• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket esiniz mi cocugunuz mu?

cocugunuz hasta ve esinizi isteyen kadin ondan ayril ameliyat parasini al diyor

• kesinlikle ayrilmam ne olursa olsun

OY: 17 41,5%
  • ayrilirim cocugum yeter ki iyilessin

OY: 24 58,5%

• Ankete Katılan
    41
esimi birakirimda oglumdan vazgecmem !!! durumu esime anlatirdim oda istiyorsa o kadina gidebilir ....

seçim yapmak çok zor allah kimsenin başına vermesin ama böle bişeyde olursa tabiikide eşimi seçerim nasıl olsa başka çocuklar yapabiliriz ama çocuğumuda bırakmam elimden gelen her şeyi yaparım

bende arkadasım alacak baska kımse yok mu ki o kadından alıyoruz hiçte almam kocama hepsini anlatırım.........

çok saçma hem eşim hemde çocuklarım derim kadında manyakmı evli barklı adamın zor anından faydalanıyor aile kutsaldır ne olursa olsun birbirine kenetleneceksin mutluluk paylaştıkça çoğalır i mutsuzluk paylaştıkça azalır önemli olan birlik vede beraberlik

ikisinden de asla vazgeçmem böyle bir durum karsısında,kocama aşık bir kadına muhtaç olacagıma,hastane kapılarında yada yardım kuruluşlarının kapısında hiç yüksenmeden usanmadan sabahlarım,sesimi her yere duyuyurum ama asla bu tarz kadınlara bu primi vermez.bu durumumumdan yararlanmasını saglamazdım...

Allahım !! o nası bi soru ya:1shok:
Allah kimseye göstermesin
kocemi tembihlerim bana bak parayı alana kadar şu garıyı idare ediver -tatlicadiarzu-

kocam mı...:uhm:
kı o kadar çok sevmeme rağmen...:1no2:
canları cehenneme derım...:mymeka:
kocam eger bu alternatıfı bana sunuyorsa yazıklar olsun derim...:kızgın:

tabi ki evladım:asigim:

parayı da ne o kadından alırım.. ne de bana bu teklıfın gelmesıne neden olan eşimden...:dilcikar:

baska bır yolu tabı kı vardır..:uhm:

Bende harfiyen sana katılıyorum arkadaşım al bendende o kadar!

Eğer bir erkekte buna izin verirse yuh derim ben o herife suratına tükürürüm... ay bak sinirlendim şimdi!

O kadının parasına ihtiyacım yok benim napar neder bulurum bi çaresini ay amma kaptırdım kendimi he!

Kız nasıl bir soru bu böyle?

Allah kimselere muhtaç etmesin! Yavrularımızı korusun kocalarımızıda doğru yoldan ayırmasın!

ne ayrılcem ya. üstelik kadını bulur saçını başını yolar ibreti alem yaparım. eşşek gibi çalışır ettiririm çocuğumu ameliyat. allaha şükür elim ayağım sağlam, işim gücümde var. gece gündüz çalışır, işportacılık bile yapar, kredi çeker ekmeğimi taştan çıkartırım evelallah. ha olmadı mı o zaman bende ayrılmış gibi yaparım lülülülülülü

Back