benim oğlanı hölölö gelcek diye korkutuyoruz şımarmasın diye neyse yatakta oyun oynatıyoruz nasıl yaptıysa gözüme bir çaktı yok sanki gözüm yerinden çıktı resmen ağlıyorum eşim baktı açmak ne mümkün sanki musluk su kaçırıyo tam kendime gelmeye çalışıyorum keretanın hoşuna gitmiş yine ağnı gözüme bir vur şuurum döndü eşim kaç annen dövcek diyo o sinirle bi ısırmışım çocuğu bu garibimde arkası dönük ne olduğunu anlamadı korktu hölölö ısırdı annremi ağlattım diye baba kaçalım burdan diyo neyse üzüldüm sonra tek gözle çocuğu kucama aldım anne hölölö kolumu ısırdı bida şımarmıcam diyo yavrum bilmiyo anasının poposundan uydurduğunu hölölöyü
Kepelek ve kedimeri lütfen danışmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Ayy bende kuran öğrenmeye yeni başladığım zaman telefona alo diceme bismillahirramanirrahim demiştim..Allahtan arayan halamdı
bi taen daha...
konu başlığına uymuyo benim anlattıklarım ama komik olduğu için anlatıyorum
doğma büyüme İstanbulluyum, annem ve babam Rizeli
yazları sık sık gideriz Rize'ye
ve her gittiğimde birbirinden komik olaylarla geri dönerim
br tane Emine halamız var, tam bir inek aşğı
ineklerini sever, okşar, öper
hele hele daha yeni doğmuş buzaksa
kucağından indirmez
severken de çok sesli bağırır, diğer köyden duyulur ve herkes bilir bu huyunu
"uyyy senin mamuşunu yeruuumm (malum organını), uuyyyy senin kafaoponu yeruuumm (kafasını), uyyy bokiyeennnn dayanamayacağuumm yiyeceğum seni, uyyy anası doysun, bla bla blaa"
arada da hızını kesemez severken "aaaayyyyyyy uyyyyyy" gibi çığlıklr da atar
bi gün biz avluda oturuyoruz, Emine hala da yan avludaki ahırda buzağını seviyo
malum sesler tabi...
biz sıradan bir olay olduğu için çayımızı içmeye devam ediyoruz, bir ara sesler değişti, çoğaldı ve volume yüksseldi. Ancak biz kötü bişey düşünmedik tabi
5-10 dk sonra emine hala yanımıza ağlayarak geldi, saç baş dağılmış
- UYYY siz ne biçum insanlarsunuz. O kadar çığlık attum insn bi celur bkar daa...
biz: "e emine hala, sen hep bağırıyosun nerden bilelim hayırdır ne oldu?
diye sorduğumz anda emine hala ağlamaya başladı
o ağlarken biz 3 gün sürecek olan kahkalarımızı atmaya başlamıştık bile
meğerse bizim emine hala dayanamayıp buzağı ahırda sırtına almış severken
sonra da omuzuna çıkarmış ve başlamış tepinmeye zıplamaya oynamaya
zıpladığı esnada tavanda asılı olan lambaya buzağın kafası çarpınca buzağa elektirk çarpmış
elektirk akımları doğal olarak emine halaya da geçmiş
bunlar durdukları yerde bayagı bi titreyip horon etmişler
amanııınnn bunları anlatırken öyle bi ağlıyodu ki biz kahkahaa atmmaktan altımıza işeyecektik
nitekim öyle de oldu
teyzemin rahmşnde problem olduu için çişini tutamıyodu ve o esnada salıverdi
hamakta oturduğu için de hemen kalkamadı
yanımızda teyzemin küçük torunları da vardı
onlar her hamağa oturan misafire "oraya oturmayııın ananem oraya çiş yaptı, orası piis" diyodu
biz hem emine halanın yaptığğına hem de teyzeminkine gülüyoduk
ayy hiç unutmam o yazı
Gözümden yaş geldi.Tam filmlere konu olacak türden olmuş.Ay keşke orada olsaydım dedim.
bi taen daha...
