Eşiniz/ sevgilinizle tanışma hikayeleriniz :)

Eşim ya da sevgilim değil ama sevdiğim biri. Kıvırcığım, ömrüm. Dershaneye gitmiştik kızlarla dershanenin karşısınada yeni bir kurs açılmıştı bizde arkadaşımla merak ettik ve ne kursu olduğunu öğrenmeye gittik. Tarih 17.03.2012 idi. Bilgi almak için kurstan içeri girdik ve kapıyı açtık tam o sırada onu gördüm ilk kez gördüğüm biriydi, buralarda daha önce hiç görmemiştim onu. İlk görüşte içim ısınmıştı ona. Onlar içeride kursun açılışıyla ilgili toplantı yapıyorlarmış, biz içeri girince yanımıza geldi bir ablayla. Abla kursun ne üzerine olduğunu anlattı ve ertesi günkü açılışa katılmamızı rica etti bizde kabul ettik. Ertesi gün annem ben ve arkadaş kursun yolunu açılış için kursun yolunu tuttuk. Annemede anlatmıştım kıvırcığı. Adını henüz bilmiyordum o yüzden kıvırcık diyordum ona ve ona kıvırcık demek hoşuma gidiyor. Açılışa gittik ve o gün öylece geçti. Bir sonraki hafta kursta derse katılmak için yola düşmüştük. O gün kıvırcık yoktu meğerse pazar günleri gelecekmiş. Bizde cumartesi gitmiştik. İşin iyi tarafı o gün onun adını öğrenmem olmuştu. Kıvırcık normalde avrupa yakasında oturuyordu ama sırf kurs için bizim oraya geliyordu. Kursa sadece 4 kere gidebildim ve o zaman zarfında sadece gittiğim son gün konuşmuştuk. İlk defa o gün konuşmuştuk kurs arasında yanımda oturup ismini söylemişti aslında biliyordum ismini ama onun söylemesi daha cazip gelmişti. Bana kurstaki dersleri anlayıp anlamadığımı falan sordu, kurs hakkında konuşurken iki kişi daha sohbete katıldılar hep birlikte konuştuk. Ama biz kıvırcıkla iyiydik onlar niye katıldılar ki? Zaten bu ilk konuşmamdı onla, o kadar heycanlıydım ki doğru dürüst konuşamıyordum bile. Zaten biraz sonra yanımdan kalkıp gitmişti. Gitmişti fakat önemli olan gelmiş olmasıydı. O günde öyle bitmişti ve sonraki hafta dershaneden doalyı kursa gidememiştim. Ondan sonraki hafta 06.05.2012 cumartesi günü sabahın köründe dershanenin yolunu tutmuştum ve dershaneye geldiğimde direk karşı tarafa kursun olduğu yere baktım. O an tüm hayallerim yıkılmıştı. Kurs kapanmıştı. Kıvırcık gitmişti. Sadece 4 kez, 4 kez görebilmiştim onu. O ilk konuşmamız aynı zamanda son konuşma olmuştu. O kötü oldum ki hala şaşkınım bu duruma. Ama o günden bu yana hala onu seviyorum. Bir daha göremeyeceğimi düşündüğüm birini seviyorum. 3 gün sonra tam 9 ay olacak ve ben onu hala seviyor olacağım. Çok garip ilk defa bu kadar güzel bir eşyin başıma gelmiş olmasına şaşırıken birden bire yok olmasına şaşırıyorum şimdide. Üzgünüm. Çok üzgünüm..

bi kız arkadaşımın sayesinde tanıştık o gün biz dışardaydık kız arkadaşımın da sevgilisi geldi bu da uzaktan bizi izliyomuş ben o zaman lise son sınıf öğrencisiydim ve hayatımda kimseyi istemiyodum :)ertesi gün okla gittiğimde arkadaşım her şeyi anlattı ve çoktan numaramı vermiş ti istememe rağmen mesaj gelmesini bekliyodum ve öyle konuşmaya başladık zaten öncededen tanıdığımı farkettim görünce çünkü aynı okludaydık 1 yıl 3. senemizden gidiyoruz lisede tanıştık şu anda ünv okuyorum:) i iyikide girdi hayatıma kocaman kocaman seviyorum:)

