• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

evet böyle pişkin insanlar var malesef..
son care zaten ayrılmak
sona geldik demekki biz
çogunluk ayrıl diyor

bak ben şunu belirteyim senin ki eski sevgili mevzuusu değil tatlım bu ahlaksız kadın mevzusu sizin ailenize musallat olmuş.bir olay daha anlatayım bunu da annemin bir arkadaşı anlattı ya böyle çok kadın var heralde, neyse yine işte adam bekarken evli bi kadınla görüşüyor adam evleniyor devam ediyor görüşmeye sonra eşi yakalıyor soruyor bu ne diye adam yok görüşmüyorum felan diyor sonra kadını arıyor seni kocana söylerim diyor kadında diyor ki git söyle benim eşim takmaz böyle şeyleri diyor sonra arıyor kocasını senin eşin benim kocamla görüşüyor diyor adam da olabilir diyor ay geçende annemlerin gününde anlattılar kadınıda gör 50 yaşında bi içim su nasıl aldatmış salak adam o kadını şaşırdım. yani canım ahlaksız kadın size musallat olmuş kadında ahlak terbiye yok eşinde nişanlıyken onla görüşen bi kadının ne olduğunu az çok anlar yani.yani kocanın onunla arkadaş olarak görüştüğüne inanmadım ben

destek olan herkeze çok teşekkür ederim.
bu akşam net bir şekilde seçim isteyeceğim
karar onun
saygın göstereceğim
gitmek söz konusu olursa
gitmesi gereken kendisidir
hayatıma devam ederim bir şekilde zaten çalşıyorum annem bakıyor kızıma
işime devam ederim evimi döndürürüm buna cesaretim var
burnu surtsun bıraz
yemin ediyorum benim gibisini asla bulamaz
çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz hissettiklerimde yanılmadığımı gösterdiniz hafta sonu geliyor kızımla ilgileneceğim için giremeyebilirim

karar onun
saygın göstereceğim
gitmek söz konusu olursa
burnu surtsun bıraz
çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz hissettiklerimde yanılmadığımı gösterdiniz hafta sonu geliyor kızımla ilgileneceğim için giremeyebilirim

canım hakikaten ne saçma bi durumdasın.yardım etmek isterim.kadınn adını soyadını yazabilir misin özel mesajdan ben gönderemiyorum özel mesaj atcaktım sana.eklerim araştırır bilgilendirirm seni

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Evlilikler kolay kurulmuyor. Hele de arada çocuk var. Yuvanın bozulmasının çok kötü sonuçları oluyor bireyler ve çocuklar için . Allah gerçekten yardımcın olsun doğru karar vermen hususunda. Mutlu olman dileklerimle..

karar onun
saygın göstereceğim
gitmek söz konusu olursa
burnu surtsun bıraz

adam seni aldatıyor kaç kere, hala seçim yapma şansı veriyosun. adam seçebilir yani ya ben ya eski sevgilin diyorsun. ikimizden birini seç, ikimizde sana amadeyiz ne de olsa...

belki diyecekler şimdi yok çocuğu var, yok aile kurmak kolay mı?

iyi de bu aileyi yıkıma götüren neredeyse el üstündeyken kadın niye hep ezilmek zorunda kalıyo anlamıyorum ki...

kocanın da senin yaşadığın üzüntüyü yaşamasını diliyorum.

bence seçim olayına hiç germe kesin ve net olarak görüşmeyeceksin de ve kestirip at. benim eşiminde eski sevgilisi falan değildi ama bir kız vardı arayıp duran dersaneden arkadaşıymış kızın tavırları rahatsız ediyordu beni dedim görüşmeyeceksin. yok halen görüşmeye devam etmek istiyorsa yanında ara eski sevgilini yarın görüşelim de olsun bitsin. evli olduğum halde erkeklerden nefret ediyorum ve hiçbirine güvenmiyorum:))

