Anket Esiniz veya sevgilinizle kavga ettiniz. Aramazsa Ararmisin?

ARAMAZSA ARARMISINIZ?

• ARARIM...ORTA BİR YOL BULMAYA ÇALIŞIRIM KARŞILIKLI ÖZÜR DİLERİZ...

OY: 148 54,6%
  • ASLA ARAMAM O BENİ ARASIN...ARAMAZSA ZATEN BİTMİŞTİR

OY: 101 37,3%
  • ARARIM AMA ÖZEL NUMARADAN ONUN ARAMASINI SAĞLAYINCA BEN ARAMADIM DERİM BÖYLECE KONUŞMANIN DEVAMI GEL

OY: 22 8,1%

• Ankete Katılan
    271
beim hiç belli olmuyo ben haklıysam aramam günlerce hep o arar eğer o haklıysa ben bu sefer arar gönlünü alırım

Kesinlikle aramam!!
Malesef çok gururluyum!!
Malesef diyorum çünkü bu gurur canımı yakabiliyor!!

Ararım...orta bir yol bulmaya çalışırım karşılıklı özür dileriz...

Ararım...orta bir yol bulmaya çalışırım karşılıklı özür dileriz...

gizli numaradan çağrı yaparım. ararsa sen mi aradın der yooo ben aramadım derim kim seni arıyor ki gizli numaradan seni diye birde haksızsam üste bile çıkarım. ama zor kızar benim koçiş kızdıysa kuzu kuzu ararım ki bilirim aramaz.

hatalıysam ararım halletmeye çalışırım, hatalıysa sıkıysa arasın :):) şaka tabi hatalıysa aramasını beklerim, ararsa gönlümü almıştır yarı yarıya zaten :)

Hatalı olduğum konularda arar gönlünü almaya çalışırım ya da müsait bir zamanımsa eğer yanına gider yemeğe çıkarırım onu..
Ama haksız olan oysa eğer kendimden taviz vermem,aramasını veya yanıma gelerek gönlümü almasını beklerim.

kesinlikle aramam.onun işi ne o arasın beni .kızlar sizlere tavsiyem sizde öyle yapın .zor kazanılan her zaman daha kıymetlidir:teselli:

duruma göre değişir ama genelde o arar sonra yine ben aradım der kaydirigubbakcemile5

ben asla aramam dewe gıbı ınatcıyımdır hatta tellerıde kapatırım msn sıfresınıde deıstırırım o gaıbım dayanamaz arar askımmm ozur dılerım dıe jnm sewgılım onu ck sewıorum hala katlanabılıo yha bana walla helal olsun

Bilemiyorum,bazı konularda çok inatçıyımdır ve aşırı gururluyumdur.
Ama haksızsam belki. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…