• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

ben boşandım
tesadüfen eski sevgilisini face eklediğini öğrendim zaten kıza takıntılıydım eşimin her paylaştığını beğenir yorum yapardı başta görmezden geldim sonra dayanamadım sordum inkar etti onun için yakıştırmalar yaptı her neyse çocuk olduktan sonra sorunlu bir evliliğimiz vardı zaten ve sonunda boşandık şimdi o eski sevgilisi yeni sevgilisi oldu fink fink geziyorlar kendi çocuğuna değil de sevgilisinin çocuğuna babalık yapıyor hayat işte
bu dünyada kimseye güven olmaz

Eşinin eski sevgilisiyle gorusmesıne anlam veremedim . Ben kendi düğünüme eski sevgilisi geldi diye kıyameti kopardım kaynım bana cok abartıyorsun dedi ama yaşadıkları o kadar basit şeyler değildi kız g..tü başı bir oynayanlardan dı ve düğün cd mizde benden cok o var takı takmıs gerizekalı bana eşime abi abi diyor bir sene önce başka şeyler yaşadığın insana nasıl abi dersin fotograf cekılırken elını beline atarsın ahlaksız böyle kadınlardan nefret ediyorum iğreniyorum. Asla ve asla onu etrafımda istemiyorum eşim bu yüzden benden ayrılacaksa da ayrılsın ben o kadar medeni değilim kimse kusura bakmasın. Allahıma şükür olsunki eşim hiç bir zaman konuşmaz bir de akraba benim eşimin eski sevgilisi yani bayramda seyranda görme ihtimalim var malesef o pisliği. sana sonuna kadar hak verıyorum benımde eskı sevgılımın numarası aklımda dogum tarıhı aklımda ama aradan 3 sene gectı asla bir kere bile aramadım ne dıye arayayım canım ahlaksızlıkdan bırsey degıl sonra bunun adını medenıyet koyuyorlar
Zaten medeni ayakları yapanların kafalarından şaşırdım! Seni kutlarım, davranman gerekdigi gibi davranmişsin!

konu sayibi arkadaşım, bence iki secim vermelisin ona, ya dert arkadaşı ya kızı ve Karisi.
ben bu durumda ikisinide miydesiz buldum.

Yada ona kabul ettigini ama seninde kuya bir eski sevgilin olsun, oda senin dert arkadaşın olmazsını istedigini söyle,
kabul ederse, ancak ozaman.. bu duruma sessiz kalacağını söyle. Elbette böyle bir şeyi kabul edemez, tahammül edemez. Ozaman kendisi niye bu kadar rahat?

Üzülerek söylemem gerekirse, hiç iyi şeyler hissedemiyorum! Bir dert arkadaşı yüzünden evliliğinizi ayrılma noktasına kadar getirmiş!

ben boşandım
tesadüfen eski sevgilisini face eklediğini öğrendim zaten kıza takıntılıydım eşimin her paylaştığını beğenir yorum yapardı başta görmezden geldim sonra dayanamadım sordum inkar etti onun için yakıştırmalar yaptı her neyse çocuk olduktan sonra sorunlu bir evliliğimiz vardı zaten ve sonunda boşandık şimdi o eski sevgilisi yeni sevgilisi oldu fink fink geziyorlar kendi çocuğuna değil de sevgilisinin çocuğuna babalık yapıyor hayat işte
bu dünyada kimseye güven olmaz
Yuh! Ben onun sahte sakalına tüküreyim!

konum nasıl aktif oldu anlamadım üzerinden 5 6 ay geçti..
yorumlarda bir arkadaş devlet boşanan kadınlara baksa demiş
benim kimseye ihtiyacım yok güzelim ne devlete ne kocaya...
o olaylardan sonra uzun zaman ayrı kaldık
pişmanlıgından ve evliliğinin bitmemesi için elinden gelen cabayı gösterdiğinden
kızım için ilk ve son şansa hak ettiğini düşündüğümden dolayı boşamadım
o günden sonra herhangi bir durumdan bir açıgını görürsem elbetteki boşarım
dediğim gibi kızım için
oda biliyor zaten ilk ve son sansı oldugunu
ona göre hareket etsin etmezsede kendi bilir
benim içimde zaten bu yara kalacak..

