- 15 Eylül 2006
- 1.282
- 3
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim yemekleri beğeniyor da benim aklıma takılan eşin 11 yıldır niye söylememiş yemeklerini beğenmediğini bence eşin senden ilgi bekliyor canım ve bu şekilde kapris yaparak anlatmak istiyor bana sorarsan romantik masalar işe yarayacaktır sanırım onunla ilgilenmeni sevgi sözleri falan duymayı istiyor eşin , benim eşimde ilgi istediğinde böyle kapris yapar da .....
ben 15 yıllık evliyim tecrübelerime göre erkekler bizlerden daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyorlar hiç unutmam eşim; kızıma hamileyken bebeğe ördüklerimi kıskanmıştı,bebek olunca da ''ne o her geliyorum sadece bebekle ilgileniyorsun ben bu evde neciyim''demişti hatta kızım 15 yaşında olmasına rağmen ona kendini daha çok sevdirmek için neler yapıyor bilsen,ana kız film izliyoruz kıskanıyo ''ne o kedi köpek gibi birbirinizi yiyonuz ama birbirinizden de ayrılamıyosunuz''diye kapris bile yapıyo erkekler çocuk gibidir bence eşin eve gelince onunla daha çok ilgilen canım neyaparsın büyük bebekler işte kocalarımız...DOGRUDUR BELKİ 2 COCUK DERSLER BEBEK EV İŞ DERKEN İHMAL EDİLİYOR DORUDUR AMA AYNI DURUMDA BENDE VARIM İLGİ ALAKA HERKEZ İSTER