• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

NE yanı siz eski sevgilisiyle görüşmesini nasıl kabul ediyorsunuz arkadan iş yapmayı bırak sıze soylesede tepkınız olmalı bence dıye dusunuyorum.. kızı aramayı deneyın eger bırdaha esımle gorusursen senı esıne soylerım. dıye konuşun benceee

bu babalar işlerini bitirdiğinde eve gelmek yerine kız peşinde koştukları için evin yolunu bulamadıklarında o çocuklarınız üzülmüyor mu peki

Benim şuan öyle bir durumum yok.Ama çocuğum var diyen kadınların neden böyle dedikleri üzerinde bir tahminde bulundum.Çocuklar her şeyi biliyorlar mı?Çocuklara her şey anlatılır mı?Bazı sıkıntılar bir türlü geçmeyince ayrılsam mı diye düşündüğüm olmuştur.Ama oğlumun her sabah babasını uğurlarkenki sevgisi , yanaklarından öpüşü...O kadınların gururuyla ilgisi kalmıyor durumun ortada çocuk varken diye düşünüyorum.Böyle adamlara Allah çocuk da vermesin ne diyeyim.Evli erkeklerle bile bile görüşenleri de Allah 'a havale ediyorum.

NE yanı siz eski sevgilisiyle görüşmesini nasıl kabul ediyorsunuz arkadan iş yapmayı bırak sıze soylesede tepkınız olmalı bence dıye dusunuyorum.. kızı aramayı deneyın eger bırdaha esımle gorusursen senı esıne soylerım. dıye konuşun benceee

Söylesin de zaten.Utanmıyorlarsa umurlarında değil demekki.

slm,
bende eşimle çıktığım dönemde eski sevgilisiyle görüşmeye başladığını öğrendim. önceleri ispat edemedim. çünkü en yakın arkadaşım bile o öyle şey yapmaz dedi. sonra tlf yakaladım. ayrıldım. ama öyle sessiz değil. okulu bırakıp gidecek kadar rezil oldu yüzüme bakamadı. neyse bir şekilde biz barıştık.
bence senin durumun farklı. sen çalışıyorsun çocuğun var. bence sen işe giderken özenle hazırlan, süslen, evden çıkarken adam gözünü alamasın senden. gün boyunca arasın seni kontrol amaçlı. evde de işten geldikten sonra ona hazırlan. azıcık dişiliğini kullan. erkekler dişiliğe önem verir. senin güzelliiğininin ve gençliğinin altında ezilsin. ayrıca giderse kendi kaybedeceğini hissettir. yani kıskançlık krizlerini içinde sakla. . öyle bir değiş ki adam bütün gün seni düşünmekten başka birşey düşünmesin. biraz ev işini falan umursama. sinir krizleeri ile dır dır da etme. sessizliğini koru bir süre bakalım belki düzelir. sonuçta seviyorsun sevmeseydin burada çözüm aramazdın.

slm,
bende eşimle çıktığım dönemde eski sevgilisiyle görüşmeye başladığını öğrendim. önceleri ispat edemedim. çünkü en yakın arkadaşım bile o öyle şey yapmaz dedi. sonra tlf yakaladım. ayrıldım. ama öyle sessiz değil. okulu bırakıp gidecek kadar rezil oldu yüzüme bakamadı. neyse bir şekilde biz barıştık.
bence senin durumun farklı. sen çalışıyorsun çocuğun var. bence sen işe giderken özenle hazırlan, süslen, evden çıkarken adam gözünü alamasın senden. gün boyunca arasın seni kontrol amaçlı. evde de işten geldikten sonra ona hazırlan. azıcık dişiliğini kullan. erkekler dişiliğe önem verir. senin güzelliiğininin ve gençliğinin altında ezilsin. ayrıca giderse kendi kaybedeceğini hissettir. yani kıskançlık krizlerini içinde sakla. . öyle bir değiş ki adam bütün gün seni düşünmekten başka birşey düşünmesin. biraz ev işini falan umursama. sinir krizleeri ile dır dır da etme. sessizliğini koru bir süre bakalım belki düzelir. sonuçta seviyorsun sevmeseydin burada çözüm aramazdın.