Son düzenleme:

Birbirinizi heep kocaman kocaman sevin

O benim çocukluk aşkım Hatta anasınıfında öğretmen masasının altında evcilik oynardık o da bana aşıktıAnnem bu konularda hiç espri yapmaz ama onu çok sevdiği için seni kızıma alcam damat derdi hep şaka yaparak tabi
Sonra ilkokulda sınıflarımız ayrıldı.Ortaokulda okul değiştirmemize rağmen aynı okula gelmişiz hatta aynı sınıfa...Annesi karşılaştığımızda hep kızım diye sarılıp sarılıp öperdi beni benim kızım yok sen benim kızım ol derdi O dönemler de çocukca da olsa sevdik birbirimizi başka insanlar da oldu hayatımızda, birbirimizn herşeyini biliriz.Bu bazen kötü olsa da beraber geldik bu yaşa
Lisede de hiç kopmadık ve eskilerden konuşurken hala birbirimizi sadece arkadaş olarak görmediğimizi anladık ve başladı.Nazar değmesin inşallah

kırk yıl düsünsem hayal edemezdim ama ben aşkımla nette tanıştım.. zaten bi tane adam vardı onuda ben aldım derim hep:) peşime takıldı gitmedi bi ay yalvardı numara almak icin sonunda bulustuk muradına erdi.. şimdi evliyiz 6 ay oldu hamileyim 5 aylık:) allah nazardan saklasın

Bizim tanışma hikayemiz pek iç açıcı değil ama sonu güzel biraz da uzun aslında .
Benim bir sevgilim vardı o da onun arkadaşıydı bir de benim yakın kız arkadaşım vardı .. o zamanlar eski sevgilim bana arkadaşının numarasını verdi kız ayarla falan diye hatta kendi kız arkadaşını ayarla dedi onlar çıkmaya başladı benim arkadaşımla .. birgün benim bu eski sevgilim benden habersiz face açmş ben de kesin numrasını verdiğii arkadaşı bilir bunun aslını dyip aradım öyle tanıştık .. sonra ben ayrıldım o da ayrıldı sevgiilisinden zaten 1 hafta falan çkmşlardı .. önceden 1 kez de yüz yüze görüşmüştük arkadaşça aramızda hiçbirşey yoktu .. 1 sene arkadaş kaldık birbirimizle dalga geçerdik tipim değlsin falan diye .. seneler sonra ben ondan hoşlanmaya başladım kendim bile kabul etmek istemedim ama bir türlü atamadım içimden onu mesaj attım nasılsın diye artık gece 3lere kadar konuşur olmştuk asla istemez beni diyordum ama ne olduysa istedi ve askerdeydi o zamanlar izne geldiğinde buluştuk ve çıkmaya başladık :)) o zamndan bu zamana 2 sene oldu hala birlikteyizz

O kadar garip bir hikayem var ki.. bende anlatmak istedim yazgimla nasil tanıştığımi. Rabbime şükürler olsun

Kpss kursuna başlamıştım. Daha kursun ilk haftasinda gayriihtiyari biriyle göz göze geldim kursun önünde.gayriihtiyari diyorum çünkü ben örtümden dolayi cok dikkat ederim böyle şeylere. Hepimiz nefis taşıyoruz insanin gözü de kayar gönlüde..ama yaptigim yanlış bir hareketle bütün örtülülere laf getiririm diye korkarim buyuzden hep temkinli olmaya calisirim.tesetturumun hakkini vermeye calisirim.cunku bu büyük bi sorumluluk.neyse konu dagildi :)

Gel zaman git zaman bu kişiyle sürekli karşılaşmaya basladim.okadar mahcup bir edayla bakiyorduki ..bakip kafasini ceviriyordu hemen.benimde dikkatimi cekmeyi başarmıştı ama yanlis anlasilirim korkusuyla ayni ortamda kalmamaya özen gosterdim hep.

