- Konu Sahibi sebzelisomon
-
ekim bebekleri büyürkenden ben.sayfanı ziyaret ederken gördüm.arkadaşım üzülme bence hiç.kaderde ne varsa olur zaten Allaha çok dua et hakkında ne hayırlısıysa onu nasip etsin.yapılan çok yanlış ama sen suçlu deilsin o yüzden rahat ol.sadece yavrunu düşün çalışıyosun kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun.ayrılsanda ayrılmasanda kimseye muhtaç diilsin.
Eski kız arkadaşıyla görüşmesi eksi puan. Büyük hata. Birsüüre uzak kalsanız? ayrı evlerde..şuan yaptıklarını yapmaya devam etsen huyun değişicek..Toparla çabuk. Kendinle ilgilen. Eşini düşünmeyi, ilişkini düşünmeyi bırak. Bence oşekilde enerjii toplayıp sonra eşine ve ilişkine konsantre ol.
Şahsım adına çoktan yollarına asfalt dökmüştüm , rahat rahat yol alsın diye tazminat davasıda açardım gel keyfim gel , yanlış anlamayın sözüm size değil ama bir laf vardır çok severim , onursuzca bir birlikteliktense yalnızlığın hakkını ver çok daha iyibenim şahsi fikrim bu ne demek arkadaş kocam eski manitasıyla , normal mahalle arkadaşı v.s anlarızda bi derece eski manita ne. NE BİLİYOSUN KEŞKE SENİNLE EVLENSEYDİM DEMEDİĞİNİ ? ÖTEKİ KADINDA DA GURUR YOK ODA KAŞINIYOR KUSURA BAKMA ARKADAŞIM.!
hic kendinize donup baktiniz mi?
yani ozelestiri...ortada bir sorun varsa bu 2 tataftan da kaynaklanir unutmayin
buradan bile anlasiliyor cok fazla konustugunuz
ve fazla konusup dert yanmak erkeklerin gozuyle en kotu sey...
biraz daha sakin ve ilimli olmaya calisin, belki zorluklariniz var ama unutmayin sizden cok daha kotu durumda olanlar da var
adami hakli gordugumden degil ama adamin huzura ihtiyaci var biraz
Eşin resmen ayrılırsam bile o kız var onun yanına giderim düşüncesi ile özgüven patlaması yaşıyor. Kendini ezdirme.Boşan diyeme çok tatlı bir kızın var ona yazık ama hergün kavga edip suçlanınca da sana yazık 1-2 ay ayrı kalın deneyin kendinizi ama o pislik kadından vazgeçer mi bilmiyorum...
ayrı kalmayı daha önce denemiştik
ama ikimizde yapamadık
aslında bir mantık yok sadece eskiden gelen bir samimiyet var ve bu samimiyetleri devam etmiş.
eşim senin bu kadar rahatsız olduğunu bilseydim asla konuşmazdım vs demişti.beni kazanması için uğraşması çabalaması gözümün önünde ama
zamana ihtiyacım var biraz toparlanmam lazım.
yemin ederim daha ne evli ne nişanlıyım ama bu midesiz kadınlardan bıktım ya bıktım.ya dünayada erkek mi kalmadı kardeşim git karısı cocugu olmayan bir adama ne halt yiyorsan ye ne halin varsa gör.boyle milletin yuvasından huzurszuluga sebep olanlar huzurdan mahrum kalsınlar ya nedir kardeşim ya valla millet o...pu oluyor(çok afedersiniz) derdini masum evde gözü cocugundan kocasndan başkasını grmyen her türlü fedakarlıgı yapan kadın çekiyor ya.Allahım sen herkese en hayrlısını ver herkesin evliliği tıkırında gitsin ya
en iyi toparlanman inan çok yaparım herkesten uzaklaşır gezer tozarım eğlenme vur patlasın çal oynasın diye değil maddi durumunu bilmiyorum ama azda olsa kendini şımart inan tek başına bir cafeye gidip bir çay içip dergilere bakmak bile terapi gibi tavsiye ediyorum uzak kalarak uzaklaşarak inan daha iyi düşünürsün.:)
eşinizin eski kız arkadaşı olmasa bile evli bi kadınla gizli gizli görüşmesi iyi niyetli değil kesinlikle.
hadi iyi niyetli masum görüşmeler desek,
siz eski erkek arkadaşınızla görüşüp sonra da biz dostça görüşüyoruz olayı saptırma deseniz eşinize,
eşinizin tepkisi ne olur acaba merk ettim.
"Beni akşamları arama" ... takılmanız gereken bir cümle bence... Demekki oldukça sık telefonla görüşüyorlar. Bir kadın ve bir erkek heleki aralarında duygusallık yaşanmış iki tür bu kadar sık görüşüyorlarsa buna arkadaşlık denemez... Sizi kaybetme uğruna onla görüşmeye de devam etmez. Eşiniz sizi seviyor olsa da ondan kopamamış, hep bir köşesinde o varmış. "beni akşamları arama" demesi de sizi kaybetmek istemiyor olmasından kaynaklanıyor, öğrenip problem çıkarmanızdan korktuğu için öyle söylemiş ama bir yandan da onunla görüşmeyi kesemiyor ondan da vazgeçemiyor. Ben bu durumdan bunu anladım açıkçası. Allah sabır versin. Dışardan boşanın demek doğru olmaz.[/QUOTE
ben her şeyinden şüpheliyim artık sevgisinden saygısından sadıklığından..
güven yok artık bende..
geçen gün çok yalvardı yeminler sözler
klasık cümleler yıkmayım yuvamızı vss. O kadının ismini bile almıycam ağzıma,hata yaptım vss vss.
güven yok artık bende dedim aslında ona karşı bir yanım hep zayıf
ama gururum herşeyden önemli
biz kadınlar bundan bile mutlu oluyoruz işte..
3 senedir hiç bir arkadşlarımla oturup keyif yapmıyordum neden? Evimde olmalıyım yemek,ütü vs
yemin ederim ev iş arasında mekik dokudum.
Ama yok artık şimdi sadece kızım ve ben
maddi durumum çok şükür kendimi bildim bileli kimseye muhtaç olmadım hep çalıştım (ev kredim var bitmesine az kaldı) işim çok güzel kaybetmek istemiyorum
gelirimde bize yetiriyor.kızım doğdugunda işimi bırakacaktım iyiki bırakmamışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?