- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Soğukta üşümekMemnun olma kraterin nedir peki...
Süpersiniz yaBenim eşim bana her gün sürpriz yapar. 12 yıllık evliyiz, daha bir gün sürpriz yapmadığını bilmem. Nerden buluyor bu kadar sürprizi anlamıyorum. Sevgiliyken günde en az iki sürpriz yapardı. Bir de yanımdayken her zaman enerjik, mutlu, güler yüzlü, sürekli beni güldürür. Canım benim. Sizinki gibi nişanlıları falan duyunca şaşırıyorum valla.
ya kendine 30 tl lik t shirt bile almaz evlencez para harcamıcam diyor
Olduğu gibi kabul edin bence. Yok, böyle dırdır edecekseniz adamın da huzurunu bozup başını yakmayın. Sonra diyorlar erkekler neden Rus kızlarını tercih ediyor? Omların güzelliği yetmiyormuş gibi ağızları var dilleri yok. Huzur verin..
O değilde benim kocam böyle yapsa arızaya bağlarım herhalde. O kadar uğraşmış hazırlamışım sadece pişmesi kalmış ve kapatacak. Romantikliğini mutfağa girmeden önce yapsın.Ben evde yemek yaparken gelir . Ocağı kapatır
Kuşum lohusa, gebelik, menopoz indirimimiz yok, tekaütsen 65 yaş indirim kartını göster birşeyler yapalım, bugün promosyon var, bir ban alana bir ban bedava :)Mune abla lohusalar için bugunluk ban olayını kaldırsan soyle içimden geçenleri yazsam
Malum hormonlar alt ust konuyu gorunce içimden geçenleri yazmak istedim.
Neyse yine içimden geçen en naif kelimeleri yazayım.
Ablacım yat kalk sukur et hala nısanlısın, cocuk da peygamber sabrını gecti valla hala cekmeye devam ediyor seni
Kuşum lohusa, gebelik, menopoz indirimimiz yok, tekaütsen 65 yaş indirim kartını göster birşeyler yapalım, bugün promosyon var, bir ban alana bir ban bedava :)
Yok öyle bir dünya adı üstünde hayal ürünü film onlar. İnstagramda gördükleriniz de kırk yılda bir olan şeyler.ya ne bileyim dizilerde var tabi de instagramda da çok görüyorum hep sürpriz yapıyorlarr
Önceki konuda yazıyor bir şeyler.Ne için affetti ?
Prensesi normal ruh halinde sanıp, yardımcı olmaya çalışanlar olmuş:)
Sorununun tek çözümü tatlış seanslar kuzum.
Evlendikten sonra 3-5ay içinde ayrılmak istemiyorsan bunu yaparsın.
Onyüzbinmilyonuncu kez yazayım:
Sorun karşındakinde değil sende.
Ayyy Emine deme bana sinirlerim zıplıyor. Evim de stüdyoya yakın , kapıya gidip kadını tokatlamamak için zor zaptediyorum kendimi .Bir Palu ailesi bir de bu Usuyen Prenses patolojik vaka olarak incelenmeli.
Emine Ustael gibi kadın valla.
Allah inse gökten ben sizi yarattım dese yine de kani olmazlar o derece bir düz bakışa sahipler.