Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay bi alemmişsiniz çok komik

aayyyy süpeerrrr :18:

:d:d

Ayyyh koptum vallahi gözümden yaş gedi.
Demek gelinden kaynpederne bir adet yarım hıyar haaaa xD

Süpermiş gerçekten yaa demek sende böööh yapıp korkutacaktn adamı hee ama beceremedn xD

dişçiden döndüm,sol yanağıma kamyon yemiş gibiyim,hiç gülesim yoktu çok yaşayın emi!!!

Ay kızlar valla koptum alemsiniz.
Benim kide osuruktan muhabbet ama olsun biz çok gülmüştük
yeni evliydim annemlere gittik gece yatıyoruz kapılar kapalı eşimin uyuduğunu düşünüyorum. Yine bi gaz sancısı tutsam paylıycam. Aman tıssss diye gidiverir dedim ve bıraktım. Iyi ki bırakmışım yoksa patlarmışım. Ama resmen seramoniydi. Eşim bi sıçradı noooluooo laaannnn deyişi var. Karanlıkta gözlerinin parlaadığını gördüm en az yarım saat koptuk arda kendine gelen diğerini uyarıyoo. Sessiz ol uyancaklar diye
o günden beri salıyoruz gitsinn.

ahahahah süper ya güldürdün beni

Biz henüz evli değildik O şehir dışında çalışıyordu yanına gitmiştim kalmaya ertesi sabah tuvaleti kullandığımda birden tuvaletin taştığını gördüm (eski tip tuvaletlerden) ne yapacağımı bilemedim öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı 4 gün tuvalete sokmadım kapıyı kilitledim adama anahtarı vermiyorum bende evin arkasındaki camiye gidip geliyorum. :) En sonunda ne olduğunu utansamda sıkılsamda anlattım anahtarı istedi benden sen odaya geç dedi viledanın sopasanı aldı girdi içeri yarım saat sonra tuvaleti açmış şekilde çıktı ama çokkkkk utanmıştım :))) Hala gülerek anarız o günü :)

ben de anlatayım gelmişken henüz nişanlıydık onlara ailece kalmaya gitmiştik sabah herkes kalkmış bana kıyamamışlar ama nişanlım ailesi laf etmesin diye odaya gelmiş birden uyandım şok içinde bana bakıyor "sen horluyorsun bebeğim?"
regl dönemlerim çok sancılı geçer evlendikten sonra iyice fenalaşmıştı gaz problemi yaşatıyordu bana
eşim hep sağlık önemlidir sıkma hiçbir konuda kendini yanımda rahat ol derdi sabah yatakta yoktu kapı sesi de duymamıştım saldım ben de bir kaç kez devam edince karnımdaki sancı geçti arkamı döndüm kalkcam ayakta dikilmiş dişlerini sıkıyor tam bir hayal kırıklığı üstelik evliliğin 20. günü

blackberry,puttanesca hmmmmm kupayı kime versem acep?! ikinizi de birinci ilan ediyom:
and the flocke-oscar goes toooo BLACKBERRY and PUTTANESCA
applause:

eşimle henüz evlenmemiştik.izmirin yaz sıcağında kaldırımda hızlı adımlarla yürüyoruz.başımı öne eğdim bbu arada beynim akmış resmen sıcaktan.
bir anda büyük bir ses koptu. eşim panik halde aşkım iyimisin diyor..

benim kafa kaldırımdaki koca u dönüşü yasak levhasına çarpmış.

hani çarptığım için mi utanayım.. yoksa kafamın hiç acımamasına mı? ama ben naaptım acıyor gibi yaptım uuuf filan dedim elimle tuttum... ama acımadı hacı yaa.. başkası olsa yerde kanlar içinde yatardı..niye acımadı hala anlamış diilim... levha yamuldu bende tık yok.. kanasa şişse utanmıcaktım valla.. utanmamın tek sebebi kalın kafamdı :84:

hahahaha
sizinki de komikmiş gerçekten yaaa.. gözümde canlandırdım okurken,sesli seslide güldüm:)

bebeto çok iyiydi yaa
nasıl bir uykun varmış senin öyle
koptum burda

hiiii, inanmıyorum

popişinin psikolojisi bozulmuştur yahu nasıl dayandın hafta sonları yapmamaya, hemi de bir sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…