aklıma geldide anlatayım 1-2 hafta önce evde bir yandan ütü yapıyorum bir yandanda tv izliyorum dizi izlemeyi hiç sevmem ama tesadüf kanalda umutsuz ev kadınları var orda evin hizmetçisi adamı ayartmaya çalışıyor allem ediyor kallem ediyor adamın koynuna giriyor o sırada benimde eşim arka tarafımda koltukta oturuyor döndüm ona ters bir bakışla siz erkekler işte bu kadar uçkuru gevşek insanlarsınız kadın görmeye görün hemen yapışırsınız koynunuza yüzüne bakılmayacak bir gudubet bile girse sorun yok diye bir carladım. eşim dediki ben ne yaptım ya bana niye kızıyorsun diye söyledi:) sonra diziye bakmaya devam ediyorum o sırada adamın karısı girdi eve bunları bastı siz benim yatağımda ne yapıyorsunuz diye çekti gitti. tekrar eşime döndüm kadında salak dedim tut ikisinin saçlarından yol ellerine ver benim yapacağım o olur Allah yarattı demem ikinizide dedim ve seni kapı önüne koymak olurdu diye söyledim. bunu anlatmamın sebebine gelince sana eşin senin böyle bir durumda ne tepki vereceğini yaklaşımını tavrını bilmeli ne yapsamda ne etsemde affediyor zaten dememeli bunu dedirtme arkadaşım yapma kendine değerin olmaz.

evli olduğunu bilmeden görüşüyorsun söylemiyor kimlik yok işyerınde unutmuşum ehliyetım var ama diyor zaten 2. görüşmende evli olduğunu anlıyorsun eşini arıyorsun kadın 2 çocuğum var o benim eşim aaa facebokta benim için sana ablammı dedi peki aranızda bişey geçtimi diye soruyor yani yattıysanız adamı boşıyacak yatmadıysanız yutucak olayı sonra kadın beni yıne aramış ama duymamışım teli kestirip attım seviyemi düşüremezdim anlattım bitti yani kadın öğrendi durumu iyide oldu yaşamıştım bunu erkeklerin çoğu eşini aldatıyor dayım avukat o kadar çok dava alıyoruz ki her gun böyel durum sineye çekilmemeli gurur çok önemli çok

evli olduğunu bilmeden görüşüyorsun söylemiyor kimlik yok işyerınde unutmuşum ehliyetım var ama diyor zaten 2. görüşmende evli olduğunu anlıyorsun eşini arıyorsun kadın 2 çocuğum var o benim eşim aaa facebokta benim için sana ablammı dedi peki aranızda bişey geçtimi diye soruyor yani yattıysanız adamı boşıyacak yatmadıysanız yutucak olayı sonra kadın beni yıne aramış ama duymamışım teli kestirip attım seviyemi düşüremezdim anlattım bitti yani kadın öğrendi durumu iyide oldu yaşamıştım bunu erkeklerin çoğu eşini aldatıyor dayım avukat o kadar çok dava alıyoruz ki her gun böyel durum sineye çekilmemeli gurur çok önemli çok

evli erkekler inanılmaz canım senin karşına çıkan saklamış evli olduğunu ortada o kadar çok (özellikle iş ortamlarında) evli fakat mutsuzluktan ölen ama çaresiz boşanamayan çocukları düşünen ama her an boşanma durumuda olan zavallı adamlarla doluuuuu!!!!!!!!!! artık saklamıyorlarda

evli erkekler inanılmaz canım senin karşına çıkan saklamış evli olduğunu ortada o kadar çok (özellikle iş ortamlarında) evli fakat mutsuzluktan ölen ama çaresiz boşanamayan çocukları düşünen ama her an boşanma durumuda olan zavallı adamlarla doluuuuu!!!!!!!!!! artık saklamıyorlarda

adamlar mutsuzda sevmediği halde çocukları için evli kalan kadınlar yokmu? ama çare başkasına atlamakta değil kadınlar niye yapmıyor (yapanları konu dışı bırakıyorum) artı çoğu erkekte kadınları avlamak için bu numarayı çok yaparlar çok mutsuzum boşanacağım kadınlarda buna inanırlar zavallı mahlukatlar işte...