konum nasıl aktif oldu anlamadım üzerinden 5 6 ay geçti..
yorumlarda bir arkadaş devlet boşanan kadınlara baksa demiş
benim kimseye ihtiyacım yok güzelim ne devlete ne kocaya...
o olaylardan sonra uzun zaman ayrı kaldık
pişmanlıgından ve evliliğinin bitmemesi için elinden gelen cabayı gösterdiğinden
kızım için ilk ve son şansa hak ettiğini düşündüğümden dolayı boşamadım
o günden sonra herhangi bir durumdan bir açıgını görürsem elbetteki boşarım
dediğim gibi kızım için
oda biliyor zaten ilk ve son sansı oldugunu
ona göre hareket etsin etmezsede kendi bilir
benim içimde zaten bu yara kalacak..

en azından son şansı olduğunu anlamıştır
onun ezikliğini de o yaşar
inş bi daha olmaz ne diyim

en azından son şansı olduğunu anlamıştır
onun ezikliğini de o yaşar
inş bi daha olmaz ne diyim

fazlasıyla yaşadı ezikliği yeri geldiğinde tekrar yaşamaya devam ediyor etsinde zaten
hak eden hak ettiği gibi yaşar
tşk ederim canım yorumun için..

takıldığım yer neden görüştükleri değil gizli saklı yapılması ayrıca anlaşamadığımız konularda o kızdan yardım alması
1.Takıldığınız yer neden görüştükleri değil mi ?
Benim sevgilim böyle bir şey yapsa direkt neden görüştüklerine takarım! Ne demeye görüşüyor? Adı üzerinde "eski". Görüşmede ben art niyetli bir amaç görüyorum çünkü bu görüşme bir iki kez değilki bayramlarda doğum günlürinde aramalar vs. İğrenç.

2.Gizli saklı yapılması ..
Gözünüzün önünde görüşseler sıkıntı olmaz mı yani konu gizli görüşmeleriyse gözünüzün önünde görüşsünler sorun çözülür. Ben bu cümleden bunu çıkarttım.

3.O kız kim oluyor ki sizin sorunlarınızı ona anlatıyor?

Eğer yerinizde olsaydım iki özür dilemeye bir seni çok seviyorum sözüne kanmazdım. O kıza ne kadar midesiz diyorsanız suçluyor kızı beğenmiyorsanız yalnız değil o kız eşinizde en az onun kadar midesiz ve suçlu.

ağzını burnunu kırar ebediyen taşıyacak ve her aynaya baktığında bu yaptığı adiliği hatırlayacak bi iz bırakırdım suratında...

Son düzenleme:
takıldığım yer neden görüştükleri değil gizli saklı yapılması ayrıca anlaşamadığımız konularda o kızdan yardım alması
1.Takıldığınız yer neden görüştükleri değil mi ?
Benim sevgilim böyle bir şey yapsa direkt neden görüştüklerine takarım! Ne demeye görüşüyor? Adı üzerinde "eski". Görüşmede ben art niyetli bir amaç görüyorum çünkü bu görüşme bir iki kez değilki bayramlarda doğum günlürinde aramalar vs. İğrenç.

2.Gizli saklı yapılması ..
Gözünüzün önünde görüşseler sıkıntı olmaz mı yani konu gizli görüşmeleriyse gözünüzün önünde görüşsünler sorun çözülür. Ben bu cümleden bunu çıkarttım.

3.O kız kim oluyor ki sizin sorunlarınızı ona anlatıyor?

Eğer yerinizde olsaydım iki özür dilemeye bir seni çok seviyorum sözüne kanmazdım. O kıza ne kadar midesiz diyorsanız suçluyor kızı beğenmiyorsanız yalnız değil o kız eşinizde en az onun kadar midesiz ve suçlu.

neden artniyet var içinizde direk saldırıya geçiyorsunuz?
bende bunları anlamadıgım için buraya yazmışdım zaten...
sizin soru olarak yönelttiklerinize cvap bulamadıgım için...
bahsetmiş oldugunuz iki özüre inanacak kadınlardan değilim tatlım rahat ol..gerekene gereken ceza verildi.kanıp kanmamak SİZE düşmez......
eşimin yapmış oldugu bu davranışı size ya da buraya savunmadım o kız kadar oda miydesizlik yaptı orası açık ve net
siz söyleyince bişey değişmedi yanı... görünmesi gereken görünüyor..

ben bunu aldatmadan sayarım .. aldatma her zaman birinle yatağa girmek değil .kaldı ki öyle birşey olmadığınıda bilemezsin ..yıllarca kopmamış birşey ...eski sevgili ne yaa ... eskisinde aklı kalmışsa ona gitsin .. bu erkekleri anlamıyorum .işlerine geldiğiyle evleniyorlar sonrada eski sevgili meski sevgili herkese bakıyorlar yazık.

