Görümcem evli ve haftada bir geliyor ev içinde fazla sıkıntımiz yok şimdilik şükürAçık açık hoşlanmadığını dile getir ben bu tarz konuları vemiyorum konuşmak hoşuma gitmiyor de. Baktın olmuyor odayı bir süre değiştir ama kararlı ol. İnsanca şeyler konuşsunlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz ile ailesi yüzünden olan tartışmaları nasıl atlattiniz?
- Konu Sahibi Ronahi04
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kavga öfke kontrolü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşimi seviyorum oda beni seviyor aramız normalde gayet iyi sadece sinirlenince firavuna dönüşüyor sankiBaşlığa cevaben; boşandım. Oh
- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 43
Ona rağmen böyle davranmış. İnşallah bir da rahatsız olacağınız konuşmalar geçmezGörümcem evli ve haftada bir geliyor ev içinde fazla sıkıntımiz yok şimdilik şükür
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.367
- 798
Koloni halinde yaşayan bir aileye evim ayrılacak diye gelin gitmek başlı başına hata zaten. 23 yaşında başınız bacadan çıkmamıştı. Eminim aileniz de acele etme diye çok yalvarmıştır. Bu krizde o ev zor yapılır, alışmaya çalışsanız iyi yaparsınız. Herkes laylaylomken siz bir karış suratla gezmeye devam ederseniz eşiniz de küs kalmaya devam eder. Çünkü huzuru bozan sizmişsiniz gibi görünüyor, annemin bir sözü vardı sevmem ama size lazım. "gittiğin yerin bir gözü körse sen de birini kapatacaksın" yoksa huzurun olmaz.Ablası mahrem konuşuyor yataktan ilişkiden cinsel organlardan bahsediyor bacağından bahseden kişi yigeni ve aramız kötü diye eşime öyle davranıyor bana nispet olsun diye ve eltim engelli değil iyi anlaşıyoruz onunla görümcem engelli dedim yani babasının evi oluyor benim evim tek değil istedigim gibi kadına yani görümceme davranamam benim bir yere kadar söz hakkım var anlatabildimmi asık suratda şu Hamileyim ve rahatsızdim o tür konuşmalarda oldu yigenide gelip öyle konuşunca moralimi. Etkiledi biseyde diyemedim surat asmakla kaldım taki eşime anlatana kadar
- 25 Eylül 2022
- 46
- 89
- 3
- 34
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.367
- 798
HHaftada bir gelen insanı idare ediver bir zahmet, evin ayrılınca gelmeyecek mi senin evine, aynı şakaları senin evde yapacak bu sefer.Görümcem evli ve haftada bir geliyor ev içinde fazla sıkıntımiz yok şimdilik şükür
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Suriyelilerin bir kaç aile bir evde kalmasını anlarım da, siz de bunu normal buluyorsunuz. İnsanlar eskisi gibi sürekli bağda tarlada çalışıp gece yemek yiyip yatsa neyse de sürekli evdesiniz ve her şey batar bir süre sonra.
Pardon sizin memleket neresi? İkinci olarak ev yapılıyor ne demek? İnşaat mı var? Neden ev yapılmadan evlendiniz ki?
Pardon sizin memleket neresi? İkinci olarak ev yapılıyor ne demek? İnşaat mı var? Neden ev yapılmadan evlendiniz ki?
- 4 Aralık 2022
- 880
- 1.087
- 43
- 35
Yani düşkün olsun da siz de eşisiniz. Size de o degeri vermesi gerekir. Bir arada oldukca böyle sıkıntılar hep olur ya. Siz hoşunuza gitmeyen tarzda konusmalara katilmayin. Huyunuzu da biliyorlardır zaten. Esiniz de belli ki anlamıyor hep birlikte orda kaldığınız sürece de anlayacak gibi değil. Tepkinizi belli edin 'bu tarz konusmani istemiyorum' diyin. Zamanla eviniz de ayrilirsa daha iyi olur, bu kadar yüz göz olmazsınız en azindan.Umarım evler en yakın zamanda ayrılır ve benim evim diyebilirim eşimde ablalarina aşırı düşkün bunu dün dahada farkettim resmen beni kırdı onlar için
Bilmiyorum sanırım alışmam gerekiyor ona tamamda eşim niye bu kadar büyüttü ve nasıl anlayacak beni böyle olunca çok üzülüyorumHHaftada bir gelen insanı idare ediver bir zahmet, evin aurılınca gelmeyecek mi senin evine, aynı şakaları senin evde yapacak bu sefer.
Umarım eşim ile şuan aram düzelsin ona gereken şeyi söylecegim zaten ama siniri geçmiyor ve inatçı ne yapsam da karşılık vermez şimdiYani düşkün olsun da siz de eşisiniz. Size de o degeri vermesi gerekir. Bir arada oldukca böyle sıkıntılar hep olur ya. Siz hoşunuza gitmeyen tarzda konusmalara katilmayin. Huyunuzu da biliyorlardır zaten. Esiniz de belli ki anlamıyor hep birlikte orda kaldığınız sürece de anlayacak gibi değil. Tepkinizi belli edin 'bu tarz konusmani istemiyorum' diyin. Zamanla eviniz de ayrilirsa daha iyi olur, bu kadar yüz göz olmazsınız en azindan.