canım eşin o kadını istiyorsa ve o kadında onu istiyorsa suanda evli olulardı zaten.
insan sevdiği,aşık olduğu insanla böyle(suanki onların durumu) bir ilişkisi olsun istemez ki.
hayatta hersey ya siyah ya beyaz olmuyor.
ben burda midesizlik falan görmüyorum.
ne eşin seni ne de kadın kocasını aldatıyor.
kızın nişanlıyken eşinizle görüşmesinin içeriğini bilemiyorum ama görüşmüşlerdir bu da seni ilgilendirmez.

bence sen yanlış düşünüp hareket ediyorsun
ya ben bu durumu cekemem deyip bosancaksız
ya da ben bu durumla ilgili ne yapabilirim diyeceksin
yasaklamışşın kavga etmişşin olmamış
baska bir şekilde yaklaş olaya
sakin kafayla bir konuş eşinle
gerekirse kadınla konuş
aralarındaki olayı görmeye öğrenmeye calış
anladığım kadarıyla eşin senden saklayıp kadını kaçırmıyor
bu yüzden ben şüphelecek bir şey görmüyorum.

yani cok sık karşılaşmasam da benim gördüğüm bir olay bu.
bazen eski sevgiliyle arkadasca sağlam bir bağ kalabiliyor
eşin kendini belki ona daha rahat ifade edebiliyor ya da kadın belki eşini senden daha iyi anlıyor
insanız sonucta ya öyle belli kalıplara sokmaya calışmakla girilmiyor o kalıpların içine.
bence senin burda o kadını ve eşini suclamak yerine
kendine eşimi niye o kadınla daha rahat konusup kendini derdini anlatıyo ki demen lazım değil mi.

sorunda oymusya,sakliyor o kadini,eger konu sahibi bi acigini yakalamasa konusunu etmiyomus esi
ama ogrendigini bildiginde hala ve hala cok iyi birisi,eminim sende cok seversin diyo

ben asla ve asla istemezdim eski sevgiliyle konusmyai birak,eski sevgilinin muhabbetinin edilmesini

Son düzenleme:
konu sahibinin durumuyla ilgili yorum yapmıycam çünkü üzmek istemiyorum zaten yeterince zor sıkıntılı bir dönem geçiriyor... aslında eşinizin ve eski sevgilisinin karakteri hakkında çok ağır laflar etmek isterdim ama susma hakkımı kullanıcam...ben kendi adıma konuşmam gerekirse eşim eski sevgilisiyle görüşse bu sadece telefonda internette bile olsa arkadaşça bile olsa asla ama asla kabul etmem hoş görmem bir dakika düşünmem boşanırım ve asla onun hayatımda olmasına izin vermem... bu arada kendinizi eksik kusurlu hatalı görmeyin her kadının ailesine evine çocuğuna işine yetemediği zamanlar olmuştur burda önemli olan eşlerin birbirini tamamlaması eksik kusur hata aramadan destek olmak evlilik budur zaten:31:

aklıma geldide anlatayım 1-2 hafta önce evde bir yandan ütü yapıyorum bir yandanda tv izliyorum dizi izlemeyi hiç sevmem ama tesadüf kanalda umutsuz ev kadınları var orda evin hizmetçisi adamı ayartmaya çalışıyor allem ediyor kallem ediyor adamın koynuna giriyor o sırada benimde eşim arka tarafımda koltukta oturuyor döndüm ona ters bir bakışla siz erkekler işte bu kadar uçkuru gevşek insanlarsınız kadın görmeye görün hemen yapışırsınız koynunuza yüzüne bakılmayacak bir gudubet bile girse sorun yok diye bir carladım. eşim dediki ben ne yaptım ya bana niye kızıyorsun diye söyledi:) sonra diziye bakmaya devam ediyorum o sırada adamın karısı girdi eve bunları bastı siz benim yatağımda ne yapıyorsunuz diye çekti gitti. tekrar eşime döndüm kadında salak dedim tut ikisinin saçlarından yol ellerine ver benim yapacağım o olur Allah yarattı demem ikinizide dedim ve seni kapı önüne koymak olurdu diye söyledim. bunu anlatmamın sebebine gelince sana eşin senin böyle bir durumda ne tepki vereceğini yaklaşımını tavrını bilmeli ne yapsamda ne etsemde affediyor zaten dememeli bunu dedirtme arkadaşım yapma kendine değerin olmaz.

