahretmesin manyakdedim ben burda donuma işedim sen hala tuvalet derdindesin :D

bunuda okudum bastım kahkayı bende burda şuan anı anına rezil oluyorum :))) burdaki abi ne oluyo kız dedi koptum dedim acıktı galiba yazık stajyere diyo :))

Back
X