Son sanal rezilliğimden sonra eşe dosta rezillik beni kesmemeye başladı.Gerçi bunda yan rollerdekilerinde hakkını vermek lazım ya neyse.
Eşimle benim cüssemize yaraşır toparlak, kıllı, 5 yaşında bir İran kedimiz var.Günün 20 saatini uyuyarak geçiren, çok uslu ve uysal bir kedi.Çok nadir, buna görünüyorlar sanki, başlıyor deli deli koşmaya, ulumaya, yüksek yerlere çıkıp atlamaya falan.
Geçen gece yataktayız.Eşimin tüm ısrarlı sırnaşmalarına red cevabı vererek arkamı dönüyorum ve uykuya dalıyoruz.
Sabaha karşı 4 civarı, eşim bir yandan horlayarak bir yandan da tüm azmiyle elini geceliğimin üst kısmından sokarak sanki istediği numarayı tombala kesesinden çıkarmak istiyormuşcasına daldırıp, çıkarıyor, mıncıklıyor.Horlayarak :" Beni çok heyecanlandırıyorsun " diyor, bende uyku sersemi "çok rica ediyorum yapma

" diyorum.Biz iki gerizekalı uyurlar konuşa konuşa iyice saçmalıyoruz. O kadar uyku sersemiyiz ki eşimin bir ara
"kavunun fiyatı düşsede 3-5 tane alsak" lafı bile saçmalığımızı bozamıyor. O sırada yatakta bir gümmmm sesi ve yatak sallantısıyla gözlerimizi açıp eşimin "
Allahımmmm sana geliyoruzz, hem de hemen" demesi, benim "
kavun elimden düştü, yok birşey, uyumaya devam et" demem, eşimin "
ha tamam kavunsa sorun değil" demesi, birden ayılmamız, gece lambasını yakmamız, ayak ucumuzda "maaaww" diyen kedimizi görmemiz, gardroptan uçuşan tüylere bakıp, bizim uykuda sayıklamalarımızı duyup uyandığımızı zannederek üstümüze atladığını anlamamız epey zaman alsada olay çözüme ulaşıyor.Sonrasında hatırladıklarımızı birleştirme, "demek otobüste falan seni taciz etseler, rica edeceksin öyle mi?"ler, komşular acaba yataktaki kavun saçmalığını duymuşlarmıdır'lar, off kavunlu sapıklar diye düşünmüşlermidir,vs..vs..Off offf