evli değilim ama sevgilim var ve değerimi çok bilir 2 yıldır hiç değişmedi romantik değildir ama heryerde rahatımı düşünür ufacık bi hasta olsam sabahlara kadar dua eder uyumaz asla şımartıyor beni galiba ama evlnince değişiyormuş erkekler hep böyle duydum...
İyi ki boşamışın o adamı,gereksizmiş bu dünya için...Doğruyu söylemek gerekirse sizleri kıskandım.Hiç bir zaman değer görmedim.Yedi yıl hiç yokmuşum gibi davranıldı evde.O bekar hayatı yaşadı.Ben zulüm.Yalnız akşamlar yaşadım.Her söylediğim yaptığım şey eleştirildi.Yardımı boşverin aşağılandım. O yüzden bekarım şimdi.Anlayacağınız boşandım.Ama Allah sizlerin huzurlarınızı bozmasın.Belki benim de birgün değerimi anlayan biri olur ne dersiniz.Gerçi artık güvenmiyorum ya erkeklere.Sizlere mutluluklar dilerim canı gönülden.
agır abi takılcaz derkenn bize verdikleri degeri unutuyolar.. bu sorunun cevabını ben bayadır anlamaya çalışıyorum..eşimin çok degişken tavırları var.romantik hiç degil ama ... amasını bnde bilemiyorum.sanırım çok deger veriyo ama asla kendinden ödün vermek istemediginden bunu belli etmiyor.ve ben bundan dolayı mutsuzumm.yani bu sorunun cevabı yok yada kısaca şöyle söyleyim çok deger veriyor ama gösteremiyo..pekiii gösteremedigi degeri ben napayımmömrüm o degeri anlamaya çalışmaklamı geçicek sürekli ay of daraldım geneD
suanda ben tatıldeyımo gelemedısenağlama ama benım ıcın herseyı dusunmusCADIARZU ben gıdecegımız gun kahvaltıyı hazırlarken o da yatagı topladı oglumuzun ustunu gıydırdı altını temızledı onla ılgılendı:sm_cool: o sırada bır baktım bavulumu hazırlamıs tırnak makasından, epılasyon aletıne, dıs fırcamdan saglık karnelerımıze kadar herseyı koymus ben bıle sok gecırdım:1shok: canım kocacım senı cok ozledımsenağlama askım sensız tatıl olmuyor.... :çok üzgünüm::a015:
bız 5 yıl evlenmek ıcın bekledık evledıgımız gunden berı her ısıme yardım etmekten zevk alır adeta, duzen hastası zaten, su ana kadar sunu yapbunu yap demedım kendısı dusunmeme fırsat vermeden yapar sagolsuncoksekeriremsu bır gun tam yemek yaparken mısafır geldıyasakkelime, her tarafa oyuncaklar dagılmısgamyoncuiremsu bebegım mutfakta susam kavanozunu kırmıstı, her yer susam cıldırmak uzereyım:1shok: ben de her ısımı bırakıp mısafırlerle oturdum:uhm: o sırada askım geldı ortalıgı gorunce cantasını bıraktıgı gıbı ortalıgı bır guzel topladı mutfagı supurdu makarnanın sosunu yapamamıstım onu yapmıs sofrayı hazırlamıs:1shok: onları goren komsum gozlerıne ınanamadı:1shok: onlara bır de esım sız sakın rahatsız olmayın bu benım huyum dedı onlar hala bu olayı soyler dururlar:)) Şeniz