Eşiniz size aynısını söylese ne yapardınız?

Kitap konusunda aynı düşüncede galiba ama diğer konuda sanmıyorum şu kafada o şu an gördüğü beğendiği şey olunca alıyor geçenlerde elbise gördü beğendi aldı bende bornuz takımı görmüştüm internette çokta güzeldi nasıl diye eşime sordum al onu istersen dedi ve hemen aldık beğendiği şeyleri vs alıyor o şu an altın düşmüşken ekstradan gelen parayı altına grama çevirme derdin son bir ay kalada alırız para var nasılsa kafasında ama bilmiyor ki son bir kala benim halim olmayacak öyle çok gezemicem o bu kafan hastane konusunda da ben biraz üstten bakış attım gıcıklık olsun diyemi bilemiyorum öyle dediği gibi olsa 6 ay boyunca özele gitmeme izin vermezdi zaten bilemiyorum yani ama söyleyiş tavrı zoruma gitti

Erkekler biz hamile kalınca baba olmuyorlar malesef, doğunca baba oluyorlar. Eşimde öyleydi şunu alalım bunu yapalım dedikçe tamam yaparız sonra der gecistirirdi . biz çok heyecanlı olduğumuz için size tepkisi anormal geliyor Şuan aldığınız şeyler ona huzuli geliyor pintilik değil bu. Çocuk doğduktan sonra görün birde .eşim gidip bir gecede çocuğa dünya para harcamıştı halada öyle gider herşeyin en iyisini alır simdide bana huzuli geliyor ne gerek var diyorum eve kaydırak alalim oyun havuzu alalım salıncak alalım 95 mt kare eve nasıl sığdıracaksa aldığınız kitaplar güzel ama bende eşiniz gibi düşünüyorum. annelik kitaplardan öğrenilecek birşey değil yaşayıp ogreniceksiniz.panik anında uçup gidiyor akıldan okuduklarıniz sağlıcakla doğsun bebeğiniz..

Işte Çok derinde bunun adını da emek koymuşlar ömürleri geçiyor bu derinlerdeki iyi adamı çıkaracaklar diye. Konu sahibi bebek bakımında da konu acar nasılsa. Ne diyelim bize mutluluklar dilemek düşer.
İns calısıyordur en azından ben bakarım cocuguma diyorsn.
Benimde evde bu modelden var.
Ben bakarım cocuguma dedim 10 aylkken ise basladım yarım gün.
Olmayınca olmuyor,adamın vicdanına bırakmak zor.

Zaten bende kırıcı konuştuğunu söylüyorum aksini söylemiyorum ki

Kötü yorum yapmak yapmamak değil sadece bazıları robota bağlıyor her bu tür konuda tek bana değil bir çok konu okuyorum onlarada boşan et bunla hayat geçmez gibi klişeye bağlanmış yorumlar yapıyorlar ben onu kastettim.. yoksa istediğini diye bilirsin tabii ki

Kaynanandan ogrenseydin lafindan esinizi annesinin doldurdugunu düşündüm..Hani bebege fazla masraf yapma vs demis olabilir..

erkeklerin arada pintilik damarları tutar ,

etraftan alacagın bilgiye neden para verdin diye dertlenmiştir biraz ,

sıkma canını , ama surat yap birdaha cesaret etmesin

Bence kırıldığınız nokta sizin kadar hevesli olmamasi. Sizin kadar heyecanlı duyarlı olsun istediniz.
Ama malesef hamile eşleriyle gebelik okuluna giden erkekler sanırım filmlerde oluyor. En azından benim çevremde yok.
Bence bu tür şeyleri uygulamali öğrenmek daha güzel. Zaten sizin içinizde annelik içgüdüsü var kitap okumasanizda az çok yaparsiniz yani. Ayrıca kitapta Diyelim ki bebeği şöyle uyutun diyor sizinki öyle uyumadi bu sizi gereksiz yere stere sokar tam da yazılan gibi yaptım ama yine de olmadi gibisinden.
Gerçekten her bebegin karakteri farklı genelleme yapılacak çok az şey var. En basiti bebekler düş alınca daha rahat uyur derler ve bunu hemen hemen herkes söyler benimkiler banyo yapınca çin gibi oluyor bi enerji geliyor sonra uyusa bile sık sık uyanıyor. Herhalde benim çocuklarda bi terslik var
Youtubeden de izleyebilirsiniz annelerin deneyimlerini.
Uzmanlar in görüşlerini.
Şimdiden çok plan proje yapmayın bebis doğduktan sonra o senaryolar hergun baştan yazılacak çünkü.
Sağlıklı dogumlar

