Genelde cadılık yapıp ortalığı ben karıştırdığım için ararım üzgünüm ama şöyle böyle derken konuşuruz tam kapatırken barıştık mı diye sorarım oda dayanaz barıştık der:asigim:
eğer çok kızgınsam, hıncımı alana kadar ararım. onuda delirtirim böylece. telefonuda kapatamaz ne kadar deli olduğumu bilir yapacaklarımdan çekinir. tabi bu eşim için geçerli... gerçi eşimle çıkarkende böyleydim ,iyi dayanıyo bu adam bana yaa.....CADIARZU
Bekarken çok inattım hatalı olsamda olmasamda asla aramazdım.
Tabi bu yüzden çok şey kaybettim diyebilirim.benneyaptımki
Ama evlenince arıyorum arayı soğutup işi büyütmemek için, e tabi ardından da lafı yerleştiririm...:icecream:
Haksizsam hic bir sekilde aramam :icecream:
Ama hakliyken isi fazla uzatmamak adina tatliya bagliyorum..
Ne de olsa hakliyim,tartismaya gerek bile duymam :1closedeyes:
Eskiden arardım dayanamazdım ama baktım artık herşeyi benden bekliyo artık aramıyorum aramıcam da 1 haftayı geçti aramıyorum o da aramıyo öyle takılıyoz işte..
Eften püften konulardan kavga çıkarsa-ki genelde öyle oluyor-o mu aramış ben mi aramışım diye bakmam.Eğer ciddi bir konuysa asla aramam,durur durur en sonunda o arar.sengözlerimebaksanab
ararım nolcaaakk kı uc gunluk dunya sımdı daha once kavgalarla gecen sevgılı gunlerıme yanıyorum ben...ASKTA GURUR OLMAMALI benım fıkrım tabı... hııı soyle bır durumda olabılır sadakatsızlık kufur vs.. bunlar ıcın aramayı bırakın zaten bıtmıstır...onları bu kefeye koymuyorum bıle.. zaten kendım gıbı guvenırım kendısıne...((( bunu bana soyleme dıyorlar ama gercekten guvenıyorum ben esıme)))