Huyu suyu sizden iyi ise yaşamaya devam edin o haldeToz kondurmak değil huyu suyu benden iyi bile diyebilirim ama Ya bı görümcem var haftada bir bize geliyor o konuşuyor hep yoksa eşim rahatsız olduğumu biliyor evde benimle veya başkası ile konuşmuyor hep ablasi açıyor bu konuyu oda eşlik ediyor onunla büyümüş ve alışmış umrunda degikki bir bu konuda ona hak vermiyorum edepsizlik çünkü bu şaka olsa bile
O zaman ablasına direkt bu konulardan hoşlanmıyorum bel altı muhabbet yapmayın diyinToz kondurmak değil huyu suyu benden iyi bile diyebilirim ama Ya bı görümcem var haftada bir bize geliyor o konuşuyor hep yoksa eşim rahatsız olduğumu biliyor evde benimle veya başkası ile konuşmuyor hep ablasi açıyor bu konuyu oda eşlik ediyor onunla büyümüş ve alışmış umrunda degikki bir bu konuda ona hak vermiyorum edepsizlik çünkü bu şaka olsa bile
valla sana göre edepsizlikse onlara göre değil eee ne yapacaksınız? evlenmeden önce hiç mi tavırlarınıfalan tartıp biçmediniz. neler konuşuyorlar mesela örnek verir misiniz?Erkek ablası derken su anlamda dedim o bir erkek ama ablası ona rağmen herşeyi onun yanında konuşuyor bir kadın gibi bana bir erkegin yanında böyle konuşmak benim için edepsizlik yani
Hayır daha oturacak eviniz yok, sığıntı gibi milletin evine çökmüşsünüz , hamilelik çok mu şarttı? İnsanların evinde yaşayıp ilişkilerine karışamazsın, kendine ev açamıyosan daha evlenmeyeceksinAblası mahrem konuşuyor yataktan ilişkiden cinsel organlardan bahsediyor bacağından bahseden kişi yigeni ve aramız kötü diye eşime öyle davranıyor bana nispet olsun diye ve eltim engelli değil iyi anlaşıyoruz onunla görümcem engelli dedim yani babasının evi oluyor benim evim tek değil istedigim gibi kadına yani görümceme davranamam benim bir yere kadar söz hakkım var anlatabildimmi asık suratda şu Hamileyim ve rahatsızdim o tür konuşmalarda oldu yigenide gelip öyle konuşunca moralimi. Etkiledi biseyde diyemedim surat asmakla kaldım taki eşime anlatana kadar
Canım ev esimle kayinimin daha sonra bu ev yıkılacak bunun yerine bina yapıcaz sığıntı değil ama bağımsız sadece benim evim diyeceğim bir evde değil aile büyüklerinin eviHayır daha oturacak eviniz yok, sığıntı gibi milletin evine çökmüşsünüz , hamilelik çok mu şarttı? İnsanların evinde yaşayıp ilişkilerine karışamazsın, kendine ev açamıyosan daha evlenmeyeceksin
Ya ortam çok güzel çok eğlenceli sanki dertten kederden uzak farklı bir aile ama gel gör ki bir görümcem var haftada bir geliyor bizim eve 40 yaşlarında o rahatsız ediyor beni eşimin yanında gülerek şaka konusu yaparak yataktan ilişkiden bahsederek bazen kendinden bazen başkasından örnek vererek Gülmek için dalga geçiyor ben rahatsız oldum eşime belli ettim eşimde ben ne yapabilirim ki öyle alışmışlar ablam geliyor kac saatliğine şakalasip konuşup gidiyor bana niye tavrın var deyip oda küstü ortada bu kadar büyük birşey yokken bende dedimki dün ne yapıyorsaniz yapin ne konuşuyorsaniz konuşun bundan sonra umrumda değilsinizvalla sana göre edepsizlikse onlara göre değil eee ne yapacaksınız? evlenmeden önce hiç mi tavırlarınıfalan tartıp biçmediniz. neler konuşuyorlar mesela örnek verir misiniz?
