Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben evlındıgımde esımın yanında tuvaletımı yapmazdım zaten yapılmaz ama ınsan arada dann dıye gırer ya o anda donup kalırdım cok utanırdım acaba arkamda koku falan bıraktımmı dıe:KK52::KK52:cumartesı pazar tatıldı buyuk tuvaletımı yapmazdım 2 gun boyunca tutardım ılk 1 sene surdu bu ne manyakmısım yaww sımdı olsa yanında bıle yaparım zuhahha

kızlar sabah sabah çok güldüm yazdıklarınıza.benimde şuanda aklıma çok bir şey gelmiyor ama şöyle bir durum var ilk aklıma gelen
henüz sevgiliydik ozamanlar işi sebebiyle eşim hakkariye gidecekti.daha doğrusu izine geldi geri dönecekti.oturuyoruz bir yerde vedalaşacağız ben başladım ağlamaya gayet duygulu duygulu ağlıyorum. :2:elimde mendil gözlerimi de alttan kuruluyorum.eşim aldı eline mendili dayadı gözlerime bastıra bastıra siliyor.ben de birden o ağlayan duygulu insan kayboldu vee ''durr napıyorsun rimelimi bulaştıracaksın suratıma öyle silinmez'' deyiverdim :KK1: imaj her şeydir nede olsa..:KK53: tabi sonra baya bir gülmüştü bana.
sulugözümdür birde şimdi bir şey olsa gözüm dolsa hemen alır eline mendili şöyle sileceğim değil mi der :KK17:

Son düzenleme:
eşimle sinemadayız.Filmin son sahneleri.Eşimi sarmamış film ufak ufak uyuklamaya başlamış:KK1: birden silah seslerinin yüksekldiği bol aksiyonlu bir sahne:KK1: Ama öyle birşey ki salon sessizken ve film sakin bir şekilde ilerlerken o silah sahnelerinin çıkardığı sesle bütün salon bir anda irkildik nerdeyse:KK1: Veeee benim uyuklayan sevgili kocişimmm silah seslerinden korkarak öyle bir sıçradı ki anlatamamm yok böyle bişii.ben gül gül öldümm zaten.''valla aşkım nerdeyse yere yatın diye bağıracaktım ki son anda kendime geldim demez mi'' :KK1:

eşimle sinemadayız.Filmin son sahneleri.Eşimi sarmamış film ufak ufak uyuklamaya başlamış:KK1: birden silah seslerinin yüksekldiği bol aksiyonlu bir sahne:KK1: Ama öyle birşey ki salon sessizken ve film sakin bir şekilde ilerlerken o silah sahnelerinin çıkardığı sesle bütün salon bir anda irkildik nerdeyse:KK1: Veeee benim uyuklayan sevgili kocişimmm silah seslerinden korkarak öyle bir sıçradı ki anlatamamm yok böyle bişii.ben gül gül öldümm zaten.''valla aşkım nerdeyse yere yatın diye bağıracaktım ki son anda kendime geldim demez mi'' :KK1:

Gerçi bu eşimin rezil olduğu bir anı ama olsunn.Aklıma geldi paylaşmak istedim tatlışlar:79:

Şu an işyerindeyim gülmekten öldüm ya millet deli mi ne diyecek

Bizde eşimle sevgiliyiz il dışına çıkıyoruz 2 arkadaşı da bizimle geliyor onlar arkada oturuyorlar hava çok sıcak eşim camını açtı sonra bana jest yapacak ya benim tarafın camını da açmaz mı benim rapunzel saçların hepsi dışarda adam farkına varmadan geri kapattı camı benim saçlar dışarda kafa cama yapıştı arkadan arkadaşları bağırıyor müziğin sesinden bişey de duymuyor benim akıllı sevgilim benim düştüğüm durumu düşünün artık hem sevgilime hem de yeni tanıştığım arkadaşlarına rezil olmuştum::))

Şu an işyerindeyim gülmekten öldüm ya millet deli mi ne diyecek

Bizde eşimle sevgiliyiz il dışına çıkıyoruz 2 arkadaşı da bizimle geliyor onlar arkada oturuyorlar hava çok sıcak eşim camını açtı sonra bana jest yapacak ya benim tarafın camını da açmaz mı benim rapunzel saçların hepsi dışarda adam farkına varmadan geri kapattı camı benim saçlar dışarda kafa cama yapıştı arkadan arkadaşları bağırıyor müziğin sesinden bişey de duymuyor benim akıllı sevgilim benim düştüğüm durumu düşünün artık hem sevgilime hem de yeni tanıştığım arkadaşlarına rezil olmuştum::))