Bu söylediğinize çok katılıyorum, benimde bir yakınım başına geldi, adam sakladı evli oldugunu 3. görüşmelerinde kız farketti. Hemen eşine söyledi bakın böyle böyle diye. Kadında benim 2 tane çocugum var çok mu ileri gittiniz dedi. Ya demeyeyim diyorum ama nası bi gururdur bu? Ne demek çok mu ileriye gittiyseniz? Yattıysa ayrılacak yani öyle mi? Ne yazık. He benimde başıma gelebilir büyük konuşmam, ama kalkıp da telefondaki kadına ileri gitmediyseniz kapat telefonu da demem. Kalkar adam gibi konuşur affedebileceksem affeder devam ederim. Tabii ondan sonra nasıl aynaya bakarım bilemiyorum ama en azından kalkıp da o bayana ileri gitmediyseniz ayrılayacağım gibi gereksiz bir açıklama yapmam.

siz yaşadıklarınızın ağırlığından dolayı hissizleşmişsiniz biraz sanırım. çok sakin yazmışsınız da.
evli adamın eski sevgiliyle, gizli gizli 3 yıl işi ne?
kafasında saksı kırın ve terk edin en iyisi. tazminat davası da açın ama delilleri atmayın.

böyle bir durumla karşı karşıa kalsaydım artık eşime karşı tepkisiz kalır,yok sayardım beni var sayana kadar ...

Son düzenleme:
Bu söylediğinize çok katılıyorum, benimde bir yakınım başına geldi, adam sakladı evli oldugunu 3. görüşmelerinde kız farketti. Hemen eşine söyledi bakın böyle böyle diye. Kadında benim 2 tane çocugum var çok mu ileri gittiniz dedi. Ya demeyeyim diyorum ama nası bi gururdur bu? Ne demek çok mu ileriye gittiyseniz? Yattıysa ayrılacak yani öyle mi? Ne yazık. He benimde başıma gelebilir büyük konuşmam, ama kalkıp da telefondaki kadına ileri gitmediyseniz kapat telefonu da demem. Kalkar adam gibi konuşur affedebileceksem affeder devam ederim. Tabii ondan sonra nasıl aynaya bakarım bilemiyorum ama en azından kalkıp da o bayana ileri gitmediyseniz ayrılayacağım gibi gereksiz bir açıklama yapmam.

Çocuğunuz baba seni çok seviyorum, işlerini çabuk bitir erken gel dediğinde yada sabah öpemediği için ağladığında anlarsınız neden o kadınların gurursuz davrandıklarını.Allah öyle erkeklere bu dünyada da öbür dünyada da huzur mutluluk vermesin.

bu adamla hala neyı kurtarmaya calsıyorsunuz sız !

adam eski sevgılısını unutamamıs ,tum ozel gunler de bırbırlerını

arayıp ozel gunlerını kutluyorlar belkı de bulusuyorlar

var mı bunun daha otesı yaa .bence bırseylerı kurtarmak

yerıne kendınızı bu evlılıkten kurtarın ınanın o zaman cok daha mutlu olursunuz .

Çocuğunuz baba seni çok seviyorum, işlerini çabuk bitir erken gel dediğinde yada sabah öpemediği için ağladığında anlarsınız neden o kadınların gurursuz davrandıklarını.Allah öyle erkeklere bu dünyada da öbür dünyada da huzur mutluluk vermesin.

bu babalar işlerini bitirdiğinde eve gelmek yerine kız peşinde koştukları için evin yolunu bulamadıklarında o çocuklarınız üzülmüyor mu peki

gınaa getiriyorlar.. sayınca da dır dır edıyo oluyoryuz... Allah sabır versin ya ne denir ki... daha tecrübeli ablalarımıza kulak vermek lazım...

3 yıl boyunca eski sevgiliyi aramış konuşmuş özel günleri hiç kaçırmamış ve sen görüşmelerini istemediğini söylediğin halde buna devam eden bir kocan var:23:adam af dilemiyor özür dilemiyor yaptığından pişman değil anladığım kadarıyla ne desem bilemedim ama bu evlilik hiç sağlıklı değil iyi düşün canım hakkında hayırlısı olsun

Afedersiniz de siz bostan korkuluğu musunuz da hep başka kadınlarla dertleşme ihtiyacı duyuyor??
Neymiş bu kadar konuş konuş bitmeyen derdi merak ettim doğrusu?
Siz hiç sormadınız mı adam ben dış kapının mandalı mıyım benle dertleşsene ben adam mı yiyorum diye??

Back