afettiğim bir olay olmadı ki şuana kadar
ben netim zaten
tavrımıda gayet iyi bilir

son durumumu merak eden arkadaşlar
o kızı arama çabasında bile bulunmadım
arasam ne olacak banane ne yaparlarsa yapsınlar
bu akşam konusacagım dediğim gün
gayet açık bir şekilde boşanmak istedim
kendi capımda anlaşma hazırladım vs.
o gece kaldı evde
bir sonraki gece karı-koca arkadaşlarını almış eve geldi konuşmaya (aynı zamnada akrabaları)
konuştuk vs
istemediğimi söyledim onu
4 gün falan gelmedi eve
daha sonra geldi özürler,sözler vs.
konuşmam asla istemiyosan falan dedi akıllı yeni anladı herhalde istemiyosan konuşmam söz konuşmam falan
olan benim 3 seneme oldu.telde de olsa arada bir de olsa sonuçta görüşüyosunuz ve ilk başta istemediğimi bildiğin halde
neyse
güvenim yok böyle evlilik olmaz
dediğim halde kazanıcam başarıcam vs sözleriyle barıştık
barıştık sayılmaz aslında kızımla ilgili mevzularda konuşuyorum (bu hafta hep rahatsızdı)
asla artık misafir kabul etmiyorum
planlarımı ona danışmadan yapıyorum kızımla keyifli vakitler geçiriyorum (çatlıyo tabi eşim)
aynı evde yabancıları oynuyoruz
ne kdar böyle devam eder bilmiyorum
benim gibisini istesede bulamaz 4 gün boyunca farkına vardı burnunu sürttürmeye devam etmem gerek
zaten içimdende hiç bişey yapmak gelmiyor
destek olan herkeze tşk ediyorum
hoşcakalın

aldatan bir kocanın bu kadar yüzsüzüne de ilk kez rastlıyorum.
resmen metresiyle karısının arasını bulmaya çalışıyor.
ve ne yazık ki siz de buna müsade ediyorsunuz.
pes:47:

Allah yap desin hepimiz hata yaparız, sen eşinle bir arada olmak istiyorsan bence bir önce evlilik terapistine gidin. sonra da birbirinizi dinleyin. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Afedersiniz de siz bostan korkuluğu musunuz da hep başka kadınlarla dertleşme ihtiyacı duyuyor??
Neymiş bu kadar konuş konuş bitmeyen derdi merak ettim doğrusu?
Siz hiç sormadınız mı adam ben dış kapının mandalı mıyım benle dertleşsene ben adam mı yiyorum diye??

doğumdan sonra biraz psikolojim bozulmuştu
kızımı bırakıp çalıştığım için
bizim sorunlar bundan sonra başladı zaten
eşiminde bayan bir arkadaşı olmadığı için (işyeri hariç)
o kızı ilk o zaman arayıp dertleşmiş daha sonra bu kız aramış ne oldu ne yaptınız vs..
öyle başlamış
o yüzden benimle dertleşememiş

kadının tek dusmanı yıne kadın oluyo hayret ya ya bu erkeklerıde anlamak ne kadar zor madem eskı sevgılınle gorucuosun nıe ewlenıpte baskalarınında gunahına gırıosun gorusecektın nıe ewlendın bacım allah yardımcın olsun kusura bakma ama esınde adam dıılmıs o kadınada dıcek bısey bulamıorum zatn

doğumdan sonra biraz psikolojim bozulmuştu
kızımı bırakıp çalıştığım için
bizim sorunlar bundan sonra başladı zaten
eşiminde bayan bir arkadaşı olmadığı için (işyeri hariç)
o kızı ilk o zaman arayıp dertleşmiş daha sonra bu kız aramış ne oldu ne yaptınız vs..
öyle başlamış
o yüzden benimle dertleşememiş

Bir erkek niye dertlerini bir bayanla paylaşma ihtiyacı duyuyor?
Ya da bir bayan neden sıkıntılarını erkekle paylaşsın?
Varsa derdi sıkıntısı kendi hemcinsleriyle ya da en doğrusu eşiyle paylaşır..
Bu sizin kendi hayatınız iyi ölçüp tartmalı eğer boşanmak mı doğrusu yoksa evlilik terapisti imkanınız varsa yardım alıp kurtarmak mı daha hayırlısı siz karar vermelisiniz..
Yok yok kadının düşmanı erkek falan değil direkt kadın! Yuvasını yıkacağını bile bile nasıl bir karaktersizmiş ki o kadın eşinle konuşmaya devam ediyor..Allah bildiği gibi yapsın

Sizi kırmak istemiyorum ama sadece kız değil nişanlı bir kızla çıkan ! eşinizde midesiz.
Tek taraflı değil. Sanırım evli olan o kız şimdide gizli saklı görüşüyor yoksa eşi niye müsade etsin.