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.Asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik NOT ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu Eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.Hiç görmedigim kadar şeşit tabi Eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de FAKİR sonra iki kaşardan da aldık .Olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerim:KK52: hem ağlarım:KK58: kader

müthişsiniz kızlar gece gece kociş soruyor ne gülüyorsun diye:KK60::KK60:
bir tanedebenden
evliliğimizin ilk ayı adet olcam ama gecikti
o haftada uzun yola cıkacağız memleketlere gideceğia yolculuğumuz otobüsle..
eşime dedimki hadi yolda hasta olursam otobüste o sancıyı nsıl cekecem ben dedim
hem lavabo işini nasıl halledecem dedim
oda dediki
evden cıkmadan önce bezini bağla otobüs öyle her yerde durmuyor tedbirini al dedi
utanmadım ama bezini bağla falan değince acaip gülmüştüm
adam bebeklere bağlanan bezdenmi sandı nedir????:KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
eşimle nişanlıyken pastaneden çıktık çakmak bolluğu var çantada hiçbiride yanmıyor neyse yolun üstünde çakmak gazı doldurulur yazıyor adam oturmuş bende sazan gibi aa çakmakları doldurtalımm diye bi daldım eşim kolumdan nasıl çekti aşkım nereye orası erkekler tuvaleti diyee..utancımdan öldüm:26:ablam hastane de yatıyordu teyzemle bizde refakatçiyiz sıkıldım serviste dedim bahçeye ineyim çıkışta da tuvaletler var kadın erkek yanyana araya paravan gibi bişey koymuşlar bi girdim adamın biri wc nnin kapısını da kapatmamış arkasını dönmüş yapıyor,aklım çıktı yanlışmı girdim ki dedim başka bi kadın daha girdi ayyy dedi kaçtı bende ohaaaa dedim kaçtım:KK60:

müthişsiniz kızlar gece gece kociş soruyor ne gülüyorsun diye:KK60::KK60:
bir tanedebenden
evliliğimizin ilk ayı adet olcam ama gecikti
o haftada uzun yola cıkacağız memleketlere gideceğia yolculuğumuz otobüsle..
eşime dedimki hadi yolda hasta olursam otobüste o sancıyı nsıl cekecem ben dedim
hem lavabo işini nasıl halledecem dedim
oda dediki
evden cıkmadan önce bezini bağla otobüs öyle her yerde durmuyor tedbirini al dedi
utanmadım ama bezini bağla falan değince acaip gülmüştüm
adam bebeklere bağlanan bezdenmi sandı nedir????:KK60::KK60::KK60:
buna çoook güldüm:KK60::KK60::KK60:

bende iki kere rezillik yasadim birinde bir bank ta oturuyorduk sözlümle birden ic camasirimin askisi cikti tabi ben farkedince rahatsiz olmaya basladim düzeltmeye filan calisiyorum,benimki anlamadi ilk basta alerjik bir durum var sandi kasiniyorum sandi,sonra utana utana söyledim o zamanlar sözlü degildik daha o da tamam niye utaniyorsun hemen kipkirmizi oldun öyle söylesene dedi lavaboya gittik düzelttim,bi kerede ilk tanistigimiz siralarda ise ben onla telefonda konusurken bana annem nasil,napiyor demisti (benim annemden icin yani) bende telefon konusuyor demisim yanlislikla bi gülme tuttu bi daha susturamadim hala o günden bu güne gülelim diye söyler durur böyle demistin diye (telefon konusuyor nasil oluyorsa artik :) hehehe ) :KK60:

benimki biraz iğrenç
doğumuma 1 hafta kalmıştı
sabah uyandık yataktan kalktım
birden olduğum yerde dondum kaldım veee tutamadım altıma yaptım :)))
altıma yaptım ben dedim. ama ağladım ağlayacağım eşim önce şok oldu ağzı açık bana bakan ifadesini hala hatırlarım. ardından öyle bir gülme krizine girdi ki o anda ölmek istemiştim utancımdan
şimdi kahkahalarla anlatıyorum hamile arkadaşlarıma aman diyorum sıkı tutun:)
25 kg alırsam olacağı buydu tabi o kadar baskıya dayanmadı alt taraf:))

babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik not ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.hiç görmedigim kadar şeşit tabi eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de fakir sonra iki kaşardan da aldık .olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerim:KK52: Hem ağlarım:KK58: Kader

ben buna çok güldüm ya halende gülüyorum gözlerimden yaş geldi iş yerindekiler bu kız delimi nedir dicek :KK60:

