- 3 Kasım 2012
- 1.582
- 265
- 163
- Konu Sahibi cevapveriyorum
Eşim ya da sevgilim değil ama sevdiğim biri. Kıvırcığım, ömrüm. Dershaneye gitmiştik kızlarla dershanenin karşısınada yeni bir kurs açılmıştı bizde arkadaşımla merak ettik ve ne kursu olduğunu öğrenmeye gittik. Tarih 17.03.2012 idi. Bilgi almak için kurstan içeri girdik ve kapıyı açtık tam o sırada onu gördüm ilk kez gördüğüm biriydi, buralarda daha önce hiç görmemiştim onu. İlk görüşte içim ısınmıştı ona. Onlar içeride kursun açılışıyla ilgili toplantı yapıyorlarmış, biz içeri girince yanımıza geldi bir ablayla. Abla kursun ne üzerine olduğunu anlattı ve ertesi günkü açılışa katılmamızı rica etti bizde kabul ettik. Ertesi gün annem ben ve arkadaş kursun yolunu açılış için kursun yolunu tuttuk. Annemede anlatmıştım kıvırcığı. Adını henüz bilmiyordum o yüzden kıvırcık diyordum ona ve ona kıvırcık demek hoşuma gidiyor. Açılışa gittik ve o gün öylece geçti. Bir sonraki hafta kursta derse katılmak için yola düşmüştük. O gün kıvırcık yoktu meğerse pazar günleri gelecekmiş. Bizde cumartesi gitmiştik. İşin iyi tarafı o gün onun adını öğrenmem olmuştu. Kıvırcık normalde avrupa yakasında oturuyordu ama sırf kurs için bizim oraya geliyordu. Kursa sadece 4 kere gidebildim ve o zaman zarfında sadece gittiğim son gün konuşmuştuk. İlk defa o gün konuşmuştuk kurs arasında yanımda oturup ismini söylemişti aslında biliyordum ismini ama onun söylemesi daha cazip gelmişti. Bana kurstaki dersleri anlayıp anlamadığımı falan sordu, kurs hakkında konuşurken iki kişi daha sohbete katıldılar hep birlikte konuştuk. Ama biz kıvırcıkla iyiydik onlar niye katıldılar ki? Zaten bu ilk konuşmamdı onla, o kadar heycanlıydım ki doğru dürüst konuşamıyordum bile. Zaten biraz sonra yanımdan kalkıp gitmişti. Gitmişti fakat önemli olan gelmiş olmasıydı. O günde öyle bitmişti ve sonraki hafta dershaneden doalyı kursa gidememiştim. Ondan sonraki hafta 06.05.2012 cumartesi günü sabahın köründe dershanenin yolunu tutmuştum ve dershaneye geldiğimde direk karşı tarafa kursun olduğu yere baktım. O an tüm hayallerim yıkılmıştı. Kurs kapanmıştı. Kıvırcık gitmişti. Sadece 4 kez, 4 kez görebilmiştim onu. O ilk konuşmamız aynı zamanda son konuşma olmuştu. O kötü oldum ki hala şaşkınım bu duruma. Ama o günden bu yana hala onu seviyorum. Bir daha göremeyeceğimi düşündüğüm birini seviyorum. 3 gün sonra tam 9 ay olacak ve ben onu hala seviyor olacağım. Çok garip ilk defa bu kadar güzel bir eşyin başıma gelmiş olmasına şaşırıken birden bire yok olmasına şaşırıyorum şimdide. Üzgünüm. Çok üzgünüm..