Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

annem de çitlenbik gelir diye korkuturdu beni
çitlenbiğin belden aşağısı insan belden yukarısı aslandı üstelik benim fikrimde

eşim gececi neyse akşam geldi çocukta erken yattığı için uyandı oyun oynadılar yemek yediler yattık eşim aşkım şimdi köpek ısırıyodu beni bacağıma hamle etti diyo bende ısırdımı bakayım diyorum bizim çok bilmiş oğlan kalkıp anneme napıyon sen diyo yok oğlum bişey köpek ısırıyodu onu söyledim diyo yatıyo bıcırık yine aşkım erken kalkalım yarın alış verişe gideriz istediğin ayakkabıyı alırız diyo bizim bıcırık yine kalkıp anneme napıyon sen diyo eşimde ulen kerata yatsan ben napıcamı biliyomda bi yatmıyon dedi yavrum daha küçük işte anlasa abovvvvv

Arkadaşımızın düğünü için Elazığ'a gitmiştik..

Arkadaşın düğünden döndük damadın abisi bizi misafir etti,nasıl da soğuk mart ayı totomuzdan sarkıtlar düşüyor..

Ben ayakları üşüttüm tabi tuvalete taşınıyorum..Gece kalktım tuvaletin,mutfagın çeşmekeri hep akıyor..

Allah Allah dedim,kapatayım da su boşa gitmesin,üstün insiyatifimi kullandım..

Zabahınan bi kalktık kii çeşmeler tamtakır buz tutmuş,sular akmıyor..

Meğer orada çeşmeleri gece açık bırakırlarmış ki su donup boruları patlatmasın..

Böylece rezilliğim doğudan batıya hız kesmeden yayılmaya devam etti..

Hayır sadece eşime değil ev sahiplerine de rezil olduk..

Çeşmeleri kapamışım bi güzel yani..

Arkamızdan duvarları kırdırıp buzu eritmişler..

Yoksa o evde atletimi ortada bıraktım diye niye rezil olayım canım.....hee şeyy öhö öhö

benim aklıma bi tane daha geldii
şimdik o zamanlar ben küçüktüm kuzenlerimde kalıyodum kuzenim benden biyaş küçük bi de onun ablası var
neyse biz aldık elimize bebeklerimizi oynıcaz
yan koltukta da halamla eniştem oturuyo
işte ne oynasak diye düşünürken biz dedik ki kuaförcülük oynayalım
ben dedim ki benim bebeğimin adı yaprak olsun kuzeniminki ne olsun diye düşünürken
benden o muhteşem fikir geliyo"tamam seninkinin adı da yaprak isminden p harfini atın he işte o olsun

nasıl bir aklım varsa nerden geldiyse aklıma hiiç bilmiyorum neyse biz başladık oynamaya
ben işte bebeğimin kolunu tutmuşum y...k hanııım kapıyı açarmısınız saçımı yaptırcam diyorum
bu sırada kuzenimin ablası gülme krizlerine giriyo arkadaaa
ben kendimi oyuna kaptırmışım kuzenimin ablası ordan bişeyler söylemeye çalışıyo anlamıyoruz
neyse bu gitti halamın kulağına fısıldadı halamla gülmeye başladılar
evde sesler bir arttı bir arttı tv izlemeye çalışan eniştemin "noluyo yaa"diye bağırmasıyla
evin çok bilmiş küçük misafiri ben anlatmaya başlıyorum
"amaaan enişte bişey olduğu yok biz oyun oynuyoduk işte benim bebeğimin adı yaprak seninki de y...k olsun dedik ona gülüyolar sanki ne varsa çok mu garip allah allah"
sonrasını da tahmin edin artık

Son düzenleme:
Ayy bende kuran öğrenmeye yeni başladığım zaman telefona alo diceme bismillahirramanirrahim demiştim..Allahtan arayan halamdı

