ben ay halimi çok sancılı geçiririm.bir pazar akşamı yine adet olmuştum,pazartesi günü izinliydim ve ben birtek pazartesi günleri evde olduğum için ogün bayram temizliği derler ya aynen öyle temizlik yaparım akşam 8'e kadar sürer yani.eşimde huyumu bildiği için o ğün tembihledi beni (yarın sakın elini bir şeye sürme yat dinlen vs)dedi.tamam yapmam halim de yok zaten dedim.ertesi ğün oldu. bi uyandim burnuma çay kokusu geliyor,gözümü bi açtım eşimin elindeçay burnuma yaklaştırmış kokuyu alıp uyanmamı bekliyo.uyandım ,naptın sen dedim,ev mis gibi kokuyo.yoksa temizlikmi yaptın dedim.kalktım etrafa bakıyorum ev pırıl pırıl,kahvaltı hazırlamış.sabah ezandan sonra uyumamış bütün evi silmiş süpürmüş,eşim uzun süre bekar yaşadığı için
temizliğe yatkındır eli,hem pratik hem düzgün hemde hızlı iş yapar.titizdir de zaten,o gün çok ağlamıştım.neden bilmiyorum.eşimin beni sevdiğini biliyorum ama bu olay beni çok etkilemişti.yapmadığı şey değil aslında ama benim için uykusundan fedakarlık yapıp,beni düşünmesi çok duygulandırmıştı.maşşallah