• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Allah'tan bu rezillik bana ait değil...

Tıbbi sekreterim...
Muayenede bir beyfendi, yurdum insanı...

Malumunuz bölüm göz üzerine...
Hasta, damlasının prospektüsünü okumuş aklınca artistlik taslayacak etken maddesini söyleyerek...

''Doktor bey, ben baktım buna, prezervatif varmış içinde'' :52: :52:
Demek istediği kelime ise ''prezervan''

Koşarak attım kendimi dışarı, ne kadar güldüm, utandım, yarıldım hatırlamıyorum bile...
Kendime geldiğimde bir sonraki gün başlamıştı... :60:
O kadar yani...

ayy koptum yaaa

sevgilimle okulun kantinine girdik ben yok pek fazla aç değilim diyorum ama çok açım halbuki..
neyse bu yiyeceksin birşeyler boş mideyle dönmek yok dedi.. bende istemiyor havasında bakıyorum süt mü içsem yanında kek mi yesem mevye suyu mu cips mi derken bu sordu birden karar verdin mi diye ağzımdan bi anda

süt le kek suyu yicem çıktı:52: kendimi obur gibi hiisettim bi an sevgilim o ne yaa der gibi baktı :52:

Son düzenleme:
Canım o zaman sana taptaze rezilliğimi anlatayım
Mezun olup yeni işe başladım,şehir değiştirdim
Şehre,iş yerine alışma çabası derken hali hazırda bi aptallık var zaten üstümde
Bi de şimdi binalara enerji kimlik belge zorunluluğu geldi
Ve bi sitenin yalıtımını yapıyoruz
Kullanılacak malzemelerden örnekler istedim inceliyorum
Lanet olsun ki çocukluğumdan beri köpüklere,patlak balonlu naylonlara hiç karşı koyamam
Hemen bi köşeye çekilir patlatmaya başlarım zevkle
Toplantı bitti,odama çekildim,malzemeler önümde ve inanılmaz bi nefs mücadelesindeyim
Haliyle kaybettim ve başladım ucundan kıyısından patlak balonlu naylonu halletmeye
O bitti köpüklere geldi sıra :18:
Ucundan ayıra ayıra minik toplar haline getirdim onları ama üstüm başım battı duramıyorum :18:
Bi ara burnum kaşındı ve şöylee bir kaşıma gafletinde bulundum
O minik toplardan biri burnuma kaçtı hatta beynime doğru ilerledi :10:
Tam o sırada proje müdürü odaya girdi ve şaşkınlıkla etrafa baktıktan sonra
''Malzemeleri bu kadar detaylı inceleyeceğini tahmin etmemiştim.'' dedi gülerek
İşte bombayı o an patlattım ağzımdan çıkan ilk kelime ve burnumdan çıkan ilk nefesle o minik top uçtu
Koyu gri olduğu için görülmeme ihtimali de sıfır tabi
''Gerçekten oldukça detaylı incelemişsin.'' dedi ve kahkahalarla kendini koltuğa zor bıraktı.
Off nasıl güzel bi izlenim bırakıyorum :31:

ayyy iş yerindeyim bende okuyorum heyecanlı heyacanlı sonu görünce koptumm yaa :9::9::9:

aslında bizim flört dönemi hep rezillkidi eşim amcamın oğlu yanlış anlamayın töre değildi bizimki aşk ewliliğiydi:) bakışma dönemlerimzdi eşim memlekete gelmişti o bayram dedemlerdeydik gece dedemlerde kaldım gece 12 o da geldi neyse çay koyduk içiyorz herkes eşofman giydi ben yanımda bişey götürmemişim arıyrm bişey yok kuzenmdede o da walize yedek atmamış. en son halam bi pijama verdi dedemin pijaması grii paçası dar bildiğimz dede pijaması o zamanlar eccik de tontişim kamufle etsin die nenemin yeleğini giydim bütün gece kıskıs güldüler bana bazen dedemlere gittiğimzde dedemin pijaması getirip bunu giy dio eşim :))

süper süper süper :))))))))))))))))

