evet canım elbette ailem ile paylaşıyorum. Ama annem ve babam, maalesef babamın saçma sapan sorunları ve bize bakmayışı yüzünden ben küçükken ayrıldılar. Belki de başımda babam olmadıgı için bu kadar ezmeler rahat davranmalar bilmiyorum. Bu da sürekli dillerinde, anneme sen neden boşandın demeler, tekrar bir arya gelsenize demeler, sürekli bak annen boşanmış sende boşansan ne olcak ki demeler, bilip bilmeden annem hakkında konusmalar, yüzüme vurmalar. Benim annem de, kendi annem oldugu için demiyorum aşırı saf ve iyi niyetlidir maalesef. Baba tarafından akrabalarımız ile aramız çok iyi cogu farklı şehirlerde ama imkanımız oldukça hep görüşürüz sık sık araşırız. Ama ailemi karıştırmıyorum cünkü o zaman sorunlar daha da büyür.
Pek razı değildiler zaten bu evliliğe ama yine de her ne olursa olsun her daim kanatları altına almaya hazırlar.
Bu arada bende pek sevmem çorbada soğan olmasını
Ohaa ya ohaa arkadaşım nasıl katlanıyorsun sen anlamış değilim nasıl sabır var sende maşallah sadece sabrna imrendim bu adam çekilmezzz hayatta çekilmz hemde sende kendi kozunu oyna gerekirse ilişkiyi kes kendinden mağrum bırak bend aynı apartmanda oturyorum ilk başta sorun yaşadım ama eşşim uyand kayananm hep beni ispiyonlardı ve oynadığ oyun tersine döndü eşim üstüme titriyor ne bir laf ne bir iğneleme hiçç adımı geçirtmiyor izin vermiyor.. Kocanı karşına al konuş yuva kurduğunuzu kabul etsin yada o adamı boşa çoluk çocuk olunca emin ol daha zor olacak sakın arkadaşım sakın ipleri ne kocana ne kayanana verme... Kaldıki yeni evlisin senin şuan pamuklara sarması gerekirdi.. Nasıl sinir oldum nasıll hediyeye takılmadım kimi erkek almaz ama annesine almayı iyi biliyor tavrını koy yoksa bun daha başlangıç
ben kaçarak evlendim benim de babam başımda deiil hatta konuşmuyor benimle rızası yoktu eşim ve ailesi bana okadar iyi davranıyor ki sanki baba evindeymişim gibiyim yani sorun eşin ve ailesinde canım ne kadar sürer ki bu film gibi ya ya da kabus gibi desem daha iyi karabasan gibi çökmüşler tepene...
gerçekten bende arkadaşın sabrına hayran kaldım benim başıma gelse al oğlunu da ... neyse işte ağzımı bozmiyim ama çok sinir oldum ömür mü geçer böyle ana baba beslesin el bebek gül bebek büyüktün elalemin adamı gelsin anasıyla birlikte havuç yermiş gibi kırt kırt yesin... kadınların hayatı bu mu yani.
aynen bende saygıda kusur etmem ama haksızlıga da boyun eğmem bende suskunum eger haksızlık gördüğüm bi yerde alır karsıma konuşurum burada yanlışsın derim dinlese dinler yoksa başka çarelere başvururum. Aynen dünyaya bi kere geliyorum niye çekeyim ki hamileyim 4 buçuk aylık simdi böyle birsey olsa arkama bile bakmam alır çocuğumu giderim hepten yalnız kalacagımı bilsem yine giderim temizlikçilik yapar yine çocuğuma bakarım ben
Zaten böyle olmalı hangi zamanda yaşıyoruz. Neden gögüs gereyim ki bu kadar sıkıntıya eşim için mi millet laf etmesin diye mi ya harcanan gençlik yazık değil mi? Yeri gelince eşinin gözünü korkutmalı o yüzden eşim çok iyi biliyor ki ailem kabule etmese de beni çıkar giderim. Birde aslında erkeklere çok şikayet etmemek gerek sıkılıyorlar. Eşine karşı vazgeçilmez ol bence guler yüz göster ne biliyim kadınlığını kullan.. Oda düşünecek tamam annem ama her zaman yanımda olmayacak diyecek seni özlemesini öğret... Eşim şuan işte yemeğe geliyor beni sankı kırk yıl görmemiş gibi öpüyor.. Bun eşim değil ben sağladım bütün iş başta kadında sonra erkekte
Çok moralim bozuk kızlar. O yuzden biraz yazarak kendimi teselli ediyorum.
