• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

normalde bu tarz konulara çok fazla yorum yapmam, çok ciddi ve su götürmeyen konular çünkü, ortada çok büyük umutlar
la kurulmuş bir yuva ve herşey bir yana somut ve dünya tatlısı bir evlat var, Allah bağışlasın. öncelikle Allah sabrınızı artırsın yazdıklarınızı her nedense empati yaparak okudum.
sizin durumunuzda benim ilk yapacağım iş o kadının eşiyle konuşurdum. "ben artık eşimle eşinizin görüşmelerini engellemeye çalışmaktan yoruldum. eğer eşiniz kadar midesiz değilseniz biraz da siz uğraşın" derdim. boşanma en en hatta en sonki düşünceniz olmalı bence. velev ki boşanma noktasına gelindi önce bir şekilde eşimin o kadını kaybetmesini sağlayıp sonra eşimden boşanırdım ki açık kapısı kalmasın. kafasını vuracak duvar arasın.
ama bunlardan önce bence sizin sıkıntınız hayatın sizi yorması diye anladım ben, gerçi hayatla mücadelede gücünüzü kaybetmenizin sebebi de eşinizin yaptıkları sanırım, bir kısır döngü gibi ama önce bunun üstesinden gelmelisiniz. demişsiniz ya eşime, işime, evime, kendime çocuğuma yarımım diye. bunu çok iyi anlıyorum. ben bunu dönem dönem yaşayıp çok sıkıntı çekerken sizin bunu sürekli yaşıyor olmanız çok zor. bunun üstesinden gelmeniz için önceliklerinizi belirleyin derim ben. herşeye yetmek ve yetişmek zorunda değilsiniz. kimse de bunu yapamaz zaten. eş bu noktada devreye girmeli, yetemediklerinize yetmek, yetişemediklerinizi yetiştirmek için var ama bizim eşler bunun farkında değil. çoğu zaman destek olacaklarına köstek oluyorlar. mücadelemize bir taş da çoğu zaman onlar koyuyor farkında olmadan.
önceliklerinizi belirleyip işleriniz buna göre organize edin derim nacizane tavsiye. sanırım bir de çok mükemmeliyetçisiniz. bırakın bazı şeyler de eksik kalıversin. gerçekten işin içinden çıkamıyorsanız da çok klasik olacak ama profeyonel bir yardım alın.
çok uzattım galiba ama her ne yaşarsanız yaşayın çocuğunuz için psikolojinize değmeden,dokunmadan teğet geçmesini sağlayın.

canım ya bu çalışan kadınların bir çoğunda bu yetişememe sorunu var ...dediğin gibi herşey yarım oluyor .sen yardımcı olmak isterken ister istemez herşeye yetişemiyorsun kendine bile sonrada erkek kalkıp sende öyle olsaydın felan ayakları lan şerefxxxxz kadın sana destek olmaktan seninle ilgilenemiyor ....sen demiyorsun ki karım bana bu kadar destekken bunu ona nasıl yaparım diye düşünmüyorsun utanmıyor sıkılmıyorsun o kadın herşeye yetişmek için parçalara bölüyor sen şeyini gezdiriyorsun ....
bu konuda çok doluyum eltimde de aynı sorun var yıllardır çok doluyum daha kötü şeyler söylemeden susayım en iyisi .

işte bende susuyorum artık
anlaşılmıyor zaten
anlayışsız insanlarla konuşmak bile zor çünkü görmemiş ailesinden çalşıan kadın
bende çokk doluyum zerre kadar hakkımı helal etmiyorum hiç kimseye
böylede teselli oluyorum işte...