Şuan kaldıgimiz ev yıkılacak bunun yerine bina yapılacak ben ve eltime bütün kardeşler bir bahçede babadan kalmaSuriyelilerin bir kaç aile bir evde kalmasını anlarım da, siz de bunu normal buluyorsunuz. İnsanlar eskisi gibi sürekli bağda tarlada çalışıp gece yemek yiyip yatsa neyse de sürekli evdesiniz ve her şey batar bir süre sonra.
- 4 Aralık 2022
- 880
- 1.087
- 43
- 35
Şimdi siz arkasina düştükçe o şımarır. Hiç arkasina gitmeyin o hatasini anlayip gelsin. Hayır onlarin saçma konuşmalarını dinlemek zorunda değilsiniz. Çünkü bel altı konuşmaları herkes yapamaz dinleyemez de. Abisinden utanir insan şaşırdım yani. Abi de bunu normal karşılıyor sizin tepkinize kızıyor. Hiiç düşmeyin arkasina.Umarım eşim ile şuan aram düzelsin ona gereken şeyi söylecegim zaten ama siniri geçmiyor ve inatçı ne yapsam da karşılık vermez şimdi
- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Boşanarak sorunu bitirdimArkadaşlar eşimin ablası bel altı ve mahrem konuları konuşan biri o eve gelince diger kişiler ile birlikte konu açılıyor konuşuyorlar falan eşimin yanında bile öyle şeyler derki ortamda ben bile konuşmam eşimle bide alışmışlar hepsi konuşup şakalasip gülüyorlar ben bir türlü alışamadım, gecen yine geldi bide eşimin yigeni geldi kız 20 yaşında aramız önce çok iyiydi ama daha sonra kötü bişey yaptı aramı açtım oda geldi bize eşime amca bacakların çok güzel bak şu kız evlenmis şu kız söyle olmus bu böyle olmus falan hoşuma gitmedi bide ablası da öyle bel altı konsunca yüzümü astım elimde değildi tavır koydum ortaya eşimde bu halimden nefret ediyor fark etmiş zaten neyse dün konuştuk ve benimki sinir küpü oldu neymiş eşim ile onların arasını açmaya çalışıyormusum uzak tutmak konuşmalarini istemiyormusum anlamadi beni bu arada kaynanam ve kayın pederim yok eltim ve bir tane görümcem ile yaşıyorum
- 4 Aralık 2022
- 880
- 1.087
- 43
- 35
Ev yapildiktan sonra yine evler dipdibe olacak galiba. Ayni evin içi olmasi daha zor tabi.Şuan kaldıgimiz ev yıkılacak bunun yerine bina yapılacak ben ve eltime bütün kardeşler bir bahçede babadan kalma
Ama eşim ile çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi çok seviyoruz ve saygımız birbirimize var ama dışarıdaki kişiler yüzünden böyle tartışmalar oluyor nasıl olucak bilmiyorum ve eşim sinirlenince çok kötü oluyor küsüp sırtını dönüp yatıyor arayıp konuşmuyor tanıyamıyorum nerdeyse onuBoşanarak sorunu bitirdim
En azından görümcem biraz uzakta öbür türlü fazla sıkıntı yok mecbur o zaman bir sınır ÇizicezEv yapildiktan sonra yine evler dipdibe olacak galiba. Ayni evin içi olmasi daha zor tabi.
- 9 Şubat 2010
- 18.324
- 1
- 41.367
- 798
Sen sürekli aynı şikayetlerde bulunuyorsan adam da bıkmıştır. Onu böyle idare et, değişmez dediği yerde şikayeti kesmen gerekirdi. Evli barklı kadına adam ne desin, kaldı ki öyle densiz espriler yapan kadın uyarıyı da ciddiye alıp edepli olmaz. Bence hiçbir şey olmamış gibi sorular sor, rutinlerini bozma, yavaş yavaş yumuşar diye tahmin ediyorum. Baktın olmuyor "kusıra bakma biraz abartmış olabilirim, daha az tepki vermeye çalışırım ama gerçekten çok zorlanıyorum" de tatlıya bağlamaya çalışBilmiyorum sanırım alışmam gerekiyor ona tamamda eşim niye bu kadar büyüttü ve nasıl anlayacak beni böyle olunca çok üzülüyorum
- 4 Aralık 2022
- 880
- 1.087
- 43
- 35
İyiymiş neyse en azindan biri uzak. Hepiniz ayni yerde ev yaptırıyorsunuz sandim.En azından görümcem biraz uzakta öbür türlü fazla sıkıntı yok mecbur o zaman bir sınır Çizicez
- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Siz bence yasadiklarinizi kabullenin cunki eşinize toz kondurmuyorsunuz evet eşiniz tam olarak aranız iyi değilken ki adam bu nasl aile iliskileri bel altı vs aynı evde bel altı konuşmalar ayy midem bulandı ahlak yokmu bunlardaAma eşim ile çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi çok seviyoruz ve saygımız birbirimize var ama dışarıdaki kişiler yüzünden böyle tartışmalar oluyor nasıl olucak bilmiyorum ve eşim sinirlenince çok kötü oluyor küsüp sırtını dönüp yatıyor arayıp konuşmuyor tanıyamıyorum nerdeyse onu
Öyle gerekti hayırlı ile bir iki seneye ev yapıp geçeriz inşallah gün sayıyorum bunun icinkendi eviniz olunca niye evlenmediniz?
kv kp ri duydum da görümce elti ne alaka birlikte yaşamak için