Ayy bende kuran öğrenmeye yeni başladığım zaman telefona alo diceme bismillahirramanirrahim demiştim..Allahtan arayan halamdı :52::52::52:

bende birgün tam oruç açacağız televizyonda ezandan sonra dua okunurya.. amin amin derken telefon çaldı koşup amin diye açtım telefonu.. hepimiz koptuk tabiki :))

kızlar ya iyiki varsınız...
şimdi aklıma geldi eşim ayıptır söylemesi alaturka tuvaletten başkasında işini halledemiyodu vardır ya öyle tipler.. yeni nişanlıyız buluştuk ayrıldık evine gitti. sonra telefon etti. gayet telaşlı bir sesle "aşkım bugün dünyanın en kötü günü ben bittimm mahvoldum daha asla kenndime gelemem ölsemdaha iyiydi" diyom aşkım noldu o hala zırvalıyo bende kesin annesi falan öldü ne desemki diye onu telkin ediyorum korkudan elim ayağım titriyo falan demesinmi "aşkım babamvarya bizim yedek olan alaturka tuvaleti yıkmış ve oturmalı yapmış hayatım karadıı bittim benn" Allah seni kahretmesin
manyakdedim ben burda donuma işedim sen hala tuvalet derdindesin :D

evet benım eşimde ole nişanlıyken bize gelirdi ankaraya yapamzdı benı camıye götür derdi alır oku kocatepe camisine götürürdüm 45 dk beklerdım :)

kızlar harikasınız ben de anlatcam

kalabalık bi aileyiz, gece maceralarımızçoktur, bunlardan bir tanesi gelsin...

bir gece salonda iki ablam uzanmış öyylece
salon kapısının camı kırılmıştı
küçük ablam uykuya dalmış ama habermiz yok
ve gece saat 4.00 falan
ben de namaz kılayım da yatayım bari dedim
bembeyaz bi başörtüyü geçirmişim kafama
salon ışığı kapalı, sadece holden yansıyan ışık var
ben ikisi de uyanık sanıyorum tabi
yerlerine geçsinler diye
o kırık camdan kafamı uzattım "ablaaa seni almaya geldim, hadi gel" dedim kısık bir ses tonuyla
o uykuya dalan ablam benim dışarıya fırlamış bembeyaz karanlık yüzümü görünce
"ııııııııııııııııı ıııııııııııııı ııııııııımmmmmmmm mmmmmmm" diye korkudan garip sesler çıkarmaya başladı
ben de ne olduğunu anlayamadığım için çığlık atmaya başladım
diğer ablam da odanın ortasında bi oraya bi buraya dönüp susturmaya çalışıyo ama o da kendinden geçmiş vaziyette
salonun ortasında tepinip çığlık atan üç tane deli
vee bombaaaaaaa
çığlıklarımızı duyan ve eve hırsız girdiğini zanneden babam taa upuzun kolidorumuzdaki son odadan bir hışımla fırlayıp
"yettim yettim yettiiimm korkmayın" diye bağırıp koşarak bize doğru ilerlemeye başlayınca
hızını kesemedi ve kolidorun sonuna geldiğinde virajı alamadığından duvara tosladı
önce duvara çarptı ardından popsu üzerine düştü
uykudan uyanan abim ise hiiç istifini bozmadan "ya yine mi yaa yine mi yaa" deyip sitem etti tabe

bu gece 2 de okudum bunu, annem kardeşim ve eşi de bizde kalıyorlardı... biz bunu kardeşimle okuyunca tabii koptuk ve annemden güzel bir fırça yedik....

