Eşiniz eski sevgililerinin profiline baktığını görürseniz

Karamelasepetiyim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
3
0
86
41
İyi geceler.
Geçenler de kayınvalidemler bize ziyarete gelmişlerdi. Eşim kayınvalideme telefonda facebook üzerinden bir şey gösteriyordu.
Aralarında ben oturduğum için telefonu ben alıp göstereyim dedim.
Daha sonra kayınvalidem xxx fotoğraf koymuş mu deyince bende gayriihtiyari arama kutusuna tıkladım.
O esnada eşim bir panikle telefonu aldı fakat ben eski sevgililerini (ikisini) aratmış olduğunu gördüm.
Kayınvalidem olduğu için sesimi çıkarmadım.
Ama bozuldum tabi ki.
Tabii olarak içime şüphe düştü ve bir gece uyurken tekrar telefonuna baktım. Arama motorlarındaki(instagram ve facebook) hareketlerini silmiş fakat eski isimlerinin baş harflerini yazar yazmaz pat diye önüme düştüler. Diyorum ki meraktır tamam ama ne sıklıkta aratıyor ya da merak ediyor ki pat diye çıkıyorlar.
İşin kötü tarafı kendi baş harfimi yazdığımda çıkmıyor oluşum.
Şu an için ses etmedim ama bazen acaba sorsam mı diye düşünüyorum.
Bazen de bırak geçmiş geçmişte kalmıştır diyorum. Bilemedim siz ne yapardınız bu durumda.?

Merak edeblırde fazla merakta şüpe uyandırır.artk senınle evlenmıs neden merak edıyo onları

Tabiki geçmiş geçmişte kalmış... ama eşine göre öyle değil belli ki. Bir insan eski sevgilisini niye takip eder ki ? Hele birde sıklıkla bakıyorsa. Arama motoruna bas harfi yazar yazmaz çıkıyorsa sürekli takip ediyordur.
Yerinde olsam sorardım ne yapmaya çalıştığını

Bunları bende düşünüyorum. Merak cezbediyor anlıyorum o noktada fakat bu kadar merak neden? Şimdi ona sorsam bu sefer bunda ne var ki diyecek. Bir de tam olay esnasında kayınvalide ye ayıp olmasın diye sesimi çıkarmadım. Üstünden zamanda geçmiş oldu. İçten içe kızıyorum ama ona.

sorardim..bir kisi olsa hani zorla ayrilmak zorunda kaldigi yillarini verdigi felan belki bir yerde anlarim. belki..ama sevgilileri derken??yani meraktir tabiki de, bence yersiz bir merak olmus..sizi doldurusa getirmek istemem ben olsam neyse bence siz konusun.kendinizi yemekten iyidir.en azindan rahatlarsiniz.belki bir açiklamasi vardir!!!

O esnada eşim bir panikle telefonu aldı

Panik yapmasaydı bir şey yok derdim de panik yapması beni sinir ederdi.
Arkasında duramayacağı hareketleri yapmamalı insan.

Ben de eğer baktığım bir şekilde anlaşılır mı paranoyam olmasa bakarım meraktan. Ama baktığımı da gizlemem. Direk baktım diye söylemem ama yeri gelince de gizlemem. İnsan saklaması gerektiğini düşündüğü şeyleri yapmamalı.

Bizim evlendikten sonra bütün sosyal medya hesaplarımızı kapattık sorun yok şükür
Sende hiç görmemiş gibi bişey olmamış gibi takıl sonra biraz zaman geçsin gizliden bak telefonuna

sürekli bakmak da tuhaf milyonda bir aklına gelirse insan bikere bakar geçer canım allah allah.

Saçmalama sence bi erkek kadın gibi tepki verir mi döveni öldüreni görüyoruz canım yapmasın öyle

yani bu yoruma ne desem bilemedim.

şort giyiyor diye dövülen kız da oldu ama ben inadına o olay ertesi kışın bile kısa şort giydim.

bu ülkede kadınlar korksa zaten yaşayamazdı bile. dövecek öldürecek korkusuyla geri adım atacaksa zaten ayrılması gerekir.

ama kıssasa kıssas iyi değil ben de aratmaması gerektiğini düşünüyorum. dövecek diye değil ama. karşılıklı inatlaşmaya varmasın diye.

Eşinize sosyal hesapları kapatmayı teklıf edın neden derse senın eskı sevgılılerıne bakmandan dolayı rahatsız oluyorum hem boylelıkle kafamızda rahat olur askım dersın kabul ederse eyvallah etmezse de ıyıce kurt duserdı ıcıme

valla o başka sorunlar onun vicdanen daha rahatlamasına sebep olur.

belki meraktan aratıp bıraktı mesela. ama eğer eşinin de arattığını görürse kendi de daha çok takip etmeye kendini rahat hisseder bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…