Ablası dalga geçicek gülücek gidip arkamdan da bu eve yeni adetmi getirecek deyip 10 şey ekleyip uzatacak eşimde sabret evimize geçince böyle birşey olmaz artık diyor mecbur bekliyorum bende evdeki diğer kişiler için hava hoş kimse rahatsız olduğunu söylemiyor kiO zaman ablasına direkt bu konulardan hoşlanmıyorum bel altı muhabbet yapmayın diyin
Silerek ....Arkadaşlar eşimin ablası bel altı ve mahrem konuları konuşan biri o eve gelince diger kişiler ile birlikte konu açılıyor konuşuyorlar falan eşimin yanında bile öyle şeyler derki ortamda ben bile konuşmam eşimle bide alışmışlar hepsi konuşup şakalasip gülüyorlar ben bir türlü alışamadım, gecen yine geldi bide eşimin yigeni geldi kız 20 yaşında aramız önce çok iyiydi ama daha sonra kötü bişey yaptı aramı açtım oda geldi bize eşime amca bacakların çok güzel bak şu kız evlenmis şu kız söyle olmus bu böyle olmus falan hoşuma gitmedi bide ablası da öyle bel altı konsunca yüzümü astım elimde değildi tavır koydum ortaya eşimde bu halimden nefret ediyor fark etmiş zaten neyse dün konuştuk ve benimki sinir küpü oldu neymiş eşim ile onların arasını açmaya çalışıyormusum uzak tutmak konuşmalarini istemiyormusum anlamadi beni bu arada kaynanam ve kayın pederim yok eltim ve bir tane görümcem ile yaşıyorum
Haa işte eşim onların arasında büyümüş ona normal geliyor ben söyleyince diyorki ablam geliyor biraz konuşup gülüyor gidiyor sen sıkıntı yapma takma evimiz olunca bu durum devam etmez benim ile veya evdeki diğer kişiler ile böyle konuşmuyor sadece o ablası gelince ona uyuyor daha doğrusu gülüp geçiyorEşiniz bu konuşmalardan rahatsız olmuyorsa o da onlar gibi demektir. Bu durumda haklı çıkamazsınız
Ama sinirlenince firavuna dönüşüyor onu ne yapıcamHuyu suyu sizden iyi ise yaşamaya devam edin o halde
Ablası için değermi zaten evim olunca bir sınırımız da olucakSilerek ....
Görüşmeyerek...Arkadaşlar eşimin ablası bel altı ve mahrem konuları konuşan biri o eve gelince diger kişiler ile birlikte konu açılıyor konuşuyorlar falan eşimin yanında bile öyle şeyler derki ortamda ben bile konuşmam eşimle bide alışmışlar hepsi konuşup şakalasip gülüyorlar ben bir türlü alışamadım, gecen yine geldi bide eşimin yigeni geldi kız 20 yaşında aramız önce çok iyiydi ama daha sonra kötü bişey yaptı aramı açtım oda geldi bize eşime amca bacakların çok güzel bak şu kız evlenmis şu kız söyle olmus bu böyle olmus falan hoşuma gitmedi bide ablası da öyle bel altı konsunca yüzümü astım elimde değildi tavır koydum ortaya eşimde bu halimden nefret ediyor fark etmiş zaten neyse dün konuştuk ve benimki sinir küpü oldu neymiş eşim ile onların arasını açmaya çalışıyormusum uzak tutmak konuşmalarini istemiyormusum anlamadi beni bu arada kaynanam ve kayın pederim yok eltim ve bir tane görümcem ile yaşıyorum
Zaten sorun orada. Eşiniz iyi falan değil maalesef..Ama sinirlenince firavuna dönüşüyor onu ne yapıcam
Ev 4 odalı geniş bahçeli falan eşime dün sordum gerçekten neden bu kadar parladın diye oda bana dediki onlar ne yapıyorsa yapsın boşver dedi bide dediki sen onlara surat astın diye değil bana trip attın onlar yüzünden benimle tartışmaya girdiğin için sinir oldum halada küs benimle konuşmuyor sırtını dönüp yatıyor iki gecedirKaç yıldır evlisiniz? Ev kaç odalı ki bu kadar kişi yaşayabiliyorsunuz? Daha eşinizi tanıyamamışsınız bence, eşiniz çok iyi sizi çok seven biri olsa kötü bir söz söylemediğiniz halde sırf ablasına surat astınız diye size küsmezdi. Onun önceliği diğer ailesi. Zaten bir erkek önceliğini eşine vermiyorsa bu sorun hiçbir zaman düzelmez. Bir de benim yanımda bu şekilde konuşmayın deseniz boşayacak herhalde.
Allah akıl versin eşinize.Ev 4 odalı geniş bahçeli falan eşime dün sordum gerçekten neden bu kadar parladın diye oda bana dediki onlar ne yapıyorsa yapsın boşver dedi bide dediki sen onlara surat astın diye değil bana trip attın onlar yüzünden benimle tartışmaya girdiğin için sinir oldum halada küs benimle konuşmuyor sırtını dönüp yatıyor iki gecedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?