Anket Esiniz veya sevgilinizle kavga ettiniz. Aramazsa Ararmisin?

ARAMAZSA ARARMISINIZ?

• ARARIM...ORTA BİR YOL BULMAYA ÇALIŞIRIM KARŞILIKLI ÖZÜR DİLERİZ...

OY: 148 54,6%
  • ASLA ARAMAM O BENİ ARASIN...ARAMAZSA ZATEN BİTMİŞTİR

OY: 101 37,3%
  • ARARIM AMA ÖZEL NUMARADAN ONUN ARAMASINI SAĞLAYINCA BEN ARAMADIM DERİM BÖYLECE KONUŞMANIN DEVAMI GEL

OY: 22 8,1%

• Ankete Katılan
    271
duruma göre değişmekle beraber; genellikle arar ve ortayol bulmaya çalışırım..

hala inatla uyuzluk yapmaya devam ederse aramayı keser bi daha da aramam:umursamaz:

Biz genelde eşimle tartışınca O muhakkak dışarı çıkar.Bende geri eve dönsün diye ararım,süt bitti falan derim,bahaneyle gelir,çoğunlukla da tekrar o konu hiç açılmaz.Evlilikte tabiki tartışmalar oluyor ama uzatmak,küs durmak bana göre değil...

sözlümle tartistigimizda veya kavga ettigimizde alttan alan hem o hem ben oluruz yerine göre ama genelde ben cünkü benim küsme huyum yok aslinda bazen cok seviyorum bu huyumu bazen hic sevmiyorum ona degil hic kimseye küsamiyorum ben kavga etsek hemen ararim tabi ben ama o da arar

mrb kızlar valla ilgilimi cekti konu...
ben ilk aramam aramam nasıl olsa arar die sonra içim iiçimi yer arrım o mesgule atarsa yada cvp vermesse ısrrla arrm ki açsın diye inat edrim o bana ypsın bende ona aynı sekil yaprım bakmam ama biz öle anlasıyorzz :64:

yani aramam genelde,ama bitmiştir diye de bir kavram yok.gerçekten olağan üstü bi durum olmalı ki (çocukların hastalanması gibi mesela)elim telefona gitsin.aman ne ariycam zaten,nasıl olsa akşam gelmicek mi eve?yok aramam...

bir müddet beklerim onun aramasını, baktım tık yok ben ararım.
dayanamam ki...:69:
ama eğer ben aramışsam triplerim daha uzun vaadeli olur. sen misin beni özlemeyip aramayan küs kalmaya dayanan...:27:

ben çok aşırı sinirlendiğim için o an herşeyi söylerim aşkım susar haklıda olsam ağır laflarımla kırdığım için suçlu duruma düşerim buyuzden çok çabuk pişman olup arayan ben olurum ama aşkımda alttan alır bu huyumdan nefret ediyorm:84:

aramam uzatırımda uzatırım veee unutmammm:79: çok uyuzumm eveetttt :21:

Son düzenleme:
Valla orta yerimden catlasam da aramam o arar. Aramassa da kendi bilir yanii .. :74:

Back