Okuyyunca aklima geldi..annem 40yasindan sonra kuran ogrenme seredine nail oldu..ablamda evde calistirio...bnde tv isliom ortaokula giidorum ve en kucugum yha biras miskinimzil calio tabi bnde tv isliom yhaa imkansiz kalkmamm...ablamda annem yanlis okuyunca yada bilemeyince soylerdii ki ogrensinn..baya zil caldi ablam dayanamadi ve bana zil caldi dedi annem ise "ziiiill caaaalldiii""die okumaya dwm etti yane okdr kafa gtmis ve ablama guvenio akli kuranada

bende üniversitedeki bi olayımı anlatmak istiyorum
ben hayvanlardan çok korkuyorum büyük küçük farketmiyo... nişanlımda bu durumdan oldukça rahatsız.. hayvan korkumu yenmem için bana su kaplumbağası aldı bi gün. al aşkım bununla ilgilene ilgilene alışırsın ne de olsa ben aldım ikimizin felan diyip ayrı anlamlar yüklüyo bozuk para kadar kaplumbağaya isim felanda koyduk adı bıdıkcan... neyse bende kabının içindeyken seviyorum böyle uzaktan ama bi yandanda kendimi şartladım alıcam elime işte sevecem diye çünkü her gelen arkadaşım eline alıp gezdiriyo bende tiksiniyorum yapamıyorum. demek bilinçaltıma yerleşmiş:) bi gün sınav var diye arkadaşın evinde kaldık gece yatıyoruz ev kalabalık diyede samimi bi kız arkadaşımla yatıyoruz aynı yatakta. bende rüyamda ne gördüysem uyanmışım yorganı kaldırıp ''gel bıdıkcan bak gel seni elime alıcam'' diyip arıyomuşum arkadaşımda uyanmış naptımı anlamaya çalışıyomuş ilk önce uyandırmaya çalışmış ''esra iyimisin uyan orda bişey yok''demiş sonra ben ''hayır burda görmüyomusun'' diyip yatağın içini gösterince ve bundada ısrarcı olunca o da korkup sessiz sessiz odadan çıkıp dier arkadaşımın yanına kıvrılıp uyumuşş. hain köfteee beni kabusumla başbaşa bırakmışş:)) tabi uzun bi süre arkadaşlar arasında benim bu olayım espri konusu oldu.

bi taen daha...
konu başlığına uymuyo benim anlattıklarım ama komik olduğu için anlatıyorum
doğma büyüme İstanbulluyum, annem ve babam Rizeli
yazları sık sık gideriz Rize'ye
ve her gittiğimde birbirinden komik olaylarla geri dönerim

br tane Emine halamız var, tam bir inek aşğı
ineklerini sever, okşar, öper
hele hele daha yeni doğmuş buzaksa
kucağından indirmez
severken de çok sesli bağırır, diğer köyden duyulur ve herkes bilir bu huyunu
"uyyy senin mamuşunu yeruuumm (malum organını), uuyyyy senin kafaoponu yeruuumm (kafasını), uyyy bokiyeennnn dayanamayacağuumm yiyeceğum seni, uyyy anası doysun, bla bla blaa"

arada da hızını kesemez severken "aaaayyyyyyy uyyyyyy" gibi çığlıklr da atar

bi gün biz avluda oturuyoruz, Emine hala da yan avludaki ahırda buzağını seviyo
malum sesler tabi...
biz sıradan bir olay olduğu için çayımızı içmeye devam ediyoruz, bir ara sesler değişti, çoğaldı ve volume yüksseldi. Ancak biz kötü bişey düşünmedik tabi
5-10 dk sonra emine hala yanımıza ağlayarak geldi, saç baş dağılmış
- UYYY siz ne biçum insanlarsunuz. O kadar çığlık attum insn bi celur bkar daa...
biz: "e emine hala, sen hep bağırıyosun nerden bilelim hayırdır ne oldu?
diye sorduğumz anda emine hala ağlamaya başladı
o ağlarken biz 3 gün sürecek olan kahkalarımızı atmaya başlamıştık bile

