Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seçim yapmak çok zor allah kimsenin başına vermesin ama böle bişeyde olursa tabiikide eşimi seçerim nasıl olsa başka çocuklar yapabiliriz ama çocuğumuda bırakmam elimden gelen her şeyi yaparım
çok saçma hem eşim hemde çocuklarım derim kadında manyakmı evli barklı adamın zor anından faydalanıyor aile kutsaldır ne olursa olsun birbirine kenetleneceksin mutluluk paylaştıkça çoğalır i mutsuzluk paylaştıkça azalır önemli olan birlik vede beraberlik
ikisinden de asla vazgeçmem böyle bir durum karsısında,kocama aşık bir kadına muhtaç olacagıma,hastane kapılarında yada yardım kuruluşlarının kapısında hiç yüksenmeden usanmadan sabahlarım,sesimi her yere duyuyurum ama asla bu tarz kadınlara bu primi vermez.bu durumumumdan yararlanmasını saglamazdım...
kocam mı...:uhm:
kı o kadar çok sevmeme rağmen...:1no2:
canları cehenneme derım...:mymeka:
kocam eger bu alternatıfı bana sunuyorsa yazıklar olsun derim...
tabi ki evladım:asigim:
parayı da ne o kadından alırım.. ne de bana bu teklıfın gelmesıne neden olan eşimden...:dilcikar:
ne ayrılcem ya. üstelik kadını bulur saçını başını yolar ibreti alem yaparım. eşşek gibi çalışır ettiririm çocuğumu ameliyat. allaha şükür elim ayağım sağlam, işim gücümde var. gece gündüz çalışır, işportacılık bile yapar, kredi çeker ekmeğimi taştan çıkartırım evelallah. ha olmadı mı o zaman bende ayrılmış gibi yaparım lülülülülülü