Anket Esiniz veya sevgilinizle kavga ettiniz. Aramazsa Ararmisin?

ARAMAZSA ARARMISINIZ?

• ARARIM...ORTA BİR YOL BULMAYA ÇALIŞIRIM KARŞILIKLI ÖZÜR DİLERİZ...

OY: 148 54,6%
  • ASLA ARAMAM O BENİ ARASIN...ARAMAZSA ZATEN BİTMİŞTİR

OY: 101 37,3%
  • ARARIM AMA ÖZEL NUMARADAN ONUN ARAMASINI SAĞLAYINCA BEN ARAMADIM DERİM BÖYLECE KONUŞMANIN DEVAMI GEL

OY: 22 8,1%

• Ankete Katılan
    271
muhtemelen ararım.
hata yüzde yüz ondaysa aramam.
affedilmeyecek bir şeyse aramam.
ama hatalıysam
gereksiz bir tartışmaysa ararım.

Aramam ama özellikle o arasın diye yapmam bunu,
Sakinleşmeyi beklerim karşılıklı,
Sonra ararım hiç birşey olmamış gibi yada o arar mutlaka,
Karşılıklı konuşuruz meselemizi özür diler barışırız..
Küs durmayız biz sadece çok samimi olmayız barışana kadar o kadar..

bende hemen arıyorum dayanamıyorum küs olunca kendimi çok kötü hissediyorum

ben ararım..ve yeni bi kavga başlar.. 'hem kavga ediosun bnmleee,,hemde saattler geçmesine rağmen aramıosun..ozman bundan sonra da arama hebele hübele....' : bu böleee uzaaaarr gidderrr..en sonunda özür diler uzatma der ama uzatırım

.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
bende istesem de arayaman ayrıca ozel numaradan arayınca zaten kim olabileceği hemen tahmin ediliyo numaran gorunsun daha iyi a.s

3. :roflol: cagri atarim gizli numarayla.. o arar senmi aradin diye yoo derim..oda hmm. ee nasilsin der genellikle haha :roflol:
küs kalamiyoruz askimlaaa

Hayır asla aramam..Hatta bu yüzden 2 yıllık bir ilişkim bitmişti..Biraz tartıştık ve öfkeyle kapatmıştık telefonu..Sonra o arayana kadar aramayacağım diye inat ettim..Tam 7,5 ay evet tam yedi buçuk ay aramadık birbirimizi..Yani ölmüş gibi kabul ettim..Çooook acı çektim hala da içimden atamadım..Çok zor günler geçiriyordum zaten üzrine tuz biber oldu..7,5 ay sonra aradı beni..Ölecek kadar sevmeme rağmen asla barışmadım..Çünkü ondan bana eş olmazdı,bunu farkettirdi bana..Hayat boyu üzüleceğime 1 kere üzüldüm,bitti..senağlama

Sevgi bulunması öyle zor bir şey ki bir gurura bir anlık öfkeye asla kaptırmamak, feda etmemek gerek.20li yaşlarımda ben de aramazdım. Hayatımın erkeği olabilecek bir insanı da sırf bu gururum yüzünden kaybettim. Bu da bana çok büyük bir ders oldu hayatta.

Artık 40ıma merdiven dayadım ve her ne olursa olsun sakinleştikten sonra o aramazsa ben mutlaka ararım. Ama sakinleştikten sonra. Konuyu bir de sakin sessiz konuşurum, mutlaka dinlerim, varsa hatam özür dilerim. Hiç bir zaman da bunun zararını görmedim, bilakis birbirimize daha çok bağlandık, daha çok tanıdık, daha çok sevdik.

Kısacası aşkımın peşinden koşarım. Utanmam gocunmam, sokakta bulmadım ben onu, kimse de bulmuyor.

suçluysam paşa paşa ararım tabiki ama
o suçluysada aramam kesinlikle isterse bida hiç aramasın

Haklılık ve haksızlık o kadar göreceli bir kavramdır ki. Sorsan herkes haklıdır kendine göre.

Ben 37 yıllık hayatımda kendimi %1500 haklı gördüğüm ama karşımdaki insanı dinlediğimde aslında ne kadar eşşeklik yaptığımı anladığım ve özür dilediğim o kadar çok olayla karşılaştım ki, akıllandım artık.

Ama tabii gözün gördüğü haklı sebepler vardır, aldatmaktır, hakarettir, şiddettir...elbette bu durumlarda karşı tarafın araması beklenir. Ama bunların dışında kalan tartışmaya açık konularda önyargılı olmamak ve bir şeylere noktayı koymadan 3 kez 5 kez düşünmek lazım.

hata bende ise hiç gocunmam ararım

ama hata onda ise arayana kadar aramam kesinlikle

öle özel numaradan aramak falan çok çocukça geliyor

ben ararım kim suçlu olursa olsun hadi gönlümü alda barışalım derim oda gülmeye başlar zaten barışırız hementatlicadiarzu

ben ararım orta yolu bulmak için bakarım çok fazla nazlanıyo kaparımtelefonu bu sefer onun aramasını beklerim

önceleri aradım tartışınca açmazdı ağlardım sonra baktım aaaa dedim ne bu böle aramıyorum artık o arıyor bu seferde ben açmıyorum ohhh be evlendim rahatladım:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…