aklıma geldikçe yazayım...
yine bir gece macerası :27:

büyük ablam geceleri çok sık uykusu kaçar
ve malesef çok berbat bir huyu vardır ki o da şu;
gece uyandığında yatagına oturur, hiçbirşey yapmaz sadece odadakileri inceler
aslında incelemez, direkt gözlerinin içine içine bakar

bir gün ev kalabalık, misafirler doluşmuş
iki kuzenim ve ablam yer yatagı yapmışlar serilip uyumuşlar
gecenin yarısı benim deli ablamın uykusu kaçmış
yine her zamanki gibi malum duruşa geçmiş
o sırada kuzenlerden biri uyanmış ve yatagın içinde gözlerinin içine içine bkan bir çift gözü görünce basmış çığlığı ve kafasını yorgana sokmuş
ablam da napsın garibim kuzenimi delirdi sanmış ve başlamış çığlık atmaya o da aynı şekilde sokmuş kafayı yorgana
diğer kuzen de uyanıp bunları görünce o da aynı şekilde başlamış çığlık atmaya :27:
bunlar tabi 3-4 saniye içerisinde oluyo
sesleri duyunca biz odaya girdik ki ne görelim
hepsi çığlık atıyo yorganın içinde
annem "susun, susun" diyo ama ne fayda duymuyolar ki
en sonunda benim süperman babacığım yine bu işe de el attı ve onlardan daha sesli bir şekilde "ulaaaaannn gerizekalılaaaaaarrrr kesin sesiniziiiiiii çıkın şu yorganlardaaaaaaaan" diye bağırdı
bütün apartman duydu tabi herşeyi
millet birisi öldü sanmış Allah korusun
hareketli bir geceye daha böylece bir imza atmış olduk:27:

aklıma geldikçe yazayım...
yine bir gece macerası :27:

büyük ablam geceleri çok sık uykusu kaçar
ve malesef çok berbat bir huyu vardır ki o da şu;
gece uyandığında yatagına oturur, hiçbirşey yapmaz sadece odadakileri inceler
aslında incelemez, direkt gözlerinin içine içine bakar

bir gün ev kalabalık, misafirler doluşmuş
iki kuzenim ve ablam yer yatagı yapmışlar serilip uyumuşlar
gecenin yarısı benim deli ablamın uykusu kaçmış
yine her zamanki gibi malum duruşa geçmiş
o sırada kuzenlerden biri uyanmış ve yatagın içinde gözlerinin içine içine bkan bir çift gözü görünce basmış çığlığı ve kafasını yorgana sokmuş
ablam da napsın garibim kuzenimi delirdi sanmış ve başlamış çığlık atmaya o da aynı şekilde sokmuş kafayı yorgana
diğer kuzen de uyanıp bunları görünce o da aynı şekilde başlamış çığlık atmaya :27:
bunlar tabi 3-4 saniye içerisinde oluyo
sesleri duyunca biz odaya girdik ki ne görelim
hepsi çığlık atıyo yorganın içinde
annem "susun, susun" diyo ama ne fayda duymuyolar ki
en sonunda benim süperman babacığım yine bu işe de el attı ve onlardan daha sesli bir şekilde "ulaaaaannn gerizekalılaaaaaarrrr kesin sesiniziiiiiii çıkın şu yorganlardaaaaaaaan" diye bağırdı
bütün apartman duydu tabi herşeyi
millet birisi öldü sanmış Allah korusun
hareketli bir geceye daha böylece bir imza atmış olduk:27:

ablanında çok garip huyu varmışşş
ama koptumm hepsi br anda çığlık atmmları transa geçmişler sanki:9:

bugun işyerinde bir arkadaşımın yaptığı rezilliği anlatayım.arkadaşım ürolojide olan bir ameliyattan bahsediyor bayanlı erkekli oturuyoruz.ürolojide lazer kullanılarak yapılan ameliyata ekstradan bir aletin daha kullanıldığını söyleyip adı neydi adı neydi dedikten sonra ha!vibrilatör deyiverdi.sonrada ne dediğini anladı hem kıpkırmızı oldu hemde kahkaha krızıne girdi.tabi sadece krize giren o değildi:52:

