Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketEsiniz veya sevgilinizle kavga ettiniz. Aramazsa Ararmisin?
ah bi yapabilsem son şıkkı asla gizleyemem bişey.. sanki gizlesemde anlar gibi gelir.. denemiştim özel numaradan sonra ağzıma yüzüme bulaştırmıştım :) 2. şıkkı yapmaya çalıştım ama onuda beceremedim sadece 3. güne kadar sabretmiştim bi gün daha sabredebilseydim beklemek çok zor gelir bana o yüzden 1. şık uyuyo sanırım mecburen kafamçokkarıştı
asla aramazdım ama sağ olsun müstakbel eşim aramaz sormaz gene ben ilk adımı atarım hatta cok da sölenirim kızlar naz yapar sen yapıon die az önce tartıstık ben de bi kenara cekildim bak ben geldim bu sefer dediii bitaneeeemmm :) insan sevince gurur yapmıooo
aramam, hele birde suclu oysa aslaa aramam, o arar, biricikim benim=) az aglamadim o aramadigi zamanlarda, tuttum kendimi ama yine aramadim, yine o aradi sonunda
Suçlu da olsam suçsuzda bende katır inadı vardır asla aramam,hatta bütün telefonları kaparım olurda ararsa ulaşamasın diye,kolay kolay barışan bir yapım yoktur malesef kötü bir huy ama huy işte:1closedeyes:
Ben aramammmm arayana kadar isterse 10 gün aramasın amaaa olduki baktımki aramıyo hala 1o günü geçtiii işte ozaman bitti diye ararım.. aynen böylede olmuştu zaten ..