Sevgili usuyenprenses :) İnanın bazen bizi trollediğinizi düşünüyorum.
Ama çok tatlısınız gerçekten.
Bir kere iş yerinize çiçek göndermesi çok tatlı bir davranış. Bunu bulamayan çok kimse var. Aynı işte ve aynı serviste olmanıza rağmen hafta sonlarını da ailesi ya da arkadaşları yerine size ayırması da bence takdir edilesi. Ben olsam bir kadın olarak bile böyle bir durumda hafta sonlarında illa görüşme peşinde olmayabilirdim. Nişanlınız bununla da puan topluyor. Hediye alır, beğenmem, diyorsunuz; ben hediye aldığımda eşim beğenmese herhalde bir daha almam. Düşünüp alınması bile beğenilmesi için yeterli bence. "Bulaşık yıkar, çay koyar, kahve yapar" diyorsunuz; acaba öpüp de başınıza koymak için daha ne bekliyorsunuz?
"Her zaman enerjik değil, bazen suratı düşüyor." Acaba sizin nişanlınız Şirinler Kasabası'ndan mı ki sürekli gülmesini bekliyorsunuz? Böyle bir beklentiniz varsa evlenince epeyi şaşırabilirsiniz çünkü buluşmalarda aşırı enerjik ve aşk dolu olan o adam, evliliğin bilmem kaçıncı yılında işten eve suratı asık gelip hiç konuşmadan tv izlemek isteyebilecek. Bunlara kendinizi hazırlamalısınız. "Her buluşmanızda sürpriz oluyor mu" demişsiniz. Olmaz mı? Evliliğin her günü bir sürpriz. Kitaplıktan çıkan çoraplar mesela beni çok şaşırtıyor. Kanepenin üzerindeki mandalina kabukları ve yatağa bırakılmış ıslak bir havlu da ilişkimize aşırı heyecan katan sürprizlerden.
Yani hayat üşüyen ya da üşümeyen prensesler için çok zor........