- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
- Konu Sahibi papatya39000
Kimseye bakmadığım için bana bakan varsa da görmüyorum düz mantık bakmazsan göremezsin bence kendinide bir sorgula erkeklerden önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum harfiyenGüzellikten ziyade, dikkat çekici birine bakılıyor illaki. Kadın-erkek çok da fark etmiyor, dikkat çeken birine herhangi bir sebepten göz dalıp bakabiliyor. Tamamen hedefe kilitli taciz edercesine bakılması, dönüp tekrar tekrar bakılması filan elbette kabul edilebilir bir şey değil de, göz bu kayar yani. Açıkta olana kayar, hareket edip durana kayar, ilginç-farklı-alışılmadık olana kayar, göze hoş gelir kayar vs.
Sende depresyona gircen artık .biraz hayata güzel bak kuzumHerkes bakar. Kocam bakmaz diyenler de kendilerini kandirmasinlar. Şöyle sütun gibi bir kadin yuruse bakmayan olmaz. Gercekci olun hanimefendiler.
Sana hiç bakmamışlar demekKimseye bakmadığım için bana bakan varsa da görmüyorum düz mantık bakmazsan göremezsin bence kendinide bir sorgula erkeklerden önce
Hayalimde boylesinDün eşimle tatlı yerken karşı masadaki genç kızımız mini etekle bacaklarını ayırmıştı. Çok afedersiniz kukusunu gördük. Gözümü ayıramadm, kuku sonuçta. Eşim de beni uyardı ne bakıyorsun alla alla diye. İnsan bazen öyle dalıp gidiyor yani. Çok da şaapmamak lazım.
Herkes bakar. Kocam bakmaz diyenler de kendilerini kandirmasinlar. Şöyle sütun gibi bir kadin yuruse bakmayan olmaz. Gercekci olun hanimefendiler.
Okuduğunu anlamayacağın için boşuna yazmışımSana hiç bakmamışlar demek
BendeOkuduğunu anlamayacağın için boşuna yazmışım
Birine bakılması marifet mi oluyor.bana yüz adam baksa güzelSana hiç bakmamışlar demek