esiniz degerinizi biliyormu

erkekler kördür yaninda nekadar degerli biri oldugunu anca kaybedince anlar,sizin esiniz degerinizin farkinda mi dersiniz ve bunu nasil anliyorsunuz

Canım sen ne güzel demişsin işte kaybedince anlar diye,ya kaybedecekler yada kaybetme noktasına buram buram geldiklerini görecekler üçbuçuk atacakalar.Değerimi biliyormu?
bilmem ki bilmesi lazım aslında ,bildiğini söylüyor ama sevdiğini söylerkende aldatmıştı,şimde ben sana ne desem ki :),gülüyorum sadece sen anladın ...

sevgi sözcüklerini her zaman dile getiren çok sık kullanan biri değildir eşim
bakışlarıyla ve davranışlarıyla anlarım sevgisini daha çok
dün gece işten çok geç çıktım ve eve geldiğimde yemeği yapmış,sofrayı hazırlamış ve beni bekler buldum
o saate kadar da beklemiş beni aç aç
stresim yorgunluğum bir anda silindi

aaa benim kocacım da bilir değerimi öyle kimselerede belli etmez kendi içimizde mutluyuz biz,bu aralar biras stresli sağlık sorunlarından dolayı eee şimdi değer verme sırası bende ona cnm feda...

Evli değilim ama sevgilim değerimi bildiğini sürekli dile getirir.:lepi:

anlıyo ki 14 senedir mutlu bir evliliğmiz var çok şükür

Allahıma şükürler olsun ki muhteşem bi insanla evliyim... görücü usulü evlendim ve eşimden önce evlenmeye karar verdiğim insanla olsaydım bu kadar mutlu olamazdım çünkü olamayacağımı belli etmişti zaten lülülülülülü

Allahıma şükürler olsun, aileme de sonsuz teşekkürler olsun iyi ki eşimle evlenmişim... duygusalbi insan benim gibi, sulugöz değil ama duygusuz değil... yeri geldiğinde öyle romantik oluyor ki.... ben de çalıştığım için her işimde yardım ediyor bana... hiç bişeyde "ben erkeğim yapmam" diye itiraz etmiyor elimden alıyor. Allah sonsuz kere razı olsun ondan...

Allah herkese böyle eş böyle hayat arkadaşı versin inşallah kocam bitanedir benim, canımın içidir coksekeriremsu

değer veriyorsada ben bunu hissetmiyorum. lafla değer verdiğini söylesede ben bunu hal,hareket ve davranışlarda da görmek istiyorum ya ben çok mükemmeliyetçiyim yada ondan çok şey bekliyorum.

erkekler kördür yaninda nekadar degerli biri oldugunu anca kaybedince anlar,sizin esiniz degerinizin farkinda mi dersiniz ve bunu nasil anliyorsunuz

ben en çok bakışlarından anlıyorum,
hissediyorum demek daha doğru.
birde tartıştığımız olmuştur ama hiç kırmamıştır beni,
bakışları, sözleri incitmekten korkar gibidir..
anlarım işte ötesi yok..coksekeriremsu

Son düzenleme:
benim kocan bi tuhaftır bi bakarsın bana hep yardımcı olmaya çalışır,bi bakarsın tam tersi hep zorluk çıkarırı.anlıyacağınız benim kocam durumu göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…