Artik sene sonu yaklaşır olmuştu. Onlarin sinifinada bizim sinifida ayni tarihci giriyordu.cokta samimiydim tarihcimizle.bigun bana evlenmeyi düşünüyor musun sen dedi.atanayimda düşünüyorum tabi dedim.k sinifindan bi arkadasla cok yakistiriyorum seni ahlakinizla birbirinizin aynisiniz dedi.sizi tanistirsam olur mu dedi.arkadasim hemen kim nasil biri diye sordu.hocada bakislarini yakaladığım kisiyi tarif etti.ben sinirlendim niye sinirleniyorsam oda ayri bi konu.cocuk efendi efendi teklif yollamis.heyecandan olsa gerek bide utandim heralde sinirlenip olmaz dedim.bu cevabimdan sonra bir kere bile karşılaşmadım onunla.pisman degildim aslinda. Ta ki onu bir dernegin yardim icin düzenlediği bahar Şenliklerinde gorunceye kadar..orada gorevliler icin ayrilmis bir bölümde namaz kiliyordu.bi erkekte aradigim tek kriterdi namaz ve ben onu reddetmistim ardindan pismanlik..ama yapacakbisey yoktu.

Dershane bitti sinava girdik puanlar aciklandi.tercihler icin tarihcimizin yanina gittim.odasina girmemle kan basincimin yükselmesi bir oldu.elim ayagima dolandi.o odadaydi.onunda dili dolandi.hocamiza sonra görüşürüz demeye çalıştı ama hangi dilde söyledi tam anlamadik bende icimden kendime kizdim aptal asiklar gibisin neoluyor diye.orda konuyu tekrar acarmi ki hocamiz diye bekledim bide.iste o odada gerçekten kapildigimi anladim.

Aradan iki hafta geçti.. tarihcimizin bütün siniflara anlattığı bir hikaye vardi. Bir cariyenin yavuz sultan selime oln aşkı. Istisnasiz her sinifa ayda bir anlatirdi bunu. İşte bigun faceime bu hikayenin bir repligi geldi mesaj olarak.
-derdi olan neylesin?
Hemen baktim kimd diye vallahada o bende yavuz sultan selimin cevabini yazdim hemen.
-derdi olan söylesin.
Cevap gecikmedi.ayni gun icinde..
-cekiniyorsa neylesin?
-cekinmesin söylesin.
-hikayenin sonunda cariye heyecandan kalbi catlar ve oracikta ölür ama.
-ölmesin (daha acik nasil yazabilirdim degil mi ama)

Ve dinlemekten biktigimiz bu hikaye bizim ahirete kadar devam etmesini istedigimiz yuvamizin kurulmasi icin bi adim oldu kizlar.o mesajlasmadan 6ay sonra nişan 3 ay sonrada düğünümuz oldu.biraz is kurmayi bekledik ama askere gitmesini bekleyemedik.Rabbim taa galubelada yazmıştı bizi birbirimize bulmusken kaybetmek istemedik.elhamdulillah..su an yanimda uyuyor.Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Buarada en onemli şeyi yazmayi unutmuşum.hani dershanenin ilk günü ilk bakis vardiya..o bakislarimizin karsilasmasinin ardindan dua etmis bizimki..Allahim banada böyle bi güzellik yaz diye.meger zaten Rabbim beni ona yazmista duasini ettirmis sonradan :)

Son düzenleme:

Cok tatlisiniz MasaAllah. Okurken icimi isiti hikayeniz. Rabbim muhabetinizi artirsin. Iki cihan saddeti nasip etsin InsaAllah :)

ben sözlümle internette tanıştım.. facebook ta okey oynarken
hiç aklıma bile gelmezdi hatta internet diyince yadırgıyordum.. büyük konuşmamak gerekiyormuş..
neyse muhabbet ilerledi oynarken geç oldu ben çıkıyorum dedim çıkma mail adresimi vereyim eklersen çok memnun olurum dedi..
klasik erkek sözlerinden biri gibi geldi bana güvenemedim..ama baktım ki olmayacak dayanamadım bir gün sonra ekledim kabul etti..
o gün başladı ilişkimiz.. Aileleri anlatmak, ikna etmek zor oldu ama Allah'ıma şükürler olsun bu günlere kadar geldik..
iyi ki çıkmış karşıma.. tam 22 ay oldu 2. yılımızda evlenicez inşallah..

