• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz doğum gününüzü kutlamayıp, kadınlar gününde, sadece annesine çiçek alırsa ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tinny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir kere evimde yemegim vardı sürekli asagı cagrıyorlardı eşimi, gittim bende 10 dk sonra hemen tabak canak seslerini duydum apar topar toplamalar, megersem eşimi yemege cagırmışlar, sende ye dediler, bende tokum evde yemegim var dedim kibarca. Ondan sonra neymiş efendim eşimin peşinden ben niye sürekli iniyormuşum, onu mu kontrol ediyormusum diye her gün eşimi doldurmalar. Bende inemiyorum, onunla insemde olmuyor zaten.

Bu nası iştir yaa ne demek senden gizli çağırmalar falan.Eşin neden demiyoki ben karım olmadan tek başıma ne işim var yemekte diye.
Allah sana nası bi sabır vermiş şaştım valla..

büyük konuşmiyim ama öyle kocaya kadınlık vazifemi de yapmazdım burnu sürtsün bakalım işine gelince aman annem canım annem canı çektimi bana yanaşıcak..yok yaa öyle bi dünya yok...ya her alanda iyi davranıcak ya da yanaşmıcak..bana annesi yüzünden öyle davranacak adamla aynı yataga da girmem... :ssz:

aynen :46: ben de olsam bunu yapardım.

onlarda hiç hazır bir şey yok. Hep elde yapılan tereyagı, elde yapılan yogurt, peynir, yufka işte ne biliyim salça. Yok bu yüzden eşim ile anlasamıyoruz. Tamam ben kötü yemek yapmam hele tatlılarım çok harikadır. Ama yok hazır hiç bir şeyi kabul etmiyor. E bende elimden geldiğince ögrenmeye calısıyorum ama olmuyor. Marketten aldıgım turşu için bile agız burun büküyor

Tamam alıştığı bi damak tadı olabilir ama artık senin yaptığın yemekleri yemek zorunda.Sen herşeyi yeni baştan öğrenmek zorunda değilsin ki.
Yapabilirsin veya yapamazsın.İnsanın kendi elleriyle yapması tabi daha sağlıklı daha güzel ama herşeye de yetişemezsin yani.

kesin ve net bosardim bu adami daha yolun basinda bazi seylerin ortay acikmasi super. ya cocugun falan olsa idi.. bosaaaa gitsin. bekara bosamak kolay ama gercekten boyle bir adami cekemezsin.

çocuğun var mı bilmiyorum
yuvanı yık diyemem ama bu adamı bir şekilde yola getirmelisin.Koca değil ömür törpüsü...Ben hiç etrafımda çevremde böyle bir eş tipi görmedim Allah da göstermesin.yani siz yemeğinizi ayrı mı yiyorsunuz.sen evinde eşin aşağıda..çok çok enteresan..bu işe bi çözüm üretmelisin...ama karşında da seni anlayan biri yok işte...

Kadınlık vazifeni yerine getirmeme çok güzel bi ceza olabilir. Hadı bakalım o zaman da anneciğine koşabilcek mi? Bu öneriyi deneyin derim. Sizin öneminizi anlamalı eşiniz. Siz hayat arkadaşısınız anne bi yere kadar vardır. Eş bambaşka bişey. Böyle şeylere taviz vermeyin derim. Ve bende yuvanızı yıkın demek istemem ama böyle devam ederse yürütemeyebilirsiniz zaten. Üzgünüm. Ve böyle kaynanaları boğasım geliyo

Back