normalde bu tarz konulara çok fazla yorum yapmam, çok ciddi ve su götürmeyen konular çünkü, ortada çok büyük umutlar
la kurulmuş bir yuva ve herşey bir yana somut ve dünya tatlısı bir evlat var, Allah bağışlasın. öncelikle Allah sabrınızı artırsın yazdıklarınızı her nedense empati yaparak okudum.
sizin durumunuzda benim ilk yapacağım iş o kadının eşiyle konuşurdum. "ben artık eşimle eşinizin görüşmelerini engellemeye çalışmaktan yoruldum. eğer eşiniz kadar midesiz değilseniz biraz da siz uğraşın" derdim. boşanma en en hatta en sonki düşünceniz olmalı bence. velev ki boşanma noktasına gelindi önce bir şekilde eşimin o kadını kaybetmesini sağlayıp sonra eşimden boşanırdım ki açık kapısı kalmasın. kafasını vuracak duvar arasın.
ama bunlardan önce bence sizin sıkıntınız hayatın sizi yorması diye anladım ben, gerçi hayatla mücadelede gücünüzü kaybetmenizin sebebi de eşinizin yaptıkları sanırım, bir kısır döngü gibi ama önce bunun üstesinden gelmelisiniz. demişsiniz ya eşime, işime, evime, kendime çocuğuma yarımım diye. bunu çok iyi anlıyorum. ben bunu dönem dönem yaşayıp çok sıkıntı çekerken sizin bunu sürekli yaşıyor olmanız çok zor. bunun üstesinden gelmeniz için önceliklerinizi belirleyin derim ben. herşeye yetmek ve yetişmek zorunda değilsiniz. kimse de bunu yapamaz zaten. eş bu noktada devreye girmeli, yetemediklerinize yetmek, yetişemediklerinizi yetiştirmek için var ama bizim eşler bunun farkında değil. çoğu zaman destek olacaklarına köstek oluyorlar. mücadelemize bir taş da çoğu zaman onlar koyuyor farkında olmadan.
önceliklerinizi belirleyip işleriniz buna göre organize edin derim nacizane tavsiye. sanırım bir de çok mükemmeliyetçisiniz. bırakın bazı şeyler de eksik kalıversin. gerçekten işin içinden çıkamıyorsanız da çok klasik olacak ama profeyonel bir yardım alın.
çok uzattım galiba ama her ne yaşarsanız yaşayın çocuğunuz için psikolojinize değmeden,dokunmadan teğet geçmesini sağlayın.

çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için...
olaylar yaşandıkdan kısa süre sonra boşanma kararına bağlamıştım,yorgunum çokk
karar sonrasında yeminler verilen sözler (görüşmeyeceği için) ne derse ikna olamadım..3 sene öncede söz demişti çünkü,uzun süre konuşmak için çabalaması devam etti.bu aralar 2,5 haftadır duruldu artık
oda istemiyor demekki.boşanmak bizim için çözüm ama ne o dava açıyor nede ben.. böyle çelişkili bir durum...
hiç bir zaman mükemmel olamadım ama hep istedim..
planlarımda ilkim hep kızımdır öylede kalacak (inş.)
yazdıkların çok doğru eş destek olacağına köstek oluyor böylece kötüde sen oluyorsun..
tekrr tşk edrim

hala devam ediyor mu görüşmeleri ??

ben eşimle konuşmuyorum sormadım dolasıyla
sorsam ne fark eder ki...
çok büyük yeminler etmişti konuşmacağım diye
bayramın 2. günü uyurken telefonunu kurcaladım
hanımefendiciğimin yazdıgı msj; doğum günümü unuttun,bayramıdamı es geçeceksin vs..
demekki görüşmüyorlar diye düşündüm

ben eşimle konuşmuyorum sormadım dolasıyla
sorsam ne fark eder ki...
çok büyük yeminler etmişti konuşmacağım diye
bayramın 2. günü uyurken telefonunu kurcaladım
hanımefendiciğimin yazdıgı msj; doğum günümü unuttun,bayramıdamı es geçeceksin vs..
demekki görüşmüyorlar diye düşündüm

