- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Karamelasepetiyim
-
valla o başka sorunlar onun vicdanen daha rahatlamasına sebep olur.
belki meraktan aratıp bıraktı mesela. ama eğer eşinin de arattığını görürse kendi de daha çok takip etmeye kendini rahat hisseder bence.
Bagirip cagirmadan sorabilirsinizİyi geceler.
Geçenler de kayınvalidemler bize ziyarete gelmişlerdi. Eşim kayınvalideme telefonda facebook üzerinden bir şey gösteriyordu.
Aralarında ben oturduğum için telefonu ben alıp göstereyim dedim.
Daha sonra kayınvalidem xxx fotoğraf koymuş mu deyince bende gayriihtiyari arama kutusuna tıkladım.
O esnada eşim bir panikle telefonu aldı fakat ben eski sevgililerini (ikisini) aratmış olduğunu gördüm.
Kayınvalidem olduğu için sesimi çıkarmadım.
Ama bozuldum tabi ki.
Tabii olarak içime şüphe düştü ve bir gece uyurken tekrar telefonuna baktım. Arama motorlarındaki(instagram ve facebook) hareketlerini silmiş fakat eski isimlerinin baş harflerini yazar yazmaz pat diye önüme düştüler. Diyorum ki meraktır tamam ama ne sıklıkta aratıyor ya da merak ediyor ki pat diye çıkıyorlar.
İşin kötü tarafı kendi baş harfimi yazdığımda çıkmıyor oluşum.
Şu an için ses etmedim ama bazen acaba sorsam mı diye düşünüyorum.
Bazen de bırak geçmiş geçmişte kalmıştır diyorum. Bilemedim siz ne yapardınız bu durumda.?
İstyen istediğini zaten yapar giyer bu zihniyet bizi bu hale soktu neyse bu ayrı kendide suçlu duruma düşer zaten boşanmak istese kocası sende yapıyodun der olmaz yaniyani bu yoruma ne desem bilemedim.
şort giyiyor diye dövülen kız da oldu ama ben inadına o olay ertesi kışın bile kısa şort giydim.
bu ülkede kadınlar korksa zaten yaşayamazdı bile. dövecek öldürecek korkusuyla geri adım atacaksa zaten ayrılması gerekir.
ama kıssasa kıssas iyi değil ben de aratmaması gerektiğini düşünüyorum. dövecek diye değil ama. karşılıklı inatlaşmaya varmasın diye.
Merhaba benim esimde bı ara eski kız arkadaşlarına bakmisti bende Facebook geçmişini incelerken görmüştüm tabi hemen sordum kızdım hemen bir bahane uydurdu özür diledi o günden sonra hiç görmedim ya siliyor yada bakmıyor ben konuyu uzatmadim beni sevdiğini ne kadar değer verdiğini biliyorum evine bağlı biri bence sende öyle şeyler le kafanı bulandırmaİyi geceler.
Geçenler de kayınvalidemler bize ziyarete gelmişlerdi. Eşim kayınvalideme telefonda facebook üzerinden bir şey gösteriyordu.
Daha sonra kayınvalidem xxx fotoğraf koymuş mu deyince bende gayriihtiyari arama kutusuna tıkladım.
O esnada eşim bir panikle telefonu aldı fakat ben eski sevgililerini (ikisini) aratmış olduğunu gördüm.
Ama bozuldum tabi ki.
Tabii olarak içime şüphe düştü ve bir gece uyurken tekrar telefonuna baktım. Arama motorlarındaki(instagram ve facebook) hareketlerini silmiş fakat eski isimlerinin baş harflerini yazar yazmaz pat diye önüme düştüler. Diyorum ki meraktır tamam ama ne sıklıkta aratıyor ya da merak ediyor ki pat diye çıkıyorlar.
Bazen de bırak geçmiş geçmişte kalmıştır diyorum. Bilemedim siz ne yapardınız bu durumda.?
Evde kıyamet kopardı bn mafederdimİyi geceler.
Ama bozuldum tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?