Birtanede ben anlatim kızlar benim anım kız arkadaşımla kız arkadaşımla havuza gitmiştik 5 yıl felan oluyo biz havuzdaki kayaklarda kayıcaz kayağa çıktım sırt üstü yattım kayıyorum tabi kayarken bikinimin üstünün kopçası çıkmış alt taraf tanga olmuş hızlıda kayılıyo ben kaymanın şokundayım tanga olan bikinimi oyurduğum yerden düzeltiyorum karşımda 2 tane kız gögüslerin gözüküyo demezmi bende bön bön suratlarına bakıyorum ayağı kalktım halen hiç bi şeyin farkında değilim iki üç adım attım ben,m kız arkadaşım bana sarıldı gögüslerimi kapatıyo gögüslerin gözüküyo dedi bir baktım oda ne sallanıyolar çok utanmıştım karşımda gençler kıpkırmızı olmuştum allahtan tanıdık yoktu

Birtanede ben anlatim kızlar benim anım kız arkadaşımla kız arkadaşımla havuza gitmiştik 5 yıl felan oluyo biz havuzdaki kayaklarda kayıcaz kayağa çıktım sırt üstü yattım kayıyorum tabi kayarken bikinimin üstünün kopçası çıkmış alt taraf tanga olmuş hızlıda kayılıyo ben kaymanın şokundayım tanga olan bikinimi oyurduğum yerden düzeltiyorum karşımda 2 tane kız gögüslerin gözüküyo demezmi bende bön bön suratlarına bakıyorum ayağı kalktım halen hiç bi şeyin farkında değilim iki üç adım attım ben,m kız arkadaşım bana sarıldı gögüslerimi kapatıyo gögüslerin gözüküyo dedi bir baktım oda ne sallanıyolar çok utanmıştım karşımda gençler kıpkırmızı olmuştum allahtan tanıdık yoktu

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Ayyy Allah göstermesin yaa... Ne kadar iğrenç ve utanç verici. :26::26: Benim eşim yanımda öyle bir şey yapmış olsa çok çok soğurdum herhalde. İnsanlık hali tabi ama çok feci eş yanında yapılması. Aman Allah yaşatmasın. Çok dikkatli olmak lazım. :18::18:

Yok artık nasıl Allah yaşatmasın zaten doğal bi olay ha dersin olmasa daha iyi olur tabi de osurdu diye sevgilisinden de soğuyan duymadım hiç :))

Babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.Asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik NOT ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu Eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.Hiç görmedigim kadar şeşit tabi Eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de FAKİR sonra iki kaşardan da aldık .Olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerim:KK52: hem ağlarım:KK58: kader

Tek kelimeyle harika harika harika ağzına sağlık mideme kramplar girdii.

aşağı yukarı birkaç ay önceydi. iş yerinden öğlen yemeği için çıktım nişanlımla buluştuk bi yerde oturduk sigara yüzünden açık hava, üşüyorum ama laf anlatmam lazım, ne geldiyse başıma bu çenemden geldi zaten :KK70: iş yerine 200-300 mt mesafede olduğumuz için bulunduğumuz yerde wcye girmedim ama nasıl sıkıştığımı anlatamam. ha geldik ha gidince girerim derken elini öyle bir sıktım ki yolda, oysa ki kaldırımdan karşıya geçsem iş yerindeyim yani. gidiyor dedim ellerimden sımsıkı tuttu, aşkım dayanamıcam dedim ve altıma yaptım. çamaşırım, çıtçıtlı bodym kotum ve botum battı tabi. hemen aynı yerde çalıştığım ve orada oturan arkadaşımı aradım. gülme ama bişey dicem ben altıma işedim dedim, ses yok :S orda mısın dedim, konuşamıyo. hadi gül tamam dedim, krize girdi. dur dedi ben eşimi eve yolluyorum sende otoparktan gir. neyse biz gittik markete doğru nişanlım girdi body çorap falan aldı bana. yürüyemiyorum kot üstüme yapışmış durumda. zar zor gittik, kapıyı arkadaşımın eşi açtı ölüyor gülmekten. girdik içeri, neyse nişanlıma eşinin pantolonundan falan vermiş benimki getirdi banyoya duş aldım giyindim çıktım ama hala gülüyorlar aynı zamanda kot üzerimden düşüyor :S iş yerine döndüm, arkadaşım komada :KK70: nişanlıma rezil oldum rezil oldum dedim, saçmalama her halimizi biliyoruz zaten nolucak ne rezil olması dedi. tamam daha öncede yaşadım bu olayı ama bu şekilde olunca utandım :)

ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhh:KK33:diye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde:KK17:

X