Bende mynetten tanistim o zmnlar msn vardi ekledik ilk erkek arkafasim ve netten konusanlara hayret ederdim nasil guvenilir diye gercekten buyuk konusmamak gerek bi sene ugrasti on yargimdan dolayi ben hic bisi hissetmeden arkdasca konustum on yargmdan dolayi cesaret edemezdim sohbet guzel gitti bayagi sonra niyetini acikladi ve iliskimi kestim ama o bikmadi usanmadi bende sans verdim bi sene sonra ve su an yedi senelik iliskim var hic kavga kiyamet ayrilik olmadi cok sukur bayram sonu ciddiyete dokcem ailem karsi da ciksa cesaret gerek tabi netten oldugunu kimse bilmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz iş yerinde tanıştık.Patronumuzun oğlu geçici bir süre için işlerin başına geçmişti,ben de ürün yöneticisiydim ama geçici bir süre için genel müdür asistanlığı yapıyordum.Üstdüzey yönetici asistanı olduğum için de sık sık toplantılara giriyordum.Bu tesadüfler zincirinde eşim,arkadaşı olan patronumuzun oğlunu ziyarete gelmiş ve de bizim bulunduğumuz kata çıkmış.Ben de kendisi bir üst kata çıkmanız lazım diye yönlendirmiştim.Asansöre bindikten sonra arkasından bakıp "maşallah annesi pek güzel doğurmuş" diye de düşündü yalan değil :) Ama bir daha görmem sanıyordum.
Her pazar arkadaşlarımla beraber deniz kenarında kahvaltıya giderdik,yine o pazar kahvaltıya gittik.Bir baktım beyfendi karşı masada oturuyor patronumuzun oğluyla.Tabii merhaba demek lazımdı,ayıp olurdu :) Masaya gidip patronumuzun oğluna merhaba dedim,hal hatır sordum sonra iyi günler diyip yerime geçtim.Aradan 45 dakika falan geçince patronumuzun oğlu arkadaşlarımla oturduğum masaya gelip arkadaşlarımı ve beni çay içmek için başka bir yere davet etti.Ama ben maalesef kabul edemedim çünkü bizim şirketin nasıl bir dedikodu yuvası olduğunu bildiğimden ve de o yere gelene kadar canım çıktığından kimseye de arkamdan patronum oğluyla geziyor dedirtmeyeceğim için de kusura bakmayın başka planımız var demek zorunda kaldım.

Pazartesi olduğunda işe gittim ama gergindim de,sonuçta adamın da kötü niyeti yoktur belki ayıp mı oldu acaba falan diye düşünüyorum ama rahatım da nasıl olsa bizim katta değil,toplantı da yok o gün.Öğlene doğru bir baktım patronumun oğlunun arkadaşı asansörün önünde dolanıyor.Görmemezlikten geldim ama orda bi 5-10 dakika durdu.Öğle yemeğine çıkıcam çıkamıyorum,ben niye geriliyorum anlamıyorum da ama bir utanma başladı bende yemeğe çıkamıyorum o derece.Sonra ben tabii mecbur asansöre doğru yürüyünce merhaba dedi.Sonra hemen nefes almadan "sizi çaya davet eden bendim,siz yanlış anladığınız için de (patronun oğlunun adı ahmet olsun diyelim) ahmet de çok kızdı,rezil ettin beni çalışanıma dedi şimdi ondan da rica edemiyorum,lütfen benimle öğle yemeğine çıkar mısınız dedi.Şaşırdım,bir yanım git diyor öbür yanım ne münasebet diyor.Çıktım yemeye,11 ay flört ettik,3 yıldır da
evliyim.İşimden ayrılmak zorunda kaldım ama seviyorum kocamı,kariyerim de olmayıverain napiyim :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cookkk guzellllllllllllll bayılıyorum böle film gibi hkayelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…