Anket Esiniz veya sevgilinizle kavga ettiniz. Aramazsa Ararmisin?

ARAMAZSA ARARMISINIZ?

• ARARIM...ORTA BİR YOL BULMAYA ÇALIŞIRIM KARŞILIKLI ÖZÜR DİLERİZ...

OY: 148 54,6%
  • ASLA ARAMAM O BENİ ARASIN...ARAMAZSA ZATEN BİTMİŞTİR

OY: 101 37,3%
  • ARARIM AMA ÖZEL NUMARADAN ONUN ARAMASINI SAĞLAYINCA BEN ARAMADIM DERİM BÖYLECE KONUŞMANIN DEVAMI GEL

OY: 22 8,1%

• Ankete Katılan
    271
gurur yapmanin alemi yok özlemmissem ararim .

Son düzenleme:
Suçlu besem tabi ararım çekinmeden yüzsüzlük yapabilirimtatlicadiarzu

Ama suçlu oysa ve aramıyosa acıklı bi msj çekerim sadece :roflol: Sora zaten dayanamaz :asigim:

ben ararım ama ozel numaradan ıyı konusuosa bendım derım ama konusmuosa gerı cekılırım bırdaha da aramam

ah bi yapabilsem son şıkkı asla gizleyemem bişey.. sanki gizlesemde anlar gibi gelir.. denemiştim özel numaradan sonra ağzıma yüzüme bulaştırmıştım :) 2. şıkkı yapmaya çalıştım ama onuda beceremedim sadece 3. güne kadar sabretmiştim bi gün daha sabredebilseydim beklemek çok zor gelir bana o yüzden 1. şık uyuyo sanırım mecburen kafamçokkarıştı

haklıysam asla aramam hatasını anlamalı agırlıgımı koyarım ne olursa olsun

ben hatalıysam msj atarım aramam o arar jeyyar
o hatalıysa asla aramam o arayana kadar :1no2:

bir süre geçtikten sonra ikimizde sakinleştikten sonra arar;sorunu hallederiz

asla aramazdım ama sağ olsun müstakbel eşim aramaz sormaz gene ben ilk adımı atarım hatta cok da sölenirim kızlar naz yapar sen yapıon die az önce tartıstık ben de bi kenara cekildim bak ben geldim bu sefer dediii bitaneeeemmm :) insan sevince gurur yapmıooo

ararım ben genelde ama gururum kırıldıysa durum değişir onun aramasını beklerim affetmem de zordur:1closedeyes:

aramam, hele birde suclu oysa aslaa aramam, o arar, biricikim benim=) az aglamadim o aramadigi zamanlarda, tuttum kendimi ama yine aramadim, yine o aradi sonunda

Suçlu oysa o arasın ben aramam suçlu benseeem ararımm mesaj atarım yalakalık yaparım:icecream:

Suçlu da olsam suçsuzda bende katır inadı vardır asla aramam,hatta bütün telefonları kaparım olurda ararsa ulaşamasın diye,kolay kolay barışan bir yapım yoktur malesef kötü bir huy ama huy işte:1closedeyes:

bugüne kadar %99 ilk adımı ben atmışımdır
küslüğe dayanamıyorum benneyaptımki
ama inat ediyorsa da kıyameti koparırım :mymeka:klava:

ben hatamı yaptım hep barışan taraf olmakla
naz yapmamakla? :çok üzgünüm:

şimdi de alıştı hiç yapamıyorum naz maz benneyaptımki

ne oldu,neye yaradı?

aramayın suçluysanız da aramayın

Ben aramammmm arayana kadar isterse 10 gün aramasın amaaa olduki baktımki aramıyo hala 1o günü geçtiii işte ozaman bitti diye ararım.. aynen böylede olmuştu zaten ..

eğer hatalıysam gurur yapmam ararım..ama o hataylıysa yandığının resmidir:roflol:

ben suçlu isem ararım. o suçlu ise bilemiyorum. şu an her halükarda ararım gibi geliyor. çünkü çok özledim sevgilimi kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…