Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
bi tanede benden gelsin;
geçtiğimiz ramazan ayında annemlerle kayınvalidemleri iftara aldım, herşeyi kendimce dörtdörtlük hazırladım, tabi salatayı da çok çeşitli malzemeleden özenle yaptım, masayı hazırladım sıra yemeye geldi. Herkes orucunu açtı ve kayınpederim ilk önce salatadan başlamak istemiş fakat çatalı kaldırınca bide ne görsün çatalın ucunda hıyarın yarısı ((((((
(kıvırcıkların altına gizlenmiş hain hıyar) tabi herkes kahka atarken ben hıyarı yok etme çabasındaydım derken esprili kayınpederimin son cümlesi bombayı patlattı "gelinden kayınpederine bir adet yarım hıyar" :)))
bi tanede benden gelsin;
geçtiğimiz ramazan ayında annemlerle kayınvalidemleri iftara aldım, herşeyi kendimce dörtdörtlük hazırladım, tabi salatayı da çok çeşitli malzemeleden özenle yaptım, masayı hazırladım sıra yemeye geldi. herkes orucunu açtı ve kayınpederim ilk önce salatadan başlamak istemiş fakat çatalı kaldırınca bide ne görsün çatalın ucunda hıyarın yarısı ((((((
(kıvırcıkların altına gizlenmiş hain hıyar) tabi herkes kahka atarken ben hıyarı yok etme çabasındaydım derken esprili kayınpederimin son cümlesi bombayı patlattı "gelinden kayınpederine bir adet yarım hıyar" :)))
Süpermiş gerçekten yaa demek sende böööh yapıp korkutacaktn adamı hee ama beceremedn xDay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
dişçiden döndüm,sol yanağıma kamyon yemiş gibiyim,hiç gülesim yoktu çok yaşayın emi!!!ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
Ay kızlar valla koptum alemsiniz.
Benim kide osuruktan muhabbet ama olsun biz çok gülmüştük
yeni evliydim annemlere gittik gece yatıyoruz kapılar kapalı eşimin uyuduğunu düşünüyorum. Yine bi gaz sancısı tutsam paylıycam. Aman tıssss diye gidiverir dedim ve bıraktım. Iyi ki bırakmışım yoksa patlarmışım. Ama resmen seramoniydi. Eşim bi sıçradı noooluooo laaannnn deyişi var. Karanlıkta gözlerinin parlaadığını gördüm en az yarım saat koptuk arda kendine gelen diğerini uyarıyoo. Sessiz ol uyancaklar diye
o günden beri salıyoruz gitsinn.
Ay kızlar valla koptum alemsiniz.
Benim kide osuruktan muhabbet ama olsun biz çok gülmüştük
yeni evliydim annemlere gittik gece yatıyoruz kapılar kapalı eşimin uyuduğunu düşünüyorum. Yine bi gaz sancısı tutsam paylıycam. Aman tıssss diye gidiverir dedim ve bıraktım. Iyi ki bırakmışım yoksa patlarmışım. Ama resmen seramoniydi. Eşim bi sıçradı noooluooo laaannnn deyişi var. Karanlıkta gözlerinin parlaadığını gördüm en az yarım saat koptuk arda kendine gelen diğerini uyarıyoo. Sessiz ol uyancaklar diye
o günden beri salıyoruz gitsinn.
benimki biraz iğrenç
doğumuma 1 hafta kalmıştı
sabah uyandık yataktan kalktım
birden olduğum yerde dondum kaldım veee tutamadım altıma yaptım :)))
altıma yaptım ben dedim. ama ağladım ağlayacağım eşim önce şok oldu ağzı açık bana bakan ifadesini hala hatırlarım. ardından öyle bir gülme krizine girdi ki o anda ölmek istemiştim utancımdan
şimdi kahkahalarla anlatıyorum hamile arkadaşlarıma aman diyorum sıkı tutun:)
25 kg alırsam olacağı buydu tabi o kadar baskıya dayanmadı alt taraf:))
Ben evlındıgımde esımın yanında tuvaletımı yapmazdım zaten yapılmaz ama ınsan arada dann dıye gırer ya o anda donup kalırdım cok utanırdım acaba arkamda koku falan bıraktımmı dıecumartesı pazar tatıldı buyuk tuvaletımı yapmazdım 2 gun boyunca tutardım ılk 1 sene surdu bu ne manyakmısım yaww sımdı olsa yanında bıle yaparım zuhahha