Eşiniz eski sevgililerinin profiline baktığını görürseniz

Valla yalan yok ben olsam kıyamet i koparirdim... Çünkü aynı şeyi ben yapsam o çok üzülür.. oda bunu bilmeli diye düşünürüm.. şimdi siz öyle bişey yapsaniz eminim eşiniz annem var falan demedi

Ben olsam sormazdım. Beni daha cok sevmis ki benim yanimda diye dùsùnùrdum. Merak degildir belki. Bazen bir harf yaziyosun ortak arkadaslardan dolayi tanimadigimiz kisiler cikiyo ekranda. Takma sen de kafana. Sorsan yanlis anlayabilir. Bana gùvenmiyor musun der. Ne gerek var. Gir esinin hesabindan engelle onlari cikmazlar bir daha...

Bence herkes haddini bilmeli. Baş harfini yazınca aramalarda çıkacak kadar bakilmissa tabiki buna tepki veririm.
Her an eski sevgilisini merak eden adam içimi bulandirir. Kadın olumsuz bişey yaşayıp paylaşsa o çok dost canlısı erkek kendilerince eski günlerinin hatrina bir mesaj yollasa işte başlar aralarında bir iletişim.

Keşke bu kadar beklemeyip o gün sorsaydınız neden baktığını. Verdiği cevaba göre kafanızdaki soru işaretlerini giderirdiniz. Bazen sadece açıkça sormak iyidir.

Kafasına takılmış olsa sadece birine bakardı. İkisine baktıysa ( Belki hepsine bakıyor siz ikisini biliyorsunuz ) meraktan bakmıştır.

ya insan merak edebilir diye dusunuyorum
ikisine de asık olacak değil ya
tabi diğer durumlarla sizin ilişkiniz felan diğer hareketleri onlarla birlikte değerlendir bu durumu

Valla ben merak falan dinlemez annesinin yanında bile olay çıkartırdım. Hem panik yapıyor hemde aratıyor. Hiç hoş bir durum değil. Kolay kolayda affetmezdim.

Ben olsam sessiz kalamazdim bu duruma merak etmesimi kalmış bunun artık evli merak etecegi tek kisi sizsiniz unutamadiysa sizle niye evlendiki sorun bence bunlar ne böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…