• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket esiniz mi cocugunuz mu?

cocugunuz hasta ve esinizi isteyen kadin ondan ayril ameliyat parasini al diyor

• kesinlikle ayrilmam ne olursa olsun

OY: 17 41,5%
  • ayrilirim cocugum yeter ki iyilessin

OY: 24 58,5%

• Ankete Katılan
    41

gurkan-efem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
236
3
116
41
Fransa
dusunun ki;
cocugunuz cok hasta ve ameliyat olmasi gerekiyor ve esinize asik olan bir kadin diyor ki;sana ameliyat parasini veriyim esinden ayril ben onu cok seviyorum.
ne yaparsiniz?
esimden ayrilirim,parayi alirim
kesinlikle boyle bisey yapmam,ne olursa olsun ayrilmam

slm ilk once buna benzer konuyu bende acmistim,ama inan demin kanal7 de,turk sinemasi ziledim yuvami yikamazsiniz konu ayni,kizi hastaydi ve zengin kadin adama esinden ayril,sana kizini n ameliyat parasini verim demisti ama kabul etmedi en sonunda zengin kizin babasi odedi,ama ben olsam cocugum icin herseyi yapardim,kadindan parayi alir cocugumu iyilestirir esime anlatrdim:)))))))))

binbirgece dizisini fazla izlediniz çok etkilendiniz sanırım :D
o yüzden bu tip konuları düşünür ve açar oldunuz.
öyle bir olay olsa büyük konusmak istemioyrum ama o kadından o parayı almazdım bi sürü yardım kuruluşu var elbet biri bana el uzatır.
adama (babaya) gelince cehenneme kadar yolu var:ppp

Eşim yada çocuğum diye ayıramam diye düşünüyorum kesinlikle..Ama hayatta ayrılmam eşimden..Babamdan alırız para bizde yoksa :icecream:

eşimle anlaşırız..kadına gidiyormuş gibi yapar paraları alır kadını sap gibi bırakırız ortalıkta..o sonuçta ikimizin çocuğu..

ewt nasıl bi soru ama kocamı asla vermem o benim ya çocuğuma gelince akrabalarımdan babamdan alırım yada ablamdan onun çaresi bulunur öle aşalık insanlara muhtaç olmayız

allah namerde muhtaç etmesin diyerek para karşılıgı ne çocumu ne eşimi satarım..gerekirse heryere giderim.başbakana bile o kadına muhtaç olmam.tek parası olan o deildir.çok yardımsever ar onları ara bulurum..böle bişi söz konusu dahi olamaz tabi..

dusunun ki;
cocugunuz cok hasta ve ameliyat olmasi gerekiyor ve esinize asik olan bir kadin diyor ki;sana ameliyat parasini veriyim esinden ayril ben onu cok seviyorum.
ne yaparsiniz?
esimden ayrilirim,parayi alirim
kesinlikle boyle bisey yapmam,ne olursa olsun ayrilmam

Neden? o kadının parasına mı ihtiyacım var?

Başkasından alsam olmaz mı?(senaryoyu biraz değiştirsek?)

Çocuk için ben herşeyi yaparım gerçi de bu soruların cevabını alayım ilkönce.

kocam mı...:uhm:
kı o kadar çok sevmeme rağmen...:1no2:
canları cehenneme derım...:mymeka:
kocam eger bu alternatıfı bana sunuyorsa yazıklar olsun derim...:kızgın:

tabi ki evladım:asigim:

parayı da ne o kadından alırım.. ne de bana bu teklıfın gelmesıne neden olan eşimden...:dilcikar:

baska bır yolu tabı kı vardır..:uhm:

Back