Boşanma kararı almanızın tek nedeni sizinde dediğiniz gibi iki tarafında fazlasıyla dolması..
Bu son satırlarda saydığınız şartları eşinizin yerine getirmesini beklemeniz yerine tek şartınız iyi bir evlilik terapistine gitmek olsun.

Emin olun ki ikinizde fazlasıyla rahatlayacaksınız.

Çalışmak çok zor kabul ediyorum. Hayat bazı ağır şartlarla zorlamış sizi.
Fakat güzel yanından bakın biraz, çalışıyorsunuz ve kimseye muhtaç olmadan bebek sıkıntısı çekmeden bir yuva kurmuşsunuz.

Biraz kendinizi hafifletecek hobiler edinin.
Madem adınız misafir ağırlamayan insana çıkmış sizde yavaş yavaş kendinizi geri çekin.

Bu süre zarfında lütfen çok sakin davranmaya çalışın. Biraz rahat görünün.
Eşinize biraz zaman ayırın. KISACASI ŞAŞIRTIN ONU.

Bu şaşırtma sizede iyi gelecektir.
Eşiniz belliki bunalmış sizin devamlı şikayet halinizden, bu halinizle size daha yakınlaşacaktır.

Bu durumda birçok şey siizn elinizde bunu unutmayın.
Hayatınızı yeniden şekillendirmek o kadarda zor değil, yeterki şikayet etmekten vazgeçip farklı yollar deneyiniz.

Çalışıyorsanız mutlaka bir yardımcınız olsun.En azından haftalık temizliğinizi yarım günde yaptırın.Paranızla canınız ne istiyorsa yapın.Birikim de yapmayı ihmal etmeyin.

Ev işleri, çocuğun bakımı ,psikolojisi ,hastalığı ,nazlanması , eğitimi gibi konuları anneye yükleyen ,üstüne güler yüz akrabalara izzeti ikram , yatakta işve cilve bekleyen insaftan bihaber ,adalet duygusu gelişmemiş midesi de çok geniş bir kocayla kadının depresyona girmemesi ve söylenmemesi gerekiyor öyle mi? Ben mi yanlış anladım.Bu süreçleri yaşayan kadının bunları yapması normal olanıdır.She ra mıyız biz?.Oldu olacak çalışmasınlar. Yorulmasınlar .Canları sıkılınca dertlerini birileriyle paylaşsınlar diye ceplerine harçlık ta koyalım. Aman kocalarımız bize ısınsın .Lütfen soğumasınlar......

31 yaşındayım öğrendiğim şudur:Bencillikle saçını süpürge etmek arasında denge kurmak zorundayız. Evlilik içinde çocuk yetişen ciddi bir müessese. Anne ve baba fıtratlarına uygun bir şekilde yük ve sorumluluk almalı.Yuvayı hoş tutmalı. ikisi de ahlaklı olmalı. İnsanların aldatma niyetleri varsa bu kendi ahlaki sorunlarıdır. Siz bakımınızı yapar ,yuvanızı hoş tutarsınız.Eşiniz de aynını yapar .KArşılıklı sevginiz artar. Bu işler karşılıklıdır. İş ve ev hayatının altında ezildiniz çocuğunuzdan erkenden ayrıldınız işe başladınız diye psikolojiniz bozulduysa eşinizin buna müdahale etmesi gerekirdi.Kazancınızı birlikte harcıyorsunuz.Evladınız ikinizin. Sizin üstünüzdeki yük 3 kat (İŞ, EV, ÇOCUK ) .Anlaşılmayan yardım görmeyen depresyona giren sissiniz ve dertleşmek için birilerini arayan ise eşiniz. Sorumlu bir eş baba ve aile reisi olarak aile terapistiyle görüşmeli ,size nasıl yardımcı olacağını düşünmeliydi. Şu şöyle oldu bu böyle oldu diye kendinizi suçlamayın. Bu bahanelere de kanmayın. Aldatmak bir ahlaki sorundur. Emin olun bir bahane bulmak çok kolay böyle insanlar için.