Son düzenleme:
Eşimin ve benim oynadığımız bir online oyun var.Eşim oynarken mikrofon ve kulaklıkla oynuyor.Böylelikle oynadığı 30 kişilik hepsi erkekten oluşan grupla iletişim içinde oynuyorlar.Ben onun odasına gidince de mikrofon sistemini dışarı verdirtiyorumki bende duyabileyim ve daha anlaşılır bir şekilde izleyeyim.
Bu arada geçen hafta eşimin çalışma odasının duvarlarına 3 tane minik raflardan çaktım.Bir kedimiz var, raftan rafa zıplasın, atlasın oyun olsun diye.Meraklı kaynana gibi herşeye ilgili olmasına rağmen bir türlü o raflarla ilgilenmedi bir hafta boyunca.
Neyse dün akşam eşim oyun oynarken, ben de kediyi aldım duvarın en üst rafına koydum.Sanki mesafe 1 metre falan değilde 8 apartman boyuymuş gibi benim kedi bir tırstı, bir tırstı, inemiyor.
Kediye bakıp; "Yapabilirsin, hadi zıpla, bana atla, gel kucağıma atla,hadi herkes nerelerden atlıyor, sen ordan bana atlayacaksın, çok mu zor? Hem bak çok hoşuna gidecek, hadi yapabilirsin" dedikten sonra....
"Abiii, abiii mikrofonun açık kalmışş abiiiii.." lafı ve rezillik....
Allahımm, millet neler düşünmüştür.Abinin hanımı, abiyi cambaz etmiş, zıp zıp zıplatıyor mu demişlerdir, "bana atla" diyecek kadar açık sözlü ve sapık mı demişlerdir, abiyi hem bilgisayarda oynatıyor, hem kendisine atlatıyor mu demişlerdir,abi yapamıyormuş, hanımı da o yüzden "yapabilirsin" diye abiye gaz veriyormuş mu demişlerdir...
Off aile içi küçük çaplı rezilliklerden sanal dünyaya da açıldım.Uluslararası rezilliklere ismimin karışması an meselesi, kendimden korkuyorum :26:

Ay yok artık. :52: Çok fena yarabbimm. :60::60:

birtanede ben anlatayım sürekli okuyup gülme krizlerine giriyorum çünkü.
ehliyetimi daha yeni almıştım kurban bayramıydı annemlerin orada etleri falan hallediyorlar eşim,annemler,dayımlar.neyse arabanın camı açık kalmış eşimde camı kapatırmısın hayatım dedi anahtarı verdi bende kendimden emin,övüne övüne arabaya bindim.işte en yüksek puanla aldım ehliyetimi sana bir daha vermem arabayı filan.arabaya bindim kontağı çevirdim veee araba hoppppppp yürüdü.bende bir panik ayağımı debriyaja koymamışım araba yürüdü kendimi arabadan atmaya çalışmamı anlatayım,eşime camdan kafamı çıkarıp bağırmamı anlatayım yoksa tüm sülaleye rezil olduğumu anlatayım bilmiyorum.
o olaydan sonra uzun süre arabaya elimi süremedim :52:

Bilerek rezil olucaaam buluşmamızda :52: kendimi buna mecbur hissediyorum açıkcasıııı:1:
burda yeteri kadar örnek var,seç beğen al...biz dört gözle flash-rezilliğini bekliyor olcas.....
crazy.gif

benim oğlanı hölölö gelcek diye korkutuyoruz şımarmasın diye neyse yatakta oyun oynatıyoruz nasıl yaptıysa gözüme bir çaktı yok sanki gözüm yerinden çıktı resmen ağlıyorum eşim baktı açmak ne mümkün sanki musluk su kaçırıyo tam kendime gelmeye çalışıyorum keretanın hoşuna gitmiş yine ağnı gözüme bir vur şuurum döndü eşim kaç annen dövcek diyo o sinirle bi ısırmışım çocuğu bu garibimde arkası dönük ne olduğunu anlamadı korktu hölölö ısırdı annremi ağlattım diye baba kaçalım burdan diyo neyse üzüldüm sonra tek gözle çocuğu kucama aldım anne hölölö kolumu ısırdı bida şımarmıcam diyo yavrum bilmiyo anasının poposundan uydurduğunu hölölöyü

Back
X