konu başlığına uymuyo benim anlattıklarım ama komik olduğu için anlatıyorum
doğma büyüme İstanbulluyum, annem ve babam Rizeli
yazları sık sık gideriz Rize'ye
ve her gittiğimde birbirinden komik olaylarla geri dönerim
br tane Emine halamız var, tam bir inek aşğı
ineklerini sever, okşar, öper
hele hele daha yeni doğmuş buzaksa
kucağından indirmez
severken de çok sesli bağırır, diğer köyden duyulur ve herkes bilir bu huyunu
"uyyy senin mamuşunu yeruuumm (malum organını), uuyyyy senin kafaoponu yeruuumm (kafasını), uyyy bokiyeennnn dayanamayacağuumm yiyeceğum seni, uyyy anası doysun, bla bla blaa"
arada da hızını kesemez severken "aaaayyyyyyy uyyyyyy" gibi çığlıklr da atar
bi gün biz avluda oturuyoruz, Emine hala da yan avludaki ahırda buzağını seviyo
malum sesler tabi...
biz sıradan bir olay olduğu için çayımızı içmeye devam ediyoruz, bir ara sesler değişti, çoğaldı ve volume yüksseldi. Ancak biz kötü bişey düşünmedik tabi
5-10 dk sonra emine hala yanımıza ağlayarak geldi, saç baş dağılmış
- UYYY siz ne biçum insanlarsunuz. O kadar çığlık attum insn bi celur bkar daa...
biz: "e emine hala, sen hep bağırıyosun nerden bilelim hayırdır ne oldu?
diye sorduğumz anda emine hala ağlamaya başladı
o ağlarken biz 3 gün sürecek olan kahkalarımızı atmaya başlamıştık bile
meğerse bizim emine hala dayanamayıp buzağı ahırda sırtına almış severken
sonra da omuzuna çıkarmış ve başlamış tepinmeye zıplamaya oynamaya
zıpladığı esnada tavanda asılı olan lambaya buzağın kafası çarpınca buzağa elektirk çarpmış
elektirk akımları doğal olarak emine halaya da geçmiş
bunlar durdukları yerde bayagı bi titreyip horon etmişler
amanııınnn bunları anlatırken öyle bi ağlıyodu ki biz kahkahaa atmmaktan altımıza işeyecektik
nitekim öyle de oldu
teyzemin rahmşnde problem olduu için çişini tutamıyodu ve o esnada salıverdi
hamakta oturduğu için de hemen kalkamadı
yanımızda teyzemin küçük torunları da vardı
onlar her hamağa oturan misafire "oraya oturmayııın ananem oraya çiş yaptı, orası piis" diyodu
biz hem emine halanın yaptığğına hem de teyzeminkine gülüyoduk
ayy hiç unutmam o yazı
Yahu etkisinden çıkamadım.Kahkahalar eşliğinde gözümden yine yaş gelerek anneme de anlattım krize girdik ikimizde.Hay çok yaşa Emine hala..Bir sürü beğen hakkım olsa hepsi sana feda.
aynı şey başımıza geldikardeşimin taze rezilliğini anlatayım
kuzenim bize gelmişti. çok sıcak çok sıkıldık derken hadi dışarı çıkalım dedik. kuzenim, kardeşim ve ben gezdik gezdik yorulduküçümüzünde canı deli gibi kola çekiyor. sanki ömrümüz boyunca kola içmemiş gibi kolaaa kola diye sızlanıyoruz. herkes elini cebine attı toplam 1.50kr çıktı cüzdan müzdan yanımıza bişey almadan çıkmıştık. eve dönmekte işkence. kafamızı kaldırıp baktık karşımızda bim hemen daldık bimin o ''şahane'' dandirik kolasından aldık. kasaya geldik, kasiyerin eli çok ağır patladık sıkıntıdan. kardeşimde kolayı elinden bi düşürmesin mi kapağı kendiliğinden açıldı her yere fışkırdı herkes banyo yaptı herkes bize içinden küfretmiştir yani. saatlerce güldük.sonra eve doğru giderken bizim sayemizde(pardon kardeşimin sayesinde) bimde banyo yapan bir bayanla karşılaştık bize ters ters baktı. üzeri hala kolalıydı. dövecek gibi bakıyordu tırstık
fena rezil olduk amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?