meğerse bizim emine hala dayanamayıp buzağı ahırda sırtına almış severken
sonra da omuzuna çıkarmış ve başlamış tepinmeye zıplamaya oynamaya
zıpladığı esnada tavanda asılı olan lambaya buzağın kafası çarpınca buzağa elektirk çarpmış
elektirk akımları doğal olarak emine halaya da geçmiş
bunlar durdukları yerde bayagı bi titreyip horon etmişler
amanııınnn bunları anlatırken öyle bi ağlıyodu ki biz kahkahaa atmmaktan altımıza işeyecektik
nitekim öyle de oldu
teyzemin rahmşnde problem olduu için çişini tutamıyodu ve o esnada salıverdi
hamakta oturduğu için de hemen kalkamadı
yanımızda teyzemin küçük torunları da vardı
onlar her hamağa oturan misafire "oraya oturmayııın ananem oraya çiş yaptı, orası piis" diyodu
biz hem emine halanın yaptığğına hem de teyzeminkine gülüyoduk
ayy hiç unutmam o yazı

eşimle ortak arkadaş gurubumuz var daha ozaman arkadaşız arkadaş evleniyo tabi bizde neyapsak düğünde altınmı para mı taksak diye konuşuyoz buda daha yeni tanıyo evlenecek arkadaşı samimiyetide fazla yok ben altın yapayımmı diye sordu bende ne altını daha tanıyalı nekadar oldu takçaksan altını bana tak diyorum espiri yapıyoruz buda dönmüş arkadaşına güya yavaş söylüyo ben sana ne altınlar takçam sen daha dur diyo ben tabi kıpkırmızı sanki duymamış gibi vın uzaklaştım neyse düğüne gittik taktık praları leylaya pardon bastık paraları leylaya gitti paracıklar ardından bizim düğün tabi taktı paracıkları altıncıkları .......anladın sen onu

Gözümden yaş geldi. Tam filmlere konu olacak türden olmuş.Ay keşke orada olsaydım dedim.

Gözümden yaş geldi. Tam filmlere konu olacak türden olmuş.Ay keşke orada olsaydım dedim.

Yahu etkisinden çıkamadım.Kahkahalar eşliğinde gözümden yine yaş gelerek anneme de anlattım krize girdik ikimizde.Hay çok yaşa Emine hala..Bir sürü beğen hakkım olsa hepsi sana feda.

Şu anlatma şeklinle rize gidip gelmmiş kadar oldum :-Dbizmde rizede fadime teyze vardı aynı anlattığın gbi seviyordu

Yahu etkisinden çıkamadım.Kahkahalar eşliğinde gözümden yine yaş gelerek anneme de anlattım krize girdik ikimizde.Hay çok yaşa Emine hala..Bir sürü beğen hakkım olsa hepsi sana feda.

bi de biz bunu birebir yaşadık düşün
günlerce etkisinden çıkamamıştık

Eşime defalarca rezil olmuşluğum vardır ama bende başka bir rezilliğiimi paylaşmak istiyorum. kız meslek lisesinde öğretmenim, (olay bundan 5-6 sene önce) pazartesi nöbetçisiyim sabah istiklal marşı için katları boşaltıyorum , her sınıfın kapısını ardına kadar itip , öğrenci varsa aşağı inmelerini söylüyordum,vazgeçemediğim eski sütyenimin kopçası açıldı, boş olan sınıfın birine girdim kapının arkasına geçip bluzumu yukarı kaldırarak kopçayı takmaya çalışırken arkamdan gelen - ' Hocam yardım edeyim mi sesiyle çığlığı bastım . erkek müdür muaivini koşarak geldi Şimdi sahne aynen şöyle: benim atlet dışarda kapının arkasında öğrenci ve ben. adam algılamak istercesine boş boş baktı , ben çabuk aşağı diye öğrenciye mahcup bir şekilde kızdım ( o kızın istiklal marşı esnasında dudaklarındaki pis gülmeyi unutamam)