neden artniyet var içinizde direk saldırıya geçiyorsunuz?
bende bunları anlamadıgım için buraya yazmışdım zaten...
sizin soru olarak yönelttiklerinize cvap bulamadıgım için...
bahsetmiş oldugunuz iki özüre inanacak kadınlardan değilim tatlım rahat ol..gerekene gereken ceza verildi.kanıp kanmamak SİZE düşmez......
eşimin yapmış oldugu bu davranışı size ya da buraya savunmadım o kız kadar oda miydesizlik yaptı orası açık ve net
siz söyleyince bişey değişmedi yanı... görünmesi gereken görünüyor..

İçimdeki art niyet mi ? Oradan okuyunca yanlış yorumluyorsunuz belli. Size karşı bir art niyetim yok ve saldırıya da geçmedim. Yazdıklarınızı okudum ve o kırmızıyla yazdığım cümlenize takıldım sizde tekrar okusanız takılabilirsiniz.
Biz bir şeyler değişsin diye değil size yardım etmek için bazen bazı kişilerin gözünü açmak için yazıyoruz çünkü olayın içindeki kişi göremiyor her zaman.

Bu arada bu konularda biraz takıntılıyımdır kusura bakmayın, miyde ---> mide.

Son düzenleme:

İçimdeki art niyet mi ? Oradan okuyunca yanlış yorumluyorsunuz belli. Size karşı bir art niyetim yok ve saldırıya da geçmedim. Yazdıklarınızı okudum ve o kırmızıyla yazdığım cümlenize takıldım sizde tekrar okusanız takılabilirsiniz.
Biz bir şeyler değişsin diye değil size yardım etmek için bazen bazı kişilerin gözünü açmak için yazıyoruz çünkü olayın içindeki kişi göremiyor her zaman.

Bu arada bu konularda biraz takıntılıyımdır kusura bakmayın, miyde ---> mide.

yanlış okudugumu düşünmüyorum saldırıya geçtiğiniz belli..
kusura bakarım takıntılarınız bana sökmez miyde de yazarım mide de..

yanlış okudugumu düşünmüyorum saldırıya geçtiğiniz belli..
kusura bakarım takıntılarınız bana sökmez miyde de yazarım mide de..

Size ispatlayacak bir şeyim yok bazı insanlar yardımı haketmiyormuş bunu görmüs oldum teşekkürler.
Türkçe katliamcılıları arasına katıldığınız için de sizi tebrik ederim.

insan ilgi duydugu kisiyle sevgili olur ve yaninda olmaktan hoslandifi iyi vakit gecirdigi insanla gorusur. o yuzden eski sevgiliyle arkadas falan olunmaz surekli kafasi karisir nsanin yasanmisliklar gelur akla bir kere. hic boyle birsey yasamadim ama cevremdeki yasayanlarin eski sevgiliyle ilgili yorumlari bunlar. yarim kalma duygunuza gelince biz yarim kalacagiz ki esimizle tamamlanalim belki esiniz hala sizi eski sevgikiyle kiyasliyor sizi lafasi karisiyor siz bunalttikca bilemeyiz dertlerinize sakin srkilde ortak edin

işte bir bayanın cinnet eşiği... sadece eski sevgiliyle sınırlandırmamak lazım..
çok sabırlısn arkadasım walla hayran kaldım...
cinnet ya ötesi varmı yani....

elimden alamazlar valla gebertirim :)

böyle bir şeyi ben bileyim yada bilmeyeyim eşim bir başka karşı cinsiyle bu şekilde samimi olamaz aramızdaki sorunları anlatamaz demek ki karşı cinsten bir beklentisi var ki aranızdaki sorunları anlatıyor.

bir dakika düşünmem boşanırım evlilikte taviz vermeyeceğim tek konu aldatmak yalan söylemek diyebilirim. allahım kimseye gstermesin.

sizde durumu düzeltmişsiniz inşallah eşiniz bir kez daha bu tür hatalara düşmez. düşerse de siz affetme hatasına düşmeyin.

elimden alamazlar valla gebertirim :)

böyle bir şeyi ben bileyim yada bilmeyeyim eşim bir başka karşı cinsiyle bu şekilde samimi olamaz aramızdaki sorunları anlatamaz demek ki karşı cinsten bir beklentisi var ki aranızdaki sorunları anlatıyor.

bir dakika düşünmem boşanırım evlilikte taviz vermeyeceğim tek konu aldatmak yalan söylemek diyebilirim. allahım kimseye gstermesin.