Çalışıyorsanız mutlaka bir yardımcınız olsun.En azından haftalık temizliğinizi yarım günde yaptırın.Paranızla canınız ne istiyorsa yapın.Birikim de yapmayı ihmal etmeyin.

Ev işleri, çocuğun bakımı ,psikolojisi ,hastalığı ,nazlanması , eğitimi gibi konuları anneye yükleyen ,üstüne güler yüz akrabalara izzeti ikram , yatakta işve cilve bekleyen insaftan bihaber ,adalet duygusu gelişmemiş midesi de çok geniş bir kocayla kadının depresyona girmemesi ve söylenmemesi gerekiyor öyle mi? Ben mi yanlış anladım.Bu süreçleri yaşayan kadının bunları yapması normal olanıdır.She ra mıyız biz?.Oldu olacak çalışmasınlar. Yorulmasınlar .Canları sıkılınca dertlerini birileriyle paylaşsınlar diye ceplerine harçlık ta koyalım. Aman kocalarımız bize ısınsın .Lütfen soğumasınlar......

31 yaşındayım öğrendiğim şudur:Bencillikle saçını süpürge etmek arasında denge kurmak zorundayız. Evlilik içinde çocuk yetişen ciddi bir müessese. Anne ve baba fıtratlarına uygun bir şekilde yük ve sorumluluk almalı.Yuvayı hoş tutmalı. ikisi de ahlaklı olmalı. İnsanların aldatma niyetleri varsa bu kendi ahlaki sorunlarıdır. Siz bakımınızı yapar ,yuvanızı hoş tutarsınız.Eşiniz de aynını yapar .KArşılıklı sevginiz artar. Bu işler karşılıklıdır. İş ve ev hayatının altında ezildiniz çocuğunuzdan erkenden ayrıldınız işe başladınız diye psikolojiniz bozulduysa eşinizin buna müdahale etmesi gerekirdi.Kazancınızı birlikte harcıyorsunuz.Evladınız ikinizin. Sizin üstünüzdeki yük 3 kat (İŞ, EV, ÇOCUK ) .Anlaşılmayan yardım görmeyen depresyona giren sissiniz ve dertleşmek için birilerini arayan ise eşiniz. Sorumlu bir eş baba ve aile reisi olarak aile terapistiyle görüşmeli ,size nasıl yardımcı olacağını düşünmeliydi. Şu şöyle oldu bu böyle oldu diye kendinizi suçlamayın. Bu bahanelere de kanmayın. Aldatmak bir ahlaki sorundur. Emin olun bir bahane bulmak çok kolay böyle insanlar için.

kesinlikle haklısınız.
kendimi suçladığım için; kazındıkça düştüm durdum
yeni aldığım kararlarımla mutluyum
çok teşekkür ederim yorumunuz için.

ekim bebekleri büyürkenden ben.sayfanı ziyaret ederken gördüm.arkadaşım üzülme bence hiç.kaderde ne varsa olur zaten Allaha çok dua et hakkında ne hayırlısıysa onu nasip etsin.yapılan çok yanlış ama sen suçlu deilsin o yüzden rahat ol.sadece yavrunu düşün çalışıyosun kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun.ayrılsanda ayrılmasanda kimseye muhtaç diilsin.

içinden çıkamıyorum arkadaşlar.nasıl bir yol izleyeyim inanın bilmiyorum.
3 yıllık evliliğimde bana yalan söyleyip her bayramda,d.günlerinde 2-3 ayda bir telefonda görüyolarmış
takıldığım yer neden görüştükleri değil gizli saklı yapılması ayrıca anlaşamadığımız konularda o kızdan yardım alması ki; evliliğimizin ilk ayında msn den görüşmeleri
görüştüm eşimede o bayanada rahatsız olduğumu söyledim görüşmüyoruz söz dedi.söz diyeli 3 yıl geçti geçen gün msjını yakaladm "..... beni akşamları arama"
diye.

