- Konu Sahibi cevapveriyorum
-
aslında facemde ekliydi ama aynı okuldaydık birbirimizi hiç görmedik facemde ekli olmasına rağmen hiçte konusmuyorduk. 1 seneden sonra bana yazmaya başladı 1 hafta konustuk sonra çıkmaya başladık öyle basit bi tanışmaydı :) ama 3. senemizdeyiz
Biliyorum canım resimlerinizi görmüştüm çok tatlısınız nazar değmesin inşallah. :))
Daha önce başka bi konuya da bahsetmiştim biraz.ama şimdi tam olarak anlatayım.Biz eşimle birbirimizi hiç sevmezdik eskiden.aynı okuldaydık ortak arkadaşlarımız vardı.bi arkadaşım onunla oda arkadaşımı (en sevdiğim arkadaşımı üstelik) ayarlamaya çalışıyormuş meğer.bizim 5-6kişilik bi grubumuz vardı.işte ben memlekete gittim.döndüğümde grubumuzdaki herkes tanışmış ve hepsi ondan bahsediyo.sonra tesadüfen ben de tanıştım bi gün.ama o kadar asık suratlı ve kendini beğenmiş davranıyordu ki kendi kendime ayy ne gıcık bi çocuk allah bunun sevgilisine sabır versin demiştim :)) neyse bikaç gün sonra tekrar karşılaştık yine aynı.bi kere daha bi kere daha derken bi baktım ki en iyi anlaştığım arkadaşım olmuş.öyle ki onu görmeden bi gün geçmiyo.kızlarla sürekli gittiğimiz yerlerde bile gözlerim onu arar oldu yanımda arkadaşlarım olmasına rağmen.o da dahil herkes benle dalga geçmeye başladı aşıksın diye.bi gün yine bana takıldı ''ben biliyorum sen bana aşıksın '' dedi.''yok canım ne alakası var.aşık olsam heyecanlanırım falan.ama ben hiç öyle bişey hissetmiyorum'' dedim geçiştirdim.bikaç gün sonra bi baktım gerçekten yanında kalbim deli gibi atıyo heyecanlanıyorum.sonra döndüm ona dedim ki ''hni sana öyle söylemiştim ya nedense şuanda çok heyecanlıyım'' dedim.güldük ikimiz de.sonra dudaklarıma minik bir öpücük kondurdu ve o gün çıkmaya başladık.
Eşimle biz 8 sene sevgili kaldık ve 1 haftadır da evliyiz
Biz lisede tanıştık. Daha doğrusu aynı sınıfa düştük, ilk benden nefret ediyordu kendisi. Bende pek hoşlanmamıştım. Birbirimizle uğraşır laf atar dururduk. Sonra aşık oldum, kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu onun yanındayken. Bi gün bana cesaret geldi gittim açıldım
ilk önce dalga geçti,olmaz dedi.
Tabi bende de gurur var
2 ay suratına dahi bakmadım aynı sınıfta olmamıza rağmen.
2 ayın sonunda o benim peşimden koştu, beni görmek için bir sürü şey yaptı.
Seviyordum tabi dayanamadım en sonunda çıkma teklifini kabul ettim
Ah o lise yıllarımız
Daha sonra görüldüğü üzere evlendik
Bizimde liseye dayalı bir tanışmamız oldu kısacası.
iyi ki onu seviyorum,iyi ki vazgeçmemişim :)
Eşimle biz 8 sene sevgili kaldık ve 1 haftadır da evliyiz
Biz lisede tanıştık. Daha doğrusu aynı sınıfa düştük, ilk benden nefret ediyordu kendisi. Bende pek hoşlanmamıştım. Birbirimizle uğraşır laf atar dururduk. Sonra aşık oldum, kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu onun yanındayken. Bi gün bana cesaret geldi gittim açıldım
ilk önce dalga geçti,olmaz dedi.
Tabi bende de gurur var
2 ay suratına dahi bakmadım aynı sınıfta olmamıza rağmen.
2 ayın sonunda o benim peşimden koştu, beni görmek için bir sürü şey yaptı.
Seviyordum tabi dayanamadım en sonunda çıkma teklifini kabul ettim
Ah o lise yıllarımız
Daha sonra görüldüğü üzere evlendik
Bizimde liseye dayalı bir tanışmamız oldu kısacası.
iyi ki onu seviyorum,iyi ki vazgeçmemişim :)
Ayy çok güzelmiş : )
Allah herkese böyle aşk ve böyle eş versin.bişeyi atlamışım bu anlattıklarım yaklaşık 7 yıl önceydi.ve biz bikaç ay önce evlendik :)))
Amin canimm..