bu durum hayatınızın karanlığında bence bir ışık eşinizin değişeceğine dair. konuşmamış ya da konuşmamaya çalışıyor demek ki. ama bu yeterli değil. daha köklü değişiklikler yapsa ne bileyim artık face kullanmasa, telini değiştirse o kadınla olan tüm irtibatlarını kesecek çözümler bulsa???
sadece tel ve face üzerinden görüşülüyorsa başka bir ortak noktaları yoksa eğer. bu sizin bi nebze kafanızın hatta gönlünüzün rahat olmasını sağlayacaktır.
eşiniz bu mesajlara olumsuz da olsa bi mesaj yazmış mı ya da siz eşiniizn ağzından olumsuz bişeyler yazsamıydınız acaba

sadece sunu merak ettım sen eski sevgilinle gorusmeye devam etseydın ve esinin sana soyledıgı seyleri sen esine soyleseydın tepkisi nasıl olurdu:50:

bu durum hayatınızın karanlığında bence bir ışık eşinizin değişeceğine dair. konuşmamış ya da konuşmamaya çalışıyor demek ki. ama bu yeterli değil. daha köklü değişiklikler yapsa ne bileyim artık face kullanmasa, telini değiştirse o kadınla olan tüm irtibatlarını kesecek çözümler bulsa???
sadece tel ve face üzerinden görüşülüyorsa başka bir ortak noktaları yoksa eğer. bu sizin bi nebze kafanızın hatta gönlünüzün rahat olmasını sağlayacaktır.
eşiniz bu mesajlara olumsuz da olsa bi mesaj yazmış mı ya da siz eşiniizn ağzından olumsuz bişeyler yazsamıydınız acaba

mesaj atmayı düşündüm ama gerek duymadım...
eşim hiç görmediğim ışıkları tutuyor evliliğimiz için
oda akılsız değil ya mis gibi yuvasını kim bozmak ister..
yinede güven sarsıldı işte toparlıyamıyorum. ben telefonunu kullanma faceyı kullanma falan demem kendisi iptal ederse..
ya bide şu önemli insanın içinde varsa gizli hat alıp gizli faceden de görüşür oyüzden hiç takılmıyorum bunlara
gözlerinde eskisi gibi o güveni görsem..

Her ne icin olursa olsun eski sevgiliden arkadas olmaz olursada evlendikten sonra bitmeli bunu bilir bunu solerim. Kimsenin beyninde delete tusu yokki birbirlerini gorduklerinde yasanilanlar unutulsun gecmiste kalindi desede olmaz olmamali.

Son düzenleme:
başlığa cevap veriyorum, cinnete ramak kalırdı herhalde:52::52::52:
o kadar modernize olamadım, arkadaşmış bilmem neymiş:27::27:

Senin yerinde olsaydım eğer boşanırdım.. Sadece konuşmaları nedeniyle söylemiyorum bunu. Bana göre böyle bir konuda yalan söylemesi bile ihanettir demek ki yanlış bişey yaptığının farkında ki yalanların arkasına saklanma gereği duymuş. Kıza midesiz demişsin ama kusura bakma senin eşinin de ondan farkı yok hatta kız en azından aksam arama diye tepki koymuş. Bilemiyorum ne kadar seviyorsun eşini ama ortada ciddi bir sorun olduğu kesin. En nefret ettğim şey de seni onunla kıyaslaması oldu. kızı ilah olarak görüyor herhalde. o zaman gitseydi onunla evlenseydi ya:20::47:

sorunun cevabı : GEBERRRTTİİİRRRİİİİİMMM !!!!

Varmı ya öyle şey ne demek yıllardır görüşüyorlar hemde gizli gizli

lütfen kendınde kabahat bulma dırdır etmekçok hafıf bi tepki adam başka bır kadınlar daha sız nişanllıykenden berı görüşüyor benımde hatam dırdır dıyorsun ayrıl gitsin ya bu devlet eşinden ayrılan kadınlara sahıp çıksında böyle erkekleri cadı analarının kahrını çekmeiyelim

Back