sizde durumu düzeltmişsiniz inşallah eşiniz bir kez daha bu tür hatalara düşmez. düşerse de siz affetme hatasına düşmeyin.

bence de bi erkek özellikle de eski sevglisine sorunlarını anlatıyosa yakınlık kuruyosa bi beklentisi vardır
yok arkadaşlıkmış yok iyi anlaşıyomuş hikaye bence bunlar
insan eski sevgilisiyle nasıl arkadaş olabilir ki

sinir oluyorum kadın böyle birşey yapsa erkekler kesinlikle kabullenmiyo
ama kadınlar affetmeye hazır hemen

çok feci bir durum, asla izin vermezdim, ne münasebet canım, madem görüşeceklerdi neden ayrıldılar ozaman,
seninle neden evlendi, senin günahın neydi? yazık gerçekten.

Ne münasebet!!!
Eşinin yaptığı terbiyesizlik.
Bir gün bir arkadaşına eski sevgiline atarmış gibi bir mesaj at ve eşinin görebileceği şekilde davran.
Arkadaşının ismini de eski sevgililerinden birinin adına çevir.
Eşin bu ne derse ne var bu çocuğun karakteri tavsiyeleri evliliğimize bakış açısı hoşuma gidiyor arkadaş olarak vazgeçemiyorum de.
Bakalım sana yaptığı şey kendisine yapılınca ne yapacak..

Kesinlikle çok ciddi bir konu sakın kendini suçlu görme.
Bu konuda dır dır etmek diyorsun ama sitem edip kavga çıkarmakta sonuna kadar haklısın.
Afedersinde başka bir erkekle nişanlıyken kendisiyle görüşen, şimdi de evli olduğu halde eski sevgilisiyle görüşmeye devam eden bir kadında pardon o...pu da nasıl bir karakter görüyormuş çok merak ettim.
Kesinlikle bu duruma sessiz kalma..
Adam hala diretiyorsa bence kendi yoluna bak.
Yoksa böyle birinden ne sana ne kızına hayır gelmez..

♥gözyaşı♥;28667980 .!.:
Ne münasebet!!!
Eşinin yaptığı terbiyesizlik.
Bir gün bir arkadaşına eski sevgiline atarmış gibi bir mesaj at ve eşinin görebileceği şekilde davran.
Arkadaşının ismini de eski sevgililerinden birinin adına çevir.
Eşin bu ne derse ne var bu çocuğun karakteri tavsiyeleri evliliğimize bakış açısı hoşuma gidiyor arkadaş olarak vazgeçemiyorum de.
Bakalım sana yaptığı şey kendisine yapılınca ne yapacak..

Kesinlikle çok ciddi bir konu sakın kendini suçlu görme.
Bu konuda dır dır etmek diyorsun ama sitem edip kavga çıkarmakta sonuna kadar haklısın.
Afedersinde başka bir erkekle nişanlıyken kendisiyle görüşen, şimdi de evli olduğu halde eski sevgilisiyle görüşmeye devam eden bir kadında pardon o...pu da nasıl bir karakter görüyormuş çok merak ettim.
Kesinlikle bu duruma sessiz kalma..
Adam hala diretiyorsa bence kendi yoluna bak.
Yoksa böyle birinden ne sana ne kızına hayır gelmez..

arkadaşım diger sayfalarda yazdıgım gibi adama yol verdim istediğine takıl beni rahat bırak diyerek
bir müddet ayrı kaldık bu vasıtayla evimi değiştirdim vs. vs.
kızım hep benimleydi
daha sonra eski sevgiliyle tüm irtibatları kopardı nasıl mı inandım
telefon numarasını değiştirdi
msn adresi
face vs vs. bütün şifreler bende
ben bu konuda ciddi oldugumu ve kararlı oldugumu görünce
anladı dogal olarak
ayrı kaldıgımız süreç ona çok iyi oldu anladı gördü herşeyi herkezin bildiği gibi eski ki zaten eski sevgili eskide olmaya bilirdi ben olmaya bilirdim...
ve şuanda birlikteyiz hala evliyiz
ve şuanda cidden bambaşka eski sevgiliyi koy köşeye yani
salak saf aptal bir insanda değilim
kendimi kandırayım
çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım yoksa boşamak boşanmak bir lafa dilekçeye bakar..
uzun lafın kısası çok kırıldım çok incildim affetmem yaramı hafifletmesede ilk ve son şansı değdi mücadelesine..

Son düzenleme:
Back