Eşiniz eski sevgililerinin profiline baktığını görürseniz

valla o başka sorunlar onun vicdanen daha rahatlamasına sebep olur.

belki meraktan aratıp bıraktı mesela. ama eğer eşinin de arattığını görürse kendi de daha çok takip etmeye kendini rahat hisseder bence.

Benim yazdığımı bana yapsa sevgilim bende işe yarardı o yüzden yazdım. :)

Bagirip cagirmadan sorabilirsiniz

İstyen istediğini zaten yapar giyer bu zihniyet bizi bu hale soktu neyse bu ayrı kendide suçlu duruma düşer zaten boşanmak istese kocası sende yapıyodun der olmaz yani

evet panik yapması ele vermis bence, demek ki kendisi de yapmaması gereken bir sey yaptıgının farkında

mesele etmem ben olsam, konusmazdım ama bozulurdum. sık sık oldugunu da fark edersem konusurdum ama abartmadan

Bir iki kez bakması beni rahatsız etmezdi. Fakat arama motorunda direk adları çıkması ve eşinizin paniklemesi çok normal gelmedi bana.

Çok belli etmeden takip edin ara sıra. Biraz zaman geçince unuttuğunuzu saninca bakın. Ancak o zaman emin olabilirsiniz.

Inşallah öylesine bir meraktir.

Şöyle izah edeyim. Eşim dayak vs durumlarla işi olmaz allah için. İyi bir eştir. Bu zamana kadar beni üzmemiştir.
Yalnız şöyle bir durum var. Biz çok çabuk evlendik. Öncesinde yakın arkadaştık. Tanıştığımızda ben sevgilimden yeni ayrılmış bunalımdaydım. O ise nişanlı idi. Fakat daha sonrasında ikisinin arasındaki sebepten nişanları atıldı. Zaten bizim dostane samimiyetimiz böyle başladı. Zamanlar ilişkiye döndü. Eski nişanlısı evlenmiş peşi sıra biz evlendik. Bilemiyorum. O kadar hızlı oldu ki evlilik durumu şu an kafam karışıyor. Aşk evliliği diyemiyorum o yüzden. Ama sevdiğini bilirim. İnanırım. Yine de böyle bir durumla karşılaşımca zoruma gitti. Benimde bakmışlığım var. Hatta bi ara o kadar abartmıştimki bakmayı en son baktım zarar verecek engelledim eski sevgilimi tekrar bakmayayım diye. Yada bir yerde denk gelmesin diye.
Sosyal hesapları kapatmayı teklif ettim bi kaç kere ama pek yanaşmadı. Oyun vs oynuyor diye kapatmayı istemedi.

Ayda yılda bir aratsa tamam ama eşiniz baya sık arıyor olmalı ki bai harfini yazar yazmaz çıkıyor.
Boş bir merak olabilir ama hoş değil..

Aninda yuzum duserdi misafir falan dinlemezdim sesimi.cikarmazdim ama yuzumle onu bitirirdim o ortamda ...Kaynanamlar gidincede hesap sorardim ...bi kere merak diye birsey olamaz evlendin ve bitti kesinlikle eski sevgilisine bakma gibi bir luksu oldugunu dusunmuyorum keske sorsaydiniz ...paniklemeside ayri bir irite zaten....

Merhaba benim esimde bı ara eski kız arkadaşlarına bakmisti bende Facebook geçmişini incelerken görmüştüm tabi hemen sordum kızdım hemen bir bahane uydurdu özür diledi o günden sonra hiç görmedim ya siliyor yada bakmıyor ben konuyu uzatmadim beni sevdiğini ne kadar değer verdiğini biliyorum evine bağlı biri bence sende öyle şeyler le kafanı bulandırma

Bazen ben de bakıyorum, kendi kendime dedikodu yapıyorum aaa şöyle şöyle olmuş diye, benimki tamamen işsizlik,eşinizin de belki benim gibi boş vakti çoktur ya da yalnızdır..

Kotu niyeti oldugunu sanmiyorum sadece bos kalmis. Kaşıklardan birini kirmanin vakti gelmis.

Evde kıyamet kopardı bn mafederdim

Deme bir şey boşver. Desen ne değişecek hiç bir zaman gerçeği soylemezler, en masum ihtimali atarlar önüne.

Hem yüz göz olmamış olursun böyle konularda.

Ama dedin ya kendi adımın baş harfini yazıyorum adım çıkmıyor, üzüldüm inşallah seni daha fazla üzmez.

Geçmiş geçmişte kalsın zaten de taşıyana ne demeli?

Sizi sabırlı gördüm ben çoktan yaygarayi basmıştim hiç tahammül edemem bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…