• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kalbinizi kırdığında gönlünüzü alıyor mu?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
826
102
23
Benimki almıyor.
Esim dün kalbimi çok kırdı yengemin yanında ailemi sevmediğini gitmek istemediğini söyledi köyde oturuyor ailem haliyle işleri oluyor hayvanlari vs. Eşim 3 yıldır ilk defa Ekim ayinda gitti zeytin zamanında 3 gün kaldık bizimkilerin yanında burnumdan getirmişti o 3 günü neyse geçti gitti dün mevzu brnim ailemden açıldı umreye gittiler gelince gideriz falan dedim izin yazdırmıştiik çünkü biz gurbetteyiz bu arada. Gitmem sevmiyorum dedi üzüldüm birşey söylemedim polemiğe girmedim ama konuşmuyorum

Son düzenleme:
Esim dün kalbimi çok kırdı yengemin yanında ailemi sevmediğini gitmek istemediğini söyledi köyde oturuyor ailem haliyle işleri oluyor hayvanlari vs. Eşim 3 yıldır ilk defa Ekim ayinda gitti zeytin zamanında 3 gün kaldık bizimkilerin yanında burnumdan getirmişti o 3 günü neyse geçti gitti dün mevzu brnim ailemden açıldı umreye gittiler gelince gideriz falan dedim izin yazdırmıştiik çünkü biz gurbetteyiz bu arada. Gitmem sevmiyorum dedi üzüldüm birşey söylemedim polemiğe girmedim ama konuşmuyorum
sevmiyor olabilir ama saygı duymak zorunda bence ona bunu hatırlatmalısınız. Ben eşimin annesi ile direkt büyük problemler yaşadım ama ona rağmen saygı duyuyorum şuan annesine eşim için bir şeylere katlanmaya çalışıyorum. Sizin eşinizin de böyle yapması gerekiyor, arada siz varsınız sonuçta. Sizi de mi sevmiyor?

Sebep neymiş?
Başlıkla içerik ne alaka , eşiniz çocuk gibi banane işte sevmiyorum aileni gitmeyeceğim dedi, siz de kırıldınız sadece(neden diye sormadan) şimdi de gönlünüzü mü almasını istiyorsunuz?
Gönlünüzü alsın tabii de sorun çözülmüyor ki böyle.

kalp kirdiginda gelip gönlümü aliyor utana utana :) ama sizinki kalp kırmak yanına hafif kalıyor füze atsaymış. Aileni sevmiyorsa saygısı yoksa seninle niye evlenmiş? Kendi ailesi olunca sende gitme onun ailesinin yanına madem.

Ay ne terbiyesiz ne seviyesiz bir eşiniz var.
Size de değer verdiğini sanmam, size değer verse bir başkasının yanında aileniz ile ilgili konuşmaz.

Sende onun ailesiyle görüşme bakalım neler olacak.

Neye kırıldığınızı açıkça söyleyin.
Pasif agresif tavır koymak sizi ilerletmeyecektir.

Sevmek zorunda değilde, açıksözlü olmak için yersiz bir konu. Sorduk mu kardeşim seviyor musun sevmiyor musun diye?
Sevgi başka görüşmek başka.
Ben olsam tavrını eleştirirdim.
Gelmeye zorlamam.
Zorla güzellik olmaz.
Ama bende ailesine gitmem.

Bu arada üç yılda bir gitmiş birine
göre fazla şımarık kocanızın tavrı.
Ailenizi neden sevmiyor?
Yazmadığınız birşeyler olmalı.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama erkeklerin kadın ailelerine gitmeyip kendi ailelerine koşarak gitmesi çok sinir bozucu. Eğer siz onun ailesine gidiyorsanız ben senin aileni sevmiyorum gitmek istemiyorum deyin. Bakalım o zaman ne olacak.
Söylesem bile umrunda olmuyor ki çünkü ben onun gibi kötü kalpli olamıyorum 🥺

sevmiyor olabilir ama saygı duymak zorunda bence ona bunu hatırlatmalısınız. Ben eşimin annesi ile direkt büyük problemler yaşadım ama ona rağmen saygı duyuyorum şuan annesine eşim için bir şeylere katlanmaya çalışıyorum. Sizin eşinizin de böyle yapması gerekiyor, arada siz varsınız sonuçta. Sizi de mi sevmiyor?
Sözde beni sevdiği için katlaniyormus ama burnumdan getirdikten sonra neye yarar ki gitmesi