tabi tartışma.yanı kızlar akıl akıldan üstündür akıl verin.görüşmelerini istemiyorum çünkü; şuanda evli olduğu adamla nişanlyken eşimle flört etmiş düşünün birde
o benim için ayrı bir kişi sen çok ayrısın diyerek (2 yıl belkide daha fazla) birlikte olmuşlar, kız miğdesiz değilmi allah aşkına

asıl konum dün tartıştık bu mevzu yüzünden arkadaş olarak çok iyi biri anlaştığım bi insan bundan ileri gidemez ben seçimimi seneler önce yaptım eger onu isteseydim o zaman evlenirdim vs dedi.karakterini çok beyeniyormuş sakınmış falan hatta laf arasında keşke sende öyle olsan falan dedi.ayrıca doğum tarihi cep telefonu falan ezberinde...
(sinir oluyorum) arkamdan iş yapılması da apayrı

kızlar eşim ile görüşmesini istemiyorum açık ve net istemiyorum.

ki zaten mükemmel bir evliliğimiz yok.
öncelikle aramızda 7 yaş var.hiç ev hanımlılığını bilmem kendimi bildim bileli çalışıyorum.hamileyken kilo almıştım 30 kilo kadar 20 kilo verdim kızım 21 aylık
kilo almamı eşim hiç sorun etmedi çünkü bir melek dünyaya geldi. doğumdan sonra benim psikolojım bozuldu sebebi doğum öncesi sonrası 3 ay izin verdiler
bu durumda kızım 2 aylıkken çalışmak zorunda kaldım :(

1 ay k.valide baktı ama ben çalışmak istemiyordum çünkü kzıım çok küçüktü.k.valideyle klasık sorunlr yaşadık anlatsam bumu yanı dersiniz.
konuyu uzun tutmak istemiyorum.sonrasında hep annem baktı halada öyle...

sırf ev kredisi ödüyoruz destek olayım eşime diyerek el kadar bebekle devam ettim işime....

ayrıca her hafta sonu misafirim gelir (ablaları,abileri) kalabalık bşr aile...
beni severler tatlı sempatik bir yapım var insanları severim ama ilkim hep kızımdır
onunla zaman geçirdikten sonra başkalarına zaman ayırmak isterim

gel görelim biz bu adamı hiç memmun edemiyoruz evliliğim bitmek üzere ve ben çırpındıkça batıyorum
3 sene boyunca hem çalışıp hem çocukla yatılı sürekli misafir ağırlayan ben, hiç misafir ağırlamıyo oldum geçen gün

kızlar yetişemiyorum evim yarım
işim yarım
kızım yarım
eşim yarım
ben yarım
tam yapabildiğim inanın hiç bişey yok
konu böyle olunca tabi benim dilime vuruyo herşey dır dır yapanda ben oluyorum

2 ay önce boşanma kararı verdik anlaştık il dışına çıktı eşim 2-3 gün aramadık sormadık (büyükk gelişme)
sonrasında özürler olmaz böyle ayrı kalmalar seviyoruz birbirimizi vs vs... sonuç barıştık.

kızlar artık bıktım tartışmaktan.kızımın yanında bile tartışıyoruz engel olamıyoruz.

ikimizinden psikolojisi bozuk.dünki tatrışmamızda artık hiç bişey umrumda değil yarın boşansak umrumda olmaz dedi, bende onayladım tabi

aslında boşanmak istemesinin sebebi
dır dırlarım başkada bişey yok

benimde dır dır yapmamam için;sırtımdaki yükün hafiflemesi,
eşimin işi dolayısıyla bayanlarla çok fazla haşır neşir olmaması
ve beni sevdiğini ispatlaması gerek.
şimdiden yorum yapan herkeze çok teşekkür ediyorum. uzun oldu kusura bakmayın inanın çok kısaltarak yazdım.

Eski kız arkadaşıyla görüşmesi eksi puan. Büyük hata. Birsüüre uzak kalsanız? ayrı evlerde..şuan yaptıklarını yapmaya devam etsen huyun değişicek..Toparla çabuk. Kendinle ilgilen. Eşini düşünmeyi, ilişkini düşünmeyi bırak. Bence oşekilde enerjii toplayıp sonra eşine ve ilişkine konsantre ol.

Back