Eşimle 6 senedir tanışıyoruz ve 1,5 aylık evliyim. Severek evlendik (yada ben, beni sevdigini sanıyordum o kadar cok değişti ki)
Maalesef bende aile apartmanında oturuyorum ve maalesef eşimde aşırı anneci çıktı. Sorunlar olucagını evlenmeden biliyordum ama eşimin desteği ile çok şükür üstesinden gelirim diye problem etmedim bazı şeyleri. Ama eşim evlendikten sonra 360 derece değişti, aileme hakaret edilse bile gıkı olmayan bir adama dönüştü. E bende "kendi düşen ağlamaz" hesabı genelde içime atıyorum. Çok fazla sorunlarım var onları da farklı konularda açarım. Şuanda en tazesi ve en moralimi bozan;
Evlendikten tam 1 hafta sonra doğum günüm idi. 1,5 ay önce. Kutlamayı geçin eşim en azından bir "kutlu olsun" diyemedi. Sadece bir güleryüz ve ilgi beklerken tüm akşam boyunca, benimle, kayınvalidem yüzünden tartıştı. Annesi ile gün içerisinde bir telefon konusmamız oldu, aynı aşağıdaki gibi;
- ne yapyon yukarda insene aşağıya
- (ben)ne yapıyım anne, yemek yapıyorum bir yandan da paspas atıyorum.
- tamam. Şaaak! diye yüzüme bir telefon kapatışı. Bende, hem afalladıgım için hemde anlayamadıgım için tamam kalsın demek istedi heralde diye inmedim aşağı.
Akşam eşim eve geldiğinde suratı beş karış. "Vay efendim, aşağıda komşular varmış beni görmek istemiş miş miş, annesi çağırmış mış, bende telefonda "ne gerek var, ne incem bilmemne" tarzı saygısızca konusmus muş muşum. Altlı üstü oturuyoruz bu arada. Hele benim hiç bir şeyden haberim yok. Eşim gaza gelmiş bana: "insafsız kadın, annem seni aşağıya çağırmış bilmemne, ya düşüp ölse vb." öyle şok oldum ki. Derdimi anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor bile, bende uzatmadım. Neyse ailem aradı dogum günümü kutladı az moralim yerine geldi. Eşimin halen umrunda degil tabi. Neyse
Dün dünya kadınlar günü idi. Eşim eve gelir gelmez yemek yendi, ondan sonra tabi sürekli aşağıya koştu Her akşam ailesinin yanına iner, sıklıklada yanında ufak tefek hediyeler götütür. Gitti geldi v.s. Eşim de dağınık bir insandır, iş yeri için yaptıgı bazı harcalamaların fişlerini hep kayıp eder sonra da bana da kızar. Sigaram bittiği için cebinden sigara alıyım dedim, sigara ile beraber fiş de geldi, sigaranın fişi mi yoksa iş ile ilgili bir fiş mi kenara koyuyum dedim. Bir baktım çiçek almış.23,30 Neyse eşim en sonunda aşağıdan gelebildi. Ha bu süre zarfında aşağı yukarı gidiyor ailesine portakal sıkıyor götürüyor falan. Sürekli annem aglıyor annem üzülüyor demeler falan. Bende çiçeğe de mi sevinmedi dedim. Ya işte kem küm bilmemne. Yine düşmedim üstüne, yine..
Sakın beni yanlıs anlamayın yada yadırgamayın, ben kendi annemede özel günlerde çiçek alırım hatta eşimle beraber alırız annesine de aynı şekilde alabilir tabi ki, benim moralimi bozan bu değil. Evlendiğimden beri doğum günüm dahil ben hiç çiçek görmedim ki, o yuzden çok üzüldümMaddi durumu çokta kötü değil en azından insan 2 tane alırır o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?