Sebep neymiş?
Başlıkla içerik ne alaka , eşiniz çocuk gibi banane işte sevmiyorum aileni gitmeyeceğim dedi, siz de kırıldınız sadece(neden diye sormadan) şimdi de gönlünüzü mü almasını istiyorsunuz?
Gönlünüzü alsın tabii de sorun çözülmüyor ki böyle.
Neden diye sormadığımı nereden çıkardınız konuyu tamamen buraya yazmadım kısa kestim nedeni köyde iş olduğu için bu kadar

Siz de ona ben de senin ailene bayılmıyorum de. Ben kendi aileme sen de kendi aile git de. Sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda. Milletin yanında öyle konuşmak saygısızlık. Siz onun sülalesi hakkında üçüncü kişilerin yanında konuşsanız problem yaratır beyfendi

Ay ne terbiyesiz ne seviyesiz bir eşiniz var.
Size de değer verdiğini sanmam, size değer verse bir başkasının yanında aileniz ile ilgili konuşmaz.

Sende onun ailesiyle görüşme bakalım neler olacak.
O kadar haklısın ki seviyesiz olduğunu bir kere daha anlamış oldum. Değersiz olduğumu da

Siz de ona ben de senin ailene bayılmıyorum de. Ben kendi aileme sen de kendi aile git de. Sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda. Milletin yanında öyle konuşmak saygısızlık. Siz onun sülalesi hakkında üçüncü kişilerin yanında konuşsanız problem yaratır beyfendi
Evet çok doğru söylüyorsun

Herşey karşılıklı sende onun ailesini sevmezsin olur biter. Senin ailende bayılmıyordur eşine sonuçta öz evladı değil senin eşin diye kıymet vermişlerdir. Madem öyle ben tek giderim sebebini de söylerim sevmediği için gelmiyo sizlere derim de geç. Yaptığı çok ayıp ve evet hatalıysa eşim mutlaka gelir gönlümü alır

Evet çok doğru söylüyorsun
Başka hususlarda da böyle ise bu beyfendi senenin iki üç günü sizin için nezaket ve saygı gösterecek kadar tahammülü yoksa ve her konuda böyle ise bebek de yoksa çocuk vs bence iyice düşünün evlilik hakkında

Neye kırıldığınızı açıkça söyleyin.
Pasif agresif tavır koymak sizi ilerletmeyecektir.

Sevmek zorunda değilde, açıksözlü olmak için yersiz bir konu. Sorduk mu kardeşim seviyor musun sevmiyor musun diye?
Sevgi başka görüşmek başka.
Ben olsam tavrını eleştirirdim.
Gelmeye zorlamam.
Zorla güzellik olmaz.
Ama bende ailesine gitmem.

Bu arada üç yılda bir gitmiş birine
göre fazla şımarık kocanızın tavrı.
Ailenizi neden sevmiyor?
Yazmadığınız birşeyler olmalı.
Köyde iş olduğu için sevmiyor açıkçası yoksa babamın ona bı zararı annemin ona bı zararı olmadı. Arayıp sormaz ama nişanlı iken severek yapardı arayıp sorardı evlenince değişti bende anlamadim . İnanın ben gitmek istemiyorum ama ailesi bize geliyor İstanbul yakın bize pazartesi gelecekler 1 hafta kalacaklar burda

Başka hususlarda da böyle ise bu beyfendi senenin iki üç günü sizin için nezaket ve saygı gösterecek kadar tahammülü yoksa ve her konuda böyle ise bebek de yoksa çocuk vs bence iyice düşünün evlilik hakkında
5 yıllık evliyim nişanlı iken böyle değildi evlenince değişti oğlum var 2 yaşında 🥺

Neden diye sormadığımı nereden çıkardınız konuyu tamamen buraya yazmadım kısa kestim nedeni köyde iş olduğu için bu kadar
O zaman anası babası köyde olan O insanların yetiştirdiği kızı eş diye almayacaktı. Şehirde olan bir aile seçse imiş. Eşiniz saygısız. Sizi de bastırarak kabul ettirmeye çalışıyor. Evet köye gitmeyi sevmez herkes sanki aileniz iş yaptıracak. Gereksiz şeyler

Back