Eşiniz ile ailesi yüzünden olan tartışmaları nasıl atlattiniz?

Huyu suyu sizden iyi ise yaşamaya devam edin o halde

O zaman ablasına direkt bu konulardan hoşlanmıyorum bel altı muhabbet yapmayın diyin

Erkek ablası derken su anlamda dedim o bir erkek ama ablası ona rağmen herşeyi onun yanında konuşuyor bir kadın gibi bana bir erkegin yanında böyle konuşmak benim için edepsizlik yani
valla sana göre edepsizlikse onlara göre değil eee ne yapacaksınız? evlenmeden önce hiç mi tavırlarınıfalan tartıp biçmediniz. neler konuşuyorlar mesela örnek verir misiniz?

Hayır daha oturacak eviniz yok, sığıntı gibi milletin evine çökmüşsünüz , hamilelik çok mu şarttı? İnsanların evinde yaşayıp ilişkilerine karışamazsın, kendine ev açamıyosan daha evlenmeyeceksin

Canım ev esimle kayinimin daha sonra bu ev yıkılacak bunun yerine bina yapıcaz sığıntı değil ama bağımsız sadece benim evim diyeceğim bir evde değil aile büyüklerinin evi

valla sana göre edepsizlikse onlara göre değil eee ne yapacaksınız? evlenmeden önce hiç mi tavırlarınıfalan tartıp biçmediniz. neler konuşuyorlar mesela örnek verir misiniz?
Ya ortam çok güzel çok eğlenceli sanki dertten kederden uzak farklı bir aile ama gel gör ki bir görümcem var haftada bir geliyor bizim eve 40 yaşlarında o rahatsız ediyor beni eşimin yanında gülerek şaka konusu yaparak yataktan ilişkiden bahsederek bazen kendinden bazen başkasından örnek vererek Gülmek için dalga geçiyor ben rahatsız oldum eşime belli ettim eşimde ben ne yapabilirim ki öyle alışmışlar ablam geliyor kac saatliğine şakalasip konuşup gidiyor bana niye tavrın var deyip oda küstü ortada bu kadar büyük birşey yokken bende dedimki dün ne yapıyorsaniz yapin ne konuşuyorsaniz konuşun bundan sonra umrumda değilsiniz

O zaman ablasına direkt bu konulardan hoşlanmıyorum bel altı muhabbet yapmayın diyin
Ablası dalga geçicek gülücek gidip arkamdan da bu eve yeni adetmi getirecek deyip 10 şey ekleyip uzatacak eşimde sabret evimize geçince böyle birşey olmaz artık diyor mecbur bekliyorum bende evdeki diğer kişiler için hava hoş kimse rahatsız olduğunu söylemiyor ki

Silerek ....

Eşiniz bu konuşmalardan rahatsız olmuyorsa o da onlar gibi demektir. Bu durumda haklı çıkamazsınız
Haa işte eşim onların arasında büyümüş ona normal geliyor ben söyleyince diyorki ablam geliyor biraz konuşup gülüyor gidiyor sen sıkıntı yapma takma evimiz olunca bu durum devam etmez benim ile veya evdeki diğer kişiler ile böyle konuşmuyor sadece o ablası gelince ona uyuyor daha doğrusu gülüp geçiyor

Eşimin ailesi yüzünden hiç tartışmadık çünkü ailesi ile yaşamak zorunda bırakmadı bizi. Küçücük bir evimiz var ama onlara bağımlı değiliz.
Benim canımı sıkacak herhangi bir söz söyleyecek olsalar, benden önce eşim tepki gösterir zaten. Beni de onlardan hep uzak tuttu, kendi de hiç yüz göz olmadı.
Olması gereken budur. Bayramlarda, seyranlarda gider usulünce ziyaret ederiz, döneriz.
Kayınpederi çay demlememe bile izin vermez, kendi hizmet etmek ister.
Kayınvalide ayrı evde, onu zaten eşim de ben de nikahtan beri hiç görmedik çünkü oğluna karşı sayısız densizlik yaptı. Hiç müdahale etmedim, onların aile ilişkileri neticede.
Bu dengeyi kurmak sizin sorumluluğunuz değil, hiçkimse evlendiği kadına böyle bir hayat yaşatma hakkına sahip değil.
Elti, görümce herkes aynı evde olmaz.
Hangi çağda yaşıyoruz?
Ama siz hem bedava evde oturalım, hem herkes bana uysun derseniz, o zor. Ben de sevmem böyle bel altı, argo veya müstehcen konuşmaları aile ortamında ama sizinki öyle başlamış, en baştan müsaade etmeseydiniz.
Kimseyi değiştiremezsiniz ki.
Onlar eşinizin ailesi ve o dengeyi sadece eşiniz kurabilir.

Kaç yıldır evlisiniz? Ev kaç odalı ki bu kadar kişi yaşayabiliyorsunuz? Daha eşinizi tanıyamamışsınız bence, eşiniz çok iyi sizi çok seven biri olsa kötü bir söz söylemediğiniz halde sırf ablasına surat astınız diye size küsmezdi. Onun önceliği diğer ailesi. Zaten bir erkek önceliğini eşine vermiyorsa bu sorun hiçbir zaman düzelmez. Bir de benim yanımda bu şekilde konuşmayın deseniz boşayacak herhalde.

Görüşmeyerek...

Ayri eve cikin ayni evde kaldiginiz icin hala evli oldugu bilincinde olmayan kocaniz var. Illa ev sahibi olmaniza gerek yok kirada da pekala yasanabiliyor tabi esiniz kabul eder mi bilemicem ablasina eltinize bayagi duskun gozukuyor. Yontulmasina izin vermezse bu evlilikte sizin cileniz olmaktan cikmaz.

Ev 4 odalı geniş bahçeli falan eşime dün sordum gerçekten neden bu kadar parladın diye oda bana dediki onlar ne yapıyorsa yapsın boşver dedi bide dediki sen onlara surat astın diye değil bana trip attın onlar yüzünden benimle tartışmaya girdiğin için sinir oldum halada küs benimle konuşmuyor sırtını dönüp yatıyor iki gecedir

Allah akıl versin eşinize.

wow bu evden değişik kokular geliyor
gerçek mi cidden bu?
son zamanlarda şoktan şoka giriyorum burada
oradan kurtulmaktan başka çareniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…