7 yil mi oo baya uzun :)
Evet canım ya şimdi bakınca bana da baya uzun geliyo vay beee diyorum :) ama acısıyla tatlısıyla tam 7 yıl olacak 23 gün sonra.bugün de evleneli tam 3 ay oldu :)))
Aslında hayatta herşeyin bi neden üzerine kurulduğunu ve zamanı gelmeden ortaya çıkmayacağına örnek bizim hikayemiz
internette bi kızçeyle tanıştım 5-6 yıl önce... konuşurken bana aynı kafadan olduğumuzu söylediği bi arkadaşıyla daha tanıştık... sonra tanıştırdığı kızçeyle daha yakın olduk daha muhabbetliydik.. 1 yıl kadar yalnızca netten sohbet ettik dertleştik ve sonunda reele dökmeye kadar gittik.. yanımda ablam ve erkek arkadaşımla birlikte internet arkadaşım hatta kardeşimle buluştuk...dopdolu bir gün sonunda annesi bizi evlerine davet etti ve gittik..ablam ve erkek arkadaşımla birlikte...
annesi ve iki erkek kardeşiyle birlikte bizi misafir ettiler ...
candostumun kardeşi vardı karizmatikti bayaama ablaydık biz hesapta
arkadaşlığımız hiç kopmadı candostumla ... herşeyimi bilir ... herşeyini bilirim... evlendi... yine kopmadık... kardeşi askere gitti... ne alaka diyeceksiniz
işte şuan hala askerde olan candostumun kardeşi şuan benim herşeyim
hava değişimine gelmişhaziranda ... öyle ki aklıma gelmez, biri söylese güler geçerdim böyle birşey olamaz diye... Ama oluyormuş işte..
geldiğinde düzene sokması gereken birşeyler varmış ve değişikliklerin içinde en büyüğü de hayatındaki insanı çıkarmakmış.. bana mesaj attı nasılsın vs diye yine aklıma gelmeyen birşeydi ki ... bi baktım biz can olmuşuz birbirimize ... 75 gün sonra teskeremiz... ve önümüzdeki hafta ailelerimiz biraraya gelecek bizim için
onu bana yazan Rabbime sonsuz kere şükürler
Allah mesut etsin :) inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Rabbim sevenleri ayırmasın.
Aslında hayatta herşeyin bi neden üzerine kurulduğunu ve zamanı gelmeden ortaya çıkmayacağına örnek bizim hikayemiz
internette bi kızçeyle tanıştım 5-6 yıl önce... konuşurken bana aynı kafadan olduğumuzu söylediği bi arkadaşıyla daha tanıştık... sonra tanıştırdığı kızçeyle daha yakın olduk daha muhabbetliydik.. 1 yıl kadar yalnızca netten sohbet ettik dertleştik ve sonunda reele dökmeye kadar gittik.. yanımda ablam ve erkek arkadaşımla birlikte internet arkadaşım hatta kardeşimle buluştuk...dopdolu bir gün sonunda annesi bizi evlerine davet etti ve gittik..ablam ve erkek arkadaşımla birlikte...
annesi ve iki erkek kardeşiyle birlikte bizi misafir ettiler ...
candostumun kardeşi vardı karizmatikti bayaama ablaydık biz hesapta
arkadaşlığımız hiç kopmadı candostumla ... herşeyimi bilir ... herşeyini bilirim... evlendi... yine kopmadık... kardeşi askere gitti... ne alaka diyeceksiniz
işte şuan hala askerde olan candostumun kardeşi şuan benim herşeyim
hava değişimine gelmişhaziranda ... öyle ki aklıma gelmez, biri söylese güler geçerdim böyle birşey olamaz diye... Ama oluyormuş işte..
geldiğinde düzene sokması gereken birşeyler varmış ve değişikliklerin içinde en büyüğü de hayatındaki insanı çıkarmakmış.. bana mesaj attı nasılsın vs diye yine aklıma gelmeyen birşeydi ki ... bi baktım biz can olmuşuz birbirimize ... 75 gün sonra teskeremiz... ve önümüzdeki hafta ailelerimiz biraraya gelecek bizim için
onu bana yazan Rabbime sonsuz kere şükürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?