Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma" diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf
annem de çitlenbik gelir diye korkuturdu beni
çitlenbiğin belden aşağısı insan belden yukarısı aslandı üstelik benim fikrimde
Arkadaşımızın düğünü için Elazığ'a gitmiştik..
Arkadaşın düğünden döndük damadın abisi bizi misafir etti,nasıl da soğuk mart ayı totomuzdan sarkıtlar düşüyor..
Ben ayakları üşüttüm tabi tuvalete taşınıyorum..Gece kalktım tuvaletin,mutfagın çeşmekeri hep akıyor..
Allah Allah dedim,kapatayım da su boşa gitmesin,üstün insiyatifimi kullandım..
Zabahınan bi kalktık kii çeşmeler tamtakır buz tutmuş,sular akmıyor..
Meğer orada çeşmeleri gece açık bırakırlarmış ki su donup boruları patlatmasın..
Böylece rezilliğim doğudan batıya hız kesmeden yayılmaya devam etti..
Hayır sadece eşime değil ev sahiplerine de rezil olduk..
Çeşmeleri kapamışım bi güzel yani..
Arkamızdan duvarları kırdırıp buzu eritmişler..
Yoksa o evde atletimi ortada bıraktım diye niye rezil olayım canım.....hee şeyy öhö öhö
Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma" diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara "kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf
eşimle resmi nikahımız kıyıldıktan sonra kayınpeder bizi yemeğe götürdü..
birde utangaçlık ve çekingenlikte hat safhada bende..
kayınpeder genelde konuşuyor,bende dinlemekteyim kendilerini..
birden konuşmam gerekti sanırım.....
''teşekkür ederim hacı amca!!!!''
kurudum kaldım.. eşimin babasına hacı amca diye hitap ettiğim yetmiyormuş gibi,
birde konuşmamın akabindede utana sıkıla hacı amca demeye devam ettim..
hala aklıma geldikçe utanır kıpkırmızı olurum..
eşim az dalga geçmedi benimle
yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etikeklenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci enistem kasada,benim agzimda tasklik ve yurek var .......bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz
eşim gece vardiyasındaydı sabah 6 falan aniden uyandım yağmur sesine bende bayılırım yağmurahışımla yataktan cama fırladım pencereyi açayım diye açtım ve kafamı pencereye çarptığımı hatırlıyorum eşim zilee basmışaçan yok anahtarla girmiş bir bakmışkii ben yerde horul horul uyuyorum aklı çıkmış aşkım noldu diyee bi kucakladıı bendeee kimsin sen ellemee benidiye bastım çığlığı artık bayıldım da uyudum mu hala düşünüyorum
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
kızlar ya iyiki varsınız...
şimdi aklıma geldi eşim ayıptır söylemesi alaturka tuvaletten başkasında işini halledemiyodu vardır ya öyle tipler.. yeni nişanlıyız buluştuk ayrıldık evine gitti. sonra telefon etti. gayet telaşlı bir sesle "aşkım bugün dünyanın en kötü günü ben bittimm mahvoldum daha asla kenndime gelemem ölsemdaha iyiydi" diyom aşkım noldu o hala zırvalıyo bende kesin annesi falan öldü ne desemki diye onu telkin ediyorum korkudan elim ayağım titriyo falan demesinmi "aşkım babamvarya bizim yedek olan alaturka tuvaleti yıkmış ve oturmalı yapmış hayatım karadıı bittim benn" Allah seni kahretmesin manyakdedim ben burda donuma işedim sen hala tuvalet derdindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?