İkinci çocuğu yapın. 8. De falan da düzelir bence. Konuyu okurken size üzülen insanlar sondaki küçümser cümlelerinizle aman ne hali varsa görsün diyordur emimin

Birazcık bu yönde kişisel gelişim kitaplarına larşı... dediği şey şu annelerimiz dururken başkasının yazdıklarına göremi yetiştiricem çocuğu saçma bir düşünce onlar sadece seni bilgilendiriyor neye karşı nasıl tepki vermen gerektiğini nasıl davranman vs vs ona ise saçma geliyor büyüklerimiz dururken bende aksine büyüklerden aşırı yardım istemem bir ara eşim anlatıyordu şok oldum bir ara annesi torunlarından birini yıkarken (bebek torun) banyodan çıkarttıktan sonra bebeği ters çevirip silkelemiş bunu duyunca ağızım açık kaldı bende annen baya saçmalamış ben çocuğuma öyle yaptırmam dedim böyle yapan birinden de çocuk eğitimi almak pek istemem açıkcası daha çok duyuyorum biri burada yazmıştı daha anne sütü alan yeni bebeğe kaynanası portakalın suyundan içirmiş bir şey olmaz diyormuş yani demem o ki büyüklerimiz pekte bilinçli değil annemde en son kardeşim için bu tür bir kitap almıştı oğlumu nasıl yetiştiririm diye benim tarafıma göre saçma değil ama eşime ve ailesine göre gereksiz ben bunu anladım yani

Ahahahsff konu sahibinin eski konularını bilen biri olarak ben asla boşan demem mesela, bu adamcağız ve ailesi övülmeyi, göklere çıkarılmayı sonuna kadar hak eden nadir kocalardan ve kayınailelerden arkadaslar...boşamayı, yerilmeyi bırak ulusal törenle bröve ve plaketle onurlandırılmalı, şehir merkezine heykelleri dikilmeli o derece iyi insanlar konu sahibi az bile uyarmış bence başta kocama laf etmeyin diye, az çok bilen biri olarak benim bile zoruma gitti adama edilen laflar o kadar soyliyim size

Eğer imkanlar el veriyorsa doğumu nerede yapacağınıza kendiniz karar vermelisiniz, öylece kapıda bekleyip sonra hoop kucağına bebek verilen babalar bu konu hakkında yorum yapma hakkına sahip değiller benim gözümde, doğuracak olan o olsaydı seçebilirdi.
Kitap konusuna gelince kimileri için kitaba harcanan para boş bir paradir, hele annelik için kitap mı alinir doğurur büyütürsün büyüklere danışırsın bu kadar basit mantığı ile bakıyor olabilirler, bu konuyu takmayın kitapları almışsınız gelince de keyifle okuyun maviisever

Yok kusura bakmam niye bakim düşündüğünü söylemişsin ama işte sonlara yaklaşınca korku basıyor işte doğumda beni ne bekliyor ne yapmam gerek (internette okumuştum doğum eğitimi alanlar bilgisi olanlar neylerle karşılaşınca nasıl tepki vermesi gerektiğini bilenlerin doğumu kolay geçiyormuş) böyle şeyler okuyunca bilgi edinmek istedim dakika başıda telefondan araştırma yapmakta istemiyorum birde bebeği elime aldıktan sonra ne yapıcam bilmiyorum nasıl yetiştircem bilmiyorum bilgi amaçlı aldım eşimle ilgili yere gelirsek bilemicem

Bazı insanlar kitaba verilen parayı boşa verilmiş gibi görüyor, durumunuz kötü olsa anlarım ama öyle bir durum da yok biraz cahillikten kaynaklanıyor sanırım bu hareketleri, ayrıca eşinizin de bu konuda bilinçlenmeye ihtiyacı var. siz olsanız napardınız sorunuza gelince benim aldığıma eşim karışamaz öyle bir lüksü yok kendim çalışıp paramı kazanıyorum he laf etmeye kalkarsa da o kitabı onun ağzına tıkardım

Aslında olabilir kitabı alırken birliktede okuruz o da bir şeyler öğrenir diye düşünüyordum ama umduğumu bulamadığım içinde fazla gücenmiş olabilirim.. ama tabii bu onu haklı çıkartmıyor

Kitap alışverişini gereksiz görüyor bence ondan dolayi. Ama doktor olayi nasil mesela düzenli gittiğiniz bir doktor olmayacak mı ? Gideceksiniz özelde doktora en son ne olacak baska doktora mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…