Sevgilimle yarım saat görüşebileceğimiz için onu karşılamak amacıyla terminale gitmemle başladı her şey...
Onu görmenin heyecanıyla olsa gerek tıklım tıklım terminalde dolanıp duruyordum. Bir anda arkadan onu gördüm ve gözlerini kapattım "Bil bakalım ben kimim?" dedim. -Sanki benden başkası olabilirmiş gibi Maksat makara olsun- Ondan gelen sesle gerçek dünyaya döndüm "Tanıyamadım sesten?" Adamın gözlerini açtım kendime döndürdüm ve tamamen HÖNK! oldum. Sonra ben "Ay çok pardon çok özür dilerim..." diye olayı anlatmaya çalışırken adamın sevgilisi geldi bir de ses ince "Hakkkaaaan noluyo burada!" diye... Ben tabi bir de ona anlattım durumu. Ondan sonra tam sevgilimi bulmak için kadının sinirli bakışları arasında döndüm ve bizi izleyen sevgilimin gülerek bizi izleyen suratıyla karşılaştım. Sonra yarım saat boyunca bana "Aşkııııım bil bakalım ben kimim?" dedi.

kızlar eşimin rezilliğini anlatayım bi bilse bunları yazdığımı gebertir heralde akşam tv de paparazzi seyrediyorum oda işten gelmiş ne yapıyosun dedi bende tarkanı seyrediyorum dedim onu dememle sen tarkanmı seyrediyosun alsana tarkan dedi şaşkın bakışlarımla birden çıplak poposuyla karşılaştım o tarkanda buda benim tarkam dedi sonra ........... doyru dalinle bıcı bıcı yapmaya

kızlar dün komşumuzun nasıl rezil olduğunu anlatayım fırına ekmek almaya gittik fırın sahibiyle aynı binada yaklaşık 15 senedir birlikte komşuluk yaptık neyse ben evlendim onlar başka yere fırın açtı yine kader aynı mahallede 2 seneden beri komşuyuz ekmek almaya gittik oğluşumla fırın 6 yedi basamaklı çocukla ağır ağır çıkıyoruz telefonda bağırıyo bizi farketmedi eşi ni yardıma çağırmış onu bekliyomuş evleride 5 katta bizi farketmedi karşıdan nedediyse çocukları gelirsem oraya s......ktittirme kendini beni nebiçim konuşturuyon hayvan herif diyo bi baktı biz içeri giriyoz telefonu çat diye kapattı telefon kırılmadıysa iyidir hemen arka tarafa ekmek lerin olduğu yere gitti ordan sesleniyo kızım kaç tane ekmek vereyim sıcak taze olsun diye yeni çıkanlardan vercem de diyo yüzüme bile bakamadı yazık nasıl utandı

yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etikeklenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci enistem kasada,benim agzimda tasklik ve yurek var .......bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz

kardeşimin taze rezilliğini anlatayım
kuzenim bize gelmişti. çok sıcak çok sıkıldık derken hadi dışarı çıkalım dedik. kuzenim, kardeşim ve ben gezdik gezdik yorulduk üçümüzünde canı deli gibi kola çekiyor. sanki ömrümüz boyunca kola içmemiş gibi kolaaa kola diye sızlanıyoruz. herkes elini cebine attı toplam 1.50kr çıktı cüzdan müzdan yanımıza bişey almadan çıkmıştık. eve dönmekte işkence. kafamızı kaldırıp baktık karşımızda bim hemen daldık bimin o ''şahane'' dandirik kolasından aldık. kasaya geldik, kasiyerin eli çok ağır patladık sıkıntıdan. kardeşimde kolayı elinden bi düşürmesin mi kapağı kendiliğinden açıldı her yere fışkırdı herkes banyo yaptı herkes bize içinden küfretmiştir yani. saatlerce güldük.sonra eve doğru giderken bizim sayemizde(pardon kardeşimin sayesinde) bimde banyo yapan bir bayanla karşılaştık bize ters ters baktı. üzeri hala kolalıydı. dövecek gibi bakıyordu tırstık

fena rezil